|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
8.7.2008 11:05:27   
nokes
še to, miška, vem, da si nekje omenila, katera pasma je tvoj kužon? ker, veeeelik!!! user posted image user posted image , bogec, jeseni pa v šolo, user posted image

nokes

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 701
8.7.2008 11:08:14   
Zvezdica

sem morala malo počakat, da vas s svojim kričanjem ne budim sredi noči!!

ob 4.30 je CB pokazal en nedvoumen, debel in pošten PLUS!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa kaj nisi kričala... Jast sem tko tulila, da so bile savinjčanke pokonc... pa mariborčankeuser posted image

Lepo nosečnost pa brezskrbno predvsem.
Tako lepo se je začel danuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 702
8.7.2008 11:12:43   
mismis
Noki, pasmo maš napisana v z.s. kar se tiče pa šolanja je pa naš kužon že navajen, sva ravno spomladi delala malo šolo, zdej pa more iti naprej, da bo izobražen, kot njegova lastnicauser posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 703
8.7.2008 11:13:06   
Pija76
Dakec naš pa si le prišla nazaj, pa še s tako lepo novičko. user posted image user posted image user posted image iz srca!!!!!!!!!!
A nam boš spet kak CB napopala?

Nokes čestitke, lepo se grejte še naprej!

Pikovit ko bom imela slikice greva na kavico a prav?

Gigi a si že boljš? Jaz se še zdaj smejim....naš pa premišljuje user posted image user posted image user posted image

Mismis pust fovšarijo drugje, pol je baje za vse dost user posted image

Abra a si mango preterala al kaj? Upam, da te izcedek res neha hecat! Pikola ni konca

Rubin user posted image za petek!

Sonček jaz nimam pojma kaj to pomeni, upam da nič slabega! Kako si gospa?

Hedi sej bi ti rekla da še k meni pridi kaj narest, sam te ne bi matrala. POvej kako si se odločila nehat kadit?

Ledenka a ti si bila pa včeraj spletna Katja Jevšek?

Bom jaz mal danes: dost imam tega dežja, ob 5.30 sem pobrisala celo teraso da z možem spijeva kavico, ravno vse suho in se dež ulije...mater, pa smo šli u klet!
Kaj boste kuhale?

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 704
8.7.2008 11:13:25   
GITA14
nokes čestitamuser posted image , lepo si mi polepšala dan

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 705
8.7.2008 11:13:37   
gigi1
Miška maš prav. Bo Žižek dans kar doma. Nisi mi odgovorila na vprašanje user posted image . Spet Esmeralda? user posted image

Hedi sem ti pozabla čestitat za

user posted image

user posted image user posted image user posted image  draga res si faca, da ti je ratalo!

Sapi, ti kar počasi. Ko boš pripravljela, pa le hitro lulat. Pa pazi, da ne bo šlo po roki user posted image

Kajši, pa ne ga srat, pa se vnaprej sekirat. Raje misli na to kako bo vama lepo na morčku user posted image
Vem, da boš mucka pogrešala. Boš pa toliko bolj tvojga cartala.

Noki to so manga smajliji. Ne vem kaj predstavlja, po mojem kakšnega hroščka, predvsem pa kaže victory.
Tle maš link. So prav srčkani
http://www.smileys4msn.com/cat.php?show=25

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 706
8.7.2008 11:19:09   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Miška maš prav. Bo Žižek dans kar doma. Nisi mi odgovorila na vprašanje user posted image . Spet Esmeralda? user posted image  

ne, ne nisem spregledala, sem mislila, da si mi postavila takšno retorično vprašanje?user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 707
8.7.2008 11:20:53   
mismis
Kajsica, lepo se imej na dopustu, ko se pa ti vrneš, pa jaz grem.
Kar se tiče mucka, ti kar verjamem, da ti je hudo, jaz skoz po malem cincam, da bi svojega kužona sabo vzela, pa vem da to ni pametno, ker mu bo prevroče, pa še cel prtljažnik mi zasede.

