|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
9.7.2008 11:57:53   
ključek
kakšna je mera za vzmetnico oz. dimenzija otroške posteljice, če želiš le to uporabljati vsaj 2-3 leta??

< Sporočilo je popravil Me to you -- 9.7.2008 11:58:24 >

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
9.7.2008 11:59:45   
petrax
Me to you loh se kar podpišem pod tvoj post. Se mi zdi da sem več budna ponoč kot pa spim, pa da obiskovanje wc-ja sploh ne omenjam. Sem že mojmu rekla da se bom kar na wc preselila, da me lahko tam obiskuje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
9.7.2008 12:01:30   
petrax
Mislm da tm 70-120 cm. Jaz mam tako da je prvo 60-60 cm, potem se jo pa doštuka na 60-120 cm. Sej mogoče si jo kej vidla v babycentru od firme stokke.

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
9.7.2008 12:01:42   
amor real
Jooj, glede tega spanja je toliko teorij user posted image

Jaz se trudim spati na levem ali desnem boku, se pa včasih zbudim tudi na hrbtu in po mnenju mojega ginekologa to ni nič hudega, ampak naj se takoj, ko se zbudim na hrbtu dam na levi ali desni bok. Zadnjič sem na RR prebrala, da se moraš takoj premakniti, če čutiš, da Pikec brca na tistem boku kjer spiš, pa sem ugotovila, da najin Pikec brca na levi in desni, torej se moram naučiti spati stoje user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
9.7.2008 12:09:16   
ključek
Zadnjič sem na RR prebrala, da se moraš takoj premakniti, če čutiš, da Pikec brca na tistem boku kjer spiš, pa sem ugotovila, da najin Pikec brca na levi in desni, torej se moram naučiti spati stoje

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz tudi..........................user posted image

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
9.7.2008 12:13:36   
amor real
Me to you, če se nam to rata naučit, bo super user posted image

Si predstavljaš kupiš garmin, daš Pikca v voziček, zraven spiš in se sprogramiraš, da podzavestno spremljaš kam moraš zavit, oziroma kaj pravi garmin user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
9.7.2008 12:15:08   
alysa
Js se tut premetavam z enga boka na drug ... zjutraj, ko se pa zbudim, me pa že kr nekaj časa bolijo ritne mišiceuser posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
9.7.2008 12:20:17   
taja1235
meta21 prou zanimivo je blo uceri v MŠ, 5 babnc nas je sedelo skupi desni gornji kot...a si bla katera med njimi??? crne hlace...bela kiklca...zelene hlace...pa spet crne hlace..a si katera med njimi..majck si nism zapomnla he he
je pa zaniamivo tkole ugotavlat katera si user posted image  user posted image  user posted image
js spim vecino casa na levem boku ampak spim pa bl slabo tko da ponoci hodim pa se sprehajam
pomoej spim tm do 5 ur vse skupi...groza kaj bo sele do konca nosecnosti...
vam pa povem da me ful hitra hoja utrudi tko da sm uceri hodila od KC do avta prou dolg casa prsla vsa zasopla....skratka...zdej koncn vem da nism sama..user posted image  user posted image  sej se mal pa bomo mamice js komi čakam user posted image

aja moja kolegica k je v soboto rodila ima kateter, boga revcka user posted image  user posted image  user posted image  pravi da je kr hudo....

se vidmo dns....lep pozdravcek vsem ...

Neposredna povezava do sporočila: 2733
9.7.2008 12:31:53   
mokatela
Ojla vsem souser posted image  in vsem user posted image

Po dolgem času se spet malo oglašam. Sicer kar redno prebiram forum, a se mi ne ljubi kaj dosti pisat user posted image

V glavnem z najinama user posted image  user posted image  je zaenkrat vse OK, že malo nestrpno čakamo na naslednjo kontrolo čez 13 dni, da dobim papirje in končno začnem urejat stvari na CSD dokler še lahko racam naokroguser posted image . user posted image  user posted image  sta pravi razgrajačiči in pridno brcata, da mi trebuh kar poskakuje, sploh ponoči, ko se spravljam spat in se vležem ali na desni ali na levi bok,ena bo začela brcat user posted image . Spim bolj slabo, se samo premetavam, da me zjutraj že vsa rit boli, da križa ne omenjam. A vse vzamem v zakup, sam da sta user posted image  user posted image  OK in se v bušiju dobro počutita.

