|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
2.7.2008 21:10:30   
bamby
februarka, so to tiste kašice, po katerih si spraševala?

mala pikica, a ni 300g nekam malo user posted image . Sicer skupna teža je čist OK, v enem mesecu za 300g user posted image .....   Vidim, da ti ne bo dolgčas, ker boš imela še eno otroško družbo user posted image .

Vidim,da se boste jutri spet fajn imele user posted image .
Pri nas je pa še vedno slika brez tona user posted image . Se sploh ne ove, da bi se bilo treba opravičit user posted image . user posted image  od deca!!! Ko je prišel iz šihta je pozdravil, jaz ga še pogledala nisem. Sem postregla s kosilom (sem ga vseeno skuhala user posted image ), poje, se uleže na kavč in zaspi. Sem skuhala kofe, ga spijem, njegov je ostal pa na mizi in pol sem se zrihtala in šla iz bajte po opravkih, mularijo sem pa njemu doma pustila. Ko sem prišla nazaj, je že Anajo po žlički fotral, kofe je očitno spil, ali pa zlil user posted image  (mi je vseeno) in potem sem se samo preoblekla, bila kako uro doma in sem brez besede šla spet iz bajte na sestanek. Pol sem samo še Anajo okopala, nafotrala in spravla spat, sebe stuširala in zdaj sem tukaj.

Tim pa še kar nekaj kuha user posted image . Nekaj je padla vročina, pa jo je nazaj dobil. Moram zdaj spet pregledat kako je z njim. Že spi nepreoblečen user posted image . Po mojem ima spet vročino in je kar omagal, medtem ko jaz na RR visim user posted image .

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
2.7.2008 21:12:14   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Jutri ne pridem prej kot po 9 uri, ker bom Aljaža peljala k tastu, da vsaj v miru spijem kavo z vami, brez da bi spet norela za njim. Ampak bom pa morala nekje najkasneje ob 11.30 / 12.00 it po njega, da mu potem kosilo naredil.

tudi to je nekaj user posted image  user posted image  user posted image

No, moj je šel mal stran od računalnika in sem izkoristila gužvo user posted image  Carica že aja, jaz si grem pa lase samo za vas umit, pa še slivico, če bomo kej debatiral z našim user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
2.7.2008 21:25:31   
MetiLu
Čer!
Samo preverjam, če za jutri še velja user posted image  midva imava sicer pežojčka malo v okvari, tko da se zna zgodit, da prideva s tadrugim avtom, če ga bo možek dal...

Zdej grem pa neki jest, sem lačna...

Dolenjči, jaz žal nimam od Lilči številke, pa je ne morem obvestit user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
2.7.2008 21:30:54   
mlavla
čer...
neža pančka..jst pa mojga čakam,da pride iz službe..
drugač sem pa čist utrujena..mam s tamalo čez dan cel cirkus..ker punči skor nič ne spi..Zanima me kako vaši zaspijo user posted image čez dan? Jih vozičkate, nosite na rokah, dojite???kaj počnete..ker naša je tako sitna(joka, menca učke..zeha..)..po rokah je pa nočem nosit..dones mi je preden je zaspala (ob 13h) spila celo flaško čaja, popapcala levanko..pa še mal čaja pol jo je pa zmanjkal za 2 urci.(to uspavanje pa je trajalo od 10h..do 13h).in to je bilo vso spanje čez dan ..vstali smo pa mal pred sedmo zjutraj??a je to normalno..men se zdi,da bi pri zdejšnji starosti mogla še mal več pančkat?user posted image

drugače pa ko spremljam velikost in težo vašihuser posted image ..opažam, da je naša prav ogromnauser posted image pred vašimi..pa je skoraj najmlajša..točne mere bomo pa zvedli v ponedeljek ko dobimo drugo pikico..

drugače  pa so bili danes znani rezultati izpita, ki sem ga šla pisat v petek..a kot sem že omenila sem imela smolo..ker sem se prijavila na napačen datum..namsto 27.6. sem se prijavila na 27.8...mah sem površna..
zdele sem pisala mail prfoksu..da vidim, če sem sploh naredila pol bomo pa naprej reševali..oh ta faks..

