|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 4.krog
8.7.2008 23:41:14   
sandra85
december fullll fullll lepe slikice!!! Maks je ful uživaluser posted image user posted image user posted image

bom js dala kako slikico od Eneja in Maksa, če lahkouser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 826
8.7.2008 23:59:29   
december06
No, pa si že opazila, da sem slikce dodala v album. Pa, seveda lahko objaviš še slikce od Maksa in Eneja. Pa pošlji mi jih še na mail, ti pošljem ZS.

Zdaj pa grem tudi jaz spančkat. Mirno noč vsem.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 827
9.7.2008 8:33:46   
ana b
Jutro!

Samo spat grem za nekaj uric in vsi že šibajo in plazijo user posted image user posted image .

Lemavrica: čestitke Jakiuser posted image user posted image user posted image

Pa čestitke za vse nove zobke in ostale podvige.

December: lepe fotke in se vidi, da ste se imeli finouser posted image

Guppy: pokorno prijavljam svojo prisotnost za petek zvečer, da slučajno ne dobim črne pike, 1A je na morju, bom pa še sept.x vprašala, ko se dobiva danes

Helena: pa največji štos mojih jutranjih user posted image  je pa ta, da jaz kave sploh ne pijemuser posted image user posted image , si zmeraj naredim čaj ali kaj drugega, ampak je bolj simpl tako napisat user posted image user posted image .

Grem kaj narest dokler mali spi, potem pa malo na sonček.

Lep dan

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 828
9.7.2008 9:04:05   
lemavrica
Ojla,

pjem kavo, potem pa šibava c CP po srajčko za tamalga za v nedeljo. Popoldne me pa čaka še pospravlanje, vsak dan malo popucam, ker se mi res ne da vse na en dan.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 829
9.7.2008 9:22:13   
lemavrica
Srečanje 11.7. zelo verjetno da se ne bom mogla udeležit, ker mi lahko pride nekaj drugega vmes, zagotovo bom nejbrž vedal jutri zvečer ali v petek dopoldan.

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 830
9.7.2008 10:14:45   
Anonimen
Čau punce!

Čestitke vsem za zobke in napredke! user posted image

Pri nas še vedno nič novega.. Zdaj sem ga dala spati. Noč je bla ok, samo 1x se je zbudil.

Neposredna povezava do sporočila: 831
9.7.2008 10:44:41   
guppy
LJUBLJANSKO SREČANJE SEPTEMBRK
11.7.2008 v Areni Vodafone (nasproti Koloseja) ob 20h

user posted image

Bowling in potem večerja/pijačka
(ali obratno)

SPREJEMAM PRIJAVE - da lahko rezerviramo stezo!!!
buškica, anab, lemavrica (?), guppy

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 832
9.7.2008 12:13:07   
babyrok
Ojla,

jaz se full turdim, da bi z obroki zadostila nekje 500 ml mleka na dan. Pediatrinja Tanč. na MON-u namreč priporoča, da bi dojenčki v tej starosti popili to količino mleka oz. mleko zjutraj ali mlečna kašica zvečer + sirček + jogurt / dan in to naj bi bilo enakovredno.

Zanima me, če pri vas to gre, da popijejo oz. pojejo vsaj 500 ml mleka, ker meni čist vsak dan ne znese. Drgače se pa poskušam držat  nasvetov te P., ki mi je po njenih odgovorih kar cool ženska. Po njenem naj bi bilo najbolj primerno, da se zjutraj pripravi nekaj mlečnega, nato sadno malico, kosilo je mesno zelenjavno ali zelenjavno žitno (tukaj vturim še sirček in malo mleka in malo kisle smetane), popoldanska malica sta jogurt ali skuta, zvečer pa mlečno žitna kašica (jaz dajem kvinojo, proseno kašo, riž, kruh v mleku ali pa Podravkine kašice). Sicer je takšen jedilnik ziher zelo zdrav, saj se pozna na krvi ampak ko gledam jedilnike vrtcev temu niso niti pribljižni. Bi blo fajn, če bi se tud v vrtcih držali nasvetov P.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 833
9.7.2008 12:15:04   
lemavrica
Mi smo še na Allernovi in dobi flaško cca 3x na dan po 210-240ml.

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 834
9.7.2008 12:36:11   
guppy

user posted image

(ali obratno)

Rezervirala sem eno stezo za bowling ob 21h. Če me slučajno ne bo, bom dala kateri od vas številko rezervacije.
Na stezo gre do 6 igralcev - mislim, da bo OK.

