|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del
8.7.2008 14:05:49   
Intruder24
hvala, martinca in nana...sem se nasmejala zdaj maš orav nana martinca moreš to bolj od daleč gledat user posted image user posted image

ja, smo doma od četrtka, ko smo prišli iz Rogle...

zgleda danes ne bomo mogli nič na sprehod, mogoče pa se bolj potem le zjasni...moj Vid je danes poskusil breskev in mu ni bila všeč...najbrž je bila prekisla user posted image , sem se morala prav smejat, njemu pa nič smešno user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
8.7.2008 14:09:28   
Intruder24
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Aja letos ne moremo v šotor ker nam je pretesen in moramo v nakup večjegauser posted image user posted image user posted image user posted image

midva z mojim sva se z mojim družno odločila, da gremo še samo luksuz dookler ne bo malček vsaj malo bolj samostojen user posted image , ker če ne spimo ravno najbolje se ne mislim več zezat z vsem gospodinjstvom še na morju al pa kje drugjeuser posted image

bova pač prvič z njim probala malo bolj dolgcajt prenočevanje...sva bila sama 12x v kampu in samo 3x apartmaju pa še to v gorskem svetu user posted image user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
8.7.2008 14:10:39   
Intruder24
mah...delam pa take napake...naj vas ne zmotijo user posted image user posted image user posted image  jaz grem počivat pred knjigo user posted image

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
8.7.2008 14:14:35   
vaney
martinca, jaz itak s tem nimam kaj, ker mi že 1 leto stoji v škatli v najini stari spalnici, zapakirano. Pošlji mi na ZS svoj naslov, pa ti pošljem pred soboto, ker potem gremo na morje. Za ceno se pa ne sekiraj, vzemi to kot poročno darilouser posted image user posted image  plačaj si poštnino, pa bo. Sama vem, kakšni so stroški za poroko...tako da ni panike. Piši mi, pa se zmeniva, mogoče imam še kaj zateuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
8.7.2008 14:35:27   
martinca
intruder, nana, hvala za opozorilo bom za naslednjič vedelauser posted image user posted image

vaney, najlepša hvala.user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
8.7.2008 14:44:18   
mml
Jaz sem tudi prekomot za v kemp, se mi ne da na dopustu ukvarjat s kuharijo in pomivanje...mogoče kdaj, če si bodo otroci želeli, sicer pa zaenkrat hoteli, po tem pa nahrbtniki in poptništvo...samo kaj ko gre Manca že čez 3 leta v šolo, s tem pa odpade moj najpriljubljenejši termin za potovanje - to je november ali pa konec januarja...bo treba očitno poiskat kakšno destinacijo kjer je vreme tudi poelti primerno za potovanje, ker v JV Aziji je poelti ravno monsun...Če ni bi imela Matic, bi za letos že načrtovala, kakšno manjše potovanje, tako je pa to trenutno spet na čakanju user posted image

limma glede dude ti ne znam svetovati, ker je Manca ni imela, Matic, pa postaja iz tedna v teden hujši "dudlakar" user posted image , samo na srečo ponoči večinoma spi brez dude. Če se ti zdi, da Neže duda ne pomiri, po tem nima nobenega smisla, da jo z njo siliš, če pa je vsem akj lažje zaradi dude, po tem jo pa pusti...glede na to, da tako ali tako ne spite, pa lahko poskusiš kakšno noč brez dude in jo uspavaš na drug način, pa boš videla. Držim pesti, da hitro najdete način za boljše spanje user posted image

Sem naročila Matica še na kontrolni UZ kolkov, ker je bil ob prvi kontroli desni kolk še vedno 1B in so svetovali še eno kontrolo pri 5. oziroma 6. mesecih, tako da imava sedaj kontrolo 29. julija. Imam pa danes Matica po dolgem času spet v bodiju in v dolgih rokavih, ker se je tako shladilo, sem ga pa seveda že uspela celega preoblečt, ker se je ulegel na previjalni na trebuh in se polulal...no po tem, ko je dobil svežo plenico ,se je pa seveda še pokakal...ni lepšega kot se pokakat v svežo plenico...
Pa še uspela sem se dogovorit, da mi pridejo "profesionalno" očistit sedežno, ker je vsa flekasta od Mancinih prstov in ust in sline...je pa oranžna iz mikrovlaken...trenutno zgleda prav obupno, sem že poskusila vse mogoče, pa madeži vedno udarijo nazaj ven...upam, da bo tole kaj zaleglo...ko bosta otroka malo zrasla, kupim pa novo...prej pa ne user posted image

sani jaz bi tudi morala likat, pa se mi ne da, me bo kup počakal na balkonu, tam se ga manj vidi kot v kopalnici user posted image , samo kaj, ko je v nedeljo navrsti zamenjava posteljnine in bosta spet 2 pralna stroja za oprat in za zlikat...nikoli konca...

nalin  super uživancija user posted image

user posted image ufff pa še to...a je že katera poskusila dat svojemu sončku pit iz magičnega lončka?

