|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 4.krog
9.7.2008 21:26:07   
Anonimen
December06: Ne it še likat. user posted image  Eno vprašanje imam zate. user posted image  Kako je bilo v hotelu s prehrano za user posted image ? Kaj je jedel? Hvala. user posted image

(odgovor članu december06)
  Neposredna povezava do sporočila: 851
9.7.2008 21:35:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

user posted image Kako se soočate z buškami vaših user posted image . Jaka si je odkar je malo bolj aktiven že 2x prebil ustnico, pa obakrat sva bila z možem zraven a je tako hiter da se tik tak udari.

Pri nas zaenkrat še ni bilo tako hudo. Tok tok. Se pa je 1x fajn udaril v stranico od omarice in sem mu dala zdrobljen led v cunji in buške sploh ni bilo. user posted image  Ampak vem, da nas čaka še dosti bušk. user posted image

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 852
9.7.2008 21:36:00   
december06
Ja, saj preden se spravim likat.... No, evo ravno sem tole dobila po mailu:
Znanstveniki so odkrili, da sta  likanje in zakonski seks enaka:
Človek se mora prisiliti, da  začne...

Ko že začne, ugotovi, da sploh ni tako slabo...

Ko vse opravi, je srečen, ker ve, da bo imel spet nekaj dni mir...

Torej, Tianna, naš mali je imel kaj za jest. Zjutraj sem mu dala že v sobi mlečno kašico, na zajtrku pa še malo sadja in kruh v roke, da je bil mir. Potem je imel na plaži sadno malco (običajno banana), potem še je spil AM, potem kakšen frutek in kakšen piškot. Večerjo pa je jedel z nama, vedno je bila juhica, zelenjava in meso (piščančje ali goveje) in pa krompir ali testenine. Je lepo jedel in mu je blo očitno zelo okusno. Malo me je skrbelo zaradi začimb in to, pa je vse blo brez problema. Edini problemček ki smo ga imeli je bila vročina in da se je potem ogromno potil, ker bog ne daj da bi bil pri miru in je dobil full pikic po rokah, prsih in hrbtu in vsak dan je blo slabš. Sem šla tam v lekarno in so mi dali kamagel, tako da mogoče to ni slabo s seboj vzet. Lahko se tudi ti namažeš, če te kaj srbi, opekline.....Za v domačo lekarno. Drugač pa smo uživali.

A sem se dost razpisala? Se vidi kako me vleče likalnik...user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 853
9.7.2008 21:37:37   
Anonimen
December06: Hvala za odgovor. user posted image  Mene kar malce skrbi kako bo glede hrane, ma upam, da bo ok. A si imela kakšen kuhalnik v sobi al kako?

Neposredna povezava do sporočila: 854
9.7.2008 21:38:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: december06

user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 855
9.7.2008 21:40:45   
december06
Ajoj, sem šla na balkon preverit cote in so že suhe. Kup se veča!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 856
9.7.2008 21:43:30   
december06
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

December06: Hvala za odgovor. user posted image  Mene kar malce skrbi kako bo glede hrane, ma upam, da bo ok. A si imela kakšen kuhalnik v sobi al kako?

Ja, pa res, smo imeli s seboj kuhalnik, ampak samo za prekuhavat vodo. Zvečer smo prekuhali pisker vode in je blo za cel dan dovolj. Sem dala v termosko in potem mešala z mrzlo vodo. Drugega pa nisem kuhala, ker je itak blo tk vroče, da je že to blo too much.

Ne rabiš skrbet, verjemi da boste uživali prvič na morju kot družina. Res pa ni več poležavanja na soncu. Ampak je čisto drug užitek in boš pozabla na vse skrbi.

Zdaj pa grem res likat. In vaš še za nazaj preberem, da bom na tekočem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 857
9.7.2008 22:02:03   
helenav

Ajoj, sem šla na balkon preverit cote in so že suhe. Kup se veča!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to pa je tako, kot moj zakonski seks...ko že mislim, da bo za nekaj časa mir....se on že pripravlja na naslednjo rundouser posted image user posted image user posted image user posted image

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

Neposredna povezava do sporočila: 858
9.7.2008 22:19:33   
sandra85
helena sebastien je vredu...danes smo se srečali v DM-u.

user posted image user posted image user posted image grem še js likat, mogoče pa bom kej doživela......user posted image user posted image
ne res grem likat, sem rekla, da samo preberem septembrke, pol pa likat, ker sem glih perilo pobrala

imam samo 1 vprašanje:
user posted image user posted image user posted image a ima še keri user posted image skozi jeziček zunaj???
Enej ga ima skori vedno ko se plazi, ali hodi (ob opori) in se ful bojim, da pade in se ugrizneuser posted image user posted image moj bratranec si je na tak način ful hudo jezik pregriznil ko je bil majhen

mogoče se še pol oglasim

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 859
9.7.2008 23:57:45   
december06
Evo me. Zlikano in helena, pri nas ne bo nič ker je user posted image na obisku in še user posted image "prijetno" smrči.

