|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
7.7.2008 12:46:51   
Tamy30
Punce pozdraaavljeeeneeeeuser posted image
Me nekaj casa ni bilo na spregled, upam da se niste pozable nameuser posted image
Ta teden in prejsnji sem cist odsotna od doma. Z dragim stanujeva pri njegovih starsih. Stanovanje je se kar v obnovi. Stvari za dojencka se sproti kupujejo, ce naju slucajno preseneti pred zakljuckom stanovanja.

Vidim da se je kar nekaj strani nabralo. Bo treba na hitro preleteti , da vidim kaj se kaj dogajalo v teh dneh. A je katera ze rodila??

Konec vikenda grem verjetno v Ikeo, po posteljico, previjalno, pa se kake stvari. Sem malce primerjala cene, pa je najugodneje prav v Ikei.

Vse bolj se mi lusta, da bi sla na morje. Pa nikakor ni cajta. Grrr...Pol pa bo ze tako prepozno.

Tak grem malce brat, da bom na tekocem.

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
7.7.2008 12:51:35   
Tamy30
naty13 cestitke za opravljen izpituser posted image , zdaj je se verjetneje toliko vecje veselje, ko pricakujesuser posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
7.7.2008 12:51:59   
cebrca
Jaz pa že nekaj časa pogrešam dar10, se že kar nekaj časa ni oglasila.

Pa daja27 se mi zdi, da je šla 20.6. na morje, ker že nekaj časa ni glasu od nje!

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
7.7.2008 12:55:31   
Tamy30
Erin, mene prav zanima ce bom prej rodila. Ker sem doma v 4. nadstropju, pa ni dvigala je mogoce res moznouser posted image  

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
7.7.2008 13:01:31   
Ryssa
Punce hvala ker ste mi razjasnile par stvari. Bom potem plenice kar v Mullerju kupila, adaptiranega mleka pa zaenkrat ne bom kupovala user posted image
Sem pa gledala plenice tudi v Hoferju in Lidlu in ugotovila, da imajo v Hoferju same velike user posted image zdej pa ne vem ali je to povsod ali samo pri nas v Celju. Lidlove imajo pa ful velik razpon kilogramov, mislim da so od 6-14 kg ali nekaj takega. Nimam pojma ali je to ok.

Pa še nekaj me bega. Kako veste da se vam je spustil trebuh?

Aja, pa naty čestitam za izpit!

< Sporočilo je popravil Ryssa -- 7.7.2008 13:02:01 >

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
7.7.2008 13:04:02   
Tamy30
Maja T. sobica je zlo lustna. Ful mi je vsec barva. Jaz pa se se odlocam katero barvo uporabit za stene. Razmisljam o modri, samo kaj ko je toliko odtenkovuser posted image

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
7.7.2008 13:04:21   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Tamy30

Erin, mene prav zanima ce bom prej rodila. Ker sem doma v 4. nadstropju, pa ni dvigala je mogoce res moznouser posted image  

Jaz sem tudi v 4. nadstropju  pa mislim da nimava veliko možnosti da nama stopnice kaj pomagajo ker sva jih navajene...user posted image user posted image user posted image ali pa?

cebrca - jaz pa Nežo7 pogrešam...me skrbi zanjouser posted image user posted image user posted image Upam da je vse OKuser posted image user posted image user posted image SE ni prijavila na ringaraji že od 15.6.user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
7.7.2008 13:07:32   
Tamy30
Erin stopnic se sele privajamuser posted image , ko ni bilo trebuscka se je slo, zdaj pa malce tezje prisopiham na vrhuser posted image pa bo ze, sej smo dovolj mocni in vstrajniuser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
7.7.2008 13:07:43   
MATEJKA_
Ryssa - to spuščanje trebuha se vidi na zunaj - meni so se prej ko sem stala, prsi naslanjale na trebuh, zdaj pa niso niti blizu. naenkrat ga imam tam neki doli user posted image

Tamy in Erin - jaz sem tudi v 4. nadstropju brez dvigala user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
7.7.2008 13:08:58   
naty13
Kaj pa Miškolinček? Tudi nje ni na spregled. Mogoče ji nagaja internetuser posted image

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
7.7.2008 13:10:13   
naty13
Oooooooooooooooo Miškolinčke. Sem prehitro napisala. Vidim teeeeeeeeeeeeeee.

