|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
2.7.2008 14:59:54   
Anitka
Ojla!

Ojoj Estrella, vidim, da sva na istemuser posted image user posted image user posted image Tudi mi še nismo kakali. Bogi naši malčki. Bom poskusila še z brinovo mastjo okrog popka, če ne pa šibam v Avstrijo po mikroklizma gel, ki je na naravni bazi in bom upala na čudež.

Estrella vse najboljše in najlepše ob tvojem prazniku.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ups mi pa še nismo vložili za otr. dodatek. Moramo zdaj to počasi uredit, a ne?user posted image user posted image

CatJa ne nam uiti.

Mi tudi zelo vlečemo in potiskamo glavico nazaj in sva se zmenili s pediatrinjo, da če jo bo pri dveh mesecih še vedno tako zelo potiskal mi da že takrat napotnico. Mi pa to počne že od prvih dnevov v P. Jaz ga med spanjem skoraj vedno najdme v takem zategnjenem položaju, pa še noge ima v tisto smer. Je kot lunicauser posted image

Alarm...

Se oglasim in dopolnim kasneje, ko bo spet mogoče

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
2.7.2008 15:01:26   
Taula
Ups mi pa še nismo vložili za otr. dodatek. Moramo zdaj to počasi uredit, a ne?

Uredi v roku 90 dni po rojstvu, ker dobiš denar še za nazaj. Drugače ga ne dobiš.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
2.7.2008 15:25:25   
kodrana
naša Tara tud že 2dan ni kakala, pa sem jki kar s palčko (spet) pomagala. pa sem rekla,da ne bom več. user posted image ampak če je sitna, ko..
pa še papca ne. evo, od jutraj smo pojedli 190ml z muko. na enkrat poje nekje največ 60ml. danes je največ  40ml. user posted image
kolko so kaj vaši pojedli do sedaj?

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
2.7.2008 15:33:53   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana
naša Tara tud že 2dan ni kakala, pa sem jki kar s palčko (spet) pomagala. pa sem rekla,da ne bom več. user posted image ampak če je sitna, ko..
pa še papca ne. evo, od jutraj smo pojedli 190ml z muko. na enkrat poje nekje največ 60ml. danes je največ  40ml. user posted image
kolko so kaj vaši pojedli do sedaj?

Na koliko časa pa je?

Moj user posted image  je 5x preko dneva in 1x ponoči - zadnje dni se mu je ful povečal apetit in spije vsakič po 140 ml (popije vse, kar mu pripravim).

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
2.7.2008 15:52:43   
kodrana
ravno zarad tega, ker poje samo max cca. 60ml, ji ponudim večkrat. na 2h recimo. včeraj sem jo pustila skoraj 4ure. sem mislila, da bo potem pojedla več. aha, sploh ni hotla nič. ne vem kaj ji je. mogoče tud zarad tega noče, ker poliva potem. mah, ne vem. zdaj imam itak novolac mleko proti krčem in novolac za kakanje. to bo treba prvo ponucat. potem bom kupila še proti polivanju. mah..
je pa hecno to, da jo skos silim,da poje nekaj. ima pa že nekje 5,5kg. kar pomeni, da je od prvega meseca se sedaj v slabih 3t pridelala že 1kg. torej vse skupaj od rojstva že nekje 2300g. kar pa ni slabo, kajne?

sanje so se uresničile..

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
2.7.2008 15:59:56   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana
ravno zarad tega, ker poje samo max cca. 60ml, ji ponudim večkrat. na 2h recimo. včeraj sem jo pustila skoraj 4ure. sem mislila, da bo potem pojedla več. aha, sploh ni hotla nič. ne vem kaj ji je. mogoče tud zarad tega noče, ker poliva potem. mah, ne vem. zdaj imam itak novolac mleko proti krčem in novolac za kakanje. to bo treba prvo ponucat. potem bom kupila še proti polivanju. mah..
je pa hecno to, da jo skos silim,da poje nekaj. ima pa že nekje 5,5kg. kar pomeni, da je od prvega meseca se sedaj v slabih 3t pridelala že 1kg. torej vse skupaj od rojstva že nekje 2300g. kar pa ni slabo, kajne?

