|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
8.7.2008 20:44:07   
cebrca
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri
Meni je pa danes dr. Tašev rekel, da naj razmišljam o naslednjem tednu - konec tedna user posted image Ojej.user posted image Komaj čakam nedeljo, ko pride moj G user posted image Da se z njim zmenim user posted image 17.7. je prav lep datum, a ne user posted image
user posted image user posted image user posted image

Ja zelo lep datum je, ti ga kar zagrabi, če ti odgovarja!

Maja T saj ne morem verjet. Iskrene čestitke za malo princesko ZARO! Pridno se crkljajte!
user posted image

Erin user posted image user posted image user posted image
za tvojo prijateljico. Ti povem iz izkušenj, da trenutno najbolj potrebuje partnerja. Sem pa tja jo malo pokliči ali pošlji SMS, da bo vedela da misliš nanjo in da se lahko obrne nate, če bo rabila pogovor. Poslušaj njene želje in pazi nase, da nam prehitro ne uideš!

tatly za ultivo ti tudi jaz ne znam nič povedat.

< Sporočilo je popravil cebrca -- 8.7.2008 20:48:14 >

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
8.7.2008 20:55:36   
dojenč
tatly-čeprav sem ptujčanka, pojma niam kak je z ultivo.res bo najbolje če pokličes, še bolje pa ce le imaš možnost(ker si nspisala da neves kako je kaj z ultivo)da prides na ptuj, gres direkt v porodnišnico, in ce boš imela dober dan ti bodo vse lepo povedali

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
8.7.2008 21:45:39   
iva77
IZVIRNO SPOROČILO: košuta

Tatly - Meni se zdi hudoooo dost! Je pa res, da je razika med P velika, v KR je baje brezplačna!user posted image user posted image  Zato pa pokliči in vprašaj za ceno.

Ultiva se v Kranju plača od 50-80€, in si jo lahko zaželiš šele na porodni mizi, mi je gin. včeraj povedala, ker me tudi mika

VEČ O ULTIVI !!!!!

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2440720

http://med.over.net/forum5/read.php?1,4145770

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1744787

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1619616

< Sporočilo je popravil iva77 -- 8.7.2008 21:57:48 >

TAMMY, 05.08.2008 ob 9.20, 3150g in 50cm

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
8.7.2008 21:46:54   
mishel
Čestitke MAJA T user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zdaj pa le uživaj ob svojem angelčku.

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu iva77)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
8.7.2008 22:00:29   
matejchi
user posted image Maja T. 

Upam, da me ne doleti kaj takega kot je Majo, ker še imam veliko opravkov pa še na razprodaje moram (hehe.. babe).
Maja je točno vedela kako vse splanirat, ko pride voziček, lahko gre.. ja to smo pa štajerke. Lepo se mejte.. grem spat.

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
8.7.2008 22:10:45   
bella02
Erin, mi je hudo za tvojo prijateljico in zate, da to doživljaš.user posted image user posted image user posted image za obe. Morda je res najboljš, da jo pokličeš, ker je res vprašanje, kako bo podzavestno reagirala na tvojega bušita. Pazi nase!!!

A ima katera podatek, ali se Ultiva že da dobit v LJ? Sem zadnjič vprašala nadomestno gin, ker je moja na dopustu, pa sploh ni vedela, zakaj gre  user posted image .
Mirno noč, nocojšnja bo super hladna user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
8.7.2008 22:27:51   
Nevaeva
MajaT ČESTITKE za dojenčico ZARO!!!!!!!!!!! Lepo je slišati da porod ni bil težek in da je s punčko vse ok!

tatly- sicer ne vem kako je z Ultivo na Ptuju ampak na splošno jo hvalijo in kolegica, ki je rodila v KR je bila z njo zelo zadovoljna. Se pa tudi jaz še odločam ali bi se bilo vredno zaradi nje voziti iz LJ v KR. No časa imam še nekaj...