Pija76, mal zdrave slovenske fovšije pa mora bitiuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 8.7.2008 11:24:31 >

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 708
8.7.2008 11:28:35   
nokes
nokes čestitam , lepo si mi polepšala dan

gitka, ful hvala, boš kmalu v mojih čevljih user posted image , še malo, pa imaš ET, kaj nestrpna?

nokes

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 709
8.7.2008 11:35:49   
Zvezdica
Sapi...nič bat ok. Samo mirno. Ker slabe misli niso dobrodošle. Še potem ko si že v tretjem mesecu je telo v času ko naj bi imela M tako kot pred m...pa mal pmsa zraven.

Jast sem sigurna da je to touser posted image Še kak dan pa boš tudi tiuser posted image

Sponži...jutro. Kako smo danes?

Linda, moj se je videl na konc 7. tedna, prej nisem bila, razen v 6t ko sem imela krvavitve, pa sta bili tud sam GV. mirno in brez skrbi. Za vse je potreben ČAS, tudi za srčke, sam mi bi šle kar takoj rodituser posted image No, vsaj jast bi bila rada že toknoseča, da bi kmal držala pikca v rokah.

Mišek..kaj presil že vanish je vmes. Čisto kot suza. Ta naša Gigi...rekla je , da bo vse ok. Kako je človek ne bi imel rad, če te v najhujših primerih pomiri.
MA zdaj me firbec matra katerega kužka imaš? Plis kako slikco al pa pasmo? Ker jast pa ljubim kužkeuser posted image

Sonček.
.. a bi morala v tem obdobju imet M? ker mene je to dajalo par dni nazaj. Najbolje, da greš k zdravniku, pa naj ti povejo. Ker ga ni za srat. A tvoja G nima nadomeščanja?

Abra kaj pa je, spet kri ali izcedki?  zdaj sem pa huda na ves svetuser posted image
Zakaj se to dogaja? Pismo, eni jih rojevajpo k po tekočem traku, tud k nočjo, me se pa kle matramo in energijo iz petnih žil vlečemo...zakaj no? Kje je pravica?

Arnejča... fajn da je pršla, da bo na morju veselouser posted image

Gigi, te tako matra ta user posted image . Jast sem pri bolečih m pila kamilice in metin čaj. In je bolečina čudežno izginila. Mater, mogoče je to sam v glavi ampak... In kot je rekla Abra, je prva po abraziji in precej neprijetna. Pa doma bodi danes ok.

Ledenkica...dobro jutro.

pija....slikce hočmo. dobrodošla nazajuser posted image

Hedi, kr bod tečna, maš pravico, ker hormoni divjajo. Moji očitno tud, ker grem spet do hladilnikauser posted image Spet na vrsti, poli, sir zdenka in maslouser posted image user posted image user posted image To je moja priljubljena hrana odkar sem user posted image , poleg kebaba, bureka in pizze.

Ok grem jest.

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 8.7.2008 11:37:07 >

i belive i can fly....

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 710
8.7.2008 11:41:14   
mismis
Libi

hitro povej, kako se naša Gretka počuti, ali si pikici delata že prostor?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 711
8.7.2008 11:51:22   
Dakec
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Jaz sem bila naročena ob 11.30, tam pa sem bila nekje 5 minut prej. A si ti tudi bila tam?

Mislim, da si bla ti. Si bila z možem in imaš dolge rjave lase? Pa kiklco si mela oblečeno, pa možek te je skoz božal?

Jst sem sedela pri vratih od Marije kjer nas pikajo. Parkrat sva se spogledale.

No če si ti sta zelo simpatična.

Jst sem pa šla en mal v službo, pa mi čist nč ne paše. Bom šla kr domov sem tok utrujena.

Mismis, spala sem super.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 712
8.7.2008 11:55:52   
Dakec
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Dakec naš pa si le prišla nazaj, pa še s tako lepo novičko. user posted image user posted image user posted image iz srca!!!!!!!!!!
A nam boš spet kak CB napopala?

Čao bejba. user posted image

Ko boš ti na vrsti ti ga z veseljem napopam. user posted image

Hvala ti za čestitke.

Zvezdica, kot sem že napisala, ne vem kaj še delam v službi. Bolje da kidam naljevo. user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 713
8.7.2008 11:58:05   
Dakec
IZVIRNO SPOROČILO: nokes

dakec, tvoja zgodba mi je bila navdih za to, da neham cincat in zgrabim bika za roge, ...

Sem happy, da vam lahko pomagam. Pravilno si se odločla. Čeprav bodo šele sedaj živčki delali s polno paro, probaj biti čimbolj kool.

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 714
8.7.2008 12:40:13   
lučka 25
nokes user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 715
8.7.2008 13:51:26   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: Dakec

IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Jaz sem bila naročena ob 11.30, tam pa sem bila nekje 5 minut prej. A si ti tudi bila tam?

Mislim, da si bla ti. Si bila z možem in imaš dolge rjave lase? Pa kiklco si mela oblečeno, pa možek te je skoz božal?

Jst sem sedela pri vratih od Marije kjer nas pikajo. Parkrat sva se spogledale.

No če si ti sta zelo simpatična.

Jst sem pa šla en mal v službo, pa mi čist nč ne paše. Bom šla kr domov sem tok utrujena.

Mismis, spala sem super.

Žal nisem bila tisto jaz user posted image , škoda. Jaz sem namreč tudi sedela tam kot ti user posted image , samo si nisva sedeli na krilu a ne? user posted image  Zgleda da tajming ni bil pravi.

user posted image
 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Persida  greje  ?user posted image - TEST 08.07.2008
Nokes  greje user posted image user posted image   - TEST 11.07.2008
 Mlinčka  greje user posted image    - TEST 11.07.2008 
 Sapi greje  user posted image user posted image   - TEST 15.07.2008
Netka34 greje user posted image user posted image    - TEST 15.07.2008
Rožica29 greje user posted image user posted image    - TEST 15.07.2008
Grethy greje  user posted image user posted image    - TEST 21.07.2008

(odgovor članu Dakec)
Neposredna povezava do sporočila: 716
8.7.2008 14:03:13   
ledenka
na hitro vas pozdravim user posted image  sem v guuuuužviiiiiii user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 717
8.7.2008 15:13:23   
sayuri
Abra če se spomniš, sem tudi jaz krvavela v 12. tednu. In nato tudi v 13. Sem mislila, da je vsega konec. Jaz sem šla na urgenco, kjer so ugotovili, da je vse ok, da krvavim jaz in ne otročka ali maternica. Počivaj. res počivaj. Krvavet sem pa začela, ko sem nehala Prometrium jemat.

Katera me je spraševala, če bom rodila naravno user posted image Sem čist pozabljiva user posted image
Žal ne bo šlo po mojih željah. user posted image Otroček A - torej "ta spodnji" mi že ves čas sedi na ritki user posted image Ta drugi se pa še vedno obrača user posted image Enkrat je medenično, enkrat glavično.... Se ne zna odločit user posted image

BAje bo akcija naslednji konec tedna user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 718
8.7.2008 15:14:57   
mismis
Sayuri, superuser posted image user posted image

potem konec naslednjega tedna vsi močno držimo pesti, da bo vse ok sZ Lovrotom in Zaro user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 719
8.7.2008 15:23:44   
gigi1
Sayuri komaj čakam! Še 10 dni pa boš pestvala svoja sončka. Naj ti teli dnevi čim hitreje minejo.

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 8.7.2008 15:28:39 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 720
8.7.2008 15:38:14   
Zvezdica
Sayuri... blagor ti..še malo.

Da čakanje na d dan čimprej mine. 

i belive i can fly....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 721
8.7.2008 15:44:04   
gigi1
Pija sam da se ne bo premislu user posted image  user posted image  user posted image

Miška saj je bilo retorično user posted image  user posted image  user posted image . Sem pa vseen pričakovala komentar user posted image

Libi, daj malo poročaj kako je Gretka. Kako si ti? Že v pripavah na praznovanje RD tvoje sončice? To bo veselo user posted image

Ajsi ti si pa zadnje dva dni že cist zgužvana user posted image  user posted image  user posted image . A ti peglezen posodim?

Zvezdica hvala. Sem doma, počivam (no ja saj delam...ne pa k zamorc user posted image )

Hedi a si se že pofarbala?

Hope sem mal preštudirala vitamine. Do poglobljene študije l-arginine in l-carnitine še nisem prišla. Vidim, da je na našem RRu kar največ napisanega in prevedenega. Tle bi se še 1x v imenu vseh zahvalila tebi, Ledenki in Gretki.
Sem pa prišla do zaključka kar se vitaminov tiče, da mojmu lahko lepo dam Centramed mami za pit (razen, če folna moškim ne škodi user posted image , to pa vseeno dvomim user posted image ), pa Q10 in Omega3. Še tele l-arginine in l-carnitine moram preštudirat, pa se mal bojim, da mu bom težko proturila več kot 3 tablete na dan user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 722
8.7.2008 16:21:19   
ledenka
žižek, ta teden je še hud, potem pa se začne ohlajat... upam! user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 723
8.7.2008 16:33:44   
arneja
Nokec, pa ti si prava carica - da nas nisi hotela ponoči s svojim kričanjem buditi, ko si plusek zagledala user posted image . Ma, jaz vas bom vse zbudila, ko ga enkrat končno ugledam user posted image . Čestitke in pridni bušija božaj user posted image .

Mlinčka, žal mi je, da spet  ni uspelo. Pa nimamo kaj drugega kot spet puško (beri; igle) na rame (beri:  v bušija) in v boj (beri: v nov postopek) user posted image .

Rubin, super za srčka. O tistem obročku jaz nimam pojma, ampak verjamem, da bo v petek vse ok, ker vse še vedno zelo navijamo zate in za pikico user posted image .

Abra in Zvezdica, vidve pa že preženita te bedne izcedke. Gredo že meni pošteno na jetra user posted image .

Gigi, mene je tudi danes tako zvijalo, da sem si kar Ketonal svečko, ki mi je od punkcije ostala, v rito dala. No, potem me je pa na WC zvilo, sem jo pa izkakala user posted image . Pismo, sem imela problemov user posted image . Zdaj pa na srečo ne boli več.

Pikovitka, ti pa tudi na morje uživat user posted image ? In sončka bo menda na pretek user posted image . O zeliščarki pa preberem na sosednji temi.
Mismis, ti pa že avgusta po pingvinčke user posted image ? Joj, kako si jaz želim, da tudi kdaj kakšnega pridelala.

Kajsica, ti tudi uživaj na morju pa naslončkaj se za potem, ko dragega ne bo user posted image .

Pija, ti pa že nazaj z medenih tednov user posted image ? To je bilo mečkanja, kaj user posted image ? Tudi jaz bi kakšno slikico videla. Midva pa v Biograd šibava.

Hedviga, ti si pa pridna, da si cigaretke na stran potisnila. Vse za naše bebice, ne user posted image ?

Sapi, ti tudi glej, da boš plusek nalulala user posted image .

Dajamaja, že kaj komaj čakaš na september user posted image ?

Sem na hitro prebrala, pozdravljam tudi vse ostale user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 724
8.7.2008 16:53:57   
arneja
Dakec, tudi tebi čestitke user posted image . Je pa super, ker si se vrnila iz ilegale user posted image .

Dejzi, I miss U user posted image . Kdaj je k tebi rdečka prišla? Bova mogoče spet skupaj na  Reškota čakali user posted image .

Linda, tudi pri tebi bo vse ok, ti samo mirno user posted image .

Sonček, upam, da vse nevšečnosti hitro minejo in boš zares začela uživati v nosečnosti user posted image . Čeprav, pomisli, koliko punc tukaj, bi nas dalo vse nevšečnosti skozi, samo da bi bile nosečke - moraš vedno s pozitivne strani gledati user posted image .

Kajsica, saj ne bo mucku nič hudega user posted image . Čeprav si pa tudi jaz ne predstavljam, kako je, ko gre tvoj otroček prvič sam kam za cel teden. Kaj vse naš še čaka user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu Dakec)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?