libi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Libi hitro povej, kako se naša Gretka počuti, ali si pikici delata že prostor? Ojla punce, z Gretko sva danes na hitrco govorili, k jo neki na Siolu zafrkavajo in mutijo in štrikajo in nikakor ji ne priklopijo 'trojčka'...tko da že obupava in grozi da bo šla na TV jih zatožit . Počuti se ok, večino časa počiva, tko kot je prav, in seveda komaj čaka dan D, da nam sporoči veselo novico, da je zagledala plusek . No, mi tud, ane? Rada bi pa še vaše mnenje: v tem času, ko nima internetne povezave, sem ji poskušala čimbolj natančno poročati, kaj se dogaja tukaj na RRju. Tako lepo mi je bilo, ko sem ji lahko povedala za vse ETje, pa odlične punkcije, pa pluske, pa srčke na UZjih, .... No, potem se je pa začelo: izcedki, krvavitve, pa mucek se je poslovil , pa ni bilo srčka na UZju, pa...mišmiš , pa oktavija , pa mlinčka , pa....Špelka .....(tako zelo mi je hudo, pa sem jo brala le 1x, pred parimi dnevi, vsa vesela, pozitivna, polna življenja...)... In sedaj sem v dilemi; ne bi jo rada prestrašila (Gretke) s slabimi novicami, da ne bi slučajno videla polno strahov...in izgubila ves optimizem, katerega je vedno polna... Povejte mi, ali ji poročam o vsem, tudi o slabih novicah...ker imam kar slabo vest, ko me vpraša, npr. kako je mišmiš, jst pa rečem, da čaka na test...čeprav že nekaj časa vem, da je dobila ....in prav dolgo ji verjetno ne bom mogla skrivati...jaz bi ji pa tako rada prišparala vsako brezsmiselno skrb, ki bi si jo lahko nakopala.... Prosim, povejte, kaj bi ve naredile na mojem mestu? Priprave na RD moje punčke so že v polnem teku....hja, ni vsak rojstni dan, prvi rojstni dan ....in ravno sem zaključila s peko sladic za danes, 2x čokoladno češnjev zavitek, 2x skutin zavitek, čokoladni kolač z bananami.....jutri pa nadaljevanje...Sam majkomilo, če se bom zraven tko basala (ja je treba probat, kaj boš gostom postregel, a ne ) se kmal v kuhni tud obrnt nam več mogla Jebela cesta, če se nam začela mal nazaj držat pr mojih postih....zmeri vam cel roman napišem....
|