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
8.7.2008 23:04:05   
Višnja
Ma jooojjjj še ena, ki je prehitela...

ČESTITKE MAJAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Joj me kar malo strah načenja - pa drugič je amapak jaz sem itak vedno malo panična. Še malo mora počakat v trebuščku, ker še nimamo vsega porihtanega user posted image

Mishel...dobrodošla doma. Uživajte v teh lepih trenutkih!!!!!

Nasmeh mojih dveh princev je nekaj najlepšega na svetu!!!!!!

(odgovor članu Nevaeva)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
9.7.2008 5:21:05   
naty13
Jutro.

user posted image user posted image user posted image user posted image  kuhana. Danes pa jaz ne morem spat in sem kar vstala, ker tole obračanje z enega boka na drugega je katastrofa. user posted image  Pa da ne boste mislile, sem brez popadkov. user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej grem pa mal za nazaj prebrat in komentirat. user posted image

pa pa

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
9.7.2008 5:31:26   
naty13
Bella - jaz imam plastične flaške od Avent-a. Imam 125ml in 260ml za kasneje. user posted image

Gajka user posted image user posted image user posted image  za naštudirano pot v P. In lepo, da si pomirjena glede poroda in osebja v CE P. Zdaj saj veš, da porodne niso bav bav. user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
9.7.2008 6:33:03   
miškolinček
Dobro jutro Naty, hvala za user posted image .
Tako zdaj pa šibam,ker moram moža v službo peljat,da mam pol avto doma ker peš več ne pridem po tamalga v vrtec, kaj čes smo pač že malo manj mobilni sploh v tej vročini.

Se beremo ko pridem nazaj.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
9.7.2008 6:42:28   
naty13
Srečanje v Kranju:petek  11.7.

Ura:  17:00

Kraj: Qlandia 

- Naty13 100%
- Miškolinček 100%
- Tejkaz 100%
- Cebrcauser posted image
- Iva77 100%
- Julija08
- Krysia
- Nevaeva  100%

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
9.7.2008 7:06:33   
sandra123
Jutro...sem že pokonciuser posted image , se je splačalo vstati s postelje, ko pa grem na pregled gledat moja sončkauser posted image user posted image user posted image
Naty, hvala za user posted image , je ravnokar poleg mene na miziuser posted image ...
Sem najprej pogledala, če je spet slučajno katera prehitevalauser posted image user posted image user posted image ...
Po včerajšnjem obupnem večeru, ki so ga spremljali krči in otrdevanje trebuha, sem ponoči še kar nekako spala, sicer sem šla spat vsa nervozna, kaj se spet dogaja, pa so potem bolečine HB minile in sem zaspala....Zjutraj se pa zbudim potem v najlepših sanjah do sedaj...sanjala sem moji dve štručki, ki mi seveda spola spet nista razkriliuser posted image user posted image user posted image , ampak sanje so bile tako žive, da sem skoraj preslišala budilkouser posted image ...
Punce, držite danes zame pesti, da je vse ok in da je spodnji "štuk"  še vedno zaprtuser posted image ...

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
9.7.2008 7:37:11   
anita goitan
jutroo,
ma kaj berem, uf čestitke MajiT in očiju za ZARO!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Juhuuuu dogaja se, juhuuu, super, superrr!!!
Včeraj sva nakupovala do večera, ker ima mojuser posted image v petek user posted image se je na veliko nabavljalo, bila sva tudi v Mullerju in sem nakupila od pampers une robčke za ritko pucat, so ugodni, pa en persil sensitive, pa en ariel,..za plenice se moj Gorenjc kar še ni odločil, on trdi da so zihr v austriji bolj poceni, povejte punce kolk se sploh splača v AUS hodt po en tovarnjak plenic -tiste katere ste iz Gorenjske oz bližine Aus sigurno poznate cene? HVALA, sicer pa ena kolegica une Eko plenice kupuje-razgradljive, cenovno enake s pampers, jao te plenice, prou nič ne vemuser posted image

Danes grem v Tosamo po nabavo: mal unih podložk za bradavice, vatice, vložke, kašne krpice, in še kaj če mi pade v oči.

Se še beremo, krasen dan je, bodite v user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
9.7.2008 7:43:21   
Arany
Dobro jutro!

MajaT Iskrene čestitke ob rojstvu hčerkice! user posted image

Erin  user posted image za tvojo prijateljico. Res žalostno user posted image .

Sandra123 dobro opravi na pregledu. Držim pesti da je spodnji "štuk" še zaprt in da tak ostane še vsaj nekaj časa user posted image

Lep dan vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 2115
9.7.2008 7:47:07   
naty13
Tudi jaz držim zate pesti Sandra, da imaš spodnji štuk še zaprt. Pa čimprej nas pridi obvestit, kako je v spodnjem štuku. user posted image

pa pa

(odgovor članu Arany)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
9.7.2008 7:47:58   
tejkaz
Dobro jutro

Sem mislila, da bom spet prva, pa ste me očitno prehitele user posted image

Ultiva v Kranju je za plačat in sicer 80 Evrov. Prideš v porodno in rečeš da bi ultivo. Jaz jo bom vzela, če bo dolgo trajalo in se ne bom odpirala, drugače pa ne. Tatly, glede Ptuja pa ne vem. Jaz sem v porodnišnico Kranj kar en mail napisala, ker na njihvi spletni strani pše, da odgovarjajo tudi na maile in so mi prijazno odgovorili. Mogoče tudi na Ptuju obstaja to.

Bella, jaz bom tudi imela plastične flaške od Aventa, sprva majhno, potem pa veliko. Še vedno upam, da je ne bom potrebovala, ampak za ziher jo bom pa kupila. Mogoe jo bom rabila za črpalko. Ali mogoče katera ve, če gre na Aventovo črpalko, flaška od Mam? Ultiva v Ljubljani bo pa šele septembra.

Matejchi, tudi jaz upam da me ne doleti kaj takšnega kot je Majo. Upam da še vsaj en mesec ne grem nikamor, ker imam še neskončno opravkov.

Astrea, kakšno operacijo pa si imela? Samo da si sedaj bolje. Zdaj pa vselo čvekaj z nami. Vsaka se mora vsaj enkrat na dan javiti, da vemo, da je še doma user posted image

Erin, sožalje tvoji prijateljici.

UrskaP, jaz imam naslednji pregled čez tri tedne, potem pa na vsak teden.

Moje spanje danes je bilo katastrofalno. Mislim, da še nikoli v življenju nisem tako slabo spala. Kar naprej sem se zbujala in premetavala, kar naprej sem na wc hodila. Zjutraj bi pa spala, ko je bilo treba vstat. Ko sta pa moja dva šla, pa nisem mogla nazaj zaspat.

Včeraj sem poslala Zoji Miši SMS kako se drži in ji sporočila novičke od MajeT. MajiT čestita, vas vse lepo pozdravlja. Ona je kar v redu, Dobiva magnesol in dobila je en obliž na trebuh za zaustavitev popadkov, po katerem jo zelo boli glava. Včeraj je imela 3 CTG-je in pokazali so boljše rezultate, danes pa ima UZ pa tudi njen Ginekolog pride, potem bodo pa videli kako naprej.

Babnice lepo se imejte, jaz grem kasneje na kavico s puncami iz sosednjega foruma. Se tipkamo zvečer ali pa jutri

Papa

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2117
9.7.2008 7:49:52   
anita goitan
sandra123 fajn odpravi, nas obvesti, spodnji štuk pa CLOSED! ok

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
9.7.2008 7:56:15   
miškolinček
Sem že nazaj,zdaj pa hitro tisto kavico skuham ki jo je Naty zjutraj postregla.