Janey...user posted image  fajn da se ti razvija imunost na taščo.. a za statistiko si že zvedela?

Bamby..upam,da se bo kmalu vklopil zvok??JE pa trmast tale tvoj... Pa da se TIm čimprej pozdravi!user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
2.7.2008 21:39:31   
mlavla
kje pa ste vse??
Ko se pa jst prikažem..pa vse zginete..
a mogoče strašim???user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
2.7.2008 21:42:07   
dolenjka

Meti, sem mislila da jo imaš, ne vem zakaj user posted image  Saj sem ji jaz že popoldan poslala ZS user posted image  samo verjetno ne bo videla user posted image

Tako, stuširana sem, lasje oprani, samo še posušiti si jih moram user posted image

Ju3 moramo biti pridne, da bo v petek kaj dežja user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
2.7.2008 21:54:29   
Februarka08
Jest grem tud ravno pod tuš, mala spi, dec je pa pred tv.
Bamby, hvala so to tiste kašice ipd...user posted image Upam da se zvok čimprej vrne v vašo bajto in bo vse po starem in seveda da se Tim čimprej pozdravi.user posted image

Ne vem a si morm še lase za vas umituser posted image user posted image bom vidla če se mi bo dalo...user posted image pa hit morm ustat zjutri, da si sploh lahko zajtrk nardim... če ne še mleka nam mogla pogret in vodo za tamalo skuhatuser posted image
Danes sem ji probala dat pretlačen kuhan korenček, pa mi je vse ven zmetalauser posted image zgleda še ni to zanjo... prav, jo ne bom nič silila... ji bom nardila samo sokec iz korenčka - tega je ful rada srkala, ostalo jo pa še ne bom silila, ali ji bom pa probala še kakšno jabolko skuhatuser posted image

Lepo nočko, se vidimo jutriuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
2.7.2008 22:41:48   
pina-1
čer.
pri nas je en večer od kuser posted image . Mi je Ana padla s pralega stroja. NE e vprašat kako se mi je to lahko zgodilo, ker še sama ne vem. Obrnila sem se le za sekundo da sem zmočila tisto prekleto krpico, da jo umijem. Ko sem se obrnila je bla že na tleh. Niti ne vem ali se jo ujela v zraku ali ne. vem le da zaropotalo ni. Ona je pa začela takoj jokat, ampak to ni bil jok zaradi udarca apak bolj od straha. Sem jo za silo potolažla in jo takoj dala na joško, kjer mi je zaspala. Ko sem ji joško vzela z ust in ji dala dudo je začela jokat. Komaj jo dobro dvignem in ona bruha tako da je blo vse pobruhano, kavč, jaz ona.... MEne pa panika za umret. Sem klicala v zdravstveni do, kjer so mi rekli, da jo moramo opazovat. Jaz sem jo celo prešlatala in pregledala in nia nikjer nič rdečega, nič natečenega,... z nogicami in rokicai lepo iga. JE bla pa full prestrašena in edini položaj, ki ji je ustrezal je bil pri  meni trebušček na trebušček. user posted image   Sedaj spi in rokice ma dvignjene v zrak. Hvala bogu za AC. Vsaj malo bolj irno bom preživela noč, čeprav ne ve kolko bo spalauser posted image user posted image user posted image

Ko bi vi vedle kako mi je hudo in kako me peče vest, ker se je to zgodilouser posted image user posted image user posted image . Mater, a mi je blo treba tisti frdamani robček močituser posted image user posted image user posted image  

Tako da mene jutri ne bo. Si ne upam, z njo jutri na sončka. ME je vse preveč strah, čeprav sem globoko v sebi prepričana, da ni niič in da je ana v redu. Jutri se bova celi dan crkljali.

