|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
7.7.2008 11:46:41   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

Dan user posted image

Eno vprašanje me trenutno bega. A boste ve nabavile adaptirano mleko za rezervo? In če ga boste, katero pa?
Grem v Avstrijo v soboto (spet) in bi ga kar gor vzela, ker sem nekje prebrala da so nemški boljši, isto kot plenice.
Pa še nekaj: Katere boste pa plenice vzele? Jaz sem imela v mislih en paket Pampers 1 (2-5 kg) in en paket Pampers 2 (3-6 kg).

Še nekaj sem mislila vprašat, pa sem pozabila, bom pa kasneje ko se spomnim user posted image

mleko- jaz ga bom vzela, če bo potrebno in ga ne bom kupovala vnaprej. Če pa bom mogla dajat mlečni nadomestek pa bom najbrž uporabljala NOVALAC. Je ogromno otroških hran, tako da je izbira zelo težka,....bom o tem razmislila če bo nuja.Sem bla v soboto v Austriji in sem slišala kako en par komentira, da je otr. hrana oz. mleko dražje kot pri nas.user posted image
plenice- jaz sem vzela lclerkove, ker so cenovno ugodne. Začela bom z cenovno ugodnimi, pa tud na forumih sem prebrala, da so čist ok( tudi tiste iz hoferja). Če pa se bo pojavila alergija pa bom menjala znamko. Naj se deca raje navadi na cenovno ugodnejše,...user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
7.7.2008 11:48:16   
naty13
Dan.

Izpit sem naredila. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sicer imam še ustni del 21.7., ampak bom že nekako, če ne zdej pa septembra. user posted image  Sploh ne veste, da sem lažja v glavo za eno tono.user posted image   Kakšno breme je padlo z mene. Pa bom lahko končno knjige postavila v kot.

Ryssa - adaptirano mleko bom jaz kupila, da ga bom mela za vsak slučaj. Prvič sem ga že po 6-ih tednih mogla dodajat zvečer. Bom pa kupila Novalac - dobi se le v lekarni. Je pa cenovno enak Aptamilu.

Tejka dobrodošla med nami. user posted image user posted image user posted image  Slikice pa še pogledam. Sem jih že hotela, pa je zmankal štroma in mi je rač. ugasnil. user posted image user posted image user posted image

Erin do konca leta se bosta pa že skup spravla. user posted image user posted image user posted image  Tud meni že cel teden povzroča težave rumen izcedek ki se kar vleče. user posted image user posted image user posted image

Sandra, da nam ne pobegneš. user posted image

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
7.7.2008 11:48:55   
anita goitan
punce čitam da pridno user posted image super, mi2 lahko skoz sam pa men ravno ni, in potem se potrudim al pa tud ne in se kislo držimo, e vidiš kako je to: če lahko ne bi, če pa ne smeš pa bi, klasikauser posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
7.7.2008 11:51:54   
Arany

Pozdravljene!

Najprej se moram pohvaliti, da so danes končno dostavili posteljico in previjalno komodo iz Sončka user posted image . V petek so poslali tudi že Angelcare, tako da sedaj čakamo samo še na voziček in lupinico. Končno bom tudi jaz lahko začela z zadnjimi pripravami na prihod user posted image . Sem zato danes zelo dobre volje user posted image .

Višnja  Dormeo izdelke lahko naročiš v Sanolaborju. Poveš kaj želiš in potem oni naročajo in ti po telefonu sporočijo ko dobijo naročeno. Robo dobivajo enkrat tedensko, če je le na zalogi. Jaz sem naročila nepremočljivi nadvložek v Sanolaborju (Mercator center Celje) in sem ga res dobila v enem tednu po ceni kot je pri Dormeu, le da ni treba plačati poštnine.

Nell  Si že dobila Jabooz? Jaz imam doma že 2 leti Jabooz z Noggi - jem. Je res super za sedet oz. počivat. Ampak zadnje čase se raje ne spravim več nanj, ker je v mojem stanju vstajanje z njega skoraj misija nemogoče - prava burleska za morebitne opazovalce user posted image .

Gajka in ostale celjanke z okolico Bi se vam tudi jaz z veseljem pridružila pri čveku v petek, če me seveda sprejmete medse.

