|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006
24.6.2008 10:15:02   
HuAnita
Splet.Ka ---  user posted image user posted image user posted image   Prilepi kakšne slikce z dopusta. Niste bili na Cresu, ne? Sva se lani nekaj pogovarjali, da se dobimo na Cresu, pa smo žal predčasno končali dopust.
Bi rada kje tako redno službo dobila, jap. Veš, kako je, če je za delati, mi ni problem, tule pa se zdaj svaljkam, iz žilnih pet vlečem idele, ljudje pa vsi na dopustih... Ko jih 5 pokličem, mi pa že tako motivacija pade, da je groza....user posted image
Ampak očitno bom še morala čakati, verjetno bom pa tik pred penzijo dočakala redno zaposlitevuser posted image
Zamisli, danes si greva urejat kredit, zanka okoli grla za vsaj 20 let. Glb.... Jaz, samozaposlenauser posted image user posted image user posted image   Mi morata iti in mama in oče za poroka, pri 32-ih letih, ki sem jih dopolnila (šele) te dniuser posted image , da ne bo pomote.... Samo na banki sem 'pozabila' omenititi, da gresta mama čez 14 dni v penzijo, oče pa semptembrauser posted image   To bodo presenečeni, ko bomo vrgli karte na mizouser posted image

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 476
25.6.2008 9:03:16   
L & L
Hojla.
No mi smo spakirani danes ob 11.50 letimo v Grčijo jeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Komaj čakam.
Pri nas smo pa praznovali mini rojstni dan ta velikega bomo pa ko pridemo iz morja, namreč moj ta velik je imel včeraj 3 leta user posted image user posted image user posted image .
Ok dost bo ko se vrnemo vam poročam kako je bilo.
Spletka super za fajn dopust, upam da ste uživali.
Vsem ki ste danes frej pa čim bol uživaško.

No ajde lep se mejte se tipkamo.
Šibam...

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 477
   [Brisano sporočilo]
26.6.2008 7:37:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu L & L)
  Neposredna povezava do sporočila: 478
1.7.2008 10:13:39   
Splet.Ka
Juhuhu.

Pa sem spet tu, pojoča in cvetoča. Pojoča zato, ker s Saro neprestano pojeva. In ker je v službi zaradi dopustov neskončna gužva. Cvetoča pa zato, ker je poletje, ker so češnje s tržnice tako okusne,...user posted image

Medtem ko vam nisem nič pisala, smo bili dvakrat na mini počitnicah. Tisti praznični dan sem preživela z vd-jevimi sorodniki v Bohinju. Ker je bila voda tako topla, da je naša (le)potička v njej sedela kako minuto, smo potem v oazi Alp preživeli še vikend. Prijetno ohladitev priporočam tudi drugim.user posted image

A zobke imajo vaši malčki že vse? Mi pri tem zaostajamo, štirice nam šele zdaj kukajo ven, dvojko smo končno dočakali zadnjo. Je pa fino, ker je Sara že tako velika, da zna povedat, kaj jo boli.user posted image

In še modni utrinek. Naši Sari je zelo všeč, če ima na roki "flajšterček" oziroma obliž. Je prav hecno, ko jo peljem v vrtec in potem vzgojiteljici razlagam, da imamo to namesto zapestnic in drugih modnih dodatkovuser posted image

Da naredim še malo reklame, če so vaši otroci nori na Fifi. Moja prijateljica je uvozila originalne pižamice Fifi in cvetličniki (pri nas se jih ne da kupiti) in jih takole od ust do ust prodaja. Če katero zanima, ji dam kontakt.

Tiste, ki ste na dopustu, uživajte. Tiste, ki odštevate dneve, naj vam hitro minejo. Vsem skupaj pa lep pozdrav!

