Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 7.7.2008 8:41:02
|
|
|
|
Duškica
|
Dobro jutro! Kakšno zatišje....
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 7.7.2008 8:47:13
|
|
|
|
pikica36
|
doobro jutro! men se zdi da je na celem rr zatišje
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 7.7.2008 9:08:29
|
|
|
|
Duškica
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 doobro jutro! men se zdi da je na celem rr zatišje Se vidi, da je poletje in dopusti.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 7.7.2008 14:00:51
|
|
|
|
pikica36
|
KOROŠICEeeeee rabim malo vaše pomoči. danes kličem v Gin. amb. da se naročim za pregled in mi da datum 18.8 - haloooo takrat bom že v 12. tednu če bo šlo tako kot mora iti. kam lahko grem na Uz tu na koroškem samoplačniško?? julči, hanna...!!!!!!!!!!!!!!!!!vidve imata izkušnje s tem- vsaj upam
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 7.7.2008 15:46:05
|
|
|
|
Laubica
|
PIKICA-ČESTITKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 7.7.2008 20:20:37
|
|
|
|
pikica36
|
hvala , hvala
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 7.7.2008 21:52:15
|
|
|
|
makala
|
Najprej Pikica ČESTITKE in držim pesti, da bo vse OK. Fešta v soboto uspela. Imeli smo se super, do pol štirih zjutraj smo ga sral. Plesala sem celo noč, da me še dons tuk nogce bolijo. Res sva si z mojim dragim dala duška, ker to je bil najin dan. Ta večji otroc (moji in od sestre)so Lano zvečer domov odpelal, jo skopal, nahranil dal spat in pazil, tako, da sva bila midva brez skrbi. Blagor nam, ker imamo že tku velke otroke, da ta male merkajo. In je mala spala do pol devetih zjutraj, kot da bi vedla, da ta stara dva ne moreta vstat. Drgač pa vidim, da je res ful zatišje na RR. Ja dopusti. Tud jst ga že komej čakam. 21.7. gremo, ravno na moj RD.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 8.7.2008 14:11:16
|
|
|
|
neli99
|
dan ... nas je barva zamorila, dež dotolkel al pa počitnice zmatrale ... vsekakor se je tale RR malce polenil in dal v nižje prestave ... kje so časi, ko smo mogle pol ure brat, da smo sploh prišle približno na tekoče z dogajanjem pri nas nič novega ... zuni je dež in 14 stopinj ... lih prou zame
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 8.7.2008 14:15:39
|
|
|
|
neli99
|
a ja pikica, kaj pa če mal zatežiš ... tut men so dal pregled v 12t, pa sem rekla da bom šla še na nuhalno, pol so me dal pa mal prej, 10t. pri tebi pa sploh mislim da bi te mogli mal bolj gledat glede na ot kaj je bilo. kaj pa če jim še mal zatežiš. makala za fešto. fino da si lahko uživala. a ni fajn če veš da je za otročka poskrbljeno duškica ku ku ... kera torta ... še dobr da ogledi ne redijo
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 8.7.2008 14:19:37
|
|
|
|
neli99
|
še eno julijko sem odkrila na seznamu, KT ma tut RD čez ene 2 dni . ... jst pol zmer računam kdaj ste bli vsi narejeni, k vas je tok ... ... ja ja, pride jesen, prvi mraz in prvi sneg, vse se počas umiri, pol je pa čas za ...
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 8.7.2008 15:48:54
|
|
|
|
Duškica
|
Pozdravljene!! Kje ste punce??? Natasaom???? Javi se kaj!
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 8.7.2008 17:04:17
|
|
|
|
smotka lonib
|
pikica36! držim pesti, da bo s tvojo nosečnostjo vse OK in da končno dobiš v naročje svojega .
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 8.7.2008 17:19:31
|
|
|
|
julci
|
Pikica čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Če mislim prav,kam si se naročila,(k zamašku ),on sam dela NS,vendar ?če ma licenco.Vprašaj na med over net za nasvet Pušenjaka,kateri dr ma licenco za NS.Ker mislim da jo ma v Sg-ju samo Lužnik.Drugač pa bi jaz šla kr v bolnico,maš vse pri roki,pa še potrudijo se.Dobro opravi. Punce sory,da sem vas malo zanemarla,sam mi enostavno ne znese,do 23,7 nadomaščama bratranca pri raznosu časopisa,tk da vsako jutro vstanema ob pol treh in potem še naprej v službo,tk da sem ko uvela roža.Saj še sam 12x vstanem in grem na delo pol bo pa lušno ko bo padu dopust do 18.8 Duška včeraj je moj ata šel v Mb in se mu je moj dragi pridružil,tk da sem mela fraj popoldne.Torta je pa videt njami. Laubicavi pa hitite s kahlco za Timona
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 8.7.2008 19:29:02
|
|
|
|
ROZSI
|
pozdravček nazaj! sem pa našla zanimivo temo!!!! Juhu jaz sem tudi ena od vas, stara sem38let in imam sina patrika 12let in hčerko petro 25.avgusta bo 3 leta.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 8.7.2008 21:51:44
|
|
|
|
mateyka
|
ROSZI pikica36, tebi pa jupiiii!
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 8.7.2008 22:05:43
|
|
|
|
KT
|
Pozdravček sončice, Se opravičujem, ker sem en malo manjkala , ampak delu ni konca v tem letnem času (beri: gore dokumentov za prevest, pišuka ljudje očitno pucajo predale pred dopusti nič hudga meni bo pa res prav prišel kak ekstra evro) pa z Alino sva se potepali - k babici na morje sva šli na obisk - vse uredu, super uživali ampak mafija komarska zakaj ravno mene, pa toliko ostalih sočnih teles okoli mene . Madonca kavico sem zamudila - viator in mateyka ni vraga, da se bomo enkrat ujele, jaz še nisem izgubila upanja. Timon čestitke za kahlo sedaj si pa že pravi mali gospodič pikica ČESTITKE julči aleluja kar še eno službico si si omislila, carica, kapo dol pa čestitke vsem slavljenčkom en velik ziher sem kaj pozabila
< Sporočilo je popravil KT -- 8.7.2008 22:06:14 >
|
|
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 9.7.2008 6:44:23
|
|
|
|
majrim
|
dobro jutro punce moje .... uživajte danes in se malo spomnite name ....lep dan in se čujemo
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 9.7.2008 8:09:02
|
|
|
|
Laubica
|
DOBRO JUTRO MI IMAMO 3. ZOBEK ROSZIS-DOBRODOŠLA MAKALA-bi jaz tudi plesala
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 9.7.2008 11:52:40
|
|
|
|
Duškica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka ROSZI pikica36, tebi pa jupiiii! SE PODPIŠEM!!
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 9.7.2008 12:07:56
|
|
|
|
stephany
|
Hojla! Jaz imam pa danes dopust! Koristim še lanskega, tako po dnevih. Sva šla s Klemnom v mesto, da so ga slikali za osebno. Je kar trajalo, ker gospodič pa ne bi poziral, ko se to od njega pričakuje . K sreči je buška na sredi čela, ki si jo je prislužil prejšnji teden, že zbledela. Tudi pri nas imamo nov zobek in sicer je prikukala na plan - ne vem ali je štirica ali petica zgoraj , ker ima enko in dvojko, vmes je pa prazno.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 9.7.2008 12:09:05
|
|
|
|
stephany
|
IZVIRNO SPOROČILO: Duškica IZVIRNO SPOROČILO: mateyka ROSZI pikica36, tebi pa jupiiii! SE PODPIŠEM!! Roszi, dobrodošla! Pikica, še ene čestitke pa tudi ne škodijo, a ne?
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 9.7.2008 12:12:28
|
|
|
|
stephany
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica DOBRO JUTRO MI IMAMO 3. ZOBEK Čestitke za zobek! Pa še za kahlico, joj, kak ste pridni. Pri nas jo sicer imamo, a zaenkrat le za igranje... MAKALA-bi jaz tudi plesala Jaz tudi... Samo ne vem, če bi še znala
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 9.7.2008 16:11:45
|
|
|
|
pikica36
|
punce hvala za čestitke!! ej , Julči, ja h Krištofelcu sem se naročila ampak ne na NS ampak na redni pregled, pa gre zdaj na dopust in imam datum 18.8. to pa mi je full dolgo. saj veš me full skrbi da se ne ponovi stara zgodba zato sem spraševala, kam bi lahko šla magari na samoplačniški pregled ti pa ne garaj toliko. se boš ja sesula ob pol treh zjutraj vstajaš blagor ti!
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 9.7.2008 21:24:14
|
|
|
|
julci
|
pikica saj obstajajo še drugi,jaz nebi čakala.čeprav človek proti naravine more nič.Pa hitro črne misli stran.Jaz sem bla na nuhalni v domžalah pri dr.Strahovi.Ti povem da sem bla nad prijaznostjo,komunikacijo,..........ful pozitivno presenečena.Tk da se splača na izlet peljat. Čestitke za zobke. vsem malčicam in malčkom. Majrim kaj si pa ti tako skrivnostna,kam greš
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 10.7.2008 8:52:39
|
|
|
|
mateyka
|
seveda, KT in viator - lahko gremo skupi na kavo enkrat naslednji teden pa vse ki se lahko pojavijo v Šiški ej, jaz bi pa naši kupila tale fotelj - http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=165070 ene so rekle, da ga njihovi tamali uporabljajo do 5 leta sicer ne vem a bo to pri nas veljalo, samo ej - vsaj neki kar ne prerase tako hitro? kaj pravite?
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?