|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
3.7.2008 7:55:38   
Suzi*
jutro.

joj, itata, res si boga s tem spanjem. naj se vam čimprej zrihta. user posted image

bajsa, user posted image user posted image  za avto. mi tud kupujemo kakšnega malega in starega za mene za po mestu. gremo v soboto mal okrog pogledat. upam, da kaj poceni najdemo.

naša je pa danes celo noč prespala user posted image user posted image  zaspala ob desetih, pa vlekla do šestih. pojedla in se zbudila, se fuuuuul usračkala, da je blo do sredine hrbta. user posted image user posted image  zdele je pa glihkar še ta drugo pojedla in spi. user posted image  še pojem in se zrihtam pa šibamo ven.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
3.7.2008 7:56:42   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Važi Bučkica user posted image

Miška, vidim te user posted image  Reci da prideš v LJ? user posted image

ti meni to? ne ne pridem, čist sem adijo od danes šeuser posted image kaj a so babe skenslale srečanje?user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
3.7.2008 8:05:04   
Suzi*
ja, dolenjka, izdajalka na broju.user posted image  me pa zanima kolk bo ljubljanskih izdajalk, ko bo treba k meni prit. če bo sploh kera prišla. user posted image user posted image  jaz bi tud prišla na srečanje če bi bla blizu. tko mi je pa hudo tamalo eno uro kuhat v avtu oz. jo na ful klimatizirat, ker se je komaj zdaj umiril njen prehlad.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
3.7.2008 8:06:24   
pina-1
jutro.

mi smo vstali. pa saj kaj dosti nismo spali. Ana se je kar zvujala to noč. Ob 1, pa do dveh ni zaspalal, pa ob 5 pa ob 7.... Pa ni hotela vedno zize. Vsakič ko se je malo stresla je začela tulit kot utrgana. IN samo v naročju pri eni je blo dobrouser posted image  
zdej sva meli brorbe za se previt. Čim jo na hrbet odložim tuli. No sej ko je vidla da se bova samo previli je blo dobro, samo je full jokava in občutljiva. Taka še ni bla.. Pa malce bolj umirjena mi deluje danes kot včeraj...user posted image  MAh kaj pa ve. PO moje se ik zdej vse skupi samo zdi.. Jo bom opazoala čez dan pa bom vidla kako se bo obnašala.

Ve se čvekice lepo mejte, pa ne me preveč obirat, ker se mi bo kolcalo celi dan user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
3.7.2008 8:09:42   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

ja, dolenjka, izdajalka na broju.user posted image  me pa zanima kolk bo ljubljanskih izdajalk, ko bo treba k meni prit. če bo sploh kera prišla. user posted image user posted image  jaz bi tud prišla na srečanje če bi bla blizu. tko mi je pa hudo tamalo eno uro kuhat v avtu oz. jo na ful klimatizirat, ker se je komaj zdaj umiril njen prehlad.

evo suzi se podpiše pod tole. srečanje na obali je blo zmenjeno za oj r. dan, pa ga še ni blo. user posted image  user posted image user posted image user posted image

jaz bi tudi šla kej ven z ančko. sam pri nas je že vroče. grem sedaj kavo psit, pa mii dat za oblečt, ker še vedno gola skače okoli po bajtiuser posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
3.7.2008 8:09:47   
dolenjka
Naša noče spat, tko da se grem jaz zdele tušnt, voziček naložim, pripravim najino kramo, jo oblečem in štartava. Samo greva še na bankomat spotoma in v Ivančni se moram ustavit, ker moram protestno pismo zaradi vrtca podpisat user posted image  user posted image  zajebantsko

Predvidevam, da pridea cca 9.30 razen če madam ne zaspi user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
3.7.2008 8:16:50   
Suzi*

jutro pina. sej verjetno je vse ok, samo ana je prestrašena in zato trzne in zajoka, ker se ji zdi da pade. naša je tud to počela kakšen dan, pol je blo pa vse ok. a pri vas je že vroče? user posted image  čimprej ven za kakšno uro v senčko. jaz bom tud šibala zdele.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
3.7.2008 8:18:01   
mala_pikica
Dobro jutro!

Pina, upam, da ste noč lepo preživeli in je Ana vredu. Te pa popolnoma razumem, tudi meni je Lana pri starosti 10m padla s previjalne. Tebi Ana vsaj na srečo ni padla na tla.Ti ne znam opisati mojih občutkov. Meni še zdaj postane tesno pri srcu, ko se spomnim za nazaj. Ampak hvala bogu, da ni bilo takrat nič narobe. Taki mali znajo pasti, pa še mehki so tako, da ponavadi je res vedno vse vredu. Jaz sem takrat previjalno mizico takoj razstavila in smo se previjali na postelji in tudi zdaj bom Lukca začela počasi previjati na postelji. Tako, da punce res jih čuvajte na previjalnih mizah, ker samo trenutek nepazljivosti, pa je nesreča. Jaz sem se takrat samo sklonila, da vzamem body, s tem, da sem imela eno roko na Laninem trebuščku, z drugo pa vzela body, pa se je mala obrnila in je nisem mogla primiti, res groooza, to so grozni občutki, čuvajte user posted image .