Lp

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
9.7.2008 12:43:12   
ključek
V glavnem z najinamauser posted image user posted image   je zaenkrat vse OK

super!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mokatela)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
9.7.2008 12:59:55   
pf
Mokatela tako je tudi prav, da je z vami vse vredu.
Tole s spanjem mi pa ni več jasno. Na hrbtu sem slišala, da ni priporočljivo spati preveč. To po moje ne pomeni, da čisto nič, ampak da se pač malo prestavljaš. Za desni bok pa prvič slišim, ker če je temu tak si pa zaslužijo nosečnice Nobelovo za spanje na levem boku do konca nosečnosti. Ti ja mine, da bi spat šel. No zdajle je malo bolje, ko je malo dežja bilo, ampak celo noč pa le ne gre samo na eni strani. Sem se odločila, da malo vprašam ginekologinjo v ponedeljek, ko grem na pregled. Se mi bo spet smejala. Meni je že cela umetnost jest neslano hrano. Ker tudi vsi namazi so slani, pa kruh je slan, ne vem več kaj naj jem. Zdaj sem se par dni "davila" z mlečnim rižem, maslom, kislo smetano, kruhom, sadjem in neslanim kosilom, no solato malo že solim, ali pa je ne jem. Povejte punce kaj še jeste tiste, ki se izogibate slanemu? Me to you mislim, da ti ješ neslano? Svetuj kaj še, ker meni se že masla in razni namazi malce gabijo, pa nisem izbirčna, samo tak enolično mi je.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
9.7.2008 13:04:21   
ključek
Me to you mislim, da ti ješ neslano?

čist neslano ne jem, se pa izogibam suhim salamam, pršutu.........pa ko kuham, ne solim preveč. pijem pa res ogromno tekočine, samo še 0,5 l kozarec uporabljam...............sem kot en kronik................user posted image ..............samo, da jaz konzumiram sok, vodo......................user posted image

čisto neslano.......................user posted image ................ne vem, če bi zdržala...............
a še ful zatekaš?? ti tale dežek ni nič pomagal???

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
9.7.2008 13:16:34   
ključek
user posted image

za vse vas.................

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
9.7.2008 13:22:31   
emi*
O tem spanju je govorila una,ki je predavala na fizioterapiji in je rekla,da ni dobro spat na desni strani,ker jo je ena na koncu vprašala kako je s spanjem.Mene je kap, ko sem to slišala,a tako me krč prime v stegnu ponoči,da moram na levi bok,pol pa me tam prime krč.user posted image Se počutim kot na ražnju!!!!user posted image user posted image user posted image Proti koncu pa me že vse trebušne mišice bolijo od tega premetavanja levo desno,da še moja user posted image  začne brcat,tako,da se bom drugič usedla.user posted image user posted image

Treba bo kupit uni fotelj,ki ima še za noge zdvignit pa bo ok!Zjutraj pa bom gledala,če je trtica še na mestu,ko bom vstala,ki je ne bom čutla.Katastrofa!user posted image

Še tako se premikam kot polž,vse nosečnice šibajo iz predavalnice jaz pa če se zašibam,se mi trebuh tako napne,da moram kar lepo počasi naprej,sploh ne smem hitro hodit.user posted image  je že skoraj 40cm a moj trebuh tako majhen,saj ni čudno,da se ne morem premikat,saj še ona nima prostora.user posted image Opazla pa sem, da tudi imam te lažne popadke le če se hitro gibljem,zdaj,ko počasi pospravljam pa počivam večino dneva se dobro počutim,pa še sem opazila,da ne smem preveč krat počepnit,ker se pol tudi napnem.user posted image Še malo pa bom stala kot kaka svetilka pa bom mela mir!!user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
9.7.2008 14:18:03   
emi*
Že dve uri iščem en članek o šoli za starše,ki je bil objavljen na strani porodnišnice Ljubljana in ga nikakor najt.Zadnjič sem ga zasledila in zdaj mi ni jasno kje je.Točno je bilo vse zapisano,kaj bo na predavanjih.A ga je mogoče katera vidla,prav cel kup listov je bilo.user posted image user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
9.7.2008 14:22:02   
arabela*
Jaz tudi danes izpolnjujem ta list za porodniško.
Pa user posted image  nikjer od malečke davčne ne najdem,nevem kam se obrnit.user posted image
Mene so tud zadnjič na CSD pozitivno presenetli.So bili drugače vseskozi tako osorni,sploh pa ženska.Zadnjič pa tako vsi prijazni do mene.Danes mi je celo na pošti rekla,če mi on aizpolni nalog.Nisem vajena take prijaznostiuser posted image
Babe,katere vložke si boste ve nabavle od vir 80? Tiste rozaq z mrežico ali modre.Saj nisem vedela katere naj kupim.Pa katere pleničke za prvič??user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
9.7.2008 14:24:06   
amor real
emi* to sem tudi jaz tukaj zjutraj spraševala, samo ni nobena odgovorila.
Tudi jaz se priporočam, če ima katera kake zapiske al ta članek....