Torej zadosti poje user posted image

Glede količine popitega mleka: moj mali ga je pred nekaj tedni fajn biksal, ker je tudi nehal piti pri slabega pol deci in se je drl ter otepal user posted image  Ampak sem vztrajala in mu vmes dajala dudko, potem ko se je pomiril, pa sem mu spet nekako "uturila" flašo - tako je hranjenje trajalo kar cele pol ure, da je popil 1 dl. Sem si rekla, da bom bolj trmasta od njega user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
2.7.2008 16:01:09   
tally

ojla!

Najprej Estrella* vse naj naj za RD user posted image !

Valentina 2006 hvala za geslo imaš dva zlata sončka user posted image user posted image !
Poškilila sem še v druge albume:Špelin@, Estrella*, Sončnica Sandra*** kašne lepe hroščke imate, vsi so prav corti user posted image user posted image user posted image .

Taula lahko dobim tvoje geslo da vidim tvojo žabico.

Eole žal sem pozabila vprašat kako se imenujejo, samo bel recept mi je napisala iz njega pa žal ne znam prebrati, k tko po zdravniško lepo piše. Ko jih bom nabavila povem.

Špelin@ tisto si pa dobr zrihtala, kaj jo pa briga če dojiš user posted image . eni se pa res v vse vtaknejo.

Kodrana moja pikica poje kokr kdaj 100ml-130ml na obrok, podnevi pa je na tri ure ponoči pa se enkrat zbudi od 3-4, koliko poje pa ne vem ker jo dojim, podnevi sipa črpam in ji dajem po flaški.

CaTja kam bežiš.

Glede mehčalca- jaz perem z njim odkar smo prišli domov in njene cotike perem skupaj z našimi in je do sedaj HB bilo vse ok.

Punce kako pa zgleda to da vaši dajejo glavico nazaj? Emilija jo daje tudi in zgleda tako, da ko leži na boku se prav usloči ko se preteguje, glavico da nazaj pa ritko prsni koš pa naprej. A to je to?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
2.7.2008 17:00:53   
Soncnica Sandra ***
originalno sporočilo: Estrella
Mala še vedno ni kakala 9 dan Dala svečko in niččččččč. Klicala P in mi zabrusi da je ok, če je dojena in vpraša če je kaj prizadeta Sem ji povedala, da ne je dovolj, ta pa me je takoj zabila; kako pa veste, a jo tehtate? Ko sem ji povedala, da spoije cca50-60ml je pa rekla pridite se pokazat.

Joj bogeca malauser posted image
Tudi pri nas imamo težave s kakanjem. Upam, da sta dobro opravili pri P.

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
2.7.2008 17:01:00   
Soncnica Sandra ***
originalno  psoročilo: tilči
Koliko kapljic pa dajete? Nama je rekla, da začneva z eno in končava pri 3.

jaz sem prvi teden dajala eno kapljico, drugi tedn dve in sedaj po tri.
Proti rota virusu pa je verjetno ne bom dala cepiti, ker ni rečeno, da bo pomagalo, tako kot je tolahko pri gripi, da je potem še huje.

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
2.7.2008 17:04:43   
Soncnica Sandra ***

Ojla!

Punce, če je katera, ki daje svojemu hroščku kapljice AD3 ali pa Plivit D3 in ima po njih hude krčke, imam doma še eno neodprto stekleničko kapljic Olevit, ki ne povzročajo krčkov. Vsaj tako pravijo. Poznam kar nekej mamic,ki so zamenjale kaplice in ki so jim pomagale, tako da če katera želi, ji jih lahko pošljem.
Drugače se te kaplice dobi v AUT pa tudi v nekaterih naših "zdravilnih" lekarnah.
Naj pa me kontaktira na ZS če jih katera hoče.

