Lusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: nana35 sani,zdi se mi da bo A.Jolie,rodila zdaj zdaj in to v Franciji,ne vem kje točno in mislim,da par.Pa baje sta še ta nerojena otroka že žastna člana te dežele!? To te ubije če te trofi...vedno se tako nasmejim tvojim izjavam mala pikica,lepo uživajte in čuvajte se!tudi jaz ti želim enako mml-Lušo imam doma ja do 1.9.ko pa je ona tako pridna in mi že kar veliko pomaga.Drugač bi bila kar v vrtcu ,ampak mi je tako fajn ,da ni že zjutraj stresa za rihtanje nas vseh treh ,pol že mož pritiska ,da bomo prepozni ,ker mora bit najkasneje do 8.30 v službi ,pa Lušinih najboljših prijateljc več tud ni v vrtcu ,ker imajo starejše bratce al sestrice ,ki hodijo v OŠ.In prav lepo mi je z obema doma.Se končno lahko posvetim več njej in se bolj aktivno ukvarjamo skupaj ,prej se itak nisem morala ,najprej nosečnost ,pa pol Ajša v lj ,pa spet dve nosečnosti in tako sve veliko zaostale ,ampak to poletjebo pa vse za nazaj zdaj še ji je lepo rolanje steklo ,tako ,da še nas v avgustu čaka kolesarjenje brez majhnih koleščkov triš-me veseli ,da ste že na starih tirih ,jaz se že vse bojim ,kako bo z dašo ,ko bo morala januarja v vrtec(če ga bomo dobili).kajti Luša mi je bila eno leto nonstop(2-3 tedne na mesec)bolna.Ampak HB je zdaj res zelo malo bolna. alfabeta in nalin-čudovite slikce ,jaz bi že tud rada čofotala v morju. nana-ne zapravljaj preveč Drugače pa se Daša že par dni nekaj ponoči premetava in ji moram kar precej dudo dajat noter.Sem mislila ,da je žejna in ji ponudim čaj ,ga spije in isto naprej kolovrati.Ima ponoči najhujšo telovadbo -noge v luft ,pa 100x obračanje na bok....ah itak vem ,da bo spet jutri boljše. Imamo pa danes POL leta.Moja pikica vse najboljše!
|