|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
8.7.2008 19:04:01   
*bubi*
V LJ porodnišnici je 2. dan po porodu prišla fizioterapevtka k meni, preverila stanje trebušnih mišic (nekaterim user posted image  se preveč razmaknejo) in mi pokazala vaje za krepitev medeničnega dna + trebušnih mišic.

Ne vem, če je povsod ta praksa, meni se je zdelo v redu, da so tudi na to mislili.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
8.7.2008 19:25:38   
gloria
punce to je pa res groza da tko izgubiš otročke.....a ste najdle omniuser posted image ....povrh vsega je pa tud danes ena punca v 21 tednu morala rodit ker so ji oba otroka umrla, pa še zanosila je po ivfuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
8.7.2008 21:18:12   
ključek
punce to je pa res groza da tko izgubiš otročke.....a ste najdle omni ....povrh vsega je pa tud danes ena punca v 21 tednu morala rodit ker so ji oba otroka umrla, pa še zanosila je po ivf

pa joj no.....................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
8.7.2008 21:29:29   
gloria
......grem z mojim na en sprehod sem čist noter pala da sam na Špelko študiram......

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
9.7.2008 8:19:35   
*bubi*
omni se že več kot 1 mesec ni javila user posted image

Ampak jaz sem prepričana, da je vse OK, pa saj mora bit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
9.7.2008 8:25:05   
*bubi*
Pa vseeno svetujem, da čim manj razmišljate o takih scenarijih, da čim manj berete take stvari po forumih,....

Ja, marsikaj se zgodi, mene te stvari še bolj preganjajo, ker imam sama tako izkušnjo. ampak sem optimist, da bo vse OK, da ob pravem času stisnem svojega user posted image  k sebi user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
9.7.2008 9:01:14   
gloria
bubi prav maš....čim manj je treba študirat in brat take stvari sam kaj včasih one pridejo do tebe po drugačni poti.....

.....lepo se imejte danes jaz hitim k mojim na eno dopoldansko razvajanjeuser posted image .....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
9.7.2008 9:52:45   
amor real
ČIV user posted image !

Tudi mene pretresejo take žalostne novice, ampak moramo misliti pozitivno, ker žal proti takim dogodkom nič ne moremo, lahko samo upamo, da se nam to ne zgodi in držimo pesti za tiste, ki niso imele te sreče.

Drugače sem jaz do petka na bolniški potem pa do 22/8-08 na letošnjem dopustu in potem porodniška user posted image .  Tako, da sem s službo opravila za nekaj časa!!!

Zanima me, če ima morda katera od vas kakšne zapiske ali "papirje", ko se jih dobi v materinski šoli v računalniški obliki. Namreč v KP ravno poteka materinska pa imam problem, ker sem imela prejšnjo sredo pregled, v petek zagovor diplome, ta teden pa je bolniška in ne uspem v materinsko. Avgusta pa ne vem kako bo, če bom sploh lahko šla.... Drugače mislim kaj v knjižnico it po kako literaturo, da se kaj naučim, da ne bo najin Pikec gol in bos user posted image

user posted image  soseda me čudno gleda, ker mi dela sušilni stroj a zunaj sonček user posted image  Sušim stvari od Pikca, da bodo lepo mehke brez mehčalca in razukužene, tako, da ni treba vsega likati, posebej ne plišastih pajackov.

Lep dan vam želim

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
9.7.2008 10:24:43   
arabela*
čao,babike.
Ma sem neke smotane volje danesuser posted image
Pa še polno opravkov imam,cel kup položnic it plačevat.
Punce,tiste ki že imate otroke,kako ste izpolnile tisti formular za porodniško??
Tam spodaj ko piše na prvi strani glede davčne olajšave??A je treba vpisat otroka al kako??user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
9.7.2008 10:41:11   
amor real
Saraya, glede vpisa otrok, ki jih že imaš na formularju od CSD za olajšavo, vpišeš samo, če jih želiš imeti v olajšavi pri obračunu nadomestila, drugače ne. Jaz ti priporočam, da ga tam ne vpišeš, ker če imaš v istem letu plačo in nadomestilo zna priti do doplačila dohodnine in če boš dala v formular otroka v olajšavo in ga potem pri dohodnini recimo ne boš imela ti, ampak mož bo še višje doplačilo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
9.7.2008 10:46:33   
arabela*
amor real,hvala za odgovor.
Nevem ali bi jo napisala al ne,ampak vedno imam jaz otroka v davčni olajšavi,ne partner.Kaj pa v tem primeru?

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
9.7.2008 10:51:51   
amor real
če imaš ti tudi pri dohonini potem ni problema, lahko daš

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
9.7.2008 10:52:10   
pf
Pozdravljene.
Saraya ti si že celo leto v bolniškem staležu. Jaz mislim, da jo lahko vpišeš. Amor real je menda mislila, če je plača do porodniške, v tem primeru bi lahko mogoče posledično prišlo do doplačila. Jaz jo bom vpisala, ampak tudi zato, ker sem že skozi v staležu.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
9.7.2008 10:56:38   
pf
Punce pa res ne preveč prebirat slabih novičk na forumih. Se strinjam z Bubi, ker nosečnost tudi ni stalno tako "lepa in predvidljiva". Le pogumno naprej in čimmanj črnih misli. Je pa res, da včasih ni bilo pol toliko težav v nosečnosti in zanositvi kot jih je danes.
Jaz mislim, da je z Omni vse vredu. Pač verjetno počiva in se nam ne javi, čeprav tudi jaz upam, da se nam čimprej. Bo pa verjetno njen čas poroda kmalu, ker se pri trojčkih datum poroda po mojem kar prestavi za kak mesec in pol do dva nazaj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
9.7.2008 11:20:53   
ključek
punce..........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .............tok sem žalostna.....................malo prej mi je ena kolegica (ki je tudi veliko prisotna na RR), poslala sms, da je njen plodek majhen, ni zaznave utripa in verjetno (čeprav močno upam, da ne) bo morala v petek na abrazijo......................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...............kaj je zdej to, hudiča no??????? vsak dan same slabe novičke...................................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
9.7.2008 11:28:13   
amor real
user posted image user posted image user posted image

Sicer še vedno držim pesti, da abrazija ne bo potrebna !!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
9.7.2008 11:36:23   
petrax
Čaw souser posted image !

Spet po dolgem času se javljam. V pon. smo imeli pregled, zadnji ultrazvok. Ker pa sem mela neke bolečine v trebuhu me je dala še na CTG, ampak je vse v redu. Sestra me je tako nadrla, ker sem povedala da sem v nedeljo pomagala malo beliti doma, rekla je naj zdej te stvari prepustim drugemu in naj raje počivam. Drugače pa smo na uz vidli našega malčka, ima 1655g, pa vse naj bi bilo v redu. Smo pa vidli tudi jajčka user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes pa grem po enem mescu v službo, pa ne delat, samo odnesem papirje za porodniško. Sem imela danes že tok dela, treba je bilo delat novo osebno (spremenjen naslov), pa mi tam pove da nimam dobre slikce, so jih že spet premenal in se je blo treba iti slikat. Potem pa še na socialno po papirje, kasneje pa še v službo. Aja pa še na pošto odnesti papirje za bivšo službo. Joj kok enga dela.

Drugače pa pregled pri G spet čez 2tedna, 21.7 

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
9.7.2008 11:40:36   
ključek
tudi jaz sem danes urejala papirje na CSD..................no urejala...............user posted image ...............prejela papirje, sedaj jih moram pa izpolniti, pa nesti v službo, potem pa nazaj na CSD..................so me pa presenetili z prijaznostjo na CSD, si nisem mislila................user posted image ..........................me je pa pohvalila, oz. naju oba z user posted image , ker sva poročena, oba zaposlena, koristil bo očetovski dopust..............user posted image

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
9.7.2008 11:41:35   
ključek
Samo,ki je rekla,da se ne sme spat ne desnem boku

čaki mal..................zakaj pa ne???

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
9.7.2008 11:44:34   
emi*
Dan!

Mene samo zanima kako se je najlažje sprostiti?user posted image Jaz se nikakor ne morem sprostit s tem dihanjem,diham kot slon,sploh ne morem globoko vdihniti.En način sproščanja potrebujem.user posted image

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
9.7.2008 11:46:04   
petrax
Ja pri nas je bila tudi zelo prijazna na csd-ju.

Zakaj pa se naj ne bi spal na desnem boku? Tako jaz najlaži spim, kokr že spim ponoč (bolj mal).

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
9.7.2008 11:46:09   
emi*
Da je na desnem boku neka žila in se ne sme nanjo pritiskati..............user posted image Da ni dobro ampak jaz danes sem spala,ki drugače nič ne spim.user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
9.7.2008 11:48:22   
petrax
user posted image user posted image user posted image  Emi! Moj me skoz sprašuje kaj je narobe, k globok diham. Misli da je spet kej narobe naredil, pa da vzdihujem zarad tega. Počas mislm da bo dojeu da ne morem drugač dihati.
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
9.7.2008 11:50:02   
ključek
Da je na desnem boku neka žila in se ne sme nanjo pritiskati..............

ja a ni kao "prepovedano" spati samo na hrbtu??? najbolj, da do septembra sploh ne grem več spati ali pa stojim stoje, kot konji.................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...............že tko mam probleme, ful slabo spim, se skoz obračam z levega na desni bok, zdej pa še to.....................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
9.7.2008 11:50:34   
ključek
Zakaj pa se naj ne bi spal na desnem boku? Tako jaz najlaži spim, kokr že spim ponoč (bolj mal).

isto.

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.