|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
9.7.2008 6:09:45   
trinity22
babe žabe jaz vem, da verjetno še vse spite in da ste tako kot jaz žalostne zaradi špelke,

pa vseeno naj vam povem, da moje user posted image še ni, da sem delala test in

in ...user posted image

slikca bo v albumu geslo ostaja isto, popoldne grem pa še po CB

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
9.7.2008 6:47:35   
nf
joooooooooooooooooooooooj kako sem vesela zate Trinity!!!!!!!!!!! jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!! jupiiiiiiiii user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Iz srca ti želim zdravega in pridnega in lepega otročička!!! Se bomo še potem veselili, ko se vrnem, zdej se mi že mudi na laparo... Čaki malo, da nisi tudi ti obljubila kakšne pijače za user posted image  user posted image
papa

Neposredna povezava do sporočila: 3052
9.7.2008 7:07:00   
trinity22
nf hvala, držim pesti da danes dobro opravišuser posted image user posted image user posted image user posted image in da ti tudi kmalu zagledaš user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
9.7.2008 7:18:25   
Anonimen
trinity, ne morem verjet.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ČESTITAM!!!!!!!!!!! Joj, sem tko vesela ratala ko sem tole prebrala.. Res super!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

fargi, kje si? Zakaj se ne javiš?

nf, vse dobro danes!!!

Kje pa je neela s testom?? Dan se je začel dobro, tako, da verjamem, da bomo danes imeli dvojni nosečki.. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3054
9.7.2008 7:19:14   
Anonimen
trinity, kaj pa je s špelo? In katero Špelo sploh?? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3055
9.7.2008 7:30:32   
trinity22
biba na novi borbi je ena borka spelka12, ki jo se dobro poznamo in ima hude težave, sem brez besed nad krutostjo svetauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image več pa si preberi na nova borba II ...

pa hvala za čestitke

res je kje je Fargi????

pa neela?????

Pogrešani javita se, hitro, hitro ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
9.7.2008 7:32:43   
trinity22
nič greva midva s kužotom na sprehod, pol pa še CB kupit, da bom lažje verjelauser posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
9.7.2008 7:35:11   
jenyj
Trinity čestitkeeeeee!!!! Želim ti lepo nosečnost.
Nf,  vse dobro, v mislih sem s tabo!
Fargi, upam, da je vse Ok in da si videla srček!

Tudi ostalim lp.

Vidim, da je kar veliko novega, jaz pa se tudi že kar nekaj časa nisem javila. Pri meni nič posebnega, komaj pa čakam v petek pregled še pri svojem ginekologu. Tudi na nuhalno sem že naročena potem pa gremo za 10 dni uživat na morje. Počutim se dobro in če me ne bi prsi tako bolele in se povečale za 2x sploh ne bi vedela, da sem noseča.

Pridne bodite in lep sončen dan vam želim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
9.7.2008 7:52:27   
Anonimen
tud meni je hudo za špelo. Se mi je nekako zdela, da je ona, ker sem brala zadnjič, da je noseča z dvojčki in da so pri punčki nekaj odkrili al kako je že bilo.. Žalostno, res...user posted image user posted image user posted image

AJa pa še to: a ta tema (nova borba se pripravlja) je za kakšno posebno skupino kot smo npr. klomifenke, ali je za vse? Da vidim, če se lahko včlanim. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3059
9.7.2008 8:23:58   
trinity22
jenyj hvala za čestitke

biba komot greš tudi kdaj pa kdaj na novo borbo kaj napisat, smo vsake vesele, je pa res da smo tam punce, ki smo že kar dolgo na tem foromu in da ne teče beseda samo o nepričakovanju se pogovarjamo še o vseh drugih stvareh, so pa tam tudi komifenke, pa ex klomeifenke pa nosečke, pa skratka vse ...

Neposredna povezava do sporočila: 3060
9.7.2008 8:40:07   
tinč407
trinity ČESTITAM!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  želim ti božanskih user posted image  mesecev in najbolj zdravega in najlepšega user posted image  pod soncem user posted image user posted image user posted image user posted image

In hvala da ste mi vlile malo upanja da O še lahko pride user posted image  me je že kar panika zagrabila user posted image
no, danes je BT 36.8, ampak ne vem če je to to. pomojem je dvig temnperature premajhen... kaj mislite?

nf drži se danes. za bebico se po moje sploača potrpeti vse. Z mislimi bom s tabo!

fargi zdaj me pa že malo strašiš! aha, ko si šla kri dat da so ti potrdili nosečnost si tudi dolgo rabla da si prišla še nas obvestit ker si se z dragim tako dolgo veselila. Zdaj pa je isto. Od veselja si čisto pozabila na nas user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

Neposredna povezava do sporočila: 3061
9.7.2008 9:38:20   
janaja
trinity22 - to je pa ekstra super novica čestitke user posted image user posted image

pa zgleda da sva odkrili zalogo delujočih testov user posted image  jest na ovulacijskih ti na nosečniških user posted image

Še enkrat čestitke pa veliko lepih trenutkov med user posted image  in enga velcga zdravga user posted image

janaja

moja sreča

Val Leon Rebeka in možek Jernej

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
9.7.2008 9:56:11   
Anonimen
aja, trinity, kaj pa znaki?? A na Baby checku se druga črtica takoj pokaže al je treba kej čakat? Ker jaz ponavadi še ene 5 minut buljim v tisto polje..

(odgovor članu janaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3063
9.7.2008 10:08:07   
lučka 25
Kako ste že zgodne. Al pa jaz počasna, ko sedaj na dopustu poooozno vstajauser posted image m.

trinity, to je noooooorooooo dooooobraaaa nooooviiiicaaaaa!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   (upam, da ni katera oglušela, ko tako kričim). Sta pa lepo darilo za poroko dobila. user posted image  popoldne pa le še CB naredi, da boš videla še magični +. Ker na FS se dobro vidi druga črtica.
PRosim pa tudi ( mislim, da v imenu vseh), da povesta z janaja, kje delajo teste, ki ti pokažejo še drugo črtico.

nf, dobro opravi. Že vse držimo pesti zate. jutri boš pa že veselo doma.  user posted image  user posted image  user posted image

jenyj, prav lepo, da uživaš v user posted image . kar naj bo še na prej tako vse v redu in bomo vse me tudi srečnes tabo. user posted image  user posted image  user posted image

tinč, mislim, da se more BT dvigniti za vsaj 0,2 stopinje in nad to mjo ostati še naprej, da lahko govoriš o O. Tako, daboš videla naslednje dni. Jaz mislim, da je bila danes. Sem ti pa narobe napisala včeraj, da meni O test pokaže O 24 ur prej. Meni jo pokaže 48 ur prej, naslednji dan pa, kot da je že mimo. Se pravi, lahko je tudi pri tebi tako in bi ti 2 dni nazaj pa pokazal dve črtici. To pa sem ugotovila na podlagi BT. Vidva samo veselo user posted image , potem kupi test tam kot trinity, da boš lahko poročala o user posted image user posted image .

neela, kaj pa kaj tvoj test? user posted image

Za špelko, pa je to prav grozna novica. Me je prav pretreslo. user posted image  user posted image  user posted image

Mene je danes obiskala user posted image  in za čuda sem jo zelo vesela. Še ta ciklus počakam, da kmlau pride naslednjauser posted image  , potem pa v IVF postopek. To bo tako kmalu. user posted image  user posted image  user posted image  Imam pa jaz en test BC mini doma, katerega j enega naredila prijateljica, ki je sedaj že zelooos rečka nosečka, bo kmlau že mamica. Ker vem, da je s ta prave police, ga šparam za septembra, ko bom po postopku, da mi pokaže user posted image user posted image . Mal sreče pa upam, da bo prinesel ta test. user posted image

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
9.7.2008 10:53:00   
tinč407
ja lučka, mi mora trinity povedat kje je test kupila. Grem po njega tudi na drugi konec naše majhne državice če bo treba user posted image
tebi pa user posted image user posted image user posted image user posted image
bosta pa v IVF user posted image user posted image    user posted image user posted image  pa bo sreča dvojna!! user posted image user posted image user posted image user posted image
naslednje dni poročam kako je z tema 0,2 stopinjama user posted image user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
9.7.2008 11:46:52   
lučka 25
tinč, ti kar poročaj, kako bo s tema o,2. user posted image

no, za tisti test, ki ga jaz šparam je pa res skoraj z drugega konca Slovenije. Upam, da na gorenjski klimi tudi pokaže user posted image .

ja saj jaz tudi upam, da bo potem pri meni kar user posted image user posted image  po IVF.  potem pa imava lahko mirne živce in "poskušava" naravno, pa jih bo še malo več. user posted image

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
9.7.2008 12:58:40   
tinč407
kaj kdo kaj ve kaj se dogaja z našo mašiko-fargi?

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
9.7.2008 13:01:43   
Anonimen
Tud mene mal že skrbi za fargi in neelo.

Obe bi se morali javiti že včeraj!!

(odgovor članu tinč407)
  Neposredna povezava do sporočila: 3068
9.7.2008 17:14:13   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407

kaj kdo kaj ve kaj se dogaja z našo mašiko-fargi?

nič lepega...user posted image user posted image user posted image

pikica velika 4mm in ni utripa...v pteke imam kontrolni UZ in po vsej verjetnosti abrazijo...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
9.7.2008 17:59:30   
miska73
Maša, pa saj to ne more biti res user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
9.7.2008 19:24:25   
neela
pa to ni res!!!.....najprej trikrat prebrem mail od tebe, trinity, da dojamem, da si vendarle dobila poročno darilo, kot si ga samo želela in skačem do stropa od veselja zate!!! ČESTITKEEE!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Potem pa pridem skoraj do konca, ko obstanem ob res žalostni novici zate Fargi! Ker pa sem po naravi velika optimistka, kar pa mislim, da smo tle vse take, upam do konca. Fargi, srčno srčno upam, da boste v petek našli in slišali user posted image   tvojega tako željenega user posted image . V mislih in v molitvi bom s tabo..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....
FARGI, DRŽI SE IN NIKAR OBUPAT DO KONCA, ME SMO S TABO IN TE IMAMO RADE!!!!!!

Jaz pa sem včeraj prišla do Muller-ja, kupila neki test, ki je pokazal itak - itak!!! Ampak o moji user posted image ne duha ne sluha... so we're still waiting....user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
9.7.2008 19:29:21   
sonček85
fargi:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne obupaj in zdrži do konca.me smo s tabo in te imamo rade.pusika za obe srčka

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
9.7.2008 19:39:23   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22

pa vseeno naj vam povem, da moje user posted image še ni, da sem delala test in

in ...user posted image

slikca bo v albumu geslo ostaja isto, popoldne grem pa še po CB

...šla gledat tvojo fotko....HUDOOOO!!!. user posted image user posted image user posted image ..črtica zelo jasna!!!! Koliko dni pa ti je M zamujala???

Neposredna povezava do sporočila: 3073
9.7.2008 20:08:12   
sonček85
...šla gledat tvojo fotko....HUDOOOO!!!. ..črtica zelo jasna!!!! Koliko dni pa ti je M zamujala???

jst pa ne morem k nima kode -gesla.user posted image user posted image user posted image user posted image lahko na zs napišeš

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
9.7.2008 20:54:35   
Rakica_80
Fargiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Drži se, nisi sama....

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Želita zanositi? NE počnita tega!
Preverili smo, katere so najpogostejše napake, ki jih počnejo pari, ki želijo zanositi.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?