Cvetim...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 479
2.7.2008 12:25:42   
HuAnita
Splet.ka - za tolažbo --- mi imamo že vse zobke - pri obehuser posted image user posted image
Knedl je zadnje dobil pred kakim mesecem, se pa še vedno slini, da je groza.
Obliži pri nas še niso aktualni, pri Capinki pa, mali pa raje za čopke in špangice fehtauser posted image  Pa kiklico bi 'ela'.....user posted image

Aja, sem se pa polulala oni dan, z dragim nekaj delava, pa ju moj oče odpelje na tampolino skakat k sosedovim. --mali gleda s široko odprtimi oočmi, nekaj nese v rokah in pravi: Mami, kuzla!

Halo? Sem že sosedova dekleta sumila, da so ga kako neumnost naučila, on pa je nesel v rokah še zelen storž od koruze. (koruti ozčino reče kuzla)user posted image

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 480
2.7.2008 18:43:57   
issa
user posted image user posted image user posted image user posted image  zanimivo...user posted image user posted image user posted image user posted image  naš pa še nena tako na veliko govori,..malo počasi ampak bo..user posted image user posted image  pri nas pa so skoraj vsi zobeki veni,samo štirke še čakamo da se dokonc zrastejo....drugače pa imamo pri nas aktualno slinavko,..ah kriza...jo je v vrtecu dobil...user posted image user posted image user posted image  zdaj  pa doma mažemo,....pa jokamo,..pa skoraj nič ne je,..user posted image user posted image  tako da upam da bo hitro konc,..user posted image user posted image user posted image
drugače pa vsem ki ste na dopustu želim veselo namakanje,..
lepo se imejte!!

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 481
2.7.2008 22:19:09   
miši
juhej

issa, sočutvujem z vama, mi se zdaj dajemo z aftami, joj kako je to hudo pa kako boli...že če samo nase pomislim. tudi namazat je ne morem z nobeno zadevo,ker ne pusti niti blizu ust. če se kaj z vodo ograva ji kr tko splakujem usta in pol mal odpre,da se vsaj malo "splakne". Upam,da bo kmalu mimo, menda traja 4-5 dni.

kako ste ostale, se martinčkate na morju? No, mi smo že nazaj in smo tolk uživali res...ravno po tistem deževnem vremenu smo bili, tko da še ni bilo tako vroče. Zadnji dan pa je že bilo čez 30, tko da smo šli kr z veseljem nazaj domov v naš alpski raj. Ajda je tako uživala, vse je bilo njeno, bila je redna gostja pri sorodnikih, dobivala je dobrote in šarmirala. celo malo hrvaško se je naučila, spontano. Teta in stric sta z njo govorila po hrvaško in je vse razumela in jima odgovarjala.
Naš dan pa je izgledal nekako takole:
ker smo pozno hodili spat (hja počitnice...), smo tudi zjutraj spali do 8.30, tako da smo imeli pozen zajtrk, potem smo šli v mesto na kavico, na obisk tržnice in ribarnice pa seveda en kup stvari smo vmes videli (vlakec,ladjice,igrala). Potem smo v apartmaju na terasi čofotali v bazenu in noreli (za plažo je bilo prevroče), okrog 15h je zaspala in kr orenk spala (doma nikoli toliko), potem je sledilo kosilo okrog 17h in potem plaža in morje do onemoglosti. Vode se ni nič bala, bla je malo v čolničku, malo z nama, malo na mivki s kanglico...prav uživala je res. tut en dan ni bila nič tečna, tko da smo si vsi kr malo odpočili ;-)  Pred spanjem pa je seveda imela še svoj "ne grem še spat" Ajdi show. Tut varstvo sva imela ponoči, tko da sva si tudi privoščila malo večerne romantike. Moram reči,da smo imeli res fajn dopust, bo treba še kaj ponoviti.
slikice pripopam kdaj drugič, moram še vse urediti.

upam,da vam ni preveč vroče, danes smo imeli pri nas osvežitveno nevihto in je zdaj prav fino. grem se zdaj malo pohladit na teraso in uživat v blaženem miru.

LP vsem.

http://www.papicajezakon.blogspot.com

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 482
4.7.2008 12:31:13   
Splet.Ka
Tole sem pravkar našla:

Naša julijka TODI sporoča:

"Od 9.32 je naša družina postala bogatejša za novega člana po imenu Svit,
težak 3850g in velik 54 cm."