Bamby tudi jaz upam, da bosta s tvojim čimprej imela zopet sliko z zvokomuser posted image . Saj se midva tudi kdaj spreva, ampak tihih dnevov pa nisva imela še nikdar. Kako pa potem Tim reagira, a opazi da sta vidva skregana. Pa moram te pohvaliti, da znaš ustvarjati prave mojstrovine. Sem že zadnjič napisala, pa mi je potem vse skupaj zbrisalo.
Glede teže, pa mislim, da morajouser posted image  največ pridobivati prve 3m, potem pa začne naraščanje teže upadati. Prve 3m mislim, da morajo pridobiti od 450g navzgor, po treh mesecih pa od 300g navzgor. Če pa se motim, pa naj me katera popravi. Pediatrinja je rekla, da je teža vredu, pa tudi zrasel je za 4cm v enem mesecu.

Ostale čvekice pa se danes lepo imejte in upam, da vam ne bo prevroče! lp

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
3.7.2008 8:30:19   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

jutro pina. sej verjetno je vse ok, samo ana je prestrašena in zato trzne in zajoka, ker se ji zdi da pade. naša je tud to počela kakšen dan, pol je blo pa vse ok. a pri vas je že vroče? user posted image  čimprej ven za kakšno uro v senčko. jaz bom tud šibala zdele.

zdejle jo napokam v voziček in greo vse tri en mini krog okoli vasi. Upa da je res sao prestrašena in da jo bo minilo. Danes se bomo več ali manj crtale.

mala pikica sej meni je Ana padla na tla v kopalnici. sam ne vem če je glavo uspela na tla dat, preden sem jo jaz dvignila... grem kliče, joče...

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
3.7.2008 11:48:14   
mala_pikica
Pina, potem pa sem jaz narobe razumela. Sem mislila, da si jo še v zraku polovila. No, samo, da je vse vredu. Ti jo samo opazuj, da ni preveč zaspana ali pa mirna, pa da ne bruha. Zate pa en user posted image , pa ne si zdaj preveč očitati. LP

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
3.7.2008 12:43:01   
itata
moj otrok se pa sicer še ne obrne iz hrbta na trebuh ali obratno, zna pa že skor sedet sam!! tko če je naslonjen ob kavč se še ful maje, ampak v vozičku, če ga dvignem za 1 stopnjo tko na kot kaj vem 45 stopinj al pa mal manj je naklona, se on lepo naprej "opre" na une za zavezat in sediuser posted image
zdej se bova počas dojila pol bo pa okol 14h spet bučka na programu... na spanje še ne vpliva, mu je pa dobr za jestuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
3.7.2008 12:48:33   
Suzi*
dan. me smo prej čist skuhane prišle domov. no, vsaj jaz. v senčki je ful lušno ob krki, ker lepo pihlja, ko pa na sonce prideš, pa še v hrib, jao, sem mislila, da bom dušo spustila. user posted image  zdej bomo pa počas klimo zalaufal, pa me ne vidjo več ven.....no, edin po anžeja moram z avtom v najhujši vročini. user posted image  mah bo že. user posted image

pina, kako ste???

čvekice pa še pridno čvekajo??? user posted image

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
3.7.2008 12:49:56   
Suzi*
aha, itata, a ste že doma?? al nisi čla na čvek?

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
3.7.2008 13:29:51   
Suzi*
nekaj čudno ven meče tale RR.user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
3.7.2008 13:30:12   
Suzi*
user posted image user posted image  zdej pa dela.user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
3.7.2008 13:38:31   
pina-1
o suzi a sta se skoraj stopili??user posted image

mi smo kar ok. Ana počasi prihaja k sebi. je še vedno full sitna in noče biti na hrbtu ampak se mi zdi da je že bolje. Je pa fulll bolj umirjena kot ponavadi. PRevidna bi rekla.

A čveke pa še jezike brusijo?user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
3.7.2008 13:39:35   
Suzi*
DIPLOMSKA..

Zajcek se odloci za studij in tako pride cas, ko zacne pisati
diplomsko nalogo. Naslov njegove diplomske je: Volk je bedak.

Novica se hitro siri po gozdu in zivali ne morejo verjet, da je zajec
tako predrzen. Tako pride mimo veverica in vprasa zajca, ce res pise
diplomsko o  volku..  Zajec ji pritrdi in pove, da je naslov: Volk je
bedak.

"Ti si nor, volk te bo ubil" ga svari veverica, zajec pa ji odvrne, da
mu volk nic ne more, saj ze naslov diplomske pove, da je bedak.
Veverica stece do volka in mu pove, da zajec pise diplomsko z naslovom
Volk je bedak. Volk ji ne verjame, da bi bil plasni zajec tako
predrzen  in se za novico ne zmeni vec.