Punce oje, ne puščajte svojih zakladkov nikjer saih. ŠEle ko se ti kaj takega zgodi, se zaveš koliko ti ta mala bitjeca pomenijo. Jaz se še sedaj vsa tresem. IN ja sem šla skadit en cigaret. Sedaj pa še pivo pijemuser posted image

MEjte se lepo jutri in mislite kaj na naju z Ano. Midve bova na vas mislili fulll..

Dolenjči tisti dve zadevci pa pridemo iskat v novigrad. OK?

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

Neposredna povezava do sporočila: 3608
2.7.2008 22:41:50   
dolenjka
Vidim, da je danes tudi pri nas samo slika user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

No, bomo pa ju3 toliko bolj zgovorne user posted image

Sej res Bamby, zakaj se pa ti ne priklatiš v LJ user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3609
2.7.2008 22:44:02   
dolenjka
Pinči ni panike, sva s Stopetom do zdaj mislila na vas user posted image

Smo na vezo, kajne?

Suzika, da ne boš zdaj zahinavla user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
2.7.2008 22:48:28   
pina-1
ufff, dolenjči hvala za misli. Sva z Pinotom še oba pokonci, pa sploh nimava volje za it spatuser posted image .

ME je tako strah  za ojo alo pikico....

Jutri pa ti se kaj javim, kako smo preživeli noč.

sedaj se grem pa uit, pa stražit poleg posteljce.

se vam oglasim jutri.

nočka

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
2.7.2008 23:18:43   
nizy
pina -ornk opazuj Ano čez noč user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
2.7.2008 23:40:18   
Suzi*
mi smo že fajno joto skuhal....user posted image user posted image

pina, vse je ok, boš vidla!! user posted image user posted image user posted image

dolenjči, hja, bi znala tud jaz ne prit jutri. user posted image   že tako sem zarad vročine oklevala, zdaj je pa še pinči dodala piko na i. user posted image  sej se kmal dobimo pri tebi al pa pri meni. user posted image  bom pa ful mislila na vas. lepo čvekajte.

zdej grem pa čokolino do konca pojest in še mal k možeku. user posted image

NOČKO!

< Sporočilo je popravil Suzi* -- 2.7.2008 23:42:22 >

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
3.7.2008 0:09:19   
Bajsa
Čer!

Mi mamo pa nov avto user posted image user posted image user posted image user posted image !
meti žal se nam ni izšlo, da bi vašga kupil user posted image , sam sem vseen vesela, smo kupil letnik 04, model 05 za dober dober dnar user posted image user posted image user posted image  Bravo mi!
Dolenjka, ti k si tvojga kupla v tujini, a misleš da se lahko z nemškimi preizkušnami vozim dokler kle vsega ne zrihtamo?
Pina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mirno nočko! Upam, da bo z malo Ano vse v redu!
Jaz sem pa še ful frajerka in Zalo še kr puščam samo, tud na previjalni, ( jo mam sam tko dilo na pojstlci), ker grem kao sam 2 koraka stran do omare kej iskat. Sm se zdej odločila da ne bom več. Da se še nam kej tazga ne naredi. Mater to je res hitr, sam sekunda je dost, ne rabš bit nč stran al pa kej...Jooooj sploh nočem o tem razmišljat! 
Mi2 ju3 prideva, sam ne morem rečt točen kdaj, upam, da kmal user posted image user posted image , da naute vse že prej pobegnile preden mi2 prideva user posted image
Zdej grem pa spat!

Sladke sanje in mirno noč!

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
3.7.2008 6:09:51   
itata
jutro,
spet prvauser posted image  mah tole spanje ne gre pa ne gre. spat šel ob 20:30 in lepo spal do polnoči - to je blo pa to od lepo... pol pa dojenje ob polnoči, 1:20 (????user posted image  - ni se hotu z dudo da me ubiješ, spet sva mojga zbudila in ni mogu spat revež do 4h), pa še ob 4h.... beda

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
3.7.2008 6:51:03   
itata
to pa najbolj sovražim k je zaspan k user posted image , ampak noče zaspat, ampak sam teži. pa že 15 min mi je visel na joški, pestvat se pa tud ni dobr. sem ga dala mal v postlo svojo, da "razmisli" kaj hoče.
jaz pridem k pridem. če bo kej sreče, bom še kej spala zdej. matr user posted image  mali. čez okn bi ga lahk vrgla zdejle tolk sem že fertik... pa kr neki se pritoževat skoz. to je za se fentat res. mogoče me pa sploh ne bo k sem tolk zoprna.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
3.7.2008 7:40:02   
dolenjka
Buči, a ti vidiš izdajalke? Na koncu bova pa še sami user posted image  user posted image

Aja, pa dobro jutro user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
3.7.2008 7:45:03   
Februarka08
Jutro.

Itata, pridi na čvek. Boš videla, boš takoj boljše volje...user posted image
Pinauser posted image user posted image user posted image user posted image upam, da bo z Ano vse ok. Madoniš, res jih ni več za puščat nikjer.user posted image

Jest vas sam še na hit pozdravim, potem pa izklopim računalnik.user posted image Upam da nas bo nekaj na srečanju, da ne bo mrtvilouser posted image user posted image dajte, dajte, da mal počvekamouser posted image

Od Vrtnice že dolgo ni blo nič slišati, kajneuser posted image Škoda k nimam tel., da bi ji vsaj sms poslala...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
3.7.2008 7:45:42   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Buči, a ti vidiš izdajalke? Na koncu bova pa še sami user posted image  user posted image

Kaj sem pa jestuser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
3.7.2008 7:47:32   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Kaj sem pa jestuser posted image user posted image

Ti nisi izdajalka user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3620
3.7.2008 7:47:50   
buči
Jutro, dolenjči, bom rezervirala najbolj senčno klopco, če pridem kaj prej. Ampak ne morem pred 9, ker tasta še ne bo doma. Res moram dat aljaža malo v varstvo.

pinči: user posted image user posted image user posted image user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
3.7.2008 7:49:00   
dolenjka
Važi Bučkica user posted image

Miška, vidim te user posted image  Reci da prideš v LJ? user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
3.7.2008 7:52:03   
buči
dolenjka, kdaj prideš? Februarka? Da vidim, če imma čas še v trgovino skočit?

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
3.7.2008 7:54:59   
misar

IZVIRNO SPOROČILO: itata

jutro,
spet prva  mah tole spanje ne gre pa ne gre. spat šel ob 20:30 in lepo spal do polnoči - to je blo pa to od lepo... pol pa dojenje ob polnoči, 1:20 (????  - ni se hotu z dudo da me ubiješ, spet sva mojga zbudila in ni mogu spat revež do 4h), pa še ob 4h.... beda

dobro jutro

..tud pr nas noč da take pa še ne user posted image user posted image je tamla spala od 20h do 23:30, pomalcala pol pa akcija na pol urce do pol treh ko se jaz razkurim. svojemu rečem ti marš v dnevno pa tamalo sem prines, ker se mi ne lub vstajat vsake 10min. res tko naredimo in smo od pol treh do pol sedmih spal v enem kosuuser posted image user posted image , celo jedla je nazadnje ob pol dvanajstih in potem šele ob pol sedmih user posted image user posted image user posted image , ja spanc je boljš ko  žganc.
jaz mislim, da jo jebe vročina, ker pr nama je kar za par stopinj hladneje..po moje ji bom okno fejst an stežaj odprla pa un vetrc ji bom umaknila pa naj ji luft mal ventilira okol glave user posted image user posted image user posted image

čist je atova on tud ne more spat ob vročini.user posted image

nič grem jaz svojo kavico spit, če mi bo princess dovolilauser posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
3.7.2008 7:55:17   
buči
No, grem pospravit, pa pripravit material za sabo. Pa pa , se vidmo.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.