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
2.7.2008 17:16:56   
sesil
evo mene po dolgem času

najprej novi podatki, ker smo bili danes v posvetovalnico. trenutno imamo 4100g . (težo nevem od kje štejete, odpustna je bila 3370, rojena pa 3480). glavica 36, zrasli smo pa na 55. P pravi da smo lepi in lepo rastemo. je pa bila zelo pridna pri P, čeprav smo čakali vrsto kot nori več kot 1 uro. seveda, ko pa je bila cel dopoldne vriskač.
zdej pa še o dojenju. ne se sekirat , za te nadležne tetke in babice, ker jim nikoli ni prav. meni tudi non stop sprašujejo ali dojim in moj odgovor je ja, samo dojim. pol pa vprašajo kolko se je zredila in ko jim povem so pa izjave v smislu a tako malo? pa zakaj ne dodajam pa bla bla bla. nikoli jim ni prav. špelin, hvala za idejo, jaz bom tudi naslednjič vprašala kako kaj seks pri njihuser posted image .
Estrella, lepo praznuj.
pa še eno vprašanje. jaz sem se naveličala prekuhavat flaške za čaj, pa me zanima če imajo sterilizatorji plac tudi za prsno črpalko, al je samo za flaške?

nekaj se spet oglaša, to bo Aneja...

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
2.7.2008 17:46:24   
tana7
Pozdravljene!!

Preden se še drugič danes odpraviva s štruklo ven, še mal nakljocam na forum user posted image

mehčalec - ne uporabljamo ga SPLOH - Še nikoli ga nisem kupila, če lahko verjamete user posted image Nikoli nisem marala preveč kemije brez potrebe. Sicer pa perem cunjice in pleničke od user posted image na 60 C in potem še dodatno spiranje.

me pa nekaj drugega zanima - še vse likate?? Do kdaj boste prelikavale tetra plenice in cunjice zaradi steriliziranja? Naša patronažna je rekla, da do enega leta, pa se mi zdi to malo pretiravanje. Saj ni nič drugega sterilizirano (moje joške, naša sedežna, dekice, brisača, moje roke, dudo spiramo samo pod vročo vodo,...)

AD3 povzročajo krčke?? To ve resno mislite? Hm... Do zdaj po moje nekih resnih krčkov ni imela. Včeraj smo pa dali že prvo kapljico...

Glede Daktarina in soora: soor so gljivice, a ne? A katera ve, kaj se zgodi, če Daktarina ne bi dajali? Recimo, da nismo imeli sedaj pregleda pri Pin nismo dobili Daktarina in se nam bel jeziček ne bi zdel nič "posebnega"... Nekako nisem navdušena, da ji dajemo neko zdravilo, če res ni nujno, pa me zanima, kaj se zgodi, če tega ne naredimo.

Pri nas je še vedno strašen misterij tole prenašanje user posted image in podiranje kupčka. user posted image V položaju lupinice nikakor noče biti. Ne mara biti upognjena navznoter. Najraje je raztegnjena. Ko jo poskušam dati v položaj lupinice, se mi steguje user posted image Pa nam P včeraj ni nič rekla, da je opazila, da je kaj preveč zategnjena nazaj...hm... Res bi rabila ene dobre fotke, kako se pravilno drži otroka, vse možne pozicije - moram malo pobrskati po netu
Razmišljam tudi, da bi prosila patronažno, če pride še enkrat vmes nepredvideno k nama, da nama pokaže ta handling. Mislite, da bo za?? A ji lahko tako nekaj plačaš? Res sem malo obupana gglede nošenja. Kdo bi si mislil, da mi bo to delalo probleme?!?

Široko povijanje - a katera povija z dvema tetra?
mi imamo oceno 2a, pa se mi zadnje čase zdi, da nogici nista pod kotom 45 stopinj, ampak manj in sva danes dala dve tