|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
3.7.2008 16:39:23   
mary_lou
   http://shrani.si/f/3i/LC/2GjoRokg/img0140.jpg

evo tkole pa moj sincek vadi plavanje, da bo v ponedeljek znal plavat v veeeeeliiiiiiiki vodici   :-)

joj ful dobr da ste se dobile jest bi tud ful rada prsla sam to je cist prezgodi za naju s tai-jem se ob 10 ponavad sele zbudiva pa pol preden poje pa se zrihtava je zih ura pa pol mim pol pa najbrz pocas druga za drugo odhajate, no pa sej prideva pa pol septembra k ne bo vec vroce pa se ne boste ze tok zgodi zjutri dobivale.

no zdej grem pa prebrat za nazaj tko enih 10 strani ce mi rata dokler tai pociva, aja pa ta barva foruma zdej cist seka

< Sporočilo je popravil mary_lou -- 3.7.2008 16:46:27 >

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
3.7.2008 16:40:24   
mary_lou
kako pomanjsas sliko na shrani.si da jo pol prilepis na forum? ker ce prilepis v original velikosti pol pride tko ful prevelika cist zdemolira tale forum

< Sporočilo je popravil mary_lou -- 3.7.2008 16:49:19 >

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
3.7.2008 16:49:45   
Janey
zakaj je vse tak oranžno? ojoj user posted image user posted image

evo moj lubek je naredil izpit za motoruser posted image user posted image user posted image user posted image juhuhuh za njega. jaz sem pa vsa v bedu....je že zajahal svojega čopera. čeprav je samo 125 kubični (vsaj to sem izsilila, da nima močnejšega) sem vsa prestrana za njega.

jakec je pa še včeraj pojedel 5-10 žličk kaše, danes zjutraj in prej popoldan pa zmazal tolko da je sfalilo pa je še hteluser posted image user posted image user posted image user posted image pa mu nisem pol dala mleka, pa je bil 3 ure sit, pol sem mu pa dala mleko ker je malo tečkal, ampak ne vem če je že bil lačen.

zdaj pa čakam da se lubek vrne se je valda šel peljat in gremo na obisk v brege pod bradjo sedet na hladnouser posted image user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
3.7.2008 16:51:28   
Suzi*
uuuu, kaka barva. me kr mal mede. user posted image  user posted image

medve sva šle pa ob dveh se dojit, pa smo zaspale .....do štirih. user posted image user posted image  matr, sem po tamalga pozabila it...ponavad ga ob pol štirih poberemo.......sem pol ful šibala, zdej smo pa doma na hladnem.user posted image  zunaj je peklensko sploh v avtu. se je pa pooblačilo in pri nas že nekaj grmi....da bi vsaj dežek malo ohladil tole vročino.

< Sporočilo je popravil Suzi* -- 3.7.2008 16:53:25 >

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
3.7.2008 17:06:34   
mary_lou
PINCI a je ok ancika? men je Tai prejsn teden padu s previjalne ki je v bistvu tud pralni stroj- ampak ko je padu je res ornk zaropotal pa mu nic ni blo- se joku ni, tud buske ni nc mel so prozni tile nasi soncki, sam vem kako se ustrasis pa kok te zre pol to.....sej bo ....user posted image  

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
3.7.2008 17:15:44   
pina-1
ej marička, semčeri full nate mislila ker sem se spomnila da je tebi Tai padu s preijalne. Ana je kar ok. Sicer sem jaz tisti paničar ki iščem kaj vse je danes drugače kot včeriuser posted image . No ampak od padca sem je pa veliko bolj jokava kot je bilauser posted image  To pa drži 100000%

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
3.7.2008 17:25:53   
Bajsa
Ojla!

Mi2 sva 300 na uro uživale na čveku. Komi čakam da bo spet! Sm okol 15 šla, mater me je stara mama 2 krat klicala, da mam delavce doma, moj in njegov fotr, jo je skrbel da nimajo za jest in za pit user posted image user posted image user posted image user posted image  Amapk jaz sem multipraktik in mam vse pod kontrolo user posted image .
No zdej sm se najedla, Zala je prejle še mal sadne kašice pojedla, zdej je pa na zizi zaspala.
Itata vse najboljše za mini RD.
Zdej grem pa v šoping, pa na pedikuro user posted image user posted image  Vračšen noht je user posted image

Pa pa

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
3.7.2008 17:37:31   
mary_lou
ja vem pina kok se ustrasis kr vprasi buci kok sm tulila v telefon k sm jo klicala,  sam ne vem zakaj bi bla bl jokava a misls da se je tok ustrasla? 

