Splet.Ka
|
Dobro jutro. Jaz sem pa danes prišla eno uro "prezgodaj" v službo, ker je imel moj vd mož v prestolnici sestanek. In po dobrem zajtrku ob dišeči kavi sem si vzela čas za eno temeljito poročilo o dogajanju pri nas. Naša Sara je bila prejšnji teden bolna - sem zadnjič napisala, da smo se bali vročine, ker je imela pet dni prej klopa. In ker sem meningitis doživljala pri svoji sestrici, ko je bila stara 3 leta in je bilo res hudo, smo šli k zdravniku. Na srečo je bila Sara smo prehlajena z vnetim grlom in vneto ritko. Drugi dan že ni imela več vročine. Preden vaši škratki dopolnijo 2 leti, vam priporočam, da ob kakšnem oblačnem sončnem dnevu obiščete živalski vrt, ker je do 2. leta brezplačen. Ker smo mi z miši Gorenjci, smo to naredili in punčki sta uživali. Ko bom doma, bom kakšno fotko nalepila, ker sta kot iz kakšnega oglasa, ena blond, ena črna . Vsem, ki se počasi poslavljate od pleničk, čestitam. Pri nas se tudi včasih odloči, da gre lulat ali kakat na kahlico, ampak izključno doma. To se zgodi 1x na mesec. Če smo kje zunaj in bi rada šla lulat, pa prosi, če ji lahko damo pleničko gor. Ni šans, da bi lulala tako, da bi jo držali nad travico ali grmom . Nea, v vašem vrtcu so pa res čudni. Očitno se bojijo dodatnega dela. Tudi pri nas kahlic sploh ne omenijo, kot da to ni del otrokovega osamosvajanja. Verjetno bodo pa čez čas začeli težit staršem otrok, ki so še v pleničkah, da je počasi čas, da bi bili brez.. Issa, upam, da kmalu najdete stanovanje. Kje pa zdaj živite? Midva sva najinega iskala kar dobrega pol leta. V kraju, ki sva ga izbrala, jih niso niti oddajali niti zidali, prodajali so celo večnost le dva neprimerna...ampak ne obupaj, zagotovo je nekje popolno stanovanje za vas . Nea, hvala za super recept, ga bom preizkusila. Saj res, mi pa ta vikend v krogu prijateljev praznujemo Sarin 2. rojstni dan. Se še spomnim, kakšen big deal je bil lani, ko je bila prva svečka . Se mi zdi, da je šlo letos tole ekspresno hitro mimo. Torto smo že naročili, komaj čakamo, da jo razrežemo in pojemo . Tiasha, smo pa naročili eno od kuhinj Tefal za Saro. Sem videla, da jih je ogromno. Čez dva tedna jo dobi, upam, da bo navdušena. Melitkica, po dolgem času sem te vesela. Sploh si ne predstavljam, kako je bilo grozno pri vas, da je kar drevesa ruvalo . Upam, da bosta lahko z Azro kmalu spet račke gledali v parku! Dojenje...zdaj, ko je večne dojilje zapustila Melitkica, ali sem v klubu ostala sama? Midve s Saro se še vedno dojiva 1x ali 2x na dan. Počasi nameravamo ukinit (to govorim že eno leto, ampak tokrat mislim resno). Čakam samo, da bo moj vd možek proti večeru doma vsaj nekaj dni v kosu, da jo bo dajal spat. Sporočim veliko novico, ko nam bo uspelo! No, jaz sem zdaj čisto uradno v drugi polovici nosečnosti. Moja prijateljica je šla junija rodit z enako velikim trebuhom, kot ga imam jaz zdaj. Se vsaj vidi, da sem noseča. Zadnjič me je ena sorodnica vprašala, če je res, da je slišala, da sem noseča. Neeee, samo obilen zajtrk sem imela . Počutim se zaenkrat super, samo zadnje čase je vd možek ogromno odsoten in do večera norim naokoli s Saro, tako da me včasih še zjutraj od prejšnjega dneva bolijo noge. Na srečo imam v službi veliko dela, da na to pozabim . Todi, upam, da tvoj Svit še vedno tako pridno spi. Mi smo tudi tokrat naročili bolj speče in manj deroče bitje. Saj proti Sarini živahnoszi nimam nič, ampak tako za kontrast bi pa rada videla, kakšno je življenje z malo bolj umirjenim otrokom...da preizkusim na svoji koži . Morrak, a pri vas je ati glaven? Jaz čakam na ta korak pri nas. Takoj, ko pride kakšna vročina, gre pri nas mami komaj sama do wc-ja, tako se punčka prilepi name . Miši, hvala za pozdrave. In za zelenjavo (miši pridno vrtnari in me zalaga z domačimi izdelki) in za cunjice (tudi za našo denarnico skrbi, ker nam neprestano prinaša cunjice za Saro, ki so Ajdi še preširoke). Zdaj grem pa počasi delat. Lepo se imejte. Se kmalu oglasim!