lučka 25
|
Kako ste že zgodne. Al pa jaz počasna, ko sedaj na dopustu poooozno vstaja m. trinity, to je noooooorooooo dooooobraaaa nooooviiiicaaaaa!!!!! (upam, da ni katera oglušela, ko tako kričim). Sta pa lepo darilo za poroko dobila. popoldne pa le še CB naredi, da boš videla še magični +. Ker na FS se dobro vidi druga črtica. PRosim pa tudi ( mislim, da v imenu vseh), da povesta z janaja, kje delajo teste, ki ti pokažejo še drugo črtico. nf, dobro opravi. Že vse držimo pesti zate. jutri boš pa že veselo doma. jenyj, prav lepo, da uživaš v . kar naj bo še na prej tako vse v redu in bomo vse me tudi srečnes tabo. tinč, mislim, da se more BT dvigniti za vsaj 0,2 stopinje in nad to mjo ostati še naprej, da lahko govoriš o O. Tako, daboš videla naslednje dni. Jaz mislim, da je bila danes. Sem ti pa narobe napisala včeraj, da meni O test pokaže O 24 ur prej. Meni jo pokaže 48 ur prej, naslednji dan pa, kot da je že mimo. Se pravi, lahko je tudi pri tebi tako in bi ti 2 dni nazaj pa pokazal dve črtici. To pa sem ugotovila na podlagi BT. Vidva samo veselo , potem kupi test tam kot trinity, da boš lahko poročala o . neela, kaj pa kaj tvoj test? Za špelko, pa je to prav grozna novica. Me je prav pretreslo. Mene je danes obiskala in za čuda sem jo zelo vesela. Še ta ciklus počakam, da kmlau pride naslednja , potem pa v IVF postopek. To bo tako kmalu. Imam pa jaz en test BC mini doma, katerega j enega naredila prijateljica, ki je sedaj že zelooos rečka nosečka, bo kmlau že mamica. Ker vem, da je s ta prave police, ga šparam za septembra, ko bom po postopku, da mi pokaže . Mal sreče pa upam, da bo prinesel ta test.
|