|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008
8.7.2008 8:40:10   
tasyo
Daaan!
Pri nas je tako super vreme, da Lana še kar drnjoha in se sploh ne pusti motit, ne radiu, ne fotoaparatu, ki mi je padel na tla tik ob njeni glavi in ne tečnim petelinom, ki že več kot pol ure tulijo pred oknom. Sosedi je namreč podrlo ograjo od kokošnjaka, zdaj pa je teh kljunov povsod. GRRRR!user posted image Samo da ne bom med sprehodom na kakšen drekec stopila oz. zapeljala!

Srečka in NiLe, lepo, da sta nazaj. Vidita, tudi ostale punce so postale čvekice, ko smo me zabušavale.
NiLe, verjamem, da ti je tole grozno težko in da bi jo rada še naprej izključno dojila, ampak če je treba, bosta pač zvečer uvedli flaško. Sej se bosta tudi potem crkljali in še vedno bo tvoja punčka... Ja, včasih imam tudi jaz težave, ker kar ne bi rada, da jo nahrani kdo drug. Pa moja dva to tako rada počneta, da je joj. Pa nočem bit zoprna in rečt ne. Pa tudi to ne bi rada, da se naveže izključno name, kar naj bo mala potepinka (zato pride v roke vsakomur, ki to želi; no, včasih pa je poturim kakšnemuuser posted image ) Važno, da bo tvoja Tia zdrava in zadovoljna, pa bo!

Srečka, vi pa le porihtajte tale ušeska, no... Da ne  bo čez poletje skrbi. Pa sem prepričana, da je vse ok. Sej mene tudi zaskrbi, ker se Lana ne obrne, ko jo pokličem, pa tudi ropotuljica jo ne zanima čisto nič. Ampak ko pa igra njena ljuba pesmica, pa točno ve, kam mora obrnit ušesek. Očitno mami sploh ni zanimiva.

Majček, mogoče pa se ti bo uspelo zmenit, da jo cepijo, ko bosta na posvetovalnici. Ponavadi je tako najlažje, pa še prepirat se ni potrebno z nobeno sestro... Ko si enkrat notri pri pediatru, pa lepo razložiš, da imata isti dan še to in če lahko kar takoj. Iz izkušenj ti povem, da so velikokrat kar veseli, da kaj postorijo na vmes in je popoldan manjša gužva...

Evo, zdej me je pa tast povabil na kavico - temu se pa res ni moč upreti. Lana pa še kar spi... Jo bom kar pustila in baby-fon s sabo, pa bo.

Vas pridem prebrat še kasneje. Če bo tak cel dan, bo sicer treba malo likat... Ah, bom že, saj imam cel dan čas!
Pozdravček!

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
8.7.2008 8:49:04   
Jo@n
Jutro!
Bubica, hvala za kofetek.

Naš user posted image  še spi, se od 22-6h niti premaknil ni user posted image . Kot kaže se je zvečer dobro najedel (kaj ne, ko pa sem se cel dan dobesedno nalivala s tekočino, in je nekje moralo ven usekat). Ven je usekalo še nekjeuser posted image , pridružujem se klubu doječk z user posted image . Kaj čem, eno leto je bilo pa le fino brez vložkov... čeprav sem upala, da je kaj dalj časa ne bo na obisk. Pa je očitno nočno spanje in posledično dolgo nedojenje naredilo svoje...

Da vsa še malo pokomentiram...

Srečka, upam da bo z Izinim sluhom vse ok, da je le tako živahna deklica, da aparatura ne uspe izmeriti. Itak je pa že splošno znano dejstvo, da imamo ženske selektivni sluh in slišimo le tisto, kar hočemo slišat... Kot kaže gre Iza po maminih stopinjah... user posted image  Držim pesti zanjo, da bo na naslednjem pregledu vse dobrouser posted image , tebi pa čim manj obiskov wcja. Si pa res pridna da si nas vse prebrala, poštudirala in nakomentirala v abecednem redu. user posted image   Ne morem se bolj strinjati s tabo glede globokega in športnega vozička. Tako se zavemo, da naši user posted image  rastejo iz dneva v dan in da kmalu ne bodo več dojenčki... Včasih ko se crkljava, ga gledam in si poskušam tisti trenutek vtisniti globoko v spomin, da bo vedno z mano... tudi ko bo Jakob že velik, in ne bo vedno z menoj. Bi si kakšen tak trenutek kar zavila v papir in ga dala v škatlico za kasnejše čase. Ja, mamice smo pa res čustvene... moški pa nekoliko manj.