Nato pride k zajcu lisica in preveri, ce zajec res pise diplomsko z
naslovom: Volk je bedak. Tudi ona posvari zajca o nevarnosti, zajec
pa  ji odgovori, da mu volk nic ne more, ker je bedak. Tudi lisica
stece do volka in mu pove novico o pisanju zajceve diplomske naloge,
tudi njej volk ne verjame, da bi zajec zbral pogum za tako predrznost.

Nato pride na obisk k zajcu sova in tudi njo najprej zanima, ce res
pise diplomsko z naslovom: Volk je bedak. Res je, ji zagotovi zajec.
Kaj mi pa more volk, saj ze naslov diplomske pove, da je bedak. Tudi
sova se nemudoma odpravi k volku in mu poroca o predrznosti  studenta
zajca.

Tokrat volk verjame in oddirja k zajcu, da se se sam preprica. Ves
zasopihan in besen pridrvi do zajca in ga vprasa, ce res pise
diplomsko? Res je mu odvrne zajec, naslov pa je Volk je bedak
.

Volk znori in prime zajca za vrat in ga pricne davit. Takrat iz
grmovja stopi medved in nabuta volka, da se se tri mesece ne opomore.

In kaj je poanta te basni?  Ni vazno kaksen je naslov tvoje diplomske
naloge...

..... VAZNO JE, KDO TI JE MENTOR !!!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
3.7.2008 13:41:47   
Suzi*
o pina, sam da ste boljš. Ana bo pa kmal pozabila kaj je blo in bo spet po starem. user posted image

ja, sem se napiiiilaaa vode ko sem domov prišla, sem več kot pol litra eksala, pa se najedla, pa pod tuš šla.....se zdej boljš počutim.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
3.7.2008 13:50:55   
Suzi*
jao jao, kakšen podvig je pa spalko prat. user posted image user posted image  bom celo ekspertizo nardila. včeraj sem jo 2x prala v pralnem stroju, pa se ni oprala, sploh se niti ni cela zmočila.user posted image  sem jo namočila zvečer v bano.....kolk je to težko ko se vode napije, za znoret.....zdej se pa matram odcedit....matr...valda na zunanji strani dihta čist.....popi***** bom. user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
3.7.2008 14:01:24   
itata
suzi: mali mi je pol spal do 10h. pol sva se cela naštimala in kao da greva - sam voziček sem mislna še v avto dat, pa uleti soseda k mi je knjigico za uvajanje hrane prinesla... pa je nisem mogla glih "odgnat", tko da je bla kle pol do 11h, ko je pa mali že neki tečen ratal in je hotel že mal spet it dremat. tko da ni blo nič iz tega. zdej popoldne se je pa lepo igral z mano 1 uro pol sva se dojila in pojedla bučko - ful pridno je in nič ne meče ven in nič ne packa - no problem glede hrane zaenkratuser posted image  pol je pa zdejle mi tko ene pol ure konkretno težil. nič ni blo dobr. ne joška še mal za zaspat, ne pestvat - mu je vroče, ne vrtiljak, pol sem ga pa mal v vozičku za hišo migala gor pa dol pa je zaspal v 5 min... vroče pa ful, sam kaj čmo, tko mu pač očitno paše voziček za zaspat. zdej sem ga pa lepo gor na hladno prinesla, da mi ne zakuha. jaz grem pa kosilo končat pol pa upam, da mi bo uspel kej zaspatuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
3.7.2008 14:09:24   
pina-1
uuuuu nova barva RRuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
3.7.2008 15:13:45   
itata
bamby; upam, da bosta z možem kmal zakopala bojno sekiro...
pina: upam, da ste se že pomirili danes...

mi smo pa danes stari 5 mesecev. madonca čas letiuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
3.7.2008 15:16:14   
itata
alergije: imam na mailu knjigo o prehrani alergičnega otroka, če katero zanima naj mi pošlje ZS - jo je napisala ena gospa čist iz svoje prakse in ima veliko zanimivih receptov tako za doječe matere kot za otročke...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
3.7.2008 15:38:00   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: itata

mi smo pa danes stari 5 mesecev. madonca čas letiuser posted image

to pa res! Se mi zdi, da sem komaj včeraj rodila, pa bomo mi tut drugi teden že stari 5 mesecev user posted image

Sem vas končno spet uspela malo pridit prebrat.

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
3.7.2008 15:43:43   
Marusah
Midva bi tut takoj pršla na srečanje....pa nimam avtauser posted image   Ma moj tako gužvo v službi, da ga vsak dan rabi do 5-ih. Moj pa nima klime, tako, da kr stoji na parkirišču - verjetno ma že akumulator prazenuser posted image  

Ima pa moj možek v ljubljani zdaj dva projekta tako, da je 2x na teden ziher v LJ.  Če je katera za kako kavicu dopoldan, kamot pridem z njim do LJ.

< Sporočilo je popravil Marusah -- 3.7.2008 15:45:02 >

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.