Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 1.7.2008 14:01:39
|
|
|
|
noe
|
Malo mivke je še ostalo po včerajšnjem obisku Noe s tamalim. Ravno še za en obisk. IZVIRNO SPOROČILO: snorlax , Ja ja zdej bomo pa mi kriv, ane?Bilo je super, imate ful lepo hiško, kar pa ne morem rečt za teraso po našem odhodu . Bilo je kot v Hirošimi . Pa še tiste , ki dodajate AM. Koliko ste oz. daste pri3,5 mesecih??'
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 1.7.2008 14:20:15
|
|
|
|
HuAnita
|
Haloooo, mi smo spet doma, Capinka, ki je danes začela počitnice v vrtcu in sem bila s soedo zmenjna, da jo pazi par ur na dan, mi je pobruhala še vse možno in nemožno!!!!! Tepih, posteljnino, mene 3x, sebe isto, stole, avto Ehhhh. Sicer nima vročine, če jo dobi, jo peljem k dohtarju. Malmu spiram očke s kamilico in je boljše, skoraj nič več izcedka. Nati - tu pri nas preklinjamo klimo!!!! 8vnete očke...) Pa plato smo danes začeli delati, jaz pa doma. Aja, to da kao delam, nisem na dopustu, je pa itak samiumevno, ne? Skabi - tisto je bila šala, veš, da ne boš česa zamerila. Grem zdaj, delat, kao. Lp, Huanita
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 1.7.2008 17:12:41
|
|
|
|
žanek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja Žanek, a greš z menoj? Z veseljem bi šla, samo sem morala ravno danes zjutraj leteti v Bistrico, slikat zob, ker ga od Jančike ati potrebuje . Je po novem moj zobozdravnik . Noe, potrebuješ NOVALAC1? Je čisto nova piksna (400g), ti ga dam če ga rabiš. Ti pa ne bi znala povedat koliko ga dodajat, ker se Nika samo doji.
< Sporočilo je popravil žanek -- 1.7.2008 17:13:48 >
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 1.7.2008 19:17:39
|
|
|
|
mavo
|
O, dons ko nisem nič pogledala, ste ble pa na kavi. Škoda, bi jaz tud prišla. Saj sva ble pa z Marjano v mestu, pa še Nemrak sva srečali. Zdajle sem pa res razp***. Sem v MANA v Tušu probavala eno temno majčko za jutri za pogreb, pozabla v garderobi sončne špegle, se vrnila čez 10 min, pa jih ni blo več, pa še nihče ni nič vedel ali videl . Pa sem zaradi 7 evrov zdaj ob 100 evrov. Pa tako težko najdem špegle, ki so mi prav, al pa celo všeč, zdaj ko so moderne take ogromne. Če jih dam na bučo, sem taka kot muha CC . Tisto majčko bi pa od jeze najraj kar razrezala...
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 1.7.2008 21:15:02
|
|
|
|
snorlax
|
Oj, Noe. Brez zamere. Hec. Mavo, škoda za špegle. Drugač smo pa čvekale v Šentjurju. Super plac, senčka, igrala, lahko kofe zraven piješ in gledaš tamale, parkplac v senci, dober skladoled.... Joj, HuAnita, pozdravite se. Danes sem bila pri Vilmi. Super punca. Smo tako dolgo čvekale še potem z njeno mamo, da smo ugotovile, da imamo en kup skupnih znancev in sorodnikov. Če bi še malo čvekale, bi ugotovile še, da smo tudi me v žlahti. Jančika, kaj je z vami? A si zamerila kaj glede obiskov? Lahko prideš v četrtek? Smrčka.... A kdo kaj ve, kaj je z njo? Teta beta je bila zjutraj še cela, za Smrčko pa ne vem.. Pikecpokec, Darja, Skuštrana...lep pozdrav na morje. Žanek, fajnga zobozdravnika imaš. Joj, dobro da si me spomnila. Mislim, da grem jutri k njemu. Moram it pogledat v kartonček.
