|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Klomifenke 2008
10.7.2008 16:47:23   
lučka 25
pancottina, jaz mislim, da ne bi bilo slabo, če bi šel tvoj na spermiogram. Namreč meni je G predpisal K po opravljenem PCT, UZ, HSG in, ko je bil spermiogram brez problemov.
Jaz bi kar rekla, da naj gre tvoj k osebnemu zdravniku po napotnico za spermiogram, ter poklicala in ga prijavila.

dana, uživaj na morju. user posted image  pa ni treba, da hodi, naj bo raje kar user posted image user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

biba, kako je bilo na UZ. Je bilo kaj pravih foliklov? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
10.7.2008 16:47:42   
miska73
lučka, Jst imam tudi napotnico za hormonske preiskave.
Sem vprašala, če je treba bit tešč, pa so mi rekli, da ne.
AMpak itak mislim iti na vse zgodaj v laboratorij in tako na tešče.

pancotina,
velikokrat pri G pomaga že če malo sam namigneš kaj bi rad oziroma malo zatežiš.
Ti kar svoji G reci, če ne bi bilo dobro, da bi šel tudi tvoj na spermiogram, da se še pri njm vidi kako in kaj je situacija.
To je veliko bolj enostavno kot vse kar mora ženska dat skozi.

Pri meni je bil pa postopek sledeč:
Mene je G seveda pogledala na UZ in ni nič čudnega videla.
Potem me je poslala na HSG (slikanje jajčnikov) in moža na spermiogram. Oboje je bilo BP.
Naslednji korak je bil 6 ciklusiv klomifena, ki niso obrodili sadov.
Tam nekje pri 4. ciklusu sem ji zatežila kaj sledi, če tudi do 6.ciklusa na bo nič.
Tako sva se zmenili, da mi je takoj napisala napotnico za neplodnostno, kjer se (vsaj na KC LJ) tudi za prvi pregled čaka 2-3 mesece.
Tam so se odločili, da bodo najprej naredili laparoskopijo. To sem prestala in je bilo spet vse BP.
Mojemu so naredili še en spermiogram - zopet vse BP.
Zdaj me čaka pa IVF postopek. Insemenacije pa so preskočili tudi zato, ker mi že malo moja biološka ura tik-taka.

Tako je do sedaj potekalo pri nama, kjer do zdaj še niso ugotovili nič pametnega.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
10.7.2008 16:49:52   
lučka 25
miška, imaš posdobno pot kot jaz. In tudi midva greva sedaj v IVF postopek - avgusta. Upam (vem), da nama bo sedaj končno uspelo. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
10.7.2008 16:56:03   
miska73
Lučka Upam, da se kaj srečava - recimo na kakšni telovadbi za nosečnice... Kaj praviš?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
10.7.2008 16:57:56   
sonček85
lučka25:držim pesti za IVFuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
10.7.2008 18:04:26   
sonček85
kako je s fargesio.držim pesti da srček le bije in da je vse okuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
10.7.2008 19:55:50   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Lučka Upam, da se kaj srečava - recimo na kakšni telovadbi za nosečnice... Kaj praviš?

Ne bi imela nič proti. Bi blo pa zanimivo, če bi vse me kmalu postale user posted image  in tako tudi ustanovile športni klub (ex)klomifenk.user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
10.7.2008 19:57:00   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

lučka25:držim pesti za IVFuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

kako je s fargesio.držim pesti da srček le bije in da je vse okuser posted image user posted image user posted image

Fargi bo jutri vedela več, ko ima zopet UZ. Tako, da  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
10.7.2008 20:00:41   
lučka 25

user posted image

user posted image   KLUB POZITIVNIH KLOMIFENKuser posted image

• miska73 - 6.ciklus (čaka na IVF)
  • Efi - 5.ciklus (3.IUI)
  • lučka25 - avgusta IVF (38m)
  • PENCA - 7.ciklus
  • neela - prestala laparo (23m)
  • Tiara123 - 4.ciklus
  • waiting - 4.ciklus 
  • nf-8.7. laparo(23m)
  • roth - 4.ciklus
  • jazzz27 - 4.ciklus
  • Lu33 -  čaka na laparo (41m)
  • reby - 3. ciklus(laparo 7.3.)
  • dinasajo - 3.ciklus
  • pandka - 3.ciklus
  • naska - 3.ciklus
  • bozza - 3.ciklus-IVF avgusta
  • S1902 - 4.ciklus (drugače 6.ciklus)
  • pa3cija - 3.ciklus
  • stella81 - 3.ciklus
  • biba12 - 4.ciklus
  • sonček85 - 3.ciklus (23m) 16.7 pregled
  • Čačka - počiva en ciklus(3.ciklusi so za njo-laparo)
  • biba77 -  IUI (2. ciklus K)
  • Tamara 79 - 2.ciklus
  • nati80 - 2.ciklus (čaka na nadaljna navodila od G)
  • Arual - čaka na posvet - neplodnostna
  • pegas - 2.ciklus
  • METULJ1 - 3.ciklus  (18m)
  • bayb77 - 2.ciklus
  • andre3a - 2.ciklus, prestala laparo
  • Cari - 2.ciklus 
  • PikaV - 2. ciklus
  • tejčica30 - 2.ciklus
  • HEL36 - 2.ciklus
  • dana - 2.ciklus
  • Mona Liza - 1.ciklus (laparo in hormonske preiskave)
  • inda1 - 1.ciklus
  • mimikimi - 1.ciklus
  • atina1 - 1.ciklus
  • sanna - 1.ciklus
  • s.k.. - 1.ciklus
  • tina77 - 1.ciklus
  • malagala - 1.ciklus
  • miš - ponovno na K
  • TIAPIA - 1.ciklus
  • honey - 1.ciklus
  • pancottina -2.ciklus
  • BEBIII - 2.ciklus 
  • tinkatinka - 1.ciklus
  • tinč407 - 1.ciklus
  • janja - 1.ciklus (6m)
  • honey - 1.ciklus (16m)
  • tejčica30 - 1.ciklus (16 ciklusov)
  • mala važička - 1.ciklus (9m)