Je moj user posted image  prav posrečen, včeraj opazuje Jakoba pa pravi "Lej, ko se iz hrbta že prevali na bok!!!" Sem mu komaj pojasnila, da je to že vsaj 14 dni stara novica... in da malemu princu čisto malo manjka do obrata na trebuh. Ja, kar je za mamice samoumevno, ker škratke  in njihov razvoj opazujemo ves dan, je za očke pravo doživetje, saj morajo ujeti pravi trenutek v kratkem popoldnevu, ko so z našimi škratki.

Big mama, baby vac je kr zares za na sesalec, jaz sem ga enkrat sprobala, glede na to, da je nosek še povsem prehoden, je pospravljen v predalu, in nosek spucam s kapljico fiziološke, mucek pa spravim ven z bebi palčko. Ne dvomim pa, da nam bo baby vac velikokrat zelo prav prišel. Upam, da porihtate bakterijsko vnetje, verjamem da je to zoprna zadeva, kako pa pride do tega, a samo zaradi poškodbe, pa da se vname???

Majček, si prišla na svoj račun pri zganjanju romantike user posted image ?

Nile, super za uživanje na morju, da je Tia prespala celo pot user posted image . Čestitke za kolke, pa ne sekiraj se za težo. Je povsem ok od 100-150 g/teden, tako da je Tia v enem mesecu čist dovolj dobila. Saj je bio vroče, ji že ni pasalo jesti, pa tudi težkokategornikov imamo dovolj, naj bo še kakšna manekenka med aprilčicami.

Pranje cunj.. pri nas peremo in sušimo ob sobotah, likali smo včasih v nedeljo, sedaj pa ko je čas (in volja). Odkar smo trije, perem en stroj tudi med tednom, in sicer svetlo pisano, v kar sodi velika večina malih cotk. Pa še kaj najinega, saj ne perem ločeno, ne uporabljam pa mehčalca. Sem stuhtala, da je veliko bolje, da imam pol manj cunj za malega in obrnem en stroj še med tednom, kot pa da jih imam za dober teden. Ko pa tako hitro vse preraste, že tako ima kakšno stvar oblečeno le parkrat...

Verjetno sem še kaj pozabila.... Danes začenjam dopust za nego in varstvo otroka (si sploh ne morem predstavljat, da bi lahko že šla v službo, če bi bil očka na dopustu). Jutri pa imamo še UZ kolkov.
Bodite pridne, upam da ne bo deževalo, da bo danes  izvedljiv kakšen sprehod.

< Sporočilo je popravil Jo@n -- 8.7.2008 8:51:49 >

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
8.7.2008 8:55:03   
BUBICA17
Midva pa nisva dobila datuma za cepljenje, tako da ga bodo verjetno na drugi posvetovalnici. UZ za kolke imava pa šele konec meseca in bo takrat star že čez tri mesece.
Nile...čimveč jo pristavlji. Nič ne glej na uro in čas. Midva sva bila na začetku zelo suhcena...malo pred prvo posvetovalnico in sva v dveh tednih dobila ful velik na ta način. Sicer je takrat ogromno kakal, lulal in porabila sva veliko plenic. Sam od takrat naprej imam mleka še preveč. Mi kar teče ven, kar je čudno, ker nimam tapravega apetita za hrano. Men je pomembno, da ga ima Bubek in z veseljem mu podarim svoje odvečne kile. No zdaj jih sicer ni več, gremo pa v minus. Zdaj sem že kilo v minusu kot pred porodom. S hrano se pa še vedno silim, tako da jem vse in kadar mi paše...bolj poredko.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
8.7.2008 9:34:53   
Isabellabina
Dobro jutro in hvala za kavico

Otroci so pozajtrkovali ,tavelka dečva je pospravila mizo ,meni naredila en Jacobs kavico .zdej pa so se spravl pred tv.in gledajo oddajo o žogici ,bobnu in lajniuser posted image .