< Sporočilo je popravil mml -- 8.7.2008 14:52:38 >

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
8.7.2008 15:24:38   
baby_08
Danuser posted image ,
Pri nas je vse po starem - Lana je še vedno pridna (že trkam na lesuser posted image ). Počasi že odštevamo dneve do morja. Gremo za 12 dni v apartman v Sv. Petar pri Biogradu na moru konec tega  meseca- komaj čakaaaaaamuser posted image user posted image .

Mala pikica- na morju bo Gašper 100% dobil apetit, morski zrak dela čudeže. Maksimalno uživajteuser posted image user posted image . Res si bila čudovita nevesta.
Alfabeta- vi pa res uživate na morjuuser posted image
Triš-user posted image user posted image user posted image za tvoje sončke
Nalin- lepe slikice iz dopusta, se vidi da ste full uživali. Jaz pa nikoli več ne grem kampirat. Z mojim user posted image sva šla prvič skupaj na morje kampirat pred tremi leti- katastrofa!!!Par dni je full deževalo, pa pihalo,...skratka ni bilo prijetno.

Nana35 in Martinca- vajina sončka sta pa že prava prijateljauser posted image user posted image
Koala- user posted image user posted image user posted image
za prespano noč.

zdaj bom poslala in bo še pozneje nadaljevalauser posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
8.7.2008 15:49:58   
nana35
mml,letos v kampu ne bomo veliko kuharili,bomo kar hodili jest kam drugam,ker smo se tako zmenili.Če že kampiramo,bomo samo zajtrkovali v kampu in mogoče še kaj malega pojedli zvečer,kosilo pa ne.Razen če bo moj kuhal!Ki sploh ne zna...
Mi smo v kampu zadovoljni,ker imamo vedno lepo vreme ko gremouser posted image .Ko pa je slabo,kot je bilo lani avgusta pa smo bili v apartmaju.Drugače je pa konec julija,ko hodimo kampirat,vedno sončen in lep,upajmo,da bo letos tudi tako.
Jaz sem poskušala dajati Klemnu iz magičnega lončka,a pijača potem nazadnje ko greva kam vedno pristane v flaški.Sicer pije iz njega a nekako mu je ta oblika nastavka tuja in ne ve prav kaj naj dela.Mu pa je že uspelo piti,hvala da si me spomnila nanj.

limma,mislim,da zdaj nekako nima smisla jemati dude Neži stran,ko imate iste probleme z uspavanjem kot mi.Samo duda in čaj še pomagata,kaj druga bolj težko.Pa tiho šepetanje kakih pravljic ali česarkoli.To je bolje če se naredi,ko ni težav pred spanjem.Jaz definitivno ne mislim vzeti dude stran,vsaj ne še zdaj,ker imava prevelike težave,ko joka pred spanjem če nima dude,ko je pa v ustih je pa mir.Drugače bom še živčnega dobila,če se mi bo še dolgo tako metal sem in tja po postelji...

:))

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
8.7.2008 19:46:19   
vaney
Anže spi...

mala pikica, da se ne boš sekirala glede hranjenja - Anže je danes jedel ob 8h zjutraj, ob 15h in 19h in to je vse. Pa mu ni nič manjkalo. Mu je Grega probal dat ob 11h mleko, ni niti ust odprl, mu pač ni pasalo in mu je zaspal na rami in potem spal 3 ure. Ne se sekiratuser posted image  In užiiiiiiiiivajte na morjuuser posted image

martinca, pošljem jutri...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
8.7.2008 19:54:04   
lutiropan
Pozdravljene!

Kaja se zahvaljuje za čestitke.

Imava jutri posvetovalnico, pa cepljenje, pa verjetno še v laboratorij kri dat in  urin. V Kranju mislim da kontrolirajo pri šestih mesecih.Bomo videli kako smo pri kilah, mislim da bolj tako tako kaže...

Uživajte, se jutri oglasim z novimi podatki... 

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
8.7.2008 20:25:24   
majra
Čer!
Mi smo bili pa danes takoooooo tečni, pa jokali smo ful, zaspani, zaspat pa ne. Potem, ko je pa končno zaspala, se je pa vsakih par minut zbujala in jokala, pa spet zaspala in tako ene 6xuser posted image
Upam, da je to posledica cepljenja in bo jutri spet vse po starem. Smo imeli podobno situacijo po drugem cepljenju.