In sem preletela nekaj za nazaj, ko smo bli na dopustu in da malo pokomentiram.

Helena sem zasledila, da ste imeli problem s kakanjem na dopustu. No, mi smo kar kahlico zraven vzeli, itak smo imeli že polno robe. Od kar uporabljamo kahlico se še ni pokal v pleničko, no, enkrat je začel. Pa moram rečt, da je na dopustu, kar 2x na dan kakal, drugače pa 1x.

jst user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za prve korake. Leon je pa res hiter. Ja, pa upam, da je bla matura uspešna.

sandra user posted image user posted image user posted image za uspešno žvečenje koščkov hrane. Ja, naš tudi ima jeziček zunaj, venda ne več tolko kot prejšnje tedne. Upam, da jih mine čimprej.

tianna vaše dogodivščine z vozičkom in spanjem so me prav nasmejale.

Evo, zdaj pa pod tuš in spat. ZZZZZZZZZZZZZZ

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 860
10.7.2008 0:12:12   
sandra85
uf, kako se boljše počutim, ko je en velik kup zlikanuser posted image
zdaj sem se še stuširala, zrihtala nohte in odhajam spat-delam ob 8h

še 1 vprašanje za tiste, ki še dojite:
user posted image user posted image user posted image do kdaj imate namen dojit???
meni se Enej zbuja samo za cartanje, vem da ni kriva lakota! zato študiram, da bi ob dopolnjenem 1 letu počasi začela z odvajanjem-sam mi je že zdaj kr malo hudouser posted image sej pa če se ponoči nebi dojil, bi se samo pred spanjem, to pa je glih tolko, da se malo pocartavauser posted image in bi ga lahko tako dojila do vsaj 18. meseca. no, upam da bo začel spat!!!
mirno noč vsem!!!

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

Neposredna povezava do sporočila: 861
10.7.2008 8:55:57   
lemavrica
Jutro,

sem pri prvi kavi. Popijem in šibneva ven dokler še ni prevroče, pol pa pucanje.

Tianna hvala ker si odgovorila na moje vprašanje. Dej mi prosim povej kolko te je priošel Zapp skupaj z varovalom, sej to je mišljen un črn lok ,a ne? A od Buzza pa ne paše?

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 10.7.2008 8:57:54 >

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 862
10.7.2008 9:01:22   
helenav
Kje ste vse...vse likate al kaj?user posted image user posted image user posted image

Jaz imam prebavne motnje, ker morem ob 12h v službo se zmenituser posted image . sem ga slišala po telefonu in me je primla prav paranoja.....joj me joj...šef pa takuser posted image

nič grem se počasi odpravit......

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 863
10.7.2008 9:06:27   
lemavrica
Helena veliko sreče v službi user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 864
10.7.2008 9:40:31   
Anonimen
Jutro!

Sem ga dala spati. Noč ni bila glih najboljša.

Lemavrica: Zapp-a sem kupila v BabyCentru in je (bil) 166,87 €. Imam pa tega:

user posted image

Nekatere barve so dražje, a ni razlike v opremi, le v barvi. user posted image  Model je popolnoma enak. Varovalo pa še čakam. user posted image  Imajo noro povpraševanje in so jih premalo naročili. Upam, da pride naslednji teden. user posted image  Od Buzz-a žal ne vem, če paše gor. Od Speedi-ja pa. Saj ti ga imaš, kajne? Razmišljaš o nakupu?

Neposredna povezava do sporočila: 865
10.7.2008 9:43:54   
lemavrica
Jaz imam Buzza in ja razmišljava o nakupu Zappa-a. Sej to jaz prav mislim kaj je to varovalo, ta črni lok ki pride počez? Moram pa reči da še nobenega Zappa nisem vidla s tem, tko na cesti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 866
10.7.2008 9:51:10   
Anonimen
Ne vem zakaj sem imela v glavi, da imaš ti Speedija. user posted image  Sem neki pomešala očitno. user posted image  Ja to varovalo:

VAROVALO

Jaz si vozička brez tega ne morem predstavljati. Čmrljček je večino časa naslonjen na njem (ga privežem samo okoli pasu) in tako se "prosto" premika. user posted image  Zdaj v Zappu mu ni lepo, ker je čisto zalepljen na naslonjalo, zato ga trenutno raje vozim v Freestylu. Komaj čakam, da dobim varovalo!! Punce na forumu pravijo, da je super. user posted image  Kakšna barva ti je všeč?