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan
Včeraj sva nakupovala do večera, ker ima mojuser posted image v petek user posted image se je na veliko nabavljalo, bila sva tudi v Mullerju in sem nakupila od pampers une robčke za ritko pucat, so ugodni, pa en persil sensitive, pa en ariel,..za plenice se moj Gorenjc kar še ni odločil, on trdi da so zihr v austriji bolj poceni, povejte punce kolk se sploh splača v AUS hodt po en tovarnjak plenic -tiste katere ste iz Gorenjske oz bližine Aus sigurno poznate cene? HVALA, sicer pa ena kolegica une Eko plenice kupuje-razgradljive, cenovno enake s pampers, jao te plenice, prou nič ne vemuser posted image

Jaz imam prašek Ariel,sem pa tud pr ta prvem uporabljala od začetka samo ariel in še zdaj ne uporabljam nič drugega,tudi mehčalca ne. Uporabljam pa trdi prašek in ne tekočega,tako mi je priporočila pediatrinja ko je imel tamal izpuščaje,baje se boljše spere (če je to res,ne vemuser posted image )

Glede plenic ti ne vem povedat, ne hodim v Avstrijo,bi šla pa moj noče itiuser posted image . Me pa zanima kakšne so te razgradljive plenice, kje se dobijo in cenovno. Nisem še slišala zanje. Malo obrazloži lepo prosim.
Pa kar počasi po nakupih in ne pretiravat, da ne boš šla prehitro v Rim.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
9.7.2008 8:00:27   
Krysia
Dobro jutro!

Mislim, človek gre na eno kavo in čvek s kolegicami pa pride nazaj in že imamo novo avgustovko, rojeno julija user posted image
Maja T.: ČESTITKE user posted image user posted image user posted image . TEBI, ZARI IN ATIJU ŽELIM VELIKO LEPIH TRENUTKOV!

Erin, žal mi je za tvojo prijateljico in njena sončka ... Se pa strinjam z ostalimi puncami, da je verjetno bolje, če jo pokličeš, ji pošlješ sporočilo in ji daš vedeti, da ji stojiš ob strani ... Bi bilo verjetno za obe precej stresno, če bi šla k njej ...

Sandra123, želim ti en uspešen pregled, pa brez kakšnih pospeškov, prosim. Kar še malo počakaj!

bella02, kolikor jaz vem, z ultivo v LJ ni še nič - vsaj prejšnji mesec ni bilo ...

sayuri,dober datum - 17.07., tako da kar počakaj še 8 dni user posted image

Erin, avgustovski zakladaki so taka simpatična varianta. Meni je sicer najprej padlo na pamet avgustovski sončki, nisem pa šla nič gledat, koliko "sončkov" že imajo na forumu dojenček ...

Anita goitan, jaz tudi nimam pojma o plenicah - ne o cenah ne o tem, kaj bomo sploh uporabljali ... ne vem, če ne bom najprej z enimi bolj poceni probala (glede na to, da imam leclerc pred nosom, sem razmišljala o njihovih plenicah), če bo pa ritka občutljiva, bomo pa poskušali še z ostalimi ... kolikor vem, se potem najbolje obnesejo Pampers ali pa Fixies, ali nekaj takega ... Eh, kaj nas še vse čaka - doktroske dizertacije o plenicah, flaškah, hrani ... pa bomo že, saj gre za naše user posted image .

Tako, toliko za zdaj .. pa popoldan grem spet do ene kolegice, da ne bo vmes še katera rodila!!!

Uživajte, mogoče tudi danes ne bo tako vroče, čeprav je napoved drugačna ...

(odgovor članu Arany)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
9.7.2008 8:11:28   
anita goitan
miškolinček včeri sem jih vidla v Mullerju, enaka cena kot pamperske so, zeleno pakirane in piše da so razgradljive in še neki, kolegica jih pohvali, čeprav sem tukja Na bibaleze zasledila da niso ravno v top in listi: http://bibaleze.si/forum/forum?topic_id=11778&page=3&p_all_items=38

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
9.7.2008 8:13:06   
ozziebo
Čestitke Maji, mali Zari in atiju!!!user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Čimveč sončkov za vse in cartanja!!!

