tana7
|
Pozdravljene! Najprej malo poročil o dogajanju pri nas Handling - končno sem se jaz buča spomnila, da po nekaj ovinkih poznam avtorico knjige "Igriva vadba za dojenčka - spodbuja uspešen gibalni razvoj". Notri naj bi bilo vse lepo napisano glede tega, kaj mene zanima (dvigovanje, nošenje, gibanje,...) - jo dobim že danes popoldan!!! Daktarin - ups..ranice se lahko naredijo? No, sem danes že dala prvo dozico. Zakaj se mizdi, da imajo to skoraj vsi otroci?? Soor mislim. A ni to malo čudno?? Da ni res tako, kot je ena napisala, da so bile samo močne obloge od mleka in ne zares soor Itak, da vsak P drgač reče Likanje - no, pa sem ji danes dala prvi nezlikan bodi - ampak res..kaj se ji pa zaradi tega lahko zgodi, saj se dotika vsega možnega drugega, tudi mojih nezlikanih cot in igrač... Spanje ponoči: Včeraj je nazadnje papcala okoli 22.00, potem pa ni hotela zaspati, kar naju je čisto šokiralo, ker zvečer vedno trdo zaspi.No, potem je zaspala malo po 23.00. In naslednjič je jedla okoli 6.30!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sploh mi ni nič jasno. Seveda me je že prej zbudila s svojim godrnjanjem, pa vstanem nekaj po 3.00, ampak ko sem jo pogledala, je imela zaprte oči in zgledala, kot da spi. Pa sem legla nazaj. Naslednjič sem vstala nekaj po 4.00, popolnoma ista zgodba, zaprte oči. Pa sem jo spet pustila, da vidim, kam se bo ta zgodba razvila. In naslednjič sem vstala zaradi godrnjanja (vmes sem vedno zaspala) nekaj po 6.00, pa tudi ni zgledala ravno budna, je bila pa že pravokotno na posteljo, tako se je med godnjanjem zvalila. Pa sem jo vseeno dvignila, šla previt, pa se je na previjalni šele res zbudila. Nisem si je upala več pustiti, ker res dolgo ni jedla in bila previta. Sedaj se pa nama postavlja nagradno vprašanje: a sva jo midva brezveze "zbujala" vse te noči do sedaj????????? Ker nikoli se ni resno zbudila in začela jokati ponoči. Vedno je mene v neki točki njego godrnjanje zbudilo in sem pač mislila, da če ne joka, pač tako daje vedeti, da je lačna. In sva se šli dojit. V veliki večini primerov je bila čisto boga pred dojenjem, komaj učke odpirala. Ampak to je bilo vedno med 3.00 in 4.00, jedla pa je pred tem med 21.00 in 22.30. Pa se mi je vedno zdelo logično, da je lačna, ker je že minilo toliko časa. Zdaj pa res več ne razumem zadeve. Kako ve ponoči veste, da je čas za dojenje/hranjenje??????? A je možno, da je lahko naša štrukla tako dolgo ponoči brez hrane?? Špelin@, zate!! Pa naj čuvajo Tomažka. In ne mi zamerit: kaj je to park zvončkov? Malo si mislim glede na kontekst, ampak ne čist dobro...
|