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 1.7.2008 21:36:17
|
|
|
|
teta beta
|
Jaz sem še vedno cela. Na kavici je bilo zelo luštno, še lahko ponovimo kdaj. Mavo, si lahko mislim, kako se počutiš . Grem še malo likat, ko se je ohladilo. ko/če bo kaj, sporočim .
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 1.7.2008 21:37:49
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax Jančika, kaj je z vami? A si zamerila kaj glede obiskov? Lahko prideš v četrtek? Evo mene, šele zdajle sem se priklopila! Dopoldan sem bila v LJ na ORL, popoldan akcija kot običajno, ko sta šla otroka spat, sem šla pa takoj laufat. Ne vem, če sem že kdaj šele tako pozno prvič prižgala kompjuter . Ja, itak, pridem v četrtek, Vasko pride z mano . Upam, da Mavo tudi. Mavo, o fak, a tolk drage špehke si vsejala . Jaz imam take za 7€ in si ravno iz takih razlogov ne kupim onih za 100, čeprav bi jih res rada imela. Ampak bi jih ziher kje pozabila, al bi se pa gor usedla. Če mi jih ne bi že prej mulca zlomila...
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 1.7.2008 21:43:13
|
|
|
|
mavo
|
oj, Snorlax, vidim te! A veš, da meni po mojem ne bo zneslo ta teden kam na obisk priti, ker v četrtek bom (verjetno) dopoldne s kolegico iz Žalca po HM šetala in otroške cotke gledala, v petek dopoldne pa (tudi verjetno) prideta moja mami in oči pogledat mal našga čukca. Pa res, kje je Jančika? Pa to je tud mal čudno, da se je Smrčka v zemljo vdrla? A mislite, da je že v Rimu? Pa Ropotuljica tud samo še dela Naty Taja, če mi bo kako dopoldne čas ostajal, se lahko zapeljem tud do Šentjurja v tisto fajn slaščičarno na kavico, pa ti prinesem zvezdice od Špara.
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 1.7.2008 21:43:49
|
|
|
|
noe
|
Saj sem se jaz tud sam hecala . Žanek, če ga ne potrebuješ , ga vzamem .Hvala. Joj, kok sem zaspana, sva se z Vidom kopala v njegovem bazenu. Ima okroglega 2 metra in 50 višine. Ko sem se spravla not je bilo kot , da ima še otok na sredini , samo naigrala sva se pa.Pa še Živi sva mal nogice namakala, se ji je kar smejal. Zdaj grem pa spat. Nočko vsem
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 1.7.2008 21:44:27
|
|
|
|
mavo
|
Evo, mi o volku, Jančika iz gozda...
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 1.7.2008 22:01:43
|
|
|
|
Janeja
|
Alo kofetkarce in ostale čveke. Nimam nobenga časa več za RR, kaj šele za kofe. Zdaj, ko sta mulčka na počitnicah in zjutraj spita do 9h al pa še dlje, gresta seveda tudi zvečer kasneje v posteljo. In tako je konec mojih dolgih fraj večerov. Sicer ju pa tako vsaj kaj vidim čez dan, ko nista že ob 7h vodoravno. Za čvek bo pa pozimi spet več časa. Teta beta, tebi vidim da ni nič hudega s trebuščkom. Smrčka je pa res čist poniknila. A je že kaj novega? Huanita, a vi imate pa spet en bolezenski val v hiši? A je Pina že kaj boljše? Aja, še nekaj sem vas hotela že parkrat vprašat. Lea ima že par tednov razpokano ustnico - oziroma kotiček ustnice. Saj veste kaj mislim, a ne? Nikakor mi ga ne uspe pozdravit. Pa je že mal boljše, pol pa zazeha kot in smo spet na začetku. Kakšen pameten nasvet?
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 1.7.2008 22:02:12
|
|
|
|
marjanaR
|
Joj, mavo, sr***. Sicer pa se mi danes nek čuden dan. Luna res menda deluje. Naša K. je bila kot na drogi ... Ob štirih je omagala in spala tri ure. Zdaj jo pa G. po nekih gostilnah vlači ... Sicer pa je danes izgovorila prve besede z r-jem. Joj, kako smo bili veseli. HuAnita, danes me ena je klicala, če smo o.k., ker smo bili v nedeljo v družbi njene familije in še enih desetih ljudi. V torek so imeli neke prebavne motnje in so še v nedeljo okužili vseh tistih deset (revčki, oboji). Vsi bruhajo in sračkajo, tako da je res nek virus na pohodu ...
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 1.7.2008 22:03:37
|
|
|
|
marjanaR
|
Mavo, da se ne boš ustrašila, mi smo v redu. Normalno kakamo in ne bruhamo.
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 1.7.2008 22:21:18
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Mavo, o fak, a tolk drage špehke si vsejala . ŠPEGLE, ne špehke .
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 1.7.2008 22:23:47
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja Aja, še nekaj sem vas hotela že parkrat vprašat. Lea ima že par tednov razpokano ustnico - oziroma kotiček ustnice. Saj veste kaj mislim, a ne? Nikakor mi ga ne uspe pozdravit. Pa je že mal boljše, pol pa zazeha kot in smo spet na začetku. Kakšen pameten nasvet? Hm, na misel mi pride samo Bepanthen plus (mogoče jo namažeš, ko zaspi, da si ne bo dol polizala, ker pol nisi nič naredila) , pa skoz mazat z vazelinom.
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 1.7.2008 22:56:36
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Midva s tamalim imava od danes uradno počitnice! Js sem končala z izpiti do septembra, Nik je pa tud doma cel julij. Zdej se bova pa potepala naokoli... Kdaj in kje se kaj dobite v naslednjih dneh? Skabi, kdaj imate čas? Zdej bi bil pa res že čas, da se nam končno le uspe nekak uskladit. Se kar naprej grešimo... Snorlax, zate vidim, da že imaš gužvo... Mavo, js sem pa ravno danes na faksu misleč, da gre za moja očala, zagrabila ena druga očala (svoja sem pozneje našla v torbi). Mi ni kapnilo, dokler si nisem prišla gor, da se pa moja le niso toliko raztegnila, ampak imam na glavi (ne na očeh) druga očala. Sem jih nesla v referat... Tvojih je bila pa ena verjetno zelo vesela, ko jih je našla v kabini...
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 1.7.2008 23:35:56
|
|
|
|
HuAnita
|
Kdaj in kje se kaj dobite v naslednjih dneh? IZVIRNO SPOROČILO: Bonnie_RR K nam pridite, rabimo močne roke, za izdelavo plate! Janeja, ja, oba sračkata, bruhata, sicer pa sta bila popoldne že kot risa. En fantek iz varstva pa je menda v bol,nici, zaradi virusa rota. Samo molim, da nas obide tokrat Pa vse drugo tuli lahko gre mirno mimo nas. Sem koma, grem spat. Nočko!
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 2.7.2008 1:30:17
|
|
|
|
žanek
|
IZVIRNO SPOROČILO: noe Žanek, če ga ne potrebuješ , ga vzamem .Hvala. Malenkost, ti samo reci kako se bova za "dostavo" zmenili?! Iz katerega konca pa si? Ojoj HuAnita, držim pesti, da bo kmalu vse za vami in da obidete vse viruse !!! Aja, ko bo tvoj M. imel še kakšen tečaj rolanja, se prosim spomni na nas, hvala!
< Sporočilo je popravil žanek -- 2.7.2008 1:35:51 >
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 2.7.2008 6:18:45
|
|
|
|
snorlax
|
Jutro! Torej, Jančika, se vidimo jutri. Če še katera hoče, lahko uleti. Boonie, a jutri ti pa ne paše? Janeja, kaj pa lanolin, al kaj je že tista maža za razpokane bradavice?
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 2.7.2008 7:55:54
|
|
|
|
simi73
|
Jutro še z moje strani ! Danes je pa naša nekam zgodnja, tak da sva že od pol sedmih pokonci... je dobila včeraj pikico, ko smo imeli posvetovalnico, pa je mogoče reakcija na vse skupaj . Je pa že velika 61 cm, pa skor 6 kil tehta, pa drugače je vse ok. Danes še ortopeda odpraviva in upam, da ne bo treba več povijati na široko. Bi prišla na kako kavo, sam imamo šele popoldan ortopeda, tak da kdaj drugič. Teta beta, že kaj akcije? Aja, glede smrčke (pa upam, da ne bo jezna, če povem)... pri njej se še včeraj ni nič dogajalo, je še vedno bila 2 v 1, če se je pa kaj zgodilo ponoči ali pa danes pa ne vem. Ji pa sigurno ni fajn, ker je že komaj čakala, da bi šla rodit. Nič grem do knjižnice ene dvd-je vrnit, pa vinjeto kupit, ker je še nisem. Uživajte na čveku!
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 2.7.2008 8:30:47
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax Torej, Jančika, se vidimo jutri. Če še katera hoče, lahko uleti. Boonie, a jutri ti pa ne paše? Z veseljem prideva na en klepet. Kdaj ste pa zmenjene? Aja, poti se pa ne spomnim kej preveč. Sva zadnjič s Skabi tako čvekali med vožnjo, da sploh nisem bila pozorna, še namesto desno sem zavila levo... Bi se lahko mogoče za teboj peljala, Jančika? HuAnita... Pri plati pa dvomim, da bi bila midva kej v pomoč... Simi... Fajn, da Zoja lepo napreduje. Pa fajn zrihtita pri ortopedu.
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 2.7.2008 10:08:18
|
|
|
|
marjanaR
|
Hojla! Za počene ustnice mogoče uporabiš lanolin (to je tisto za bradavice - zize - mazat) ali pa s propolisom, samo če je ne bo zapeklo. Jaz sem naši s slednjim zdravila afte po ustih in je ful pomagalo. HuAnita, na nas se tudi spomni, ko bo spet rolanje. Pa saj je G. menda tudi že pritežil M.
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 2.7.2008 10:47:43
|
|
|
|
Naty*Taja
|
Joj, punce, jaz sem pa ful vesela - so mi danes potrdili, da grem 18. avgusta nazaj delat!
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 2.7.2008 12:19:42
|
|
|
|
HuAnita
|
Nati - za službo. Janeja - ima to Lea herpes? Ali samo razpokano? Ko je mene to dajalo, sme si ponoči kotiček 'povštra' dajala v usta, da sem imela odprta ponoči in se je imelo čas zasušiti - če ne, se je vlažilo in se ni pocelilo več dni. Samo po mojem maliče ne boš pripravila do tega. Žanek, MarjanaR - z veseljem vama sporočim. Se pa ene mamice kar same organizirajo, in je ena nabrala že za celo skupino otrok - bi rade dale v nadaljevalni tečaj. Bom zlobirala, da še vajina otročka kam 'vtaknemo' Na ZS mi pa napišita, kdaj gresta na dopuste, ker one mamice bi to imele julija.... Hvala za izkazan interes. snorlax - no vidiš! Ti bi pa čakala do konca poletja, pa želela imati obleko v enem tednu narejeno. Tako bo pa, kot se šika, pa še ti, ki sta z Montijem z roko v roki, boš imela kakih 10 kg manj Bonnie - saj res, če ne pri plati, nam prav pridete pri kopanju - v 4 smeri bomo kopali, za vodo, elkektriko, plin, fekalije, vse na svojo stran Adijo evri, adijo pamet!
|
|
|
|
RE: Celjske (in okoliške) čveke - le vkup! 2.7.2008 12:58:05
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bonnie_RR Bi se lahko mogoče za teboj peljala, Jančika? Ja, itak. Za uro se nisva pa nič še zmenili. Snorlax, če gremo iz Celja okoli devetih, ti je vredu? Zjutraj nimam rada, da se mi mudi, sploh če imam Vasjo doma, ko je bolj na izi narejen...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj UTRUJENE MAME ostanejo budne POZNO?Rada bi rekla, da mame prosti čas izkoristijo zase, ampak to ni povsem res. Seveda včasih pregledamo Facebook ali najlju...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.