Kam pa se vsem puncam tako mudi??? Saj sem vedela včeraj zvečer, da bom sigurno kaj zamudila, če ne grem pogledat, pa smo imeli obiske, se je malo zavleklo, no pa vsaj spala sem kot bubica, ko se je malo ohladilo!!

Zdaj me je pa že zjutraj pralni stroj razjezil, ko nekaj štrajkauser posted image , pa ne da bo treba še to zamenjatuser posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
9.7.2008 8:13:34   
matejchi
Jaz pa mislim, da je najbolje, da namesto srečanja organiziramo skupen "šoping" v Avstrijo, zraven vzamemo enga porodničarja in akcija. Ker vidim, da tudi ostali user posted image niso ravno za po trgovinah... Jaz sem ponavadi vzela enga kolega zraven, tako zaradi varnosti, da nisem sama po A šetala.
Danes sem vstala že malo pred 6, pričakujemo obiske in potem.... (nočem več obiskov! hecam se)

Me je pa zjutraj moj user posted image "razveselil" z novico, da je od njegovega sodelavca rodila v LJ in je bila noter 1 (en) DAN. ?? Jaz ne grem v Lj, če imajo že zdaj gužvo, ker je user posted image , če dobi zlatenico pol doma, pol pa sprejmejo samo dojenčka ti pa se znajdi..

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
9.7.2008 8:16:24   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

miškolinček včeri sem jih vidla v Mullerju, enaka cena kot pamperske so, zeleno pakirane in piše da so razgradljive in še neki, kolegica jih pohvali, čeprav sem tukja Na bibaleze zasledila da niso ravno v top in listi: http://bibaleze.si/forum/forum?topic_id=11778&page=3&p_all_items=38

Hvala,grem prebrat da vidim zakaj se gre,bom pol v petek šla še pogledat če se mi bo zdelo.
A ti prideš na srečanje v petek? Sem spregledala,pa mislim da te ni na seznamu. Če lahko prideš pridi še ti, več nas bo bolj bo veselo.user posted image user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
9.7.2008 8:34:14   
gajka
Dobro jutro! Še sploh ni toliko ura, pa ste že nekaj čvekave. user posted image

sandra123 - le glej, da bo na pregledu vse OK. Saj veš, srednji vek, trdnjava... user posted image  Pa v petek je srečanje v CE in udeležba je obvezna! user posted image  

anita goitan - mislim,d a je ravno nekaj dni nazaj ena tule gor razlagala, da so plenice v Avstriji celo dražje kot pri nas. user posted image  Jaz pojma nimam, se ne ubadam toliko s ceno, sem jih šla v Mullerja iskat (da so delane za zahodni trg, ker so menda boljše) in to je to.

Glede ultive nam je babica v P ravno včeraj razlagala, da se jim je že zgodilo, da je bila nosečnica od ultive ful zadeta in je porod trajal in trajal, ker je niso mogli pripravit do sodelovanja, ker je ful malo čutila in bila ''odsotna''... user posted image  

astrea - lepo te spet slišat med nami.

Neža7 - kje pa si se izgubila?!? user posted image

UrskaP - do 36. tedna sem imela preglede na dobrih 5 tednov, zdaj pa imam naslednji pregled čez 10 dni, za naprej bom pa v petek videla, kdaj me bodo spet naročili. user posted image

sayuri - ko pomislim, da smo te slab mesec nazaj ''prepričevale'', da vsaj na rakce počakaj, zdaj pa že skoraj levčke loviš z datumom... Ja, lepo ti gre, ni kaj! Še tako naprej! user posted image

tejkaz - a Zoja Miša je že popadke imela?!? Pozdravi jo in ji povej, da ji želime vse lepo! user posted image

košuta - user posted image , da tudi ti prideš na srečanje, sem itak na to računala. Še dobro, da si začela porodniško, ker drugače bi mogla še user posted image  za dopust prosit! user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?