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
7.7.2008 13:10:55   
anaya
Gajka: ja počutim se ok... vse stvari bom imela za vsak primer zraven.... vožnja je pa drug problem...5 ur do Slovenije mi ne uide. je pa Zadar 30 minut oddaljen, tak da če bo kaj grem verjetno kr tja.... ne bi si upala do Slovenije. Bomo meli pač dalmatinkouser posted image user posted image user posted image

Tamy30: mi msmo bli menda ene 14 dni nazaj v Ikei pa niso meli niti ene pametne postlce.... pa tut poceni se meni niso zdele... če boš že tam idi še v Toyserus, se da kaj najt, mi smo potem tam kupli postlco "ta veliko" z vsemi stvarmi za 200€...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
7.7.2008 13:16:37   
čipka
naty user posted image za izpit

vilika ful lepi buščekuser posted image

Ryssa - jaz tega mleka še ne bom kupovala
Tamy30 -ja 2 avgustovki sta že rodiliuser posted image

Arany- super da si dobila pojstlco+previjalno, sem glih včeraj sama tuhala kdaj bi prevleke + odejico za user posted image oprala...že kar zdej biuser posted image -čeprav je še dober mesec pred pdp

Punce meni se pa nič ne da....kr poležavala bi...user posted image     Pa tooooolk dela me čakauser posted image    uf....

A kej veste ali je tista kantica za umazene pleničke za user posted image praktična? Ne vem kako se ji reče..jo kupim?

lep preostanek dneva

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
7.7.2008 13:24:36   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: anaya

Gajka: ja počutim se ok... vse stvari bom imela za vsak primer zraven.... vožnja je pa drug problem...5 ur do Slovenije mi ne uide. je pa Zadar 30 minut oddaljen, tak da če bo kaj grem verjetno kr tja.... ne bi si upala do Slovenije. Bomo meli pač dalmatinkouser posted image user posted image user posted image

Tamy30: mi msmo bli menda ene 14 dni nazaj v Ikei pa niso meli niti ene pametne postlce.... pa tut poceni se meni niso zdele... če boš že tam idi še v Toyserus, se da kaj najt, mi smo potem tam kupli postlco "ta veliko" z vsemi stvarmi za 200€...

IDI NA MORJE,.....ej če je vse bp boš pač rodila doli, če bi bla res kriza, saj po celem svetu rodijo al.user posted image user posted image user posted image Uživaj še za nas in se načofotaj in oh in sploh naj bo to najlepši dopust do zdaj, ki si ga boš za večno zapomnila in veliko poslikaj buhija in.....vse bo ok------to si želela slišat.user posted image

Jaz sem bla v Toysu v soboto in svas tud vzela ta veliko postlco z vsem in sva dala 200 eur.Se mi je zdela super cena in potem sva nabrala še  za 200 eur drugih stvari in z polnim avtom zadovolna z nakupom odpeketala domov. Mami je častla postlco oz. mi je dala 500 eur in rekla naj nabavim kaj rabim- HVALA MAMI. Sem ji že parkrat rekla ampak imam še vedno občutek, da sem še kaj dolžna( naša familija je vedno živela zelo skromno in ni bilo many many), ker sem prvič od nje dobila tako vsoto denarja.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
7.7.2008 13:31:00   
cebrca
IZVIRNO SPOROČILO: Erin
cebrca
- jaz pa Nežo7 pogrešam...me skrbi zanjouser posted image user posted image user posted image Upam da je vse OKuser posted image user posted image user posted image SE ni prijavila na ringaraji že od 15.6.user posted image

Ja pa res, na Nežo 7 sem pa čist pozabila.
Ne spomnim se prav dobro, ampak a ni imela dar10 kar nekaj problemov, da je morala hodit na kontrole v porodnišnico?

