|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 8.7.2008 17:42:37
|
|
|
|
Abra
|
Hedi, bravo za cigarete. Je najboljš nehat takrat, ko zasmrdijo Kajši, uživajta! Lepo si nafilaj baterije, da boš jeseni polna energije. Nokes, bo petek zate še vedno d day. Bomo ugibali, ali je eden ali dva? Pija, ti pa že tko zgodaj teraso pucaš? prideš še k meni Zvezdica, jaz tut kolnem živčkov je šlo že preveč. Tokrat je bil samo rjavkast izcedek in glede na izkušnje, komaj omembe vreden. Me pa jezi! Kako za vraga se teh stvari ne da enakomerno med vse nosečke porazdelit, ne pa da vse ene in iste kasiramo. Sayuri, tko sem vesela, ko te berem. Jaz sem te spraševala, če boš rodila naravno. Se spomnim, da si si to želela. Sicer pa je najbolj važno, da ste skupaj zdržali do zdaj. Drug teden bomo fejst navijali, da bo porod potekal čimbolj gladko. Bo tvoj G že z dopusta? Če hočeš, da ti mojo G posodim, moraš pa v torek rodit Tvojih krvavitev se pa spomnim, samo nisem več vedela, v katerem tednu. Jaz sem še na prometriumu, pa je kar lilo. V petek je NS, upam, da bo vse ok. Za Zaro in Lovrota pa že zdaj navijam Gigi, pri nas moram jaz navodila brat nekateri radi samo kupujejo, pa pol nimajo časa študirat Tvojemu bi pa jaz raje posebej kupila vitamine, ki so za plodnost bolj pomembni in ne multi varianto. Npr. evitol, moj je jemal 1/dan, kar je 100mg e vitamina, lahko pa bi 300. V nobeni kombinaciji ga ne dobi toliko, kot tu. Je pa zelo pomemben, za oba. Jaz sem tut jemala 1/dan. Jaz ti priporočam q10, selen-cink in evitol, pa kolikor toliko zdravo hrano in ne rabi ničesar več. q10 in selen-cink kupi od nordpharm, so najbolj kvalitetni. Arneja, vidva tudi počasi na dopust jaz bi tut spet šla, pa kar ne upam. Bom vidla, kaj bo G rekla. Mišmiš, kaj se spet hvališ jaz spet abstiniram
|
|
|