Iskrene čestitke ob rojstvu sinčka, izbrali ste zelo lepo ime!!!
Naužijte se skupnih trenutkov, ki ste jih čakali 9 mesecev!!!!user posted image

Jaz dodajam samo še user posted image user posted image user posted image user posted image

Cvetim...

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 483
4.7.2008 13:32:31   
issa
user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke todi za naraščaj user posted image user posted image user posted image user posted image !

ja to je za po...user posted image user posted image   pri nas se meni vsaj pusti da mu z palčkonežno namažem usta,..ateju pa niti slučajno,...dere se kot da mu zob puli....drugače pa že gre,malo bolj je,pa pije na veliko in vročine več nimamo,..tako da upam da bo kmalu mimo,..
hitro se pozdravite miši!!!!!user posted image
moj mali bi jedo,pa me že vleče za roko,.heheh,..lepo se imejte papa!!!

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 484
5.7.2008 17:38:46   
tiasha77
Hojla, punce!

Da se še jst malo pofočkam v tej vročini, preden šibnemo na dopust! Komaj čakam naslednjo soboto...

TODI - čestitke ob rojstvu malega korenjakauser posted image user posted image user posted image , pa vse lepo celi družinici

Splet.ka - super da ste uživali na dopust ne glede na vreme, kar se tiče zobkov, Zoja tudi še nima vseh, ko sem pa brala o obližih, je bilo pa čisto tako kot da bi opisovala našo Zojo, sem jih morala kar skrit, ker če ne, je bilo nonstop "puja, puja"user posted image , ker imamo tiste z medvedkom Pujem

L&L - Grčija, super, še ti poročaj, kako je bilo, mene tudi mika kaka bolj oddaljena destinacija kot je Hrvaška, samo letos nam ne bo zneslo

Miši - super da ste tudi vi uživali, pa super za večerno romantiko

Issa - naj vam afte hitro minejouser posted image

Takole, grem še malo pospravit, preden se moja dva vrneta z letalskega mitinga. LP vsem, T

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 485
6.7.2008 22:01:21   
HuAnita
Todi - čestitke!!!!!! Za sineka!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 486
6.7.2008 23:37:11   
miši
BRAVO TODI user posted image user posted image user posted image
tut mi bi kr fanta naročili user posted image

http://www.papicajezakon.blogspot.com

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 487
7.7.2008 10:23:25   
Nea
Hojla!

Najprej čestitke TODI za sineka! user posted image user posted image user posted image

Potem pa še neplanirana in nepričakovana novica, da se bom še jaz pridružila Februarčkam 09 user posted image user posted image user posted image user posted image
Za novico sem izvedela pred samim dopustom ko mi je user posted image  dva dni zamujala, kar se pri meni nikoli ne zgodi. In je test seveda pokazal en velik +. Z možem sva najprej bila ful šokirana, ker user posted image  sploh ni bila planirana... zdaj sva pa OK in vesela.
Glede na to, da smo včeraj pozno prišli z dopusta, pri zdravniku še nisem bila. Verjetno bom šla naslednji teden. Upam, da bo vse OK.

Na dopustu je bilo fenomenalno. Ves čas toplo in vroče. Celo v Črni Gori, na kmetiji ki je v hribih ni bilo dneva pod 30C. Ful dobro, ker sta obe pupiki ves čas bili od zunaj in se igrali s sestričnami. Ema je celo za darilo dobila svojo lastno kokoš, ki nese jajca user posted image user posted image user posted image  Domov jo seveda nismo prinesli user posted image

Morski del počitnic smo preživeli v Slanem zraven Dubrovnika. Hotel enkraten, ponudba super, voda 27C. Ema je bila ves čas v vodi, celo plavat se je malo naučila. Sicer to izgleda bolj kot kužje plavanje, ampak je bila zelo vstrajna in pogumna in dokler ji ni uspelo "preplavat" majhne destinacije, ni odnehala. Celo ležat na vodi se je naučila.user posted image
Lara je, v času ko je bila zdrava, v vodi in bazenčku ful uživala, ostali del pa prejokala. Dva dni je imela visoko vročino in smo jo pelali v bolnico v DUbrovnik. Tam je dobila antibiotik (vnetje grla - spet user posted image ) in paracetamol. Jedla ni nič tako, da je spet orang shujšala user posted image
Glede na to, da pišem iz službe bom mogla končat... pa drugič kaj več.