Vaney, sem se danes slišala z Danijelo, pa sem ji rekla, da sva se spoznali in te lepo pozdravla.

Grem prebrat za nazaj, danes mi še ni uspelouser posted image

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
8.7.2008 21:05:07   
Alfabeta
No, danes je pa tak dolgčas tukaj..... A ste vse še zunaj? Jaz sem pa mislila da kaj bolj klepetateuser posted image

Tukaj na Pagu je sicer čez cel dan vroče, vendar pa se je sedaj ohladilo in piha veter. Je še vedno prijetno.user posted image

Lepe pozdrave vsem.

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
   Sončki januarčic 2008 - 3. del
8.7.2008 21:05:07   
karatina
Pozdravček

Samo na hitro, da me prej moja spančka ne vržeta iz sobe... Imam vedno toliko za prebrat, da je pol prepozno komentirat.

Pohvala vsem slikicam. Mi še ne sedimo, bomo pa že enkrat user posted image

Danes je Karin prvič dobila kašico z mesekom in tudi to zmazala kot keks user posted image .

Vsem ki imate težave en velik user posted image  in naj hitro minejo, tisti, ki se odpravljate na dopust pa ful lepega vremena, tople vode in ogromno užitkov!!!!!
Mi bomo letos samo v ˝Švici˝ in ˝Malti˝ user posted image , tu in tam bomo pa že skočili na kakšen krajši izlet v Brežice in se okopali v Čatežkih.

Je že gužva... Pa,pa

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
8.7.2008 21:17:21   
urssyy
Pozdravček ......moram vam povedati, da smo imeli danes v hiši arhitekta, ki bi nam naj pripravil načrte za adaptacijo hiše, ki smo jo kupili. Po temeljitem pregledu hiše je predlagal naj le to raje porušimo, ker je vse zanič in naredimo novo hišo. Jaz osebno sem nad novogradnjo bolj navdušena ampak me skrbi le eno..............potem še kmalu ne bomo na svojemuser posted image , moj dragi pa v najemniško stanovanje noče.....pravi da je škoda denatrja in pravi, da ne bo zdržal v stanovanju, ker ni navajen....živi v hišiuser posted image

Majra oprosti, da te vprašam, ampak kaj tvoja pupika je že bila tretjič cepljena ali kaj??

Mala pikica sem zasledila, da uživate na morju. Prosim ne sekiraj se glede hranjenja , normalno je da ko je vroče jim ne paše papati.  Tudi moja pupika ko je vroče je samo ohlajene fruteke, ker jo osveži. Mleka pa še vedno ne spije več kot 180 ml na obrok, ampak to je prava redkost če že toliko spije. Pa lepo napreduje in je dobre volje, zato vem da je vse ok. Imejte se lepo, uživajte in ko pridete iz morj pokliči, da se zmeniva za kavico na Ptuju. Poljubček Gašperju od Vivien.
Mml mi smo tudi komot in gremo ponavadi kr v hotel,da nas drugi pedinajouser posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
8.7.2008 21:45:35   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: urssyy
Majra oprosti, da te vprašam, ampak kaj tvoja pupika je že bila tretjič cepljena ali kaj??

Da. Pri vas je drugače? Sem mislila, da je povsod ista praksa. Prvo cepljenje pri 3. mesecih, naslednje po 6 tednih in 3. spet po 6 tednih, torej pri 6. mesecu.
Sedaj smo pa za pol leta mirni.

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
8.7.2008 21:48:44   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

No, danes je pa tak dolgčas tukaj..... A ste vse še zunaj? Jaz sem pa mislila da kaj bolj klepetateuser posted image

Tukaj na Pagu je sicer čez cel dan vroče, vendar pa se je sedaj ohladilo in piha veter. Je še vedno prijetno.user posted image

Lepe pozdrave vsem.

Pa kaj ti še zmeraj rit namakaš na morju user posted image  
Ful lepe slike tvojih mornarčkov.
Uživajte še naprej

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
8.7.2008 21:56:01   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: majra

Pa kaj ti še zmeraj rit namakaš na morju user posted image  
Ful lepe slike tvojih mornarčkov.
Uživajte še naprej

Pa ne samo rit...kar cela grem noteruser posted image user posted image user posted image

Hvala! Saj jutri že gremo domov, bomo šli spet konec meseca. V petek imamo namreč eno fešto, pa "moramo" domovuser posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
8.7.2008 22:04:53   
nana35
Mi smo bili na sprehodu,pa na dveh obiskih in smo se šele prej vrnili,je Klemen komaj zdaj jedel in zaspal takoj,brez zveranja po postelji HB.Je bil preutrujen za kaj takega.

karatina,saj se splača biti v "Švici in v Malti",če potem vidiš rezultate dela in se veseliš novega domeka s svojo družino.Pridno delajte,da boste avgusta že uživali!

urssyy,meni se tudi zdi ful škoda denarja za najemnine...škoda da je hiška v slabem stanju.Seveda pa je novogradnja res bolj dobrodošla,kajne?Ne vem, odločiti se morata sama...in te zelo razumem.

