babyrok
|
tajda - mi smo pred parimi dnevi dobili komaj prvega, pa bo čez dva dni star 10 mes. Matralo ga je pa vseskozi bolj kot te dni, ko ga je dobil. sandra - vse najboljše. Upam, da primork sinoči ni "odneslo". Sem slišala, da je bilo dol kar hudo. Tudi pri nas je pihalo ko hudič, pa še garažo je zalilo. Na balkonu so leteli stoli, ker ni blo časa, da jih pospravmo - so plastični ampak jih še ni prmikalo. Mene je še doma strah, kaj šele na morju. Tega se pa najbolj bojim, da me dol doleti. Drugače pa večinoma po starem in vsak dan še kaj novega. Rok zdaj zna pokazat tud kolk je velik, in sicer tako, da dvigne rokice v zrak....to sva včeraj vzela. Drugač pa mašira po vseh4 in neštetokrat vstane, zjutraj govori v postelji dan, dan...pa brmmm, brmmm, pa indijance oponaša. Tale dannnn govori ogromnokrat ampak tudi, ko pridemo domov ali če kdo pride reče dan. To sem jaz že ene pol leta govorila, ko sva hodila iz sprehodov domov, pa se ga je mogoče prijelo...al pa je čist slučaj, kaj pa vem. Ja, no, to bi pa pozabila. Novo je to, da čez dan ogromno spi.... Do zdaj je bila ena runda eno uro ali mogoče eno in pol. Odkar smo prišli z morja pa spi zjutraj še podaljšek 1-1.5 ure, potem pa še popoldne tudi do 3 ure. Česa takega jaz nisem navajena, ker je bla skoz akcija, zdaj mi je pa kar čudno. Samo naj spi, saj mora nadoknadit še za nazaj. jao, zdaj sem pa napletla vsega. Ajd dost, bodte fajn.
|