Fajn bodite,
Nea

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu miši)
Neposredna povezava do sporočila: 488
7.7.2008 11:33:18   
Splet.Ka
Punce, zadnje čase imate taka lepa presenečenja, da jaz na forumu samo še ploskam. Tokrat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Neo! Hormoni me tako dajejo, da imam čisto solzne očiuser posted image . Ampak od sreče. Čestitke!

Ja dopusti znajo biti zanimivi. Kakšne vročine vedno pridejo v poštev, posebej takrat, ko ne bi bilo trebauser posted image user posted image user posted image .

Mi smo vikend spet preživeli v oazi Alp. Prav super je, da smo lahko cel dan zunaj. Pri nas v mestecu postane prav vroče čez dan in se je najboljše zapreti v stanovanje, potem pa princeski postane dolgčas. No, ampak smo izkoristili in se namakali v jezeru,m da je bilo veselje.

Da vam povem še eno službeno anekdotouser posted image . Grem pozdravit starejšo sodelavko v mojo bivšo pisarno. Ker se ukvarjava s podobnimi temami, jo vprašam, kaj dela. Reče: "Odštevam dneve."
Jaz vsa vesela zanjo in jo vprašam, ali gre v ponedeljek na dopust....pa pravi: "Ne, grem šele avgusta!"user posted image

Tiasha, vi boste takrat že nazaj, kajne?user posted image

Issa, upam da tole kmalu mine. Oziroma upam, da je že minilo!user posted image

Vse skupaj, en lep pozdrav!

Cvetim...

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 489
7.7.2008 13:48:33   
HuAnita
Oooooooooo, še en dojenčekuser posted image user posted image user posted image   Nea!
Ste pa pridne.
Če se ne motim, je tudi Busybee008 rodila - ni bila ona avgustovka 06?

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 490
7.7.2008 14:18:59   
issa
vsem še enkrat čestitam za naraščaj..user posted image user posted image user posted image user posted image

ja mi smo pa tudi že zdravi!!user posted image user posted image user posted image  pa popoldne smo tudi brez plenice!!user posted image user posted image user posted image user posted image
prav hecen je ko ga tišči pa laufa h kahlici...user posted image user posted image user posted image
nič morem jaz laufat,.user posted image user posted image user posted image
lepo se imejte!!!

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 491
7.7.2008 19:17:03   
tiasha77
O, Nea, čestitkeuser posted image user posted image user posted image !

Pa so menda res hormoni v zraku, ups na forumuuser posted image user posted image user posted image .

Ja, Spletka, avgusta bomo pa že res nazajuser posted image , ma ne še prej, mamo v planu fešto za 2. rojstni dan na nedeljo, 27.7., tko da do takrat moramo bit domauser posted image . Da mi ne bi bilo ta teden preveč lahko s pakiranjem, imam zdaj še organizacijo fešte prekuser posted image , moram naročit torto (pa ne vem, če bi spet v obliki medvedka Puja kot lani al rajši ne, da ne bo joka, ko bomo rezaliuser posted image , pa kake klobučke kupit, pa vabila moramo napisat in poslat, pa ....)

Kdaj in kako bodo pa ostali avgustovčki praznovali?

Mejte se lepo, pa se mogoče še kaj javim preden odrinemo. LP, T

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 492
8.7.2008 9:22:05   
Splet.Ka
Dobro jutro.

A vidite, kako se debata razvname, ko katera sporoči, da je user posted image ? Dajem pobudo za čim bolj pogosto tovrstno javljanjeuser posted image .