Ali se to tudi šteje kerimam 12 stopnic do vhoda?user posted image user posted image user posted image

anaya če se počutiš OK in če te ne moti rodit v drugi državi, ti kar pogumno. Sem sama nora na morje, ampak letos me kar ne vleče in me kar nekaj drži blizu doma.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
7.7.2008 13:31:19   
Erin
MATEJKA in Tamy - ali se vama tudi zdi da živimo ravno eno nadstropje previsokouser posted image user posted image ...jaz vedno pri spodnjih sosedah omagamuser posted image

čipka - gotovo mislišuser posted image koš za plenice... Full hvalijo enega pri katerem ne uporabljaš kaset z vrečkami, menda ful prišparaš ker so kasete kar drage...

Mamice, ki to že imate, kaj pa ve mislite?

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
7.7.2008 13:33:17   
buhtlčk
user posted image naty čestitam

moj dragi je tud naredu, še ustno pa bo. Dons so same dobre novice že cel dan. Še na avtoservisu so mi za eno zadevo po telefonu napovedal čez 100 ojrov, pol je blo pa 20, jupi. Kul dan.

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
7.7.2008 13:33:27   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: cebrca

Ali se to tudi šteje kerimam 12 stopnic do vhoda?user posted image user posted image user posted image

Samo če greš gor in dol ene 10 X user posted image user posted image

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
7.7.2008 13:36:04   
ozziebo
Evo mene nazaj s pregleda, sem čist kuhana!!
NAŠE user posted image  JE NA GLAVI!!! Mislim, se je obnilo na glavo, yesss, sem prav srečna!!!
Ctg zaenkrat kaže, da se nam nikamor ne mudi.

Erin, naslednji pregled in Ctg imam 14.7., kile so iste, +10, dobila napotnice, ja očitno gre že zaresuser posted image .

Da preberem, kaj ste načvekale!!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
7.7.2008 13:36:42   
cebrca
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Samo če greš gor in dol ene 10 X user posted image user posted image

OK bom začela trenirat, da bodo imeli spet sosedje eno novo temo za debatirat.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem ravno sredi vasi in me bodo vsi lahko videli kako sopiham.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
7.7.2008 13:39:04   
cebrca
IZVIRNO SPOROČILO: ozziebo

NAŠE user posted image  JE NA GLAVI!!! Mislim, se je obnilo na glavo, yesss, sem prav srečna!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image
Moj user posted image pa še vedno vztraja na ritki! Ga kar naprej čutim, kako mi glavico rine pod rebra!user posted image

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
7.7.2008 13:39:25   
Erin
Rečeš da te daje nosečniška skleroza in vedno pozabiš ali si zaklenila ali ne.. al pa da te "prime" ko prideš do dol pa mineuser posted image

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
7.7.2008 13:41:45   
Erin

IZVIRNO SPOROČILO: ozziebo

user posted image user posted image user posted image user posted image
Moj user posted image pa še vedno vztraja na ritki! Ga kar naprej čutim, kako mi glavico rine pod rebra!user posted image

Še malo pa bodo vsi na glavouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Cebrca, še je čas, nč skrbetuser posted image , še vedno je varianta zunanjega obrata...ne še obupatuser posted image

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
7.7.2008 13:45:15   
iskanje
ŽIVIJO
En lep pozdravček iz Ljubljane,danes se mi zdi kar uredu to vreme znosno pa človeku se da kej narest,ker v vročini je pa prov kriza že če ležiš ves prešvicaš user posted image Zanima me če je katera razmišljala da bi šla rodit z epiduralno
ter kolk vas gre rodit v Postojno
Ne znam na tem računalniku nardit vprašajev tako da bo kar brez.user posted image A vas je že kej strah poroda al ne

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
7.7.2008 13:45:52   
cebrca
Koš za plenice poznam mamico, ki je imela tega na kasete, pa je bila razočarana. Saj plenice se lepo zavijejo in odnesejo, ampak vonja pa ji vseeno ni preprečil, pa še na 14 dni ga je moral prat, ker je baje sam koš začel smrdet. Si je orisegla, da nikoli več ne bo imela koša v otroški sobici, ker se baje še dolgo ni znebila smradu v sobi!

Zdaj je brez koša, pleničke čez dan odlaga v navaden koš v kopalnici in vrečko vsak večer odnese v kontejner! Je bolj zadovoljna kot pa prej s košem!

To je ena izkušnja, še druge na plan!

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?