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
9.7.2008 14:27:31   
ključek
Babe,katere vložke si boste ve nabavle od vir 80? Tiste rozaq z mrežico ali modre

a od always niso priporočljive??? ker te od Vir so meni ful debele, pa še nalimajo se ne na gatke...........user posted image .................vem pa,da so bombažne, kar je pa user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
9.7.2008 14:29:55   
arabela*
me to you,ne always niso vredu.Morajo biti vir.Dobila jih boš tud v bolnici,pa kak tri komade naenkratuser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
9.7.2008 14:32:42   
amor real
Saraya jaz imam že nekaj plenic od pampers new born z aloe vero kupljene v Italiji (ker so baje boljše pamperske, kot pri nas), glede vložkov pa bom jaz kupila vir natura, čeprav so mal dražji, ker tisti vir 80 so mi bljak, bom vzela glih kak paket, da me ne slučajno tam kaj naderejo. Ko sem imela histeroskopijo sem imela te vir natura in so sestre v bolnišnici rekle, da te so o.k., ker so iz 100 % čistega bombaža in meni so tudi taki fanj za nosit, nežni, ker tista mrežica na vir 80 user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2745
9.7.2008 14:46:45   
emi*
Amor real končno sem najdla,ko si nekaj zapičim v glavo ne gre ven.user posted image user posted image

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.htm

Tukaj je ta članek pa poglej!!!user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
9.7.2008 14:49:59   
arabela*
maor real,a se ti vir natura tud pri nas dobijo??
Kaj ima katera olje za strije?Sem misla,da samo kremice obstajajo?
Mislim,da sem danes v DM vidla te pamperske new born(rumena pakunga),cena pa okol 10 eur.A pol te iso tak ok?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2747
9.7.2008 14:54:25   
pf
Me to you sem manj zatečena, samo da bi pa rekla da čisto nič, pa ne morem reči. Prej si nekaj spraševala za posteljico, ki bi jo uporabljala 2 do 3 leta. Po moje moraš potem vzeti 140 x 70 cm, sploh pa če imaš prostor, ti jo priporočam. Vzami tako, ki je potem tudi mladinska postelja, pa kasneje sobico k temu kombiniraš. Malo poglej. Jaz imam 120 x 60, pa si ne znam predstavljati da bi se noter pupa tiščala dve leti.
Glede vložkov Saraya sem jaz nabavila Vir 80 dvojne in Vir 90 dvojne. Koliko tega se sploh porabi oziroma kako dolgo se predvidoma uporablja, da vem nabaviti še več? Mislim, da nekje slab mesec, dokler pač traja čišča. Tiste, ki ste že mamice svetujte malo.

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
9.7.2008 14:58:19   
emi*
Kaj se lahko nosečnice mažejo z kremo za sončenje??user posted image user posted image Da vem,ko bomo šli na morje zdaj čez vikend.To mi je zdaj padlo na pamet.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
9.7.2008 15:00:09   
pf
Saraya jaz sem kupila dva paketa pampersk new baby 3 do 6, te ki so v rumeni pakungi.  Ne vem, ene pravijo da so nemške in italijanske pamperske kao najboljše, samo če ne hodiš redno v tujino, ti to nič ne pomaga. Isto je moja tašča prepričana, da je Ariel boljši v Avstriji in pač hodi gor po njega, ker se ji zdi to vredno. Jaz osebno sem zadovoljna tudi z našim. Dobro če si že v tujini pač kupiš, normalno da. Namerno pa ne bi hodila po čistila gor in praške, tako kot ona, ampak če ji je to v veselje oziroma užitek.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.