Drugače čestitam vsem, ki se odločate za tretjega ali še kakšnega več user posted image . Meni se že tale moja druga nosečnost zdi herojsko dejanjeuser posted image .

Tiasha, mi in miši imamo tudi tisti vikend praznovanje. Pa še nekaj bi te prosila. Ali mogoče veš ali ocenjuješ. koliko v dolžino (a je to prava dimenzija...od levega do desnega konca hehe) meri tista Zojina kuhinja (saj je Tefal od Smobyja, kajne)? Če ni prevelika, jo bomo podarili Sari. Ampak mer nikjer ne najdem, Smobyjeve spletne strani prenavljajo, v Pikapolonici pa jo morajo naročiti, je ni na zalogi.

Issa, super, da ste končno zdravi. In kar brez pleničke? Bravo!

HuAnita, zadnjič sem se prav nasmejala tisti vaši huzli. Za hip sem bila celo jezna na sosedove punceuser posted image . Sicer je pa tudi Sara nora na koruzo, le da ji reče "kouza".

Pa še ena naša resnična anekdota, povezana s čudnimi besedami. Sedimo na vrtcu picerije. Sara težko pričakuje pico, zato ji prinesem barvice in riševa. Seveda si izbere najprej polomljeno barvico in ugotovi, da "ne dela". Jaz pa ji zelo naglas odgovorim: "To je zato, ker nima š****!"

Moj vd mož me je malo čudno pogledal, ostali gostje me na srečo niso slišali. Če ne veste, v čem je problem, moj stavek izgovorite na hitro....user posted image

Sicer pa imamo novost. Sara zadnje čase pravilno uporablja osebne zaimke. Ne reče več, da bo Sara to in ono, ampak reče "est", kar naj bi pomenilo "jest" - tako v našem koncu rečemo jazuser posted image .

Želim vam čim večje dežnikeuser posted image . In lep dan!

Cvetim...

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 493
8.7.2008 19:10:56   
tiasha77
Splet.ka samo zate sem šla izmerit, okoli 65cm, debela je pa cca 40cm. Mi jo imamo kar bolj na sredi sobe, da lahko Zoja hodi okoli in okoli, ker so predalčki na vse strani. Je pa bila nekaj časa ful zanimiva, potem malo manj, zdaj je spet, pa ko pride kak obisk, ki se zanima zanjo, je pa najbolj zanimiva stvar v hiši, itak;)) Upam da sem kaj pomagala.

Lp vsem, šibam kopat malo in jo dat spat.T

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 494
8.7.2008 21:09:44   
issa
pozdravljene!

končno smo spet bolje!!!In upam da bo zdaj neki časa mir...user posted image

ja naš se je kr odločo da bo čez dan brez planičke,danes je tudi bil,..včasih je tako joko ko sem kahlico prinesla (silili ga nismo gor, ponudli pa vednouser posted image ), zdaj pa kar naenkrat sila..plenica je morala nujno dol,in tako je bil celo popoldne brez, pa še danes čez cel dan, smo bili tako ali tako doma ker je deževalo!!!upam da ga nebo minilo...user posted image
kaj se pa tiče teh smešnih besed,..pa se tudi mi smejemo ko našega poslušamo,..nasploh ko nam tako poskuša nekaj povedat in si zeloo z rokami pomaga,..ali pa ko se s sosedom spravita debatirat (deček je sam 6 m starejši od našega)...včasih se samo spogledamo,...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ah ja ti malčki so pravi sončki...user posted image user posted image user posted image
lep večer!

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 495
8.7.2008 21:11:06   
issa
miši- ste že kaj bolje?

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 496
9.7.2008 9:40:25   
Splet.Ka
Dobro jutrouser posted image .

Tiasha, hvala za informacije. Se nagibamo k temu, da bomo nabavili kuhinjo, ampak res ne vem, kam bomo dali vso kramo. Komaj bomo nekam stlačili posteljico za drugega user posted image . Malo pa sumim, da bi se sama rada igrala, da jo zato tako želim podariti Sariuser posted image .

