Krysia
|
Dobro jutro! Mislim, človek gre na eno kavo in čvek s kolegicami pa pride nazaj in že imamo novo avgustovko, rojeno julija Maja T.: ČESTITKE . TEBI, ZARI IN ATIJU ŽELIM VELIKO LEPIH TRENUTKOV! Erin, žal mi je za tvojo prijateljico in njena sončka ... Se pa strinjam z ostalimi puncami, da je verjetno bolje, če jo pokličeš, ji pošlješ sporočilo in ji daš vedeti, da ji stojiš ob strani ... Bi bilo verjetno za obe precej stresno, če bi šla k njej ... Sandra123, želim ti en uspešen pregled, pa brez kakšnih pospeškov, prosim. Kar še malo počakaj! bella02, kolikor jaz vem, z ultivo v LJ ni še nič - vsaj prejšnji mesec ni bilo ... sayuri,dober datum - 17.07., tako da kar počakaj še 8 dni Erin, avgustovski zakladaki so taka simpatična varianta. Meni je sicer najprej padlo na pamet avgustovski sončki, nisem pa šla nič gledat, koliko "sončkov" že imajo na forumu dojenček ... Anita goitan, jaz tudi nimam pojma o plenicah - ne o cenah ne o tem, kaj bomo sploh uporabljali ... ne vem, če ne bom najprej z enimi bolj poceni probala (glede na to, da imam leclerc pred nosom, sem razmišljala o njihovih plenicah), če bo pa ritka občutljiva, bomo pa poskušali še z ostalimi ... kolikor vem, se potem najbolje obnesejo Pampers ali pa Fixies, ali nekaj takega ... Eh, kaj nas še vse čaka - doktroske dizertacije o plenicah, flaškah, hrani ... pa bomo že, saj gre za naše . Tako, toliko za zdaj .. pa popoldan grem spet do ene kolegice, da ne bo vmes še katera rodila!!! Uživajte, mogoče tudi danes ne bo tako vroče, čeprav je napoved drugačna ...
|