Bakterijsko vnetje----dohtarca ja rekla ,da se je zelo verjetno okužil v bazenu,in ta zadeva res ni prav nič prijetna .,Za naslednjič vem ,da če bo kdo izmed nas imel kakšno rano tud slučajno več ne gremo tisti čas na bazen!

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
8.7.2008 9:46:21   
Isabellabina
Pranje in likanje cot--meni vsak dan laufa vsaj en pralni stroj cunj,in tudi likam skoraj da vsak dan ,sicer ni veliko ,ker če takoj spravim cote ven iz sušilca in jih zložim ,mi ostane bolj malo za likat ,če pa pustim pol dneva noter ,so pa zmečkane da je groza!

UZ kolkov---Bubica
,midva sva dobila datum šele 1.septembra in bo takrat star že pet mesecev,prvo cepljenje pa imava 8.avgusta ko bo star tri pa še mal mesecev.Katerega P.pa imata vidva?

Morje----mene pa takkkoooooo vleče na morje pa ne morem ituser posted image !!!!user posted image sem tko jezna na te konje grrrrr.

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
8.7.2008 9:58:37   
BUBICA17
Drugo posvetovalnico imava 22.julija. UZ kolkov pa 27.julija. Imava pa dr. Tršinarja.

Neposredna povezava do sporočila: 1631
8.7.2008 10:05:43   
BUBICA17
Men se pa dons nič ne dauser posted image . Prej sem se igrala z Bubkom pol je pa zaspal. Postavila sem stajico in je ful dobra. Imam jo od Brevija in je rumene barve. Sam za zdela pomoje res še ne bo, ker ga bom težko jemala ven. Včeraj sem dobila še eno stajico za darilo in je podobna tej. Sem uno tud postavila pa še ne vem, kaj točno bom naredila. Mogoče jo bom odnesla k tašči čez nekaj časa, da jo bo imel tam. Ona že tko razmišlja o nakupu nečesa za Bubka, da bo lahko pri njej. Zaenkrat pride na obisk v lupinici in jo potem tam pozabiva. Jaz ga ne morem več prenašat v lupinici in moram do tašče dvakrat. Naprej ji nesem bubka potem grem pa nazaj po lupinico. Saj večji del je itak v naročju.

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
8.7.2008 10:09:12   
BUBICA17
Ugotovila sem kdaj se zbriše post in zdaj prej potrdim preden je vsega konec. Na živče mi gre, če moram dvakrat tipkat isti postuser posted image .
Aja pri nas pa grmi pa dež pada, zato se mi pa nič ne da.

Evo Bubek se je zbudil, zdaj se gremo pa previt pol mu grem pa stajico pokazatuser posted image . Upam, da mu bo všeč. Aja pa ni je bilo težko postaviti, sem jo v minuti.user posted image

Sreča je čudežni prah,ki ga narava iz svojih angelskih rok strese v naše naročje, da ga čuvamo in negujemo z medsebojno toplino in razumevanjem, s prijateljsko iskrenostjo in pomočjo!

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
8.7.2008 10:52:30   
resnično srečna
jutro...

no ja budna sem že dolgo...ampak imam Dašo v varstvu pa sva skupaj gledale ene Barbie risanke, potem je pa še Iza malo se cucljat spravila...zunaj sedaj grmi, tako da psa spet fobija daje in ga moram malce miriti...ampak bo že...

sluh...naši še niso dovolj stari, da bi se za zvokom obrnili...včeraj na testih so to preverjali tako, da so z zvokom opazovali Izine učke...namreč takrat otrok zastane in razširi zenico...obračajo pa se seveda še ne...in te zvoke naj bi Iza vse slišala...pri njej je le problem očitno zvok, ki je enak šepetanju s 6 metrov razdalje...no ja bomo videli kako in kaj naslednji petek...do takrat bom pa malce "molila"...

