košuta
|
Pozdravljene čveke na potenco? MajaT - Iskrene čestitke ob rojstvu vajine nežne rakice! Mene ni bilo od petka ( ) na RR in bi me danes skoraj kap, ko sem videla, koliko ste načvekale od takrat... Nisem mogla do računalnika ker: me ni bilo doma, sem bila preutrujena, ni bilo časa, je bil računalnik zaseden, je grmelo... V glavnem - danes mi je pa poratalo! In se moram pohvalit, da sem včeraj dokončala šivanje posteljnine za našo žabo. V nedeljo sva dobila pri kolegici še jajčko (pa mi ni preveč všeč in bi raje maxi cosi) in previjalno blazino. Danes sem posteljico prebrisala in komaj čakam, da jo bodoči svak sestavi, da jo bom lahko slikala in vam pokazala moje umetnine... Zdaj sem pa še bolj nestrpna, ko se našim avgustovkam že kar mudi. Pohvaliti moram tudi mojega dragega, ki me je zaposlil (za gospodinjsko pomočnico ), tako da bom dobivala vsaj minimalno porodniško, ki je drugače nebi. Sem ga s tem, ko sem rekla, da začnem v nedeljo s porodniško, tako prestrašila, da sva šla še kar takoj nato pogledat, kje me bo sploh peljal v P. Revež! Aja, pa če kateri slučajno ne gre skupaj moj PDP in nastop porodniške - PDP imam zdaj 10. 8. Erin - pa ni treba nič popravljat seznama, ker mi je 15. 8. še zmeraj carski datum, pa ga bomo mogoče počakali. Erin - Mogoče bi bilo res bolje, da jo pokličeš in malo govoriš z njo, kot pa da hodiš tja. Njej bo še bolj hudo, ko bo videla tvoj buši, pa še ti se boš preveč sekirala. Gajka - Kaj sem zasledila neko srečanje v CE? Jaz bi tudi prišla! Sporočite, sporočite kje in kdaj!!! Edini pogoj za mojo udeležbo - klima, če bo vroče. Pa glejte, da nam ne bo še katera prej v P ušla! Grem še malo nazaj brat - kakih 15 strani sem kar preskočila...