Neposredna povezava do sporočila: 835
9.7.2008 12:59:43   
nena80
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

user posted image

(ali obratno)

Rezervirala sem eno stezo za bowling ob 21h. Če me slučajno ne bo, bom dala kateri od vas številko rezervacije.

jaz bi tuuuddddiiii, pa ste predalečuser posted image user posted image user posted image , men je bowling res špica igratuser posted image , smo ga hodili s prijatelji igrat preden je user posted image  prišel....in nam je prišlo v navado, da kdor ima rojstni dan počasti z igro bowlinga (baje je bolj zdravo, kot če bi častil večerjouser posted image user posted image user posted image ), res špica, na koncu smo še plesali po tistih stezahuser posted image ......joj kako je bilo luštno, no saj je sedaj tudi, ampak drugačeuser posted image ...

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 836
9.7.2008 13:44:42   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: babyrok

Ojla,

jaz se full turdim, da bi z obroki zadostila nekje 500 ml mleka na dan. Pediatrinja Tanč. na MON-u namreč priporoča, da bi dojenčki v tej starosti popili to količino mleka oz. mleko zjutraj ali mlečna kašica zvečer + sirček + jogurt / dan in to naj bi bilo enakovredno.

Zanima me, če pri vas to gre, da popijejo oz. pojejo vsaj 500 ml mleka, ker meni čist vsak dan ne znese. Drgače se pa poskušam držat  nasvetov te P., ki mi je po njenih odgovorih kar cool ženska. Po njenem naj bi bilo najbolj primerno, da se zjutraj pripravi nekaj mlečnega, nato sadno malico, kosilo je mesno zelenjavno ali zelenjavno žitno (tukaj vturim še sirček in malo mleka in malo kisle smetane), popoldanska malica sta jogurt ali skuta, zvečer pa mlečno žitna kašica (jaz dajem kvinojo, proseno kašo, riž, kruh v mleku ali pa Podravkine kašice). Sicer je takšen jedilnik ziher zelo zdrav, saj se pozna na krvi ampak ko gledam jedilnike vrtcev temu niso niti pribljižni. Bi blo fajn, če bi se tud v vrtcih držali nasvetov P.

Hoj,

naš poje sigurno dnevno 500ml. Bolj je problem meso. Ga noče in noče, torej dobiva jajca, ampak ne tolk velikuser posted image  Mah nimaš kaj. Jaz se ne sekiram preveč. Je pa full špinače, ki ima tudi full železauser posted image .
Zdajle spi. Grem hitr naredit par stvari po stanovanju.
Aja, pa slikice so v albumuuser posted image . Bom zvečer pogledala vašeuser posted image

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 837
9.7.2008 14:42:23   
Anonimen
Punce, lepe slikice! user posted image

Mi pa imamo KONČNO rezerviran hotel! user posted image  Komaj čakam!

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 838
9.7.2008 14:42:37   
guppy
Moja 2 tudi popijeta toliko mleka. Zjutraj 240ml vode + beba + riževa kašica (prah), zvečer enako, vmes tudi en obrok okoli 200ml, poleg tega pa pojesta tudi ogromno jogurta in skute...

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 839
9.7.2008 14:51:04   
lemavrica
Tianna user posted image  za hotel. Kje ste zdaj rezervirali? Upam da boste uživali, kdaj greste?

Jaz sem se pa spravila likat, Jaka še pančka, danes ni tako vroče v stanovanju, pa še dolgčas mi je bilo.

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 9.7.2008 14:55:47 >

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 840
9.7.2008 15:03:55   
Anonimen
Lemavrica: Imaš ZS. user posted image

Guppy: Te še enkrat prosim, če lahko daš un link kaj moramo vzeti s sabo na morje (gleda zdravil). Hvala. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 841
9.7.2008 15:09:55   
Anonimen
Sem neki brala na mon-u, ma ne vem... Ok, vzeti moramo:

• Paracetamol svečke ali Calpol sirup
  • Bepanthen mazilo
  • Fiziološka raztopina
  • Nekaj za pike komarjev - KAJ??

• ... pomagajte mi ... Kaj še?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 842
9.7.2008 15:42:56   
lemavrica
user posted image Kako se soočate z buškami vaših user posted image . Jaka si je odkar je malo bolj aktiven že 2x prebil ustnico, pa obakrat sva bila z možem zraven a je tako hiter da se tik tak udari.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 843
9.7.2008 16:01:50   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

user posted image

(ali obratno)

jaa, pridemuser posted image

se kasneje še javim..samo da sem se "pofočkala"(kolk glupa beseda,a neuser posted image )

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 844
9.7.2008 16:12:53   
CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: *tajda*

Vaši malčki vsi kot po tekočem traku dobivajo zobke,naš je pa še vedno brez.Sem že čist obupana kdaj bo kaj ven prilezlo pa nič ne kaže. Matra ga pa ful.
A je še kateri  ki nima pri 9 mesecih zobkovuser posted image

ej, moja tastarejša je dobila zobe, ko je bila stara 12. mesecev. ol so ji pa ful hitro vsi zrasli. Ne sekiraj se,......nobeden ne ostane škrbastuser posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 845
9.7.2008 16:55:04   
guppy
nimam tega seznama...
to je lumpa napisala, se mi zdi.