vreme...je pa ubijalsko...kako mene jezi tale dež in treskanje...naš peso je tako bogi...pa mu nočem kakih persenov vsiljevat...

perilo...jah jaz sem glede pranja kar komplikator...črno s temnoplavim skupaj...belo z belim...roza, rumeno, bež skupaj....rdeče in oranžne stvari skupaj...potem pa še po vrsti materiala...perem pa kar lepo z mehčalcem tudi izine stvari...samo sensitive vzamem...pa naša mašina ima poseben program za dojenčke, ki vse skupaj večkrat spere...

Krista za plakate še čakam ponudbo našega kolega...upam, da bo kmalu odgovoril in da ni na dopustu...za CD pa ni blema...sem jih že pripravila, tako da ni potrebe po enem praznem...za ta teden pa nič ne obljubim, ker imam še Dašo, ki je kot živo srebro...bomo videli za kdaj se bomo zmenili...

NiLe ....pišuka...saj punčka raste in se redi...raste prav lepo...na teži pa pridobiva manj, ampak res kje piše, da morajo vsi dobiti kilo in pol na mesec...teli pediatri sploh ne vedo, kako psihično obremenijo mamico s tem...in na koncu vedno naredijo packarijo...sploh pa tole strašenje z uroinfektom...od kdaj so pa ledvice povezane  s pridobivanjem teže...sploh pa punčka zagotovo čisto lepo urinira...naj jih koklja brcne vse skupaj...

Big mamma ti prav verjamem, da te vleče na morje...že sprememba kraja bivanja deluje blagodejno...na konjičke pa le ne bodi preveč huda...kar se pa bazenov tiče, se jih pa jaz rahlo izogibam...sploh teh, kjer so notri cele množice...saj človek nikoli ne ve, kako skrbijo za čistočo...

Arboretum...sem načeloma, če bo lepo vreme za...ker tam bi Daša lahko divjala po igralih in ne bi bilo panike...samo vreme se mora malce stabilizirati...

Dojenje
...naša madam je imela poskok v rasti pred nekaj dnevi...in bi stalno cuclala...tako da imam prsi kot lubenice...ampak potem se pa gospodična naloka mleka...in spi 5 ur...meni pa kar fontane brizgajo ven...je prav smešna s tem pitjem...očitno bo ona vedno delala na zalogo...ko bi si ko bo večja vsaj še znanje naložila v zalogo, da ne bo problemov v šoli...

Jo@n...spomini so tko en lepa stvar...in že ko sedaj gledam Izine dojenkaste fotke se mi zdi, da je ogromna...čas pa beži kot strela...in vsak hip se mi zdi, da bova že imeli najstniške probleme...grrr...če kdo ve, kje se dobi kaka zavora za čas naj le javi...sem resna odjemalka...ker se mi zdi, da bom kmalu pristala sama samcata v domu za ostarele...no ja...sebično in egoistično upam, da pridete kmalu za mano in da nam kaka bolezen ne bo preprečila skupno obujanje na odraščanje naših potomcev...

ekola...ima kdo kako idejo kaj narediti iz blitve???...sem jo privlekla cel hladilnik iz Strunjana...pa sem vse standardne jedi že naredila...očitno imamo: blitva na 100 načinov ta mesec...sej drugače jo bo pa samo zblanširala in zamrznila za čase, ko bomo začeli uvajati gosto hrano...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
8.7.2008 11:21:20   
BUBICA17
...Sem mislila, da boste več na rr, ker je dež pa sem se očiten zmotila. Jaz sem imela zdela obisk...je mami prišla pogledat stajico. zdela enkrat bo pa stara mama prišla pome, da bom šla na kosilo. Upam, da bo pozabila nameuser posted image  sam to se še ni zgodilo. Pa že dvanajst tednov je od poroda. Sam zdaj ima dojenje za izgovor pa mojo težo...kr neki.