Issa, tole s pleničko je pa res super. Pri nas ima tudi včasih take navdihe, ampak bolj redko. Če nismo doma, pa sploh ne upa lulat kam drugam in ko jo tišči, hoče pleničkouser posted image .

HuAnita, zadnjič sem mislila napisat kuzla, ne huzlauser posted image .

Kako ste kaj preživele tole ohladitev? Nosek od naše Sare je po rekordnem času abstiniranja ponovno smrkav. Upam, da ostane pri tem!

Lep dan.

PS: Zadnjič je ena gospa v našem bloku kuhala polnjene paprike. In sem imela že čez vikend namen malo kuhati na zalogo, pam je zmanjkalo časa. Tako da sva z vd možem včeraj zvečer ob 22ih začela kuhat polnjene paprike. Zanimiva popestritev romantičnih trenutkovuser posted image

Cvetim...

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 497
9.7.2008 10:18:51   
Nea
Hojla!

splet.ka - mmm polnjene paprike. Tudi jaz sem včeraj razmišljala, da danes moram kupit mleto meso, da naredim paprike. Fajn je ker lahko skuhaš celi lonec in jih potem  nekaj daš v skrinjo...
Hvala za čestitke! Fora je v tem, da se tokrat nisva glih odločila. Mož je vedno želel imeti tri otroke, jaz pa sem enkrat bila za, drugič pa ne... zaradi obveznosti in skrbi in vsega kar sodi zraven. In se je potem narava kar sama odločila...
Ah, nekak bo že, samo da bo vse OK in da smo zdravi.

tiasha - mi bomo na vrtu naredili en majhen piknik in to bo TO. Glede na to, da Ema ima ogromno barbik in da se obe skupaj igrata z njimi, bomo Lari podarili Barby kočijo... zraven pa še DVD za učenje angleškega jezike. Boste rekle, a ni to malo prehitro... Ne ni, ker od vseh DVD-jev z risankammi najraje ima Ben &Bella v kateri dva medvedka učita otroke angleški jezik. Toplo priporočam!

issa - super da ste spet zdravi! In user posted image  za kahlico.
Lara je tam okoli prvega maja redno šla na kahlico in je povedala kdaj mora lulat. Potem pa je nastopilo obdobje ko je imela trd kakec in se je zraven ful jokala tako, da smo na kahlico lahko pozabili.
Zdaj na morju, na plaži je sama povedala da jo tišči lulat, je odkorakala v morje, lulala in rekla bravo user posted image
Doma pa spet ni hotela na kahlico dokler ji nisem rekla: če boš lulala dobiš bonbonček. In je upalilo user posted image  Upam, da bo zdaj šlo za res!

Prvi pregled imam naslednji teden. Do takrat bom že dva meseca user posted image . Upam, da bo vse OK. Sicer mi je non-stop slabo. Ne vem a je hujše ko sem lačna al pa ko se najem user posted image

Fajn bodite,
Nea

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 498
9.7.2008 10:54:36   
Splet.Ka
IZVIRNO SPOROČILO: Nea

Fajn je ker lahko skuhaš celi lonec in jih potem  nekaj daš v skrinjo... 

Samo veš kaj, je fino, če imaš doma kak res velik lonec. Mi ga nimamouser posted image . Smo v našega največjega stlačili le 8 paprik, dve pa sta se kuhali posebejuser posted image .

Smo pač bolj kulinarično umetniška družina, ni kaj. Glavno, da ne ostanemo lačniuser posted image

Cvetim...

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 499
9.7.2008 16:18:05   
issa
nea saj bo minilo! upam jaz sem mela slabosti vse do 6 skoraj 7 meseca.... no upam da boš ti prej mimo!!!!
ja pri nas se je pa kar sam odločo,.pa kaka tudi v kahlico....sem pa včeraj tak za finto mu gatige gor dala in se je spozabo, pa kar spusto,..tako da smo spet nageci to popoldne,kolko bomo pač doma!!!user posted image user posted image user posted image
grem gledat za eno stanovanje,držte pesti da bo to kar iščemo!! lepo bodite,...

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?