|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
7.7.2008 9:02:21   
nell
Dobro jutro še od mene!

Ja Naty pri nas se je včeri tud tok ulilo..kr nas enkrat. Sm ležala v postli in gledala en film, pa neki čudn ropota, sem mislila, da mi je kaka una ta grozna kobilica prišla notr...vse pregledam, kobilce nikjer, sam ropota še pa zmer čudn..tko tu pa tam...pol si pridem gor, da je dež, ker vidim kaplje na strešnem oknu in potem akcija. Pobrat vse cote, zapret strešna okna...pihal je k za stavo, tko da je veter tulil, sva mogla še une okne zapret. In potem sparina v stanovanju, da sm kr norela...ampak ko se je pa mal izlulal, smo okne odprli in spali do jutra ko dojenčki...z izjemo nočnih sprehodov na wc.

Ampak tako kot praviš, da se dihat.

Js pa danes dobim sedežno vrečo in že komi čakam, da mal poležim noter in si vzamem kako fajn knjigo...če mi bo čas dopuščal...imava dans namreč namen it v shopping v Celje, da namabiv še neki stvari, da bom potem lažje pospravljala. Heh
ANA_P - imaš  prav zoknčke in tud ostala oblačila sva kupla v H/M...sva iskala en kompletek za iz porodnišnice in nama tisti že pripravljeni kompleti niker niso bli všeč, pol sva pa enga kr sama skombinirala...in je bil obema zlo všeč.

Se mi zdi, da je neki časa ena postavljala vprašanje glede Dormea - js sicer ne vem, če se ga da prek Merkatorja naročit...js sm ga kr prek neta oz. sem potem poklicala, je bil relativno ugoden, vzela sva pa še nepremočljivo podlogo za jogi in dobimo ga predvidoma v sredo user posted image user posted image user posted image user posted image .

no en krasen in ne preveč vroč dan vam želim

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
7.7.2008 9:02:59   
gajka
Jutro! Takele ohladitve so mi prav všeč, ker potem super spim, pa še stanovanje se fajn ohladi. user posted image

Samo na hitro, sandra, pablo, kaja02, košuta, pa še katera iz okolice CE - a vas še kaj resno mika ponovno srečanje v CE ta teden? Vsaj dokler še vztrajamo 2in1 oz. 3in1... Za danes je itak malo pozno, pa vem, da sandra ne more. Moj urnik za ta teden je tak, da imam v petek zgodaj zjutraj pregled in lahko malo kasneje dopoldan, jutri pa greva najbrž ob 13h z user posted image  izkoristit ta dan odprtih vrat v P Celje, da se ne bova potem lovila in jo še okrog iskala, ko bo šlo zares. user posted image  Načeloma meni znese tudi jutri dopoldan, čeprav se nerada vozim v CE 2× na dan. Trenutno mi najbolj dišijo sreda, četrtek, petek... Dajte še ostale malo svoja mnenja povedat, kdaj bi vam pasalo, da se uskladimo in kar dorečemo dan in uro (moj predlog je v vsakem primeru enkrat dopoldan).

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
7.7.2008 9:04:27   
tejkaz
Dobro jutro

Da se vam javim iz Slovenije. Mi smo doma!! Bilo je krasno. Na žalost je prehitro minilo. Imeli smo sobo s klimo, tako da smo spali kot ubiti. Jedli smo same dobrote in sem prej stopila na tehtnico in sem v enem mesecu pridobila 2 kg. upam da je tehtnica od G bolj prijazna in bo pokazala manj. Danes imam namreč pregled.

Tudi jaz bi prosila, če se kateri da, da na hitro malo obnove napiše, ker je preveč vsega branja in premalo časa.

Zoja Miša, dobrodošla nazaj tudi ti. Jaz z zatekanjem na morju sploh nisem imela problemov. Jih imam zdaj doma. Včeraj sem imela grozno zatečene roke.

A mislite, da bo prepozno, če jaz stvari za dojenčka začnem pripravljati čez 14 dni? Takrat se namreč selimo in mislim da bi bilo brezveze, da vse nakupim in uredim zdaj, čez 14 dni pa vse selimo na drgo lokacijo.

Cebrca, upam da si bolje. Zgaga je re nekaj groznega.

Kaja, če ti še ni nobena punca poslala številke, ti jo pošljem jaz. Bom z veseljem druge punce obvestil o vašem dojenčku.

Ostalim pa lep dan

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
7.7.2008 9:06:31   
tatly
oj.sem dobla v petek odgovor domov za paket da je sprejet.v kolkem casu pa dobis ta denar nakazan?a je bila katera od vas vceraj v termah ptuj?sem videla dve nosecki pa se mi je zdelo kot da bi ble isto noseciuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
7.7.2008 9:07:37   
andreja***
jutro!!!!Za vse nosečke ena kavicauser posted image Danes ponoči je pa pri nas oreng bliskalo in grmelo pa tudi dež je bil. Zjutraj sem vse prezračila moška še spita.
Mami pa si kuha kavico.Danes bom šla malo po nakupih za v toplice in za mojga bodočega fantkauser posted image user posted image No se še kasneje oglasim grem žigi pripravit zajtrk

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
7.7.2008 9:10:42   
sandra123
Jutro...tudi mi smo včeraj malo uživali, no na koncu se je izkazalo, da mogoče celo prevečuser posted image ...Super je bilo na r.d. nečakinje, ampak potem, ko smo prišli domov pa celuser posted image ...skoraj bi lahko rekla, da so me bolečine spodaj ubijale, da o krčih in otrdevanju trebuha sploh ne govorim...magnezol je malo pomagal, ampak zadeva se je celo noč ponavljala...spala nisem ničuser posted image , krči so me dajali celooooooooo noč...ob 4-ih zjutraj sem komaj vstala iz postelje, da sem šla spit 1 magnezol...pa nisem mogla nazaj zaspati do 6-ih...samo čakala sem, kdaj se bo bolečina spet okrepila...Če ne bo boljše, grem popoldan k svoji G, da malo preveri situacijo spodaj, ker mi je tole že kar precej sumljivouser posted image
Naty, hvala za user posted image , se ravnokar kuha, potem moram pa Tini spakirat stvari, ker gre k babici na počitnice za cel tedenuser posted image ...Pa user posted image user posted image user posted image za user posted image ...

Lp, Sandra

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
7.7.2008 9:11:46   
nell
Hej Gajka men tud diši kaka kavica in čvek...sem pa bolj za petek dopoldan, ker jo potem lashk direkt k mamici v Zreče mahnem...se bom pa tud kter druga dan prilagodila. Tko da povejte še druge.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
7.7.2008 9:12:29   
gajka
Zoja Miša, tejkaz - najpomembnejši dogodek zadnjega časa tule gor je nedvomno rojstvo 3 avgustovčkov, ki so se odločili privekati na svet vsi na isti dan - 28.6. user posted image . Drugače pa je debata bolj okoli zadnjih nakupov (mislim, da je bil predvsem povdarek na kozmetiki za user posted image ), pa o našem gnezdenju in očitno počasi tudi pripravah na porod (krči, rahle bolečine, izcedki itd.). Če sem pa kaj pozabila, pa naj še katera dopolni. user posted image  Aja, pa cicmic se je javila enkrat te dni, je še vedno živa in zdrava in v enem kosu in držimo pesti za njeno pupo, da se vse lepo izteče. user posted image  

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
7.7.2008 9:14:39   
gajka
nell - super! Še ena več za ponovno srečanje. user posted image  Meni je tudi petek OK, samo naj še druge malo povejo, kdaj jim bolj ustreza.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
7.7.2008 9:20:26   
sandra123
Gajka, jaz sem načeloma tudi na voljo, če bom še 3v1user posted image ...Danes pa ne grem nikamor, se bom za kontrolo pri diabetologu naročila za kakšen drugi dan, ker se resnično ne počutim dobro...user posted image ...bom počivala danes, pa da vidimo, kako bo potem popoldan, drugače me čaka obisk pri G...

Lp, Sandra

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
7.7.2008 9:29:26   
gajka
sandra - a lahko ti malo košuto povprašaš, ker je bolj malo tu gor, če je tudi ona kaj zainteresirana za ta teden? Pa zdrži še malo 3in1!

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
7.7.2008 9:34:59   
bambi14
Dannnnnnnnn,
in že je vikend mimo in mi kr ni jasno kam čas beži. A se vam tud dogaja, da kr ne veste kateri dan v tednu je in včasih imam občutek, da je PDP še tako daleč, ko pa pogledam na datum in berem RR....vvaaaooooo kam gre cajt.user posted image
Čez vikend tud meni ni uspelo kj napist ampak ste bile zato ve dovolj pridne.
tajkaz- samo, da si uživala in si napolnila bterije za velik finiš.user posted image ,...glede kg..moja tehtnica vedno kaže manjuser posted image .
Cebrca- mene tud zgaga preganja ponoči, če jem prepozno al pa če jem kake klobase al pa čips...in potem se zbudim in iščem vodo in se zbudiuser posted image v trebuščku in imam sprehod pol ure,.....itd

taty- hihi/ moja mama je bla včeraj v termah in me je zvečer klicala in poročala, da je vidla ene nosečke, priližno z enakim bušijem kot je moj. Kako je svet majhen...
sandra123- ne nas strašituser posted image in raje se idi pokazat, saj so zato tam. Drži se in pošiljam velikouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
7.7.2008 9:41:52   
kaja02
Gajka- hvala za tel št. je že v imeniku, glede srečanja pa je meni načeloma vseeno  razen jutri ne morem, ker ima Kaja zobozdravnika, tako  računajte tudi name in se vidimo, upam da  v paketu, sem danes veliko bolje kot prejšne dni, danes še ni bilo nobenega krčauser posted image , se  mi še ne mudi, mam še milijon stvari prej za uredit pa ne smem pretiravat sem bolj na izi

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
7.7.2008 9:59:46   
tejkaz
Da vam naredim malo lušt z morjem

http://tejkaz.moj-album.com

pod Eva 18-24.mesec

< Sporočilo je popravil tejkaz -- 7.7.2008 10:00:13 >

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
7.7.2008 10:20:43   
anita goitan
tejkaz super, na krku blo to ne? Se spomnm ko sva lani prikolesarila v Baško in sva kar tuki na plaži odvrgla bicikle in šla mal v vodo, sam to je blo konc maja, tako da nisva plavalauser posted image samo mal tace ohladila. Sam folka pa zna bit tuki a?

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
7.7.2008 10:21:41   
čipka
dan!
andreja***-dobrodošla! Uf-tudi sama bi šla še malo po nakupih za user posted image pa se mi ne da..user posted image

sandra123-tudi jaz imam probleme z izcedkom
erin-user posted image za lepo darilo

kaja02-kar lepo počasiuser posted image

Evo za mano je ena burna nočuser posted image ..tolk me je zgaga pekla-(jaz pa brez rupuruta), da sem mogla vso tisto kislino mal pobruhat-bljakuser posted image ..pol mi je blo vroče, nato mrzlo..pol se mi je zdelo da dihat ne morem...uf..kr nekiuser posted image   moj dragi je pa veselo smrčal poleg..lepouser posted image    Evo jaz amam že skoraj vse pripravljeno za user posted image -ednino par malenkosti (fiziološka raztopina, igrala za nad pojstlco, mogoče kakšna dekica tudi ne bi bila odveč)user posted image
Sem se pa smejala včeri mojmu user posted image ..bejbika je ful brcala pa sem rekla mojmu da naj ji reče da naj gre spat in on se približa buščku in reče: pupika moja, ne nagajat mamici, pejt lepo pankat" in še par lupčkov ji je dal... in ko da bi odrezal, se user posted image umiri user posted image user posted image user posted image user posted image    adijo pamet! Jah, ni kej prava očitova mazica!user posted image
Imam eno vprasanje če mogoče katera ve..kdaj dobimo nakazilo za pomoč ob rojstvu user posted image iz CSD-ja, za tiste ki nismo vzele paketka ampak denar?

Lepo bodite.. *čau

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
7.7.2008 10:24:01   
tejkaz
Anita, ja Baška je to. Folka je pa ogromno. Na plaži komaj mesto najdeš.

Čipka, 15. julija boš verjetno dobila. CSD nakazuje 15. v mesecu.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
7.7.2008 10:24:40   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Da vam naredim malo lušt z morjem

http://tejkaz.moj-album.com

pod Eva 18-24.mesec

.....kolko lepih fotk,res ujeti pravi trenutki- superuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
7.7.2008 10:34:39   
andreja***
No ka se kaj dogaja dans z mano tk se slabo počutim pa nebi vedla zakaj, če bo tk napej bo mogel user posted image  odpovedat v banovcih.Bom šla malo počit pa se bom javla potem če bo kaj bolše (upam)user posted image

tejkaz:Lepe slikice

od 20.7.08 je pokukal na svet moj mali zakladek žan

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
7.7.2008 10:36:31   
čipka
tejkaz-hvala za info! ...Ful so lepe slikce!user posted image Tudi mi2 sva bila letos v baški-vendar v nudl-kampu Banculuci..res je baška ful lepauser posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
7.7.2008 11:00:46   
tatly
ja bambi pa res...jaz sem mislila da je bla katera od vas tamuser posted image user posted image .samo vceraj jih ni blo veliko noseck v toplicah se na morju jih je blo vec...user posted image user posted image

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
7.7.2008 11:10:57   
Ryssa
Dan user posted image

Eno vprašanje me trenutno bega. A boste ve nabavile adaptirano mleko za rezervo? In če ga boste, katero pa?
Grem v Avstrijo v soboto (spet) in bi ga kar gor vzela, ker sem nekje prebrala da so nemški boljši, isto kot plenice.
Pa še nekaj: Katere boste pa plenice vzele? Jaz sem imela v mislih en paket Pampers 1 (2-5 kg) in en paket Pampers 2 (3-6 kg).