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
8.7.2008 11:24:34   
Jo@n
Srečka, če imaš blitve na pretek lahko narediš kremno juhico, ali pa narastek, ali pa zavitke, podobne zeljnim (tenstano mleto meso, čebula, kuhan riž, začimbe, jajce, pa zaviješ v dva večja lista), malo zaliješ in daš v pečico. Dobri bi bili verjetno tudi polpeti, pa kakšen slan zavitek s skuto, lazanja...

Drugače jo pa arhiviraj, verjemi mi, da ti bo jeseni in pozimi prišla zelo prav.

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
8.7.2008 11:26:51   
BUBICA17
Resnično srečna: kako si to mislila, da d0oujenček sliši na šest metrov šepet. A je narobe. če ne? A to so moja Bubka dober preverl v porodnišnici a ga bodo še kaj? Jaz se spomnim, da so mi ga odpeljali na ta sluh in da je bil zelo hitro nazaj. Tko kot vedno sem vprašala po izvidih in so rekli b.p.
Zdaj vidim kok je enih malenkosti, ki so pa zelo pomembna za nadaljne življenje.

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
8.7.2008 11:32:08   
BUBICA17
Evo je že ata prišel gor, da pridem jest. Zdaj se moram pa obleč in it. Popoldan grem pa na musako k men domov. Tam bo pa njam, njam.
Pridem nazaj čez pol ure. Upam, da boste medtem kaj napisale...drgač bom pa jest,user posted image ker mam še par stvari pokomntirat sam pol vedno pozabim.user posted image

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
8.7.2008 11:55:27   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: BUBICA17

Resnično srečna: kako si to mislila, da d0oujenček sliši na šest metrov šepet. A je narobe. če ne? A to so moja Bubka dober preverl v porodnišnici a ga bodo še kaj? Jaz se spomnim, da so mi ga odpeljali na ta sluh in da je bil zelo hitro nazaj. Tko kot vedno sem vprašala po izvidih in so rekli b.p.
Zdaj vidim kok je enih malenkosti, ki so pa zelo pomembna za nadaljne življenje.

ja to je ta pregled...in če je bilo bp potem sliši...to je pregled srednjega ušesa...je pa zelo natančen...in mora biti popolna tišina...zato so ti ga tud odpeljali...

tam je to še najlažje narediti, ker dojenčki večinoma spijo...in jim samo nastavek dajo v uho...ampak nekateri imajo zaradi poroda zožene še sluhovode, eni pa res ne slišijo...

je pa res, da če je otrok zdrav, sploh ne veš, kaj vse gre lahko narobe...

She
Within the measur

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
8.7.2008 11:56:32   
bela vrtnica
Pozdravljene!

Kar nekaj časa nisem bila na forumu in vidim, da ste prave čveke ter da je barva foruma čisto poletna.

Mož ima počitnice in sedaj vsi trije lepo uživamo. Zara lepo napreduje. Tudi krči se počasi umirjajo ( no tu in tam še imamo pestre noči ampak smo že "ulaufani" in tudi to premagujemo). Ta vročina je včasih neznosna in user posted image  čez dan slabo spi, zato smo zjutraj in zvečer obvezno na daljšem sprehodu, ker le v vozičku lepo spančka.

Glede pridobivanja teže in dodajanj: tudi me smo imele podobne težave. Mleka veliko, Zara pa ni dobivala na teži po "njihovi statistiki". Tako da tudi mi občasno dodamo kakšen obrok in sicer Novalac AC. Včasih, ko ima močne krče pa si mleko izčrpam in ji ga dam po flaški. Tako, da res ni nič hudega, če je potrebno dodajati pač dodaš kakšen obrok. Otrok bo spil toliko kot bo potrebno. Meni včasih spije samo 30ml, včasih pa celo 90ml (predvsem zvečer). Tako da se jaz ne obremenjujem  več z njihovo statistiko in opazujem svojega user posted image , kako lepo se spreminja, raste, igra, smehlja. Res je pravi cukerček.