Andreja dobrodošla. Upam, da se boš kmalu bolje počutila in ti ne bo potrebno odpovedati dopusta.

Ryssa Jaz zaenkrat ne bom kupovala adaptiranega mleka. Če se bo izkazalo, da ga bomo potrebovali bom pa user posted image poslala ponj. Plenice je pa menda bolj priporočajo Pampers 2 (je napisala ena od avgustovk, ki so že mamice) - jaz bom vzela zaenkrat le en paket le-teh za vsak slučaj če user posted image nebi odgovarjale.

Vsem želim čimmanj krčev, zatekanja in slabega počutja ter kakšno večjo ohladitev user posted image .

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
7.7.2008 11:52:28   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

punce čitam da pridno user posted image super, mi2 lahko skoz sam pa men ravno ni, in potem se potrudim al pa tud ne in se kislo držimo, e vidiš kako je to: če lahko ne bi, če pa ne smeš pa bi, klasikauser posted image

hihihihiuser posted image
....
......
.......moj pa pravi, da se boji in da se ne more tak spravit zraven ko pa je zdaj že trebuh kr krepko napoti.hihi

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
7.7.2008 11:56:39   
Vilika
No še 1x jaz.
Probam prilepit slikico, ki jo obljubljam že vsaj 3 mesece... no zdaj sem se pa opogumila.
Moj mega kakategorični buhi - 1 teden nazaj - torej 33 T (obseg približno 120 user posted image , bolje da sploh ne razmišljam). In krasno se opazijo moji nabuhli prsti , so kot klobasice.

user posted image

Erin - upam da ti ne odteka voda. Pri meni je tudi večkrat nekaj vlažno ali mokro in brezbarvno na hlačkah in ugotavljam da mi najbrž uhaja urin user posted image , prozoren je pa ker pijem kot kamela.

Naty - user posted image user posted image user posted image , lepo, lepo. Midva tud nisva že en mesec, sploh ne vem če še znava.Moj je vsak večer preutrujen, upam da se jutri končno dokonča najtežji del te mansarde pa se potem najde kaj cajta...

Našo bebico je pa moj lubi čuti vsega skupaj - 3x. Ker kadar da gor roko ali kadar se bi rad bogledal kako se mi premika buhi - se user posted image neverjetno umiri. In sem že čisto obupala in sploh ne rečem več - da zdaj roko, ali pa daj zdaj poglej. Bo pa pol gkledal ko bo zunaj user posted image .

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
7.7.2008 11:56:53   
Erin
naty - čestitamuser posted image user posted image user posted image Sem rekla da bo šlo!user posted image user posted image user posted image Uf bo sedaj olajšanje kajne? Jaz na moje izpite raje ne pomislim ker jih imam še tolikouser posted image user posted image

Ja jaaaa.... pravijo da hoja po stopnicah in  user posted image user posted image user posted image pospešijo porod. Meni prvo sploh ne bo pomagalo saj sem že tako natrenirana mojih stopnic da ne bo nič drugače -jih imam 56 do stanovanja- edino če grem vsak dan po njih 5x namesto 2x...hmmmmuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1882
7.7.2008 11:56:58   
naty13
Tejka super fotke. Si nam fajn lušte nardila po morju. Eva je pa res en živahen, nasmejan in razposajen otroček. user posted image user posted image user posted image user posted image  Aja, če se čez 14 dni selite, je res brezveze zdej kupovat stvari. Ampak potem pa takoj v šoping. user posted image

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
7.7.2008 11:59:52   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

hihihihiuser posted image
....
......
.......moj pa pravi, da se boji in da se ne more tak spravit zraven ko pa je zdaj že trebuh kr krepko napoti.hihi

user posted image user posted image user posted image

Midva sva tudi premišljevala o tem kako bi se sploh spravila k "delu" ko pa je taka gužva vmesuser posted image user posted image user posted image

Punce - tiste ki se vam je že spustil trebuh-  ste opazile kako je lažje vstajanje s postelje, kavča, itd...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
7.7.2008 12:03:24   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

naty - čestitamuser posted image user posted image user posted image Sem rekla da bo šlo!user posted image user posted image user posted image Uf bo sedaj olajšanje kajne? Jaz na moje izpite raje ne pomislim ker jih imam še tolikouser posted image user posted image