Še nekaj sem mislila vprašat, pa sem pozabila, bom pa kasneje ko se spomnim user posted image

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
7.7.2008 11:29:41   
Vilika
Ohoooj!

Punce moje, pa ve ste čveke 100/h.
Jaz ne morem več slediti, samo preletim vas lahko na hitro. Tko da par komentarjev na to kar sem si zapomnila...

Maja - najprej tebi user posted image za voziček. Končno si ga prejela. Tudi rdeč je zelo lep. Pa barva spalnice je čisto po mojem okusu, jaz imam v tej barvi pohištvo v moji mladinski sobici pri nas doma (je še vedno nedotaknjena in čaka na vnučka/čko, ko bo na počitnicah).
Sayuri - ti pa res že dolgo vztrajaš user posted image , dobra si. Se paravi še 1 teden boš tiščala noge skupaj -  no kar daj, mi držimo pestke.

A magnesol se mora nehat pit potem user posted image , kolko časa prej pa, če ketera ve?

ANA - tudi jaz imam parkrat dnevno (ponavadi pop. ali zvečer) tisti občutek pritiska spodaj - kot pred M. To me zelo moti in prestraši. Včeraj me je ful močno pritisnilo... Ampak jaz upam da je to res le kakšno raztezanje, ne vem user posted image

Punce, kje se pa da kupiti čaj iz malonovih listov?

Jaz še vedno konstantno zatekam - brez perekinitve, nonostop. In sploh prste na roki in podplate imam čisto napihnjene in v njih nimam pravega občutka, ponoči pa še boli in mravljinči za ****... No še mesec in pol pa bo.
Danes sem napolnila 34 teden user posted image .

Uživite!

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
7.7.2008 11:32:11   
MATEJKA_
Ryssa - adaptirano mleko - jaz ga vnaprej ne bom kupovala, če ga bom pa potrebovala, bom pa že v lekarno skočla...

plenice - meni so vsi priporočali 3-6kg, ker baje tiste 2-5 prehitro premočijo. bom pa te pamperske kupovala v mullerju (so izdelane na nemškem trgu). sem pred kakim mesecem bila v avstriji in so v vseh trgovinah bile dražje kot naše iz mullerja. v mullerju so 0,23€/kom oz 0,18€/kom za tiste nočne active baby. če pa imajo kdaj kako akcijo, pa so še cenejše. v avstriji pa sem gledala v kakih 4 trgovinah (tudi metro) in so vsepovsod bile najmanj nekje 0,25-0,28€/kom.

< Sporočilo je popravil MATEJKA_ -- 7.7.2008 11:33:33 >

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
7.7.2008 11:40:27   
Erin
Jutrooo...

Evo tako sem čakala dež, na koncu pa mi je komaj kaj ohladil stanovanje, kljub temu da sem imela VSE odprto, celo noč nisem skoraj nič spala, od mene je teklo, teklooooooo...user posted image Plus tega celo noč hodim na wc-danes okoli 6xuser posted image nič od noči, aja pa še zgaga me je pekla...za znoret!user posted image user posted image user posted image
Sem pa ugotovila da ni važno koliko popijem čez dan, vse gre ponoči ven iz mene - skozi kožo ali pa... v meni je že toliko vode da se počutim kot vodni balončekuser posted image

Izcedek ostaja, imam občutek da je vsak dan slabše-odkar sem dobila Canesten- iz mene še vedno malo kaplja..ah vse gre narobe.user posted image user posted image user posted image Ampak mali se veselo giblje tako da nisem še panična...

tejka- dobrodošla tudi ti spet med namiuser posted image user posted image user posted image Lepe slikce-kako je Eva že zrasla-se spomnim ko si nam jo prvikrat kazala na slikcahuser posted image

sandra - ti pa dobro opravi pri Ginuser posted image user posted image user posted image Tebe tudi že matrajo ti krči itd. nekaj časa.user posted image In verjemi...je tudi nam sumljivouser posted image

naty - čestitke zauser posted image user posted image ...Midva pa nisva-saj pravim izcedek....user posted image user posted image user posted image Potem pa raje ne... me prav zanima če nama bo sploh še uspelo kdaj letosuser posted image user posted image user posted image Vedno nekaj vmes pride- dobesedno.
čipka - pri meni je tudi velikokrat takouser posted image Ko se ati oglasi se mali prebudi, ko pa ima mali akcijo in sliši atija se umiri. Zanimivo kako se že sedaj odzivajo na njihov glasuser posted image
Rysssa - jaz tega mleka še ne bom kupovala, upam na to da bo mlekarna delovalauser posted image . Plenic sem si pa kupila isto kot si sama napisala: 1 paket od 2-5 in enega od 3-6.user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?