cebrca
|
Erin sem vse probala, začuda mi mleko zgago še bolj razdraži. Donat, ki mi ponavadi pomaga, mi pa zdaj ni! HB je danes veliko boljše, pa kljub sopari sem se uspela malo naspat, tako da prihajam k sebi! Pa upam, da se bo tebi situacija z vodo tudi umirila in boš še nekaj časa 2v1. Frizurco mi je pa moj uredil, naslednje urejanje bom pa kar v P naročila! zemljevid vhod/izhod... kaja02 mene drugače zgaga tudi že daje več kot en mesec, ampak tako hudo pa še ni bilo, da ne bi mogla it spat, zato me je to čist dotolklo. S čigumiji pa še nisem probala, si jih moram nabavit, da jih sprobam. Hvala za nasvet! Ti pa še nekaj časa zdrži, saj bo avgust hitro tu! Zoja Miša sem se potrudila čimveč poročat, zagotovo pa bo še katera kaj dodala, če sem kaj spustila. Zadnje dni sem bila malo boga in sem bila tudi na forumu bolj lena. Je pa zato moj bolj priden in je obljubil, da bo ta teden obe previjalni končal. Vmes se je pojavilo toliko drugega dela na kmetiji, da mu ni sfolgalo prej! Če ne bo fertig, ga bom pa jaz za ušesa, ker bi rada že vse postavila na svoje mesto! tejkaz lepe slikce, prav za skomine delat! plenice sem jaz kupila samo od 3-6kg. Mislim, da manjše pri meni ne pridejo v poštev, ker me kar naprej nekaj strašijo, da je nekaj velik! Pravijo, da se porodna teža deduje, če to upoštevam pri nama, bom še s cuncam štartala s številko 62! bambi sem pa tudi že jaz slišala, da zelo hvalijo tudi leclercove plenice. Jaz sem se odločila da štartam s Pampers, potem pa bom probala mullerjeve ali leclercove. adaptirano mleko v MŠ nam je svetovala, da se da dobit tudi paketke samo za eno flaško. In ker smo kar daleč od LJ nam je svetovala par paketkov za rezervo (2-3), za prve noči iz P, če slučajno pride do kakšne krize! Ste se pa tolk načvekale , da je še mene priljel, al bo navdušen. Sva pa midva vsake toliko časa obnavljala znanje, da ne bi kaj pozabila!