Ja jaaaa.... pravijo da hoja po stopnicah in  user posted image user posted image user posted image pospešijo porod. Meni prvo sploh ne bo pomagalo saj sem že tako natrenirana mojih stopnic da ne bo nič drugače -jih imam 56 do stanovanja- edino če grem vsak dan po njih 5x namesto 2x...hmmmmuser posted image user posted image

Ja Erin sploh ne dojemam, da sem nardila. user posted image  Sem že od Nejca lupčka dobila. Je šel z mano na faks pogledat za rezultate, ker mi doma ni strani odprlo. Sem bla eno uro živčna ko user posted image

user posted image user posted image user posted image , hoja in kakršne koli obremenitve naj bi pospešile porod. no, meni verjetno to da bi začela dvigovat ne bi, ker itak doma dvigujem vsak dan 12kg težkega gavnarja. user posted image  Se samo na user posted image user posted image  zanašam, zato pa smo meli mal pavze, da ne bi bilo kaj prehitro. user posted image

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
7.7.2008 12:05:02   
MATEJKA_
no, midva še tudi kar pridno user posted image  user posted image user posted image . morava malo nadoknadit user posted image od 7-14. tedna sva namreč imela prepoved, ker sem začela krvavet, pol pa nama je gin. dala spet zeleno luč user posted image .

erin - spuščanje trebuha - meni se je trebuh spustil pred približno 2 tednoma in zdaj vstajam še težje user posted image . meri pa zdaj nekje še vedno okoli 114 cm...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
7.7.2008 12:05:22   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Vilika

Erin - upam da ti ne odteka voda. Pri meni je tudi večkrat nekaj vlažno ali mokro in brezbarvno na hlačkah in ugotavljam da mi najbrž uhaja urin user posted image , prozoren je pa ker pijem kot kamela.

Naty - user posted image user posted image user posted image , lepo, lepo. Midva tud nisva že en mesec, sploh ne vem če še znava.

Vilika - kak lep buhiuser posted image user posted image user posted image

Sem pomislila da je mogoče pa urin ampak ko grem na wc je urin rumene barve tisti flek pa prozorenuser posted image user posted image user posted image Bolj mislim da imam toliko izcedka, večja možnost.

Če pa po 1 mesecu ne bi znala več user posted image user posted image user posted image kaj bi midva z mojim počela ko imava prepoved že od sredine februarjauser posted image user posted image user posted image z zemljevidom vhod/izhod iskalauser posted image

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
7.7.2008 12:15:38   
anita goitan
natyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za izpit!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
7.7.2008 12:16:37   
anita goitan
Punce vsake toliko časa prečitam, sedaj pa spet šibam še eno stenco pobelit, potem še vse posesam in popucam po tleh, na to šibam v trgovino, popoldan bo pa itak spet delavno HB za klimouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1889
7.7.2008 12:19:41   
anaya
DAN...

MajaT. ne vem če ti je katera že odgovorila, ker sem bolj preletela teh par strani, kot pa dejansko prebrala, nekje na Prvomajski se lahko daš testirat za streptokok (kje je to pojma nimam), to mi je od brata punca povedala.

Pa mam še eno prošnjo.... Jutri grem na morje in ker mi še zmeraj vsi govorijo da oni ne bi šli, sem zdaj tak mičkeno v strahu.... tiste lažne popadke mam kak teden vsak večer, ampak čist blage ( 1 AL PA 2)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
7.7.2008 12:23:45   
anaya
kr samo mi je poslalo...grrrr..... no v glavnem, trebuh imam še zelo zelo visoko, G. tut ni kaj preveč komplicirala, pa me vseeno malo stska, kaj pa če pride do česa (čeprav mam še več kot mesec)... samo tiste besede rabim, da bo vse ok, pa da naj grem, če se kateri ljubiuser posted image user posted image user posted image .  Aja pa če katera druga ta čas tudi bi še bolj pomgalo...user posted image

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
7.7.2008 12:27:08   
gajka
Samo, da ne pozabim, katera vse se je javila za srečanje v CE, ki bo enkrat ta teden (kot kaže enkrat od srede dalje), najbrž v dopoldanskem času:
- Arany
- nell
- kaja02
- sandra123
- gajka
- pablo?
- košuta?
- ...?

