|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 4.krog
8.7.2008 8:41:07   
ana b
Jutro!

Mi smo že pokonci, no jaz sem, user posted image  pa se bo kmalu zbudil iz prve runde. Noč je bila super, sicer se je ene 3x zbudil, vendar takoj zaspal naprej.
Danes me čaka samo letanje cel dan, pa še v službo moram it.

user posted image  sem že spila.

Ah kar grem, preden bo sirenauser posted image

Lep dan

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 801
8.7.2008 9:05:17   
lemavrica
Sandra aja nisem razumela, sem mislila da je pač popravila seznamček namesto tebe.

Ašun oprosti za pomoto user posted image

Lina ja nejbrž se bomo dobili pri nama pol pa od nas v cerkev.

Ja počasi tale čvek res izumira. Pa sej je bilo za pričakovati kaj takega v času dopustov. Jeseni ko bo služba in druge obveznosti bo pa res samo še zvečer čas za kak hiter čvek user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 802
8.7.2008 9:24:26   
babyrok
tajda - mi smo pred parimi dnevi dobili komaj prvega, pa bo čez dva dni star 10 mes. Matralo ga je pa vseskozi bolj kot te dni, ko ga je dobil.

sandra - vse najboljše.

Upam, da primork sinoči ni "odneslo". Sem slišala, da je bilo dol kar hudo. Tudi pri nas je pihalo ko hudič, pa še garažo je zalilo. Na balkonu so leteli stoli, ker ni blo časa, da jih pospravmo - so plastični ampak jih še ni prmikalo. Mene je še doma strah, kaj šele na morju. Tega se pa najbolj bojim, da me dol doleti.

Drugače pa večinoma po starem in vsak dan še kaj novega. Rok zdaj zna pokazat tud kolk je velik, in sicer tako, da dvigne rokice v zrak....to sva včeraj vzela. Drugač pa mašira po vseh4 in neštetokrat vstane, zjutraj govori v postelji dan, dan...pa brmmm, brmmm, pa indijance oponaša. Tale dannnn govori ogromnokrat ampak tudi, ko pridemo domov ali če kdo pride reče dan. To sem jaz že ene pol leta govorila, ko sva hodila iz sprehodov domov, pa se ga je mogoče prijelo...al pa je čist slučaj, kaj pa vem.

Ja, no, to bi pa pozabila. Novo je to, da čez dan ogromno spi.... Do zdaj je bila ena runda eno uro ali mogoče eno in pol. Odkar smo prišli z morja pa spi zjutraj še podaljšek 1-1.5 ure, potem pa še popoldne tudi do 3 ure. Česa takega jaz nisem navajena, ker je bla skoz akcija, zdaj mi je pa kar čudno. Samo naj spi, saj mora nadoknadit še za nazaj.

jao, zdaj sem pa napletla vsega. Ajd dost, bodte fajn.

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 803
8.7.2008 9:36:28   
lemavrica
Jaka se je v zadnjih dveh dneh uspel za par korakov splaziti po vseh štirih. Še mal pa bo šibal okoli.

(odgovor članu babyrok)
Neposredna povezava do sporočila: 804
8.7.2008 9:55:26   
*tajda*
babyrok še nekdo ki je bolj pozno dobil zobek...me prav zanima če ga bo naš mali dobil pred 10 mesecem hehehe

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 805
8.7.2008 10:39:56   
Anonimen
Jutro!

Sem ga dala spati prvo rundo. Pri nas zopet dežuje, ni blo nič z jutranjim vozičkanjem. No, ma vseeno sva šla ven. Do Špara po špežo in na kafe. Ja to neurje včeraj. Narava se dobesedno igra z nami. No, pa saj si je človek sam kriv, ma... Brrrr... Kaj vse nas še čaka. Prav bojim se pomisliti.

(odgovor članu *tajda*)
  Neposredna povezava do sporočila: 806
8.7.2008 10:45:04   
taček
Hojla!

Kako ste kaj? Midva po starem! Zobekov imava še vedno toliko kot ušes, hodimo še ne, plazimo tut ne, jemo že skoraj vse, pasirano seveda, drugače kar ven špuka!user posted image   Aja! Morm ga pa pohvalit, da sedaj ne je več ponoči! Gre spat okoli 20-21 ure in spi do 7-8-9 ure! Včasih prespi celo noč, včasih se zbudi in mu dam dudo in zaspi nazaj! Je bilo pa zanimivo danes ponoči, ko se je zbudil od 3:45 in se začel pogovarjat, ampak hvalabogu je zaspal nazaj!
Je pa čist pikast od te vročine in me je kar malo strah kaj bo čez 14 dni, ko gremo na morje!