Neposredna povezava do sporočila: 867
10.7.2008 9:55:34   
lemavrica
Midva bova nejbrž kar modrega vzela. Meni pa tole varovalo ni najbolj všeč, si ga nekako ne predstavljam na Zapp-u. Pa še čakat je treba ful časa, ma ne vem, študiram če nebi kake druge marele poiskala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 868
10.7.2008 10:01:27   
Anonimen
Ja no... Sej teh marel je res en kup. Na forumu "Otroška oprema" imaš veliko debat katera marela je najboljša in punce full hvalijo Buggster (ne vem, če sem prav napisala user posted image  ima varovalo in naklon). Ma meni kljub temu, da je original brez varovala ni žal za nakup. user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 869
10.7.2008 10:03:43   
Anonimen
Lemavrica:

PRIMERJAVA MAREL

< Sporočilo je popravil tianna -- 10.7.2008 10:04:35 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 870
10.7.2008 11:52:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Tianna hvala ker si odgovorila na moje vprašanje.

Ni za kaj. Upam, da bo še kakšna odgovorila, ker tudi mene to zanima. user posted image

Sandra: Ne vem do kdaj ga bom dojila. Bomo videli sproti. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 871
10.7.2008 12:14:51   
*tajda*
Čau bejbe.Moj sine je končno dobil zobek in sicer obe enkici spodaj,tako da lahko za seznamček. datum 9.7.2008 dva zobkauser posted image

Mi imamo tudi zapp marelo,sicer barve citro,so pa res nekatere barve dražje kot je napisala tianna.
Lemavrica probaj najprej dat user posted image  v zappa pa če boš videla da mu ni všeč da je tako pripet,mu kupi varovalo.Moj je čist zadovoljen in se ne pritožuje,je pa res da imam pripetega pod rokicami.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 872
10.7.2008 12:15:07   
lemavrica
Tianna hvala za tale link. Sem šla danes tega Bugstterja pogledat, je fajn, ker ima varovalo ampak se kar na veliko zloži. Mi je pa všeč ker ima naklon.

tajda predno bova kaj kupovala bova sprobala, ker nočem kakih jetr kupit, pa nočem dat preveč € ker bo to le drugi voziček.

< Sporočilo je popravil lemavrica -- 10.7.2008 12:17:06 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 873
10.7.2008 12:18:54   
jst86
ojla

prejle sva bla uzuni, zdej pa spi. je v minuti zaspaluser posted image

glede bušk- vem da jih bo skoz več. ko se butne kam ga večinoma pustim in mu povem da ni nič hudga.vidim da če se jst ustrašim je velik hujš, kokr pa če mu pokažem da to ni nič tazga. vedno me pogleda kako bom reagirala, potem šele on. pa če pade mu začnem ploskat, mal pojamra, zaploska se nasmeji in že pozabi in šiba dalje.
enkrat je sam hodil, pa je bil prehiter in se je ujel na nosuser posted image .  HB da je bil na travici.

sandra leon tud jeziček skoz ven tišči. je ko kuža.user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 874
10.7.2008 13:31:48   
LINA31
Hoj,

kakšna vročinauser posted image . Midva sva bila danes v RA. Vse okuser posted image . Je pa rekla, da še malo postrani drži glavicouser posted image ...ah, jaz sploh ne opazim in da včasih pokrči prstke na nogicah, zato še rabi čas, da lepo shodi. Pravi, da se naj bi od 4-5m plazili oz. kobacali, pol pa shodijo...to je bolj teoretično. sandra85...Žan sploh ne tiši jezička ven, dans v RA, pa ga je slučajno in je rekla, da mu ga naj notr sprstkom porivam, zato da ne bi imel govorne napake. HALO!!! mah, meni se zdi, da full komplicirajo.
buške...mi smo jo že dobili. Eno orenk pod učem, pa sem mu dala obkladek s kisom in je izginla v enem dnevuuser posted image . Res full pomaga.
marela...jaz bom vzela od babywelta eno čist na easy, ker bom doma še vedno imela chiccota. Marelo bom imela samo za na dopust ali v shopping. Mi je pa drugače full dobra od chiccota "for me" ali pa "lite". Čist lahka, super obladljiva in se na malo zloži. Je pa štirikolesnik.

december06...ja, res škoda, da se nismo nič videl, ampak tud Žan je bil od te vročine čist pikast, tako da sva pohajala le zgodaaaaj zjutraJ.
GREM zdaj na vrt po blitvo, da bo imel Žan kej za kosilo.user posted image

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?