A se še nam katera pridruži? Natančejši dan, ura in lokacija bodo določeni naknadno user posted image , predlogi seveda več kot dobrodošli! Trenutno je največ glasov za petek, moj predlog je okrog 10h dopoldan, lokacija pa CityCenter. Kaj pravite ostale?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
7.7.2008 12:32:12   
anita goitan
user posted image user posted image user posted image Erin ni panike, korenjak bo sam najdu vhod tud če bosta vi2 čist pr miruuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
7.7.2008 12:34:16   
gajka
anaya - meni je G prejšnji teden na vprašanje, če bi lahko šla na morje, če se pokaže priložnost (ki je zdaj žal ni od nikoder user posted image ), rekla, da lahko grem. Ampak, da je dobro biti čim bližje Slovenije, če do česa pride, da vsaj npr. Izolsko P brez problema ujamem. Pa, če grem, naj nujno vse papirje s sabo nesem. Za vsak slučaj pač. user posted image  Imam pa še 3 tedne do PDP. Odločitev je vsekakor tvoja. Če se je na pregledu izkazalo, da je vse b.p., pa če se ti dobro počutiš in ne greš res kam daleč proti jugu, kar veselo na pot. Pa poslušaj svoje telo, če bo kaj štrajkat začelo. user posted image  Predvsem pa premisli, če do česa pride, kako dolga bo vožnja do Slovenije. Meni bi bil to najpomembnejši faktor.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
7.7.2008 12:41:26   
Erin

user posted image user posted image user posted image
Punce s tega seznama:

Javite se čimprej v kolikor želite ostati na našem "glavnem" seznamu, da vas vrnem nazaj. V nasprotnem primeru boste med "pogrešanimi" in se boste nahajale na tem seznamu.

JAVITE SE:   

--------------------------------------------------------------

xx.8.
~ LEDO1974 (2.user posted image ) 36.let CE
~ pikicai ( user posted image )
~ Neja31

~ anonimna AJ

~ hubertina

01.8.
~ ankhesenpaaten
~ cinca marinca (2.user posted image ) 

03.8.
~ mkj (1.user posted image  user posted image ) 26.let  LJ

04.8.
~ bavc

05.8.
~ katjakoc

08.8.
~ simona2 (2.user posted image user posted image ) LJ

12.8.
~ LenaG (user posted image ) MB/ +10 kg
~ sonjaa (1.user posted image  user posted image ) 30.let

13.8.
~ meeryana (1.user posted image  user posted image ) 30.let

16.08.
~ mbrume6 (3.user posted image  user posted image )

17.8.
~ ena_mici (2.user posted image )

18.8.
~ BOJTKA (1.user posted image  user posted image ) 25.let  Trbovlje
~ mee (1.user posted image  user posted image )
~ KRNEKDO

20.8.
~ uskaa (user posted image )
~ srecka30
(1.user posted image  user posted image ) 30.let
~ Ariella
(1.user posted image  user posted image ) 31.let
~ TINA0100 (2.user posted image )

21.8.
~ bibika24

22.8.
~ NJINJA (1.user posted image  user posted image ) 28.let Lj/Po

25.8.
~ clara23 (user posted image )

26.8.
~ ČebelicaMaja (2.user posted image  user posted image ) 

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
7.7.2008 12:43:15   
Erin
Punce kako je bilo danes na G. pregledu?