Sandra: tebi vse naj, naj za včerajšnji praznik! Naj se ti izpolnejo vse želje! user posted image   user posted image

Tianna: V katalogu Bonprix sem našla gladiatorke! Sem iskala na njihovi spletni strani pa jih ni! Jih bom skenirala, pa ti pošljem slikico! Če te seveda še zanima! Eni so rjavi, drugi pa srebrni!

LP

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 807
8.7.2008 10:47:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: taček

Tianna: V katalogu Bonprix sem našla gladiatorke! Sem iskala na njihovi spletni strani pa jih ni! Jih bom skenirala, pa ti pošljem slikico! Če te seveda še zanima! Eni so rjavi, drugi pa srebrni!

Prvič slišim za ta katalog. Kako naročim, če mi bodo všeč? user posted image  Ja pošlji mi slikico na mail:

tianna.tianna@gmail.com

Hvala. user posted image

(odgovor članu taček)
  Neposredna povezava do sporočila: 808
8.7.2008 10:54:37   
lemavrica
Tianna jaz sem vidla hude gladiatorke v Pitarelu v Trstu, bi si jih vzela ( so bile rjave in nizke ) pa ni bilo cifre.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 809
8.7.2008 10:56:20   
helenav
*tajda* mi smo prva dva zobka ( oba isto časno) dobile za 10 mesecev..čakali pa smo jih ene tri meseceuser posted image user posted image user posted image user posted image .....pa sej noben ni zrasel brez zobkovuser posted image user posted image user posted image user posted image ..bodo pa zdravi in močni....

ana b user posted image user posted image bravo za kavice...ti si zvesta naša kafetarca...user posted image user posted image ..mi smo tudi zgodnji...vstanemo ob 6.30..ampak nimam časa za net, ker se takoj zrihtamo in šibamo ven pred vročino..

sandra kdaj si postala leto starejša???pa happy happy happyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

babyrok ...pa naj spi..kaj....mi tudi full spimo-..pa čestitke za korake in dviganjeuser posted image user posted image

lemavrica čestitke za plazenje.....A SE ŠE KATERI NE PLAZIuser posted image user posted image user posted image ..mi še vedno samo sedimo..ampak ne za dolgo...

čvekamo pa vedno manj......jaz ko bom v službi..bom definitivno samo še zvečer tukaj.....user posted image user posted image žal je tako..pa kaj čmo....

DREAMZ??????????????????????????????????????? KJE SIIIIIIIIIIIIIIuser posted image user posted image user posted image user posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 810
8.7.2008 11:12:30   
LINA31
Hojla,

jaz imam pa zdaj vedno zjutraj tolk enih tvari za zrihtat, da nimam časa pridit na user posted image . Žanko spi prvo rundo, očka je šel v trgovino, jaz pa sem hitro skočila na RR.

Še mal pa gremo v službouser posted image . meni se zdi, da zdaj pa čas nenormalno hitro bežiuser posted image .
*tajda*.....nič se sekirat zaradi zobkov. Kasneje so, lepši bodouser posted image .

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 811
8.7.2008 11:18:32   
lemavrica
Ja september bo ful hitro tuki, samo jest se ga po eni strani že kar veselim. Sej sem rada s piškom doma ampak počasi rabim spremembo. Sem že skoraj 2 leti doma in sem počasi sita tega "brezdelja".

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 812
8.7.2008 12:47:50   
taček
Tianna ti takoj pošljem, ko bom usposobila skener, ker me nekaj zajebava!
Drugače pa naročiš isto kot pa pri Neckermannu ali Quelle-ju! Pa lahko tut vrneš, če ti ne bodo všeč!

Neposredna povezava do sporočila: 813
8.7.2008 12:52:28   
sandra85
helena leto starejša sem postala 6.7. user posted image ti pa uživaj in bodi vesela, dokler ti ne plazi, ker pol pa res postane pestrouser posted image prej kot slej pa bo itak splazila (mogoče pa kr takoj shodila)
tajda Enej je dobil 1. zobek pri 9.m, pol pa še 3 v roku 1 meseca
taček Staš pa je ful priden!!! user posted image kako ti uspe, da ti prespi celo noč??? meni se Enej še vedno zbuja 1-2x za dojenjeuser posted image sem rekla, da ga bom do 1 leta dojila, pol pa počasi dovolj, ker se samo carta (dojim pa ga samo pred spanjem pa ponoči)
ampak dreamz pa res ni in ni user posted image user posted image user posted image jo bom zdaj poklicala...