Jaz sem si takrat uspela kopirat samo:

SEZNAM (kaj vzeti na morje):
- nepremočljive plenice ali kopalkice
- fredov (ali kakšen drugi) obroč
- napihljiv čolniček ali bazenček
- šotorček ali dežnik za senco na plaži
- kremo za sončenje
- kremo za zaščito proti insektom, kremo po piku, pinceta za klope
- klobuček
- Calpol, Calgel, AD3, termometer, fiziološka, aspirator ali pumpica za čiščenje noska,    ščetkica za zobe
- zdravstveno zavarovanje za tujino
- igrače za v vodo

Lumpa ... hvala za prispevek, sem si že izpisala po katera zdravila moram za nas v lekarno

zdravstveno zavarovanje za tujino: tisti, ki ste zavarovani na Vzajemni, si ga lahko uredite tukaj:
https://www.vzajemna.si/default.asp?CatID=430&TAS=true

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 846
9.7.2008 16:56:03   
guppy

user posted image

(ali obratno)

SPREJEMAM PRIJAVE
buškica, anab, lemavrica (?), CUKRČEK, guppy

Rezervirala sem eno stezo za bowling ob 21h (za eno uro). Če me slučajno ne bo, bom dala kateri od vas številko rezervacije.
Na stezo gre do 6 igralcev - mislim, da bo OK. Če bo kakšna več, se bomo zmenile, kako igrati.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 847
9.7.2008 18:27:15   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: babyrok

Po njenem naj bi bilo najbolj primerno, da se zjutraj pripravi nekaj mlečnega, nato sadno malico, kosilo je mesno zelenjavno ali zelenjavno žitno (tukaj vturim še sirček in malo mleka in malo kisle smetane), popoldanska malica sta jogurt ali skuta, zvečer pa mlečno žitna kašica

pri nas je točno tak jedilnik vsak dan (izjema je če dobi za večerjo ali zajtrk kruh z namazom, ampak zraven mu po navadi dam še mleko (AM ali KM in spije nekje 1dl) se pa 2-3x/dan še doji-samo ponoči

poje pa za malico vedno 2 jogurta ali 2 skutici (že tuki je okrog 200g ml. izdelka za 1 obrok)

no, nekako tako:
ponoči 1-2x dojenje
Z: mlečna kašica (čokolino, keksolino, čokolešnik, mlečni griz, polento z mlekom,....) ali kruh z sirčkom, marmelado,...pa zraven malo mleka
M: sadje, sadni jogurt ali skutica
K: meso+zelenjava ali ribica+zelenjava (zdaj papa vsak dan meso, ker papa kar jeva midva in mislim, da ga sama zelenjava ne nasiti)
M: jogurt ali kaka skutica + brijoš ali kak piškotek
V: nekaj od naštetega pri zajtrku
pred spanjem dojenje

sem v službi,......še pol ure pa domov

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 848
9.7.2008 20:03:59   
helenav
samo na hitro....da vas pozdravim

sem iz sprehoda...Klara spi ( ma je nekam nemirna danesuser posted image )

zdej pa me čaka orbitrek..pa zalivanje rož..pa obešanje perila...pa pranje glave..itd....skratka..nekje ob 22h se bom lepo odpočila..jutri pa grem v službo k direktorjuuser posted image ..pogovori o vrnitvi nazajuser posted image user posted image user posted image ..kaj čmo....beži čas..bežiiiiiiiiiiiiii

sandra  kaj pa pravi dreamz kako je z njenim Sebastienom?

december hvala za slikeuser posted image user posted image ..ampak Klara je proti Maksu super mirnauser posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 849
9.7.2008 21:20:52   
december06
LINA  sem pogledala slikice in vidim, da ste uživali. Škoda, da se več nismo prej pogovarjale kam kdo gre, ker smo mi bli isto v Crikvenici v tednu od 21.6.-28.6. Ne morem verjet, da smo se lahko tako sfalili. Mi smo bli v hotelu Mediteran, pa vi? Pa še isti bazenček imamo.

babyrok mi se trudimo na dan popit 500 ml mleka oz. še mlečne kašice, jogorti. Ampak običajno imamo takšne obroke, kot si ti opisala. Dobro slišat, da je tako priporočljivo.

Zdaj pa se spravim še likat. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?