No tudi mi komaj čakamo prvi dopust in sicer gremo v začetku avgusta na Krk. (za seznam). Zanima me kako je s kopanjem user posted image . Ali boste imeli s seboj male bazenčke, ali jih boste tudi namočile v morje? Kako je s kremami za sončenje? Baje jih naj do 6 mesecev naj ne bi mazali, vendar se mi zdi skoraj nemogoče non  stop biti v senci oz. popolnoma zaščititi otroka pred soncem.  Prav tako me zanima ali boste imele kopalne pleničke? In ali se hodite kaj kopati na bazene ob tej vročini (kako je s kopanjem user posted image  v bazenih). Skratka zanima me vaše mnenje oz. vaše izkušnje.

Violica: čestitke ob opravljeni maturi in sedaj le uživaj s svojo Natašo.

Toliko za zdaj. Zara me že kliče.

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
8.7.2008 11:57:07   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n

pa zavitke, podobne zeljnim (tenstano mleto meso, čebula, kuhan riž, začimbe, jajce, pa zaviješ v dva večja lista), malo zaliješ in daš v pečico

vse ostalo sem že delala, tegale pa še ne...hvala Jo@n...

She
Within the measur

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
8.7.2008 11:57:13   
tasyo
Vam moram kar takoj sporočit - danes se je Lana prvič obrnila s trebuha na hrbet! Je kar malo pisano gledala, kaj ji je uspelo. Po moje je tako hitra, ker res ne mara bit na trebuščku. Popoldne bova poskusili še enkrat. user posted image user posted image user posted image  Čisto žarim od ponosa...
Je pa odkrila še eno stvar - če prstke zapneš ob trakec od pleničke, se le ta odpne in to je vrhunska zabavauser posted image  No, mogoče jo to do naslednje vročine mine. Zdej grem pa delat, je zaspala od matranja pri obračanju

Neposredna povezava do sporočila: 1642
8.7.2008 12:01:07   
Ketrin
Dober dan....
Madona, saj se kar nekaj dogaja tule gor....user posted image
Najprej dobrdošle nazaj vse dopustnice user posted image user posted image user posted image Vsem, ki pa še čakate na dopust pa naj hitro mine....

Bom mal pokomentirala, kar mi je v glavi ostalo, ker vsega nisem prebralauser posted image

Pranje: jaz perem normalno. Skupaj Kajino in najino (seveda ločujemo barve podobno kot Srečka). Uporabljam ta rumen Lenor, ker mi ful diši. Likam pa samo moževe srajce in nekaj majic... Plenic in baby ter mojih cotk pa ne. Tko da pri nas ni neke drastične spremembe odkar imamo user posted image . Šparamo pa tko, da našitmam stroj na timer in pere ponoči.

Športni del vozička: jaz ga bom morala kar kmalu aktivirati, ker naša malčica se noče več vozit v ležečki... Smo šli v nedeljo iz Mosteca na Rožnik, pa je mami porivala voziček, oči pa je nosil kraljično, da si je vsak listek in drevo posebej ogledala... tko da bom danes kar malo navodila od vozička prebrala in na morju aktivirala polšportno varianto...
Cepljenje smo prestali brez problemov. Niti zatečene ritke niti vročine nismo dobili user posted image

Spomini: ja, čas beži.... pred enim letom smo zanosile, se spomnite... user posted image

Arboretum: jaz bom špricala, ker jutri s Kajo odhajava nazaj na morje... vrneva pa se 20.7. Tko da uživajte!!!

Nič zaenkrat je to to... grem se mal certat....

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
8.7.2008 12:03:04   
Ketrin
IZVIRNO SPOROČILO: tasyo

Vam moram kar takoj sporočit - danes se je Lana prvič obrnila s trebuha na hrbet! Je kar malo pisano gledala, kaj ji je uspelo. Po moje je tako hitra, ker res ne mara bit na trebuščku. Popoldne bova poskusili še enkrat. user posted image user posted image user posted image  Čisto žarim od ponosa...