SREČKE KLOMIFENSKE NOSEČKE

• stunfek - 4.ciklus (test 14.2.) user posted image
  • mmanca - 1.ciklus user posted image
  • nosečka maja - 5.ciklus user posted image
  • amor real user posted image

• Bety upa user posted image

• Petra1111 - 5.ciklus user posted image

• Janney - naravno user posted image

• pike -1. ciklus user posted image

• Bimba80 user posted image

• LUNA06 user posted image

• Vesny196 - naravno user posted image
  • tasa.m - naravno user posted image

• Detece - 1.ciklus user posted image

• Almera (julijka 08) user posted image
  • spabuser posted image
  • jenyj - 3.ciklususer posted image
  • Fargesia - 6.ciklus (IUI)user posted image
  • trinity22 - 4.ciklus  user posted image

"KLOMIFENSKE" MAMICE

• pati0102 - 1.ciklus (4.10.)
  • tejči77 - 1.ciklus (oktober 2006)
  • bozza
  • biba77 (rodila fantka junij 2006)
  • S1902 (rodila punčko februar 2007)

"bivše klomifenke"

• oktavija - 6.ciklus (zanositev v 1.ciklusu-nov.2006 )
  • kitka1 - 1.ciklus (gonal F)-4.ciklus K
  • snežinka7 - 3.ciklus IUI

Kandidatke za "Srečanje klomifenk 2008":

1. neela (Dolenjska)
2. janney
3. nf (Ljubljana)
4. stunfek  (Vransko)
5. Fargesia (okolica Ljubljane - prke vzhodu)
6. bozza 
7. kitka1 (Gorenjska)
8. petra1111
9. Lučka25 (Gorenjska)
10. PENCA (Kamnik)
11. sonček85
12. Hator

< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 10.7.2008 20:02:12 >

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
10.7.2008 20:02:48   
sonček85
fargi:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
10.7.2008 21:11:24   
neela
eh, jaz sem tako user posted image ....moje user posted image še kar ni, first sign popoldanski test je bil zopet negativen....najbolj jezna sem zaradi tega, ker je to samo znak, da se mi ciklus zopet podaljšuje....pa tako dobro je šlo zadnje mesece, ko sem bila še sama nase ponosna nad točnostjo moje tečke.....grrr....user posted image ....očitno bom res morala čakati na jesen in iti po umetnega user posted image ...

< Sporočilo je popravil neela -- 10.7.2008 21:12:07 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
10.7.2008 21:16:54   
Rakica_80
Ja ja Neela, tudi jaz zase tako pravim, nevem no občutki me dajajo taki, da imam samo to priložnost, ker s temi tabletami in z vsemi drugimi možnostmi, mislim da porabljam čas, pa še 2- kroga K imam, pa komaj kasneje grem na Histero, če mi nebo uspelo zanosit, vprašam se kdaj pa pridem na vrsto za umetno?
Veste vi koliko se čakauser posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
10.7.2008 21:19:41   
neela
BEBIII, jaz mislim, da je čisto odvisno kje si....baje, da pri Rešu zelo hitro prideš na vrsto. Jaz sem na GK Lj in glede na to, da imam razen testa za spolno prenosljive bolezni, opravljene že vse postopke, ki so baje pred OBMP potrebni, upam, da pridem nekje oktobra/novembra že na vrsto za IUI....seveda, če bo vse ok....
Če si ti tud v Lj in že veš, da greš v primeru neuspeha s K na histero se kar že naroči v čakalno vrsto, tako vsaj kakšen mesec al pa dva prišparaš....

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
10.7.2008 21:25:28   
Rakica_80
Aha se pravi, ko bom imela Histero, naj se prijavim že na Umetno, da bom manj čakala ali naj se zdej že prijavim?