:))

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
8.7.2008 22:11:28   
Sunny Morning
V petek imamo namreč eno fešto, pa "moramo" domovuser posted image

Ti pa v jok in na drevo.user posted image user posted image user posted image

Sem komaj spravla Nejo spat. Je bila cel dan ful tečna, pa samo pri meni bi bila. Ni nujno, da jo nosim, samo videt me mora. Sem šla zjutraj komaj na wc...groza. Jedli smo danes bolj tako tako. Ne vem kako naj zrihtam, da bo zvečer pojedla celo flaško in ne samo 100ml, ker ji je to premalo in bom spet morala ponoči flašo rihtat.user posted image  Imava pa zdaj že nekaj dni problem, da jo hočem dat v posteljico, da bi sama zaspala pa se ji vedno od jokanja dviguje kislina in jo moram v roke vzet, ker se že davi. Jutri grem v knjižnico po une spalne knjige, da to malo preštudiram, ker se mi bo drugače sfuzlalo.

Grem user posted image , čeprav bi bolj pasalo user posted image , potem pa user posted image .
user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
8.7.2008 22:15:46   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Ti se kar smej. Jaz bi raje ostala na morju, kot pa da moram domov, na fešto. Resno!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
8.7.2008 22:25:49   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Ti se kar smej. Jaz bi raje ostala na morju, kot pa da moram domov, na fešto. Resno!

Ma fešto boš že preživela. Si pa vaš ati poleti kar privošči.user posted image
Če ni skrivnost, kakšen čoln pa imate?

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
8.7.2008 22:28:54   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: mml

user posted image ufff pa še to...a je že katera poskusila dat svojemu sončku pit iz magičnega lončka?

Ja mi imamo aventovega, ampak on že tako malo pije da potem mi pa sploh ni nič.Tako da smo ga dali na stranuser posted image .
Alfabeta ti pa še kar uživajuser posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
8.7.2008 22:39:23   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: mml

Jaz sem kupila samo nastavke od Aventa, ki naj bi bili za od 3. meseca, pa se ji niso preveč dopadli, tako da ni še pila na njih. Počasi jih bo treba spet spravit v promet. Pa ročke za flaško sem tudi kupila, te ima pa ful rada, ker lahko flaško sama drži. So Aventove preširoke za male rokice.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
8.7.2008 22:56:15   
mala pikica
Punce moje, uživajte in veliko cartajte svoje sončke user posted image

Že zdaj vas pogrešam user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

Neposredna povezava do sporočila: 1174
8.7.2008 23:02:39   
sani1
magični lončki- a so fajn? Mi ga nimamo. Sem kupila ročke za na Aventove flaške- imam še dve čisto novi. Sicer sem razmišljala o nakupu tega lončka, ampak kupila ga pa še nisem.
mml- si ti zadovoljna z njim?

nana- sej še bodo zobki. Počasi se daleč pride...user posted image

alfabeta- po slikah sodeč vi niste kar tako???user posted image user posted image user posted image   Ja fešto pa bog ne daj zamudit...

sunny- kaj pa moja pupa, ko zvečer noče nič mleka. Me prav zanima kakšna bo današnja noč. Jutri sporočim...

Sicer pa grem jutri rihtat dokumente. Pride tašča pazit Manjo. Skrbi me samo to, da ne bo jokala kot je danes. Pred spanjem obvezno. Pa kar stiska se k meni. Danes me je prav objela in se stisnila. Ne vem a jo je strah ali je to kaj druga. Zvečer sem jo dala v posteljico in je jokala in jokala. Pol sem se pa samo k njej stisnila in ji rekla, da jo imam rada pa je zaspala. Nisem je pa vzdignila ven, ker je dragi vstrajal, da naj jo enkrat pustim. Mene je pša kar srce bolelo. A so vaši tudi takšni?
Samo, da jutri ne bo tako jokala pa bo vse ok. Da bom lahko šla v miru od doma...

Grem zdej spat. Lepe sanje vsem...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?