hvala še enkrat vsem za čestitkeuser posted image

trenutno sem v službi, zdaj je malo mirno, sem pa imela do malo prej tako gužvouser posted image grem še kej naredit, že če sem plačana za touser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 814
8.7.2008 12:56:52   
sandra85
tianna poglej tukaj če so:

http://www.bonprix.si/index.php?page=shop.browse&category_id=7&option=com_virtuemart&Itemid=1

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 815
8.7.2008 13:28:46   
buškica
Sandra vse najboljše!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 816
8.7.2008 19:22:56   
guppy
LJUBLJANSKO SREČANJE SEPTEMBRK
11.7.2008 v Areni Vodafone (nasproti Koloseja) ob 20h

user posted image

Bowling in potem večerja/pijačka
(ali obratno)

SPREJEMAM PRIJAVE - da lahko rezerviramo stezo!!!

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 817
8.7.2008 20:28:31   
123a
sandra-vse najboljše!!!user posted image user posted image user posted image

in še za seznam:

5.zobek 8.7.08user posted image

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 818
8.7.2008 20:47:32   
guppy
Aja, saj res...
Sandra:
5. zobek MARKO  8.7.2008

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 819
8.7.2008 22:44:01   
sandra85
čestitke za vse zobke!!!
pa super za srečanje! primorke, lahko bi šle tut me na bouling, ampak v lucijo!!!

dreamz pa je brez računalnika  user posted image je virus dobilauser posted image

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 820
8.7.2008 22:49:33   
lemavrica
No po parih "korakih" dopoldan se je Jaka zdejle zvečer začel orenk plazit po vseh štirih, tako da lahko končno rečem da šiba.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 821
8.7.2008 23:10:33   
december06
Hojla punce. Da se še malo jaz javim po dopustu. Imam ogromno dela in nič časa. Pospravljanje in itak nič ne morem, če sem sama z user posted image . Na dopustu smo uživali 100 na uro. Maks prvi večer doma, sploh ni hotel iz banjice. Voda ga je čisto premamila.

Drugače pa je zdaj odkar je odkril, da ima noge, skoz na nogah. Malo se zamoti s kakšno igračko, drugače pa takoj dvig ob opori. Smo mu nabavili stajico, pa bo res samo za par minut, če rabiš nujno na wc. Je pa prav smešen, ker mu plazenje po kolenih ne gre in se postavlja na vse štiri, rito v luft in se premika zelo počasi in običajno prekucne. Tako, da še ni tako spidi, pa vendarle kar nekam šiba in moraš prav pazit. No, danes si je že prste preškrnu na predalu in se z glavo zaletel v steno. Ampak ni hudo. Se mi zdi, da je v tem mescu napredoval z veliko hitrostjo, če bo šlo tako hitro naprej bo kaj kmalu shodil.

Nisem uspela kaj preveč brat, sem le preletela, tako da:

sandra tebi čestitke za rojstni dan in saj veš, vse naj, naj..... in da bi tvoj Enej uspel zvečer zaspati brez da bi te jezil.

mztv čestitke za nosečnost in da bo brez zapletov.

In seveda vsem za nove zobke in za nove podvige.

Neposredna povezava do sporočila: 822
8.7.2008 23:22:33   
december06
Sem mogla še pregledat če ste kaj v albume dajale in Sandra tvoj mišek je res dober, Buškica ste uživali na morju, ana b aha se že plazite in tudi sladoled je dober, kajne? ja, pa Helena, vaša Klara je zelo uživala na dopustu in nič kaj preveč mirna ni videt.

Kaj pa ostale? Kje so slikice z dopusta?

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 823
8.7.2008 23:34:27   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: december06

Drugače pa je zdaj odkar je odkril, da ima noge, skoz na nogah. Malo se zamoti s kakšno igračko, drugače pa takoj dvig ob opori. Smo mu nabavili stajico, pa bo res samo za par minut, če rabiš nujno na wc. Je pa prav smešen, ker mu plazenje po kolenih ne gre in se postavlja na vse štiri, rito v luft in se premika zelo počasi in običajno prekucne.

kaj niso smešni user posted image user posted image user posted image Enej se tako "plazi" po travi-ni šans, da bi dal kolena na travouser posted image mi pa se mu tako smejemo

Neposredna povezava do sporočila: 824
8.7.2008 23:36:29   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: december06

No, danes si je že prste preškrnu na predalu in se z glavo zaletel v steno. Ampak ni hudo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne, sej ni hudouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Jaka za plazenje!!!

zdaj pa grem user posted image
lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?