mala_pikica
|
Dobro jutro! Pina, upam, da ste noč lepo preživeli in je Ana vredu. Te pa popolnoma razumem, tudi meni je Lana pri starosti 10m padla s previjalne. Tebi Ana vsaj na srečo ni padla na tla.Ti ne znam opisati mojih občutkov. Meni še zdaj postane tesno pri srcu, ko se spomnim za nazaj. Ampak hvala bogu, da ni bilo takrat nič narobe. Taki mali znajo pasti, pa še mehki so tako, da ponavadi je res vedno vse vredu. Jaz sem takrat previjalno mizico takoj razstavila in smo se previjali na postelji in tudi zdaj bom Lukca začela počasi previjati na postelji. Tako, da punce res jih čuvajte na previjalnih mizah, ker samo trenutek nepazljivosti, pa je nesreča. Jaz sem se takrat samo sklonila, da vzamem body, s tem, da sem imela eno roko na Laninem trebuščku, z drugo pa vzela body, pa se je mala obrnila in je nisem mogla primiti, res groooza, to so grozni občutki, čuvajte . Bamby tudi jaz upam, da bosta s tvojim čimprej imela zopet sliko z zvokom . Saj se midva tudi kdaj spreva, ampak tihih dnevov pa nisva imela še nikdar. Kako pa potem Tim reagira, a opazi da sta vidva skregana. Pa moram te pohvaliti, da znaš ustvarjati prave mojstrovine. Sem že zadnjič napisala, pa mi je potem vse skupaj zbrisalo. Glede teže, pa mislim, da morajo največ pridobivati prve 3m, potem pa začne naraščanje teže upadati. Prve 3m mislim, da morajo pridobiti od 450g navzgor, po treh mesecih pa od 300g navzgor. Če pa se motim, pa naj me katera popravi. Pediatrinja je rekla, da je teža vredu, pa tudi zrasel je za 4cm v enem mesecu. Ostale čvekice pa se danes lepo imejte in upam, da vam ne bo prevroče! lp
|