07.7. - nyna84
07.7. - ozziebo
07.7. - kat007
07.7. - tejkaz
07.7. - bella02
07.7. - Zoja Miša
07.7. - sandra123

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
7.7.2008 12:43:19   
cebrca
Erin sem vse probala, začuda mi mleko zgago še bolj razdraži.user posted image Donat, ki mi ponavadi pomaga, mi pa zdaj ni!user posted image HB je danes veliko boljše, pa kljub sopari sem se uspela malo naspat, tako da prihajam k sebi!user posted image user posted image user posted image
Pa upam, da se bo tebi situacija z vodo tudi umirila in boš še nekaj časa 2v1.user posted image user posted image user posted image user posted image
Frizurco mi je pa moj uredil, naslednje urejanje bom pa kar v P naročila! user posted image user posted image user posted image
user posted image zemljevid vhod/izhod...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaja02 mene drugače zgaga tudi že daje več kot en mesec, ampak tako hudo pa še ni bilo, da ne bi mogla it spat, zato me je to čist dotolklo. S čigumiji pa še nisem probala, si jih moram nabavit, da jih sprobam. Hvala za nasvet!
Ti pa še nekaj časa zdrži, saj bo avgust hitro tu! user posted image user posted image

Zoja Miša sem se potrudila čimveč poročat, zagotovo pa bo še katera kaj dodala, če sem kaj spustila. Zadnje dni sem bila malo boga in sem bila tudi na forumu bolj lena.
Je pa zato moj user posted image bolj priden in je obljubil, da bo ta teden obe previjalni končal. Vmes se je pojavilo toliko drugega dela na kmetiji, da mu ni sfolgalo prej! Če ne bo fertig, ga bom pa jaz za ušesa, ker bi rada že vse postavila na svoje mesto!user posted image user posted image user posted image

tejkaz lepe slikce, prav za skomine delat!

plenice sem jaz kupila samo od 3-6kg. Mislim, da manjše pri meni ne pridejo v poštev, ker me kar naprej nekaj strašijo, da je user posted image nekaj velik! Pravijo, da se porodna teža deduje, če to upoštevam pri nama, bom še s cuncam štartala s številko 62!
bambi sem pa tudi že jaz slišala, da zelo hvalijo tudi leclercove plenice. Jaz sem se odločila da štartam s Pampers, potem pa bom probala mullerjeve ali leclercove.

adaptirano mleko v MŠ nam je svetovala, da se da dobit tudi paketke samo za eno flaško. In ker smo kar daleč od LJ nam je svetovala par paketkov za rezervo (2-3), za prve noči iz P, če slučajno pride do kakšne krize!

Ste se pa tolk načvekale user posted image user posted image user posted image user posted image , da je še mene priljel, al bo user posted image navdušen. Sva pa midva vsake toliko časa obnavljala znanje, da ne bi kaj pozabila! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
7.7.2008 12:44:09   
Erin

user posted image SEZNAM GIN. PREGLEDOV user posted image

08.7. - buhtlčk
09.7. - sandra123
09.7. - betty
10.7. - iskanje
10.7. - čipka
10.7. - K_a_t_j_a
10.7. - Žanneža
10.7. - PABLO
10.7. - Krysia
11.7. - Gajka
11.7. - Muklla
11.7. - miškolinček
11.7. - ANA_P
14.7. - Maja T.
14.7. - Nevaeva
14.7. - Tamy30
14.7. - bella02
15.7. - košuta
15.7. - anita goitan

16.7. - naty13
16.7. - kaja02
16.7. - karmar
16.7. - Vilika
17.7. - maartinca
17.7. - cebrca
17.7. - Erin
21.7. - bambi14
21.7. - Arany
21.7. - andrejaboris
21.7. - PABLO
23.7. - MATEJKA_
23.7. - nell
24.7. - dojenč
24.7. - anaya
25.7. - pingo80
25.7. - aradej
28.7. - Julija08
30.7. - Ryssa
31.7. - *zvezdica*
01.8. - dojenč
05.8. - vika1
06.8. - dojenč

user posted image         

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI      user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image PRAVICE NOSEČNIC       user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
user posted image BABY-BOOK                  user posted image DOJENCEK.SI
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
7.7.2008 12:44:28   
Erin

user posted image
user posted image
user posted image

28.6.2008

1. mishel (PDP 5.8.)

DAVID - 47 cm, 2685 g ob 12.43 uri

2. suzili (PDP 13.8.)
LANA - 1820 g in ŽAN - 1320 g

2 user posted image :1 user posted image

user posted image user posted image user posted image Čestitke! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
7.7.2008 12:45:58   
Erin

user posted image  user posted image user posted image

~  87 nas je ~
user posted image PDP

Ime
(št.user posted image , spol-št.,-imeuser posted image ) starost, kraj roj.user posted image /+kg
------------------------------------------------

user posted image 28.07.

