mml
|
Jaz sem tudi prekomot za v kemp, se mi ne da na dopustu ukvarjat s kuharijo in pomivanje...mogoče kdaj, če si bodo otroci želeli, sicer pa zaenkrat hoteli, po tem pa nahrbtniki in poptništvo...samo kaj ko gre Manca že čez 3 leta v šolo, s tem pa odpade moj najpriljubljenejši termin za potovanje - to je november ali pa konec januarja...bo treba očitno poiskat kakšno destinacijo kjer je vreme tudi poelti primerno za potovanje, ker v JV Aziji je poelti ravno monsun...Če ni bi imela Matic, bi za letos že načrtovala, kakšno manjše potovanje, tako je pa to trenutno spet na čakanju limma glede dude ti ne znam svetovati, ker je Manca ni imela, Matic, pa postaja iz tedna v teden hujši "dudlakar" , samo na srečo ponoči večinoma spi brez dude. Če se ti zdi, da Neže duda ne pomiri, po tem nima nobenega smisla, da jo z njo siliš, če pa je vsem akj lažje zaradi dude, po tem jo pa pusti...glede na to, da tako ali tako ne spite, pa lahko poskusiš kakšno noč brez dude in jo uspavaš na drug način, pa boš videla. Držim pesti, da hitro najdete način za boljše spanje Sem naročila Matica še na kontrolni UZ kolkov, ker je bil ob prvi kontroli desni kolk še vedno 1B in so svetovali še eno kontrolo pri 5. oziroma 6. mesecih, tako da imava sedaj kontrolo 29. julija. Imam pa danes Matica po dolgem času spet v bodiju in v dolgih rokavih, ker se je tako shladilo, sem ga pa seveda že uspela celega preoblečt, ker se je ulegel na previjalni na trebuh in se polulal...no po tem, ko je dobil svežo plenico ,se je pa seveda še pokakal...ni lepšega kot se pokakat v svežo plenico... Pa še uspela sem se dogovorit, da mi pridejo "profesionalno" očistit sedežno, ker je vsa flekasta od Mancinih prstov in ust in sline...je pa oranžna iz mikrovlaken...trenutno zgleda prav obupno, sem že poskusila vse mogoče, pa madeži vedno udarijo nazaj ven...upam, da bo tole kaj zaleglo...ko bosta otroka malo zrasla, kupim pa novo...prej pa ne sani jaz bi tudi morala likat, pa se mi ne da, me bo kup počakal na balkonu, tam se ga manj vidi kot v kopalnici , samo kaj, ko je v nedeljo navrsti zamenjava posteljnine in bosta spet 2 pralna stroja za oprat in za zlikat...nikoli konca... nalin super uživancija ufff pa še to...a je že katera poskusila dat svojemu sončku pit iz magičnega lončka?
< Sporočilo je popravil mml -- 8.7.2008 14:52:38 >