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
3.7.2008 18:18:47   
Februarka08
Uf, kakšne barveuser posted image user posted image
Midve sva ble do zdele zuni, odkar sva pršle iz Kavalauser posted image user posted image smo zunaj jedli, potem sva se že ene 2x dojili, mlek sem ji tud zun nardila, celo previle sva se v vozičku.user posted image Zakaj bi not hodu, če ti ni trebauser posted image
Zdej se pa animira na igralni podlogi. Neki gumjastga ji morm kupt, da bom dala kar čez parket v dnevni, pa ne vem kje naj dobimuser posted image da ne bo deka, ker je prevroča, ampak kot majo v vrtcih, da se igrajo... če veste kaj mislimuser posted image mah, bom že kje urajmalauser posted image ker tale igralni center je premajhen da bi sukala okrog, se kuj zagozdiuser posted image

V glavnem, na čveku je blo itak super, kdaj ste že rekle da bo naslednji?user posted image Men je tko dobr z vami čvekat... najbolj važno je pa to, da grem mal od doma, ker grem itak sam takrat, ko se z vami dobimuser posted image

Grem k princeski, pa še moj bo baje kmal dons gor pršu, potem se gremo pa kopat, je pa že večer tuki...user posted image Evo, Larisa je že na trebuhu in ne more nikamoruser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
3.7.2008 18:54:27   
MetiLu
Dan!
Da se še jaz pofočkam, dokler tamal še pančka.
jaz sem s čveka kot vedno odšla zadnja (z Dolenjko), pa še v merkator centru sem se z mojo Petro dobila user posted image  sva čvekale še eno uro, pa mal šle čez trgovince, tamal je spal, v avtu sva še pomalcala, pol pa gas v Grosuplje, kjer sem ga samo preložila v posteljico in pančka naprej ...

Jaz sem si že pripravila maso za šmorn user posted image  ja spet user posted image , tko da si ga grem zdej spečt, mi že paše jest, ker se ozračje hladi user posted image

Tale barva RR je pa res živahna user posted image

Pinči user posted image user posted image user posted image  si mi dala misliti, od zdej se jest tud mal več ne premaknem od previjalne. Kje ti je pa dol zletela, na stran al kako? Men lahko edin k men nazaj zleti, z ostalih strani ima previjalna dvignjen rob user posted image  joj, ne morem verjet kako so teli naši februarčki že živahni ...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
3.7.2008 20:49:37   
Suzi*
ku ku. user posted image  čer.

malo dete spi, upam da je to že nočno spanje...sicer ni podrla kupčka tako da čist verjetno da se bo še zbudila. user posted image  anžej pa zdele še nekaj je, pol pa spat. pridem nazaj potem, upam, da ne bo tako mrtvilo kokr zdele. user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
3.7.2008 20:59:24   
mlavla
čer..

Neža pančka jst mam pa malo časa za RR
Drugače še vedno nestrpno čakam ocene..user posted image
Pa kot ste opazile me na srečanje ni bilo..je dragi avto nucal..tko,da upam,da ko se za naslednjič zmenimo..da bom lahko prišla, saj bi vas že prov rada vidla..
Sva pa bila še malo prej z Nežo zunaj..pa sav kar naprej deležni enih in istih komentarjev...kdor pogleda v voziček reče u kakšna baba, bajsa, tale je pa težka itd. ma mi gredo že mal na živce.user posted image .ma sej vem,da si vsak misli,da drugače itak ne more bit če mene pogledajo...zame pa itak noben ne upa nič rečt..

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
3.7.2008 21:10:58   
mlavla
kje pa ste ?

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
3.7.2008 21:15:01   
Janey
mlavla nič se ne sekiraj. mi imamo iste probleme. dans je ena prišla in je rekla koko je pa vaš star?eno leto? sem jo gledala ko tele v nova vrata pa sem rekla ne skor 5m. jo je skor kap. je rekla moj je 15m pa ma 7 kg je manjši od vašega. mislim ej...

< Sporočilo je popravil Janey -- 3.7.2008 21:18:11 >

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
3.7.2008 21:23:19   
MetiLu
Punce, nič se skirat, vsak otrok je svoji mami najlepši, druga mnenja pa NIČ NE ŠTEJEJO!!!! user posted image

Moj mulček že pridno pančka, jaz pa lubija čakam, da pride s šihta, pol pa pod tuš, pa mal muckat pa spat user posted image

Suzi, kdaj boš zorganizirala srečanje. Zdej k so vinjete bomo na cestninah prišparali user posted image

Mary lou, si mi dala super idejo, bomo mi tudi takole fredija spobali, samo moramo k tašči na obisk, mi doma nimamo banje user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
3.7.2008 21:24:13   
mlavla
ja jst sem našo vagala dones..in ima 7500g..pa smo stari komaj 4mesece..pač  punči rada je..itak sem pa čist zadovoljna sam da je zdrava..