Uauuuu! Bravo Lana..... user posted image user posted image user posted image Nam je zadnjič še čisto malo manjkalo.... user posted image

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
8.7.2008 12:09:52   
tasyo
Bela vrtnica, mi smo in tudi v bodoče bomo imeli s seboj na morju mali bazenček, ker je voda v njem hitro topla in Lana lahko dalj časa čofota in uživa, ker je tako morsko bitje kot mami... Bomo jo pa namočili tudi v morje v fredovem obroču, pa bomo videli, kako se bo obneslo. Zaenkrat dlje kot do nogic v morje nismo šli.
V teh vročih dneh pa jaz doma kar postavim bazenček in jo namakam, kupila pa sva ji še paviljon, ki je visok 1,3m, tako da še jaz pašem v senčko, pa uživava. Je prav fajn. Sicer pa se bazenov že tako in tako izogibam, ker vedno mimo priplavajo lasje in raje ne ugibam, kaj vse še...user posted image  Ta bazenska higiena je res en šmorn!
Glede kremic za sonce pa- res je najbolje, da jih ne mažemo z ničemer, če pa že, potem pa samo mehansko zaščito brez kemičnih filtrov. To je npr. Mustela. Mi jo bomo imeli s seboj, ker ko se namaka v bazenčku, smo na sončku... Če pa jo bom uporabila, pa bom še videla.

No, Srečka, Jo@n ti je že navrgla vse mogoče recepte za blitvo.. Še sama sem dobila nekaj idej. Sicer pa jo en del le zamrzni, da bo za pozno jesen... A ima katera idejo, kako shraniti buče za zimo? Jih imam toliko, da jih ziher ne bom ponucala, bi pa rada imela za kasneje, tudi za uvajanje goste hrane.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
8.7.2008 12:12:19   
BUBICA17
Bravo Lanauser posted image user posted image user posted image .
Ko se je bubek obrnil...sem bila tud tok vesela. Jaz sem vesela tudi če naredi traparijo. Včeraj zjotraj jo je naredu. Malo sem bila tudi jaz kriva, ker nisem zaprla bodija sem hlačke dale čez odprtga. Bubek se je pa zbudil pred mano in se je kobacal, da se je slekel in pol je še plenico dol spravu in je blo vse pokakano...

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
8.7.2008 12:17:55   
BUBICA17
Aja mal hujša zadeva se je pa zgodila popooldan. Kriv je bil pa ati. Mene ni bilo, sem urejala cunje in ga je dal na mizo, pod njega je dal sam odejico. To naredi pogosto, da se tako igrata. Sam da je moj ljubi včeraj zraven jedel špagete. Mobitel je bil ob bubku in nekak ga je vzel v roke in  spustil v krožnik špagetov. Verjetno je bil preteđak, ker komaj roputulco drži. Mobitel je bil popackan in je moj trdil, da je to naredu zanalašč, ker se je smejal. Čeprav je res čudno, ker se mi polula na previjalni se tud smeji.user posted image

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
8.7.2008 14:06:36   
Srčekgirll
No, pa je Vid star 2 m, jeeeej. Včeraj sva bla v posvetovalnici in je 57 cm velik in 5280 g težak, obseg glavice pa ma 39 cm.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu BUBICA17)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
8.7.2008 14:54:52   
Ketrin
Bubica, a tvoj že vse to zna, al kaj... Zdaj sem malo brala za nazaj, pa se mi na trenutke zdi, kot da je tvoj par mesecev starejši od vseh naših....user posted image No, ja najbrž je zelo bister in hitreje napredujeuser posted image user posted image

Bravo Vid za napolnjena 2 meseca user posted image user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
8.7.2008 15:24:50   
Jo@n
Ja, tale Bubek je pa res fant od fare, prekaša vse aprilčke in aprilčice! Naš user posted image  je dan ali dva starejši, pa v roki še nič ne drži, kaj šele da bi mobitele metal v špagete user posted image , od slačenja pa obvlada le (ihtavo) sezuvanje nogavice (ene). Ponoči včasih pokrili z rokami, konkretno pa se še ne obrača... Danes je spal kot top in je bil zjutraj še v identičnem položaju, kot je šel zvečer spat...

Sicer pa, kot je ena rekla, pri 4 letih se te razlike ne bodo poznale...

Šibam delat bučke za kosilo, da ne bomo jedli le krompirja in solato...

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......