~ Gajka (1.user posted image user posted image ) 29.let  CE/ +11 kg

user posted image 30.07.

~ Muklla (1.user posted image user posted image Špela)  +10 kg

user posted image 31.07.

~ PABLO (2.user posted image user posted image ) 33.let  CE  

user posted image 01.08.

~ Erin (1.user posted image user posted image ) 27.let  Jesenice/ +15 kg
~ ozziebo (2.user posted image user posted image ) 33.let +10 kg

user posted image 02.08.

~ izabella08 (1.user posted image  user posted image ) 27.let +7 kg
~ Nevaeva (1.user posted image user posted image ) 28.let  LJ/ +9,5 kg
~ arait (1.user posted image user posted image ) 26.let  LJ/  +1 kg
~ Tato (user posted image Jaka) 28.let +10 kg

user posted image 03.08.

~ andreja***
(2.user posted image user posted image )
~ lana78
(1.user posted image user posted image ) 29.let Šempeter

user posted image 04.08.

~ dojenč (1.user posted image  user posted image Žana) 21.let MB/ +13,5 kg
~ bella02 (2.user posted image  user posted image   ) 29.let +12 kg
~ nyna84
(2.user posted image user posted image )
25.let Šem. pri Gorici/ +10 kg

user posted image 05.08.

~ sayuri
(2.user posted image user posted image  
user posted image Lovro & Zara) 32.let  PO/ +16 kg
~ cebrca
(1.user posted image user posted image Erika/Klemen,Kristjan) 31.let LJ/ +15 kg
~ m@j@
(2.user posted image user posted image ) 27.let  LJ 

~ Odette (3.user posted image user posted image ) 32.let Jesenice/ +10 kg

user posted image 06.08.

~ arsha (user posted image Isabela) PO
~ karmen83
(1.user posted image user posted image ) Ptuj/MB/ +2,5 kg

~ sonce84 (1.user posted image user posted image ) 23.let  MS/ +1 kg
~ kaja02 (3.user posted image  user posted image Leja) CE/ +16kg

user posted image 08.08.

~ Maja T.(1.user posted image user posted image Nuša/Zara) 34.let  MB/ +14 kg
~ PikaPola34 (2.user posted image user posted image )

user posted image 10.08.

~ maartinca
(2.user posted image user posted image ) +9,5 kg
~ Arašida
(1.user posted image user posted image ) 24.let
~ *zvezdica*
(2.user posted image  user posted image )
30.let +16 kg

user posted image 11.08.

~ ANA_P (1. user posted image user posted image Tai) 29.let  +13 kg
~ bili1
(1.user posted image user posted image ) 28.let +4 kg
~ miškolinček
(2.user posted image  user posted image ) 29.let Jesenice/ +5,5 kg
~ iva77
(3.user posted image user posted image ) 30.let  KR/ +8 kg

~ kat007 (1.user posted image ) 28.let

user posted image 12.08.

~ daja27
(user posted image Leon) +10 kg
~ K_a_t_j_a (1.user posted image  user posted image ) 23.let  CE/ +6 kg

user posted image 13.08.

~ buhtlčk
(1.user posted image  user posted image ) 31.let  Jesenice/ +18 kg
~ žanneža (3.user posted image  user posted image Lana) 35.let CE/ +8 kg

~ Tamy30 (1.user posted image user posted image ) 30.let  +22 kg

user posted image 14.08.

~ naty13 (2. user posted image user posted image Jošt) 23.let  KR/ +8 kg
~ iskanje (1.user posted image  user posted image ) 25.let PO
~ anita goitan (1.user posted image user posted image ) 30.let +9 kg
~ m_m (2. user posted image ) 26.let +17 kg

user posted image 15.08.

~ košuta (1.user posted image user posted image ) 25.let  CE/ +8,5 kg
~ MATEJKA_(user posted image ) 27.let MB/ +13,5 kg
~ Ninaaa
(1.user posted image user posted image )
29.let
  LJ/ +2 kg

user posted image 17.08.

~ buruolan (1.user posted image  user posted image ) 27.let  LJ/ +6 kg
~ nateja (1.user posted image user posted image Luka) 28.let
~ erta
(1.user posted image  user posted image )
28.let +8 kg
~ Jelenche (3.user posted image user posted image Katarina) 27.let LJ/ +6 kg

user posted image 18.08.

~ Vilika (1.user posted image user posted image ) 27.let LJ/ +13 kg
~ Neža7 (2.user posted image  user posted image Neža/Aleš) 27.let  CE/ -15 kg
~ anaya (1.user posted image  user posted image Alina/Lucas) 27.let  MB/ +11 kg
~ tejkaz (2. user posted image  user posted image ) 24.let  LJ/ +2,5 kg
~ astrea (1.user posted image user posted image Tine) 30.let  +12,5 kg
~ Višnja (2.user posted image user posted image )
~ dar10 (1.user posted image user posted image ) 27.let LJ/ +10 kg
~ čipka
(1.user posted image  user posted image ) 25.let PO/ +17 kg
~ Arany
(1.user posted image user posted image ) 32.let CE/ +10 kg
~ Tinka14
(user posted image Nejc) 27.let +7 kg

user posted image 19.08.

~ maya maya (1.user posted image ) 25.let  PO

user posted image 20.08.

~ nell
(1.user posted image user posted image Tibor/Tit) 28.let CE/ +11 kg
~ betty (1.user posted image user posted image ) +10 kg

user posted image 21.08.

~ matejchi (2.user posted image  user posted image ) 29.let MB
~ bambi14 (1.user posted image user posted image Ela) 28.let  +12 kg
~ soncek3
(1.user posted image user posted image ) 30.let  NM/ +7 kg

user posted image 22.08.

~ lana777 (1.user posted image user posted image ) 30.let  CE
~ sandra123
(2.user posted image user posted image  user posted image Taja & Teja) 30.let CE/ +10 kg
~ renatka  (1.user posted image user posted image ) 28.let MB/ +8 kg
~ majah (1.user posted image  user posted image ) 28.let  LJ/ +7 kg
~ andrejaboris (2.user posted image  user posted image Tian/Luka) 27.let +9 kg

user posted image 23.08.
~ petrushka
(1.user posted image  user posted image ) 22.let LJ
~ Krysia (1. user posted image user posted image ) 31.let   LJ/ +8 kg

user posted image 24.08.

~ Ryssa (1.user posted image user posted image Lan) 21.let CE/ +10 kg
~ Manika
(2.user posted image user posted image ) 24.let  -4 kg

~ Julija08 (1.user posted image  user posted image Tristan) 27.let KR/ +10 kg
~ karmar
(1.user posted image user posted image ) 29.let Šem. pri Gorici/ +18 kg
~ Amelia (1.user posted image  user posted image ) 32.let +12 kg
~ tatly
(1.user posted image  user posted image ) Ptuj/ +4 kg

user posted image 25.08.

~ LinaK(1.user posted image user posted image ) 25.let
~ Barbarinha
(1.user posted image user posted image Luka) 28.let Ptuj/ +9 kg

user posted image 26.08.

~ krtek1 (2.user posted image user posted image ) 29.let +13 kg

user posted image 27.08.

~ aradej (2. user posted image user posted image ) 26.let  CE/ +1,5 kg

user posted image 28.08.

~ URSKAP (user posted image ) 29.let +8 kg
~ pingo80
(1.user posted image user posted image ) 27.let  +9 kg
~ anonimnauser posted image (1.user posted image user posted image ) Ptuj/ +15 kg

user posted image 29.08.

~ vika1
(5.user posted image  user posted image Vana Pia) 33.let MS/ +15,5 kg
~ Zoja Miša
(1.user posted image user posted image ) 31.let LJ/ +12,5 kg

user posted image 03.09.

~ cicmic (2.user posted image user posted image ) 31.let +4 kg

Z nami so začeleuser posted image :
kind ladyuser posted image user posted image ,kajsicauser posted image user posted image ,urskajuser posted image ,mišuser posted image ,*nina*user posted image ,vebo user posted image , supermiskauser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?