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
3.7.2008 21:27:24   
mlavla
jst pa ravno zdele naročam prek spleta v BC ta fredov obroč..a ve jih mislite dat v morje..?

pa še to sem vam pozabla povedat (za nas je to zelo pomembnouser posted image ) moj dragi bo dobil v tem ta novem šihtu dopust..pa jutri dobi še regres (od prejšnje službe) in to pomeni da gremo tudi mi za par dni na morje...jeee

grem zdej še mal posprav pol pa vam prilepim nekaj frišnih slikc naše punči

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
3.7.2008 21:31:08   
Janey
mlavla jeeeiiiii za morjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image supercaaaa
jaz sem tut prek spleta kar ta obroč naročila. samo kaj ko ne znam sam ene stvari naročituser posted image
mlavla če boš  naročila sam to boš plačala poštnino.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
3.7.2008 21:31:11   
MetiLu
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mlavli, vam prov privoščim user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
3.7.2008 21:32:57   
Suzi*
evo mene nazaj. tamala itak da se je zbudlila, podrla kupčka, mal izbruhala, pa spet na zizo, da je zaspala.

mlavla in vse z velikimi user posted image  nič se sekirat....anžej je bil tud buco fuuul, pa je zdej sama kost in mišica in koža. po moje ima že kakšno leto in pol 14-15 kil. user posted image  žana pa zaenkrat ni tako okrogla kot je bil on.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
3.7.2008 21:34:10   
Suzi*
mlavla, superca a dopust! user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
3.7.2008 21:34:58   
Janey
jaz se čist nič ne sekiram, sem ful vesela da je taki jakec naš. prvič so mi lepi dojenčki da so malo bolj polni, drugič pa naj ga kaka driska al pa kaj pa zgubi v šubu kako kilo.

naš ati je šel pa na fuzbal danes. mene pa čakajo flaške, ker smo bli cel dan zdoma.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
3.7.2008 21:39:15   
Janey
mi smo pa danes neko ful super veliko banjico kupli, ker je bil v oni tak stišan že pa sma se tak smejala prej ko sma se kopala. poki je tak užival. mam take špricke pa ga spricam, pa se pune smeji.
pa doli pri babici je bil danes skor 2 ure...zdaj bo malo mira pri bajtiuser posted image user posted image mogoče se skužla kaj...ker danes je pa tak lepo rekla, če bi prišli malo na obisk in sma šla dol in potem sem rekla da grem nekaj gor in sem nekaj začela prčkat in me ni blo nazaj tak hitro, da je še zaspal doliuser posted image mislim ej zakaj lahko reče tak lepo včasih...ko bi blo vse vredu lahko. mah...sem že tečna s to temo ne? sama sebi tut.kaj šele vam ko skoz težim.
grem flaške umit, pa pridem f5 pritisnit

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
3.7.2008 21:40:38   
Suzi*
aja, Meti, komot se naslednji teden dobimo pri meni oz. v NM!!!! user posted image user posted image   a je katera za???? Me domorodke se itak skor vsak dan dobivamo, vozičkamo ob Krki, pol pa še kakšen sladoled, pijačka, al pa konkretna hrana pade na Loki (ena fajn slaščičarna+restavracija ob vodi). pa velik čveka itak. user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
3.7.2008 21:40:48   
dolenjka
Čer user posted image  Evo, mi smo bili do 20.30 zunaj od kar sva se domov priklatli ob 16.15 user posted image  user posted image  user posted image  Pol je pa padlo hitro kopanje in ziziland, potem pa za nagrado še palkolandija user posted image  user posted image  user posted image
Midva sva pa malo počila in mal papcala, zdej grem pa pod tuš, ker moj je že frišn stuširan user posted image  user posted image  user posted image  Dons je že ta tretji dan, tko da je počas čas za kakšen klepet al pa kar pogovor user posted image  user posted image  user posted image

Marička, midva že od ponedeljka banjo filava, da jo z obročem namočiva da bo imela vajo, pa vsak večer prepozno noter pridemo user posted image  Smo s sosedje taki čvekači, da bi blo treba čez polje s sprehoda priti, da bi šli direkt notri user posted image

Ajd, si jo grem umit user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.