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
10.7.2008 21:27:05   
neela
Ne ne....za histero ti predlagam, da se daš v čakalno vrsto...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3115
10.7.2008 21:30:21   
Rakica_80
Zakaj pa za Histero v čakalnouser posted image
Jaz se zdravim v Neplodnostni, za Laparo mi ni bilo treba dolgo čakat, mogoče en mesec.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
10.7.2008 21:32:58   
lučka 25
neela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ti naši ciklusi, so čisto zmešani user posted image . Jaz imama sedaj srečo, da sem imela po K dva ciklusa dolga le 27 dni. Sedaj pa naslednji ciklus tako jem od 15. dne 14 dni Prometrium, ki mi bo sprožil user posted image . Upam, da se bo pri tebi vse uredilo in, če bo že potrebno, da boš hitro na vrsti za IUI.

BEBIII, mislim, da ne bi bilo slabo, če se že za histero prijaviš in si prišparaš čas s čakalnimi dobami. Potem pa enako še z umetno.
Je pa res, dda si mogoče pri Rešu malo prej na vrsti, se tudi izogneš IUI postopkov, ker on le teh ni zagovornik. Greš pač takoj na IVF ali ICSI.

Neposredna povezava do sporočila: 3117
10.7.2008 21:35:41   
neela
oooooooo moja nf že surfa laparoskopsko po RR-ji!!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image Kako????

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
10.7.2008 21:36:45   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Zakaj pa za Histero v čakalnouser posted image
Jaz se zdravim v Neplodnostni, za Laparo mi ni bilo treba dolgo čakat, mogoče en mesec.

no, sej pravim, da je odvisno kje si....jaz sem morala tako za histero kot tudi za laparo najprej dobiti številko v čakalni vrsti...potem pa čez kakšna 2 meseca znova poklicat, da sem šele fiksen datum dobila....

Neposredna povezava do sporočila: 3119
10.7.2008 21:47:22   
nf
jap jap po laparo ze sedim za racunalnikom. kaj nej recem, morala sem vas prebrat! user posted image  In sem zdej ful zalostna za našo Mašiko user posted image
Vam jutri kaj vec napisem, kako je bilo, sem pa ostala ziva, kar je glavno hehe.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
10.7.2008 21:49:37   
lučka 25
nf, pozdravljena zopet med živimi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Verjamem pa, da si zelo žalostna za našo mašiko, ker me tudi še kar ne dojamemo in nočemo verjeti, da se to dogaja. user posted image

Jutri pa kar kaj več napiši kako si opravila. Zdaj pa hitro počivat.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
10.7.2008 21:49:46   
neela
Drži se in spočij se nf....pa, predvsem se pusti razvajat!!!!

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
10.7.2008 21:54:15   
Rakica_80
Hvala bogu v Izoli mi ni treba še čakat s številkouser posted image , če ne bi se miuser posted image
Nf, verjetno te rama boli pa kakšnega golobčka spustišuser posted image kaj ne?
Sej bo vse ok, boš videla, mogoče boš kakšen dan občutljiva ma vse to hitro mineuser posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
11.7.2008 7:02:39   
Anonimen
Dobro jutro!

PA sem končno le dočakala petek!!! user posted image user posted image user posted image

pancottina, midva sva v 4. ciklusu s K in tudi nasploh (še preden sem želela zanosit, mi je napisala K). Vsak mesec grem na UZ nekje od 12-14 dne. Pregledov še nisem imela, imam pa baje čez kak mesec obljubljen HSG.

maša, držim pesti danes!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Mi smo pa spet pripravljeni za dvojčke.. user posted image   user posted image  (oba sta velika 1,6, tako da bo O najbrž v soboto ali nedeljo). Tako, da moramo biti pridni. user posted image user posted image

a za spermiogram gre pa samo po napotnico k osebnem zdravniku? Kam se pa potem prijaviš?? se mi zdi, da ne bi blo tole slabo preverit.

< Sporočilo je popravil biba12 -- 11.7.2008 7:03:28 >

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3124
11.7.2008 7:48:29   
nf
Dobro jutro!
Danes sem že ful bolje. user posted image  user posted image  Trebuh se mi je hvalabogu malo skrčil, samo še ena taka bula je ostala na desni spodnji strani. user posted image  Pa kr naprej sem lačna user posted image  
Skratka, kaj je bilo na operaciji. Našli so mi endometriozo, in to že kr lepo razraščeno. Baje sem imela maternico kr zlepljeno s črevesjem. user posted image  Baje da so me operirali kakšno uro in pol, da so mi odstranili vse te zarastlince. No, ampak zdaj mi je Ribičeva rekla, da sem čisto prepucana in da naj se ne bi več ponovilo. user posted image  In da imava zdaj velike šanse, okoli 70%, za spontano zanositev! user posted image  Zmenili sva se tudi, da če nekaj časa ne rata, se presedlava od Reša k njej v neplodnostno ambulanto.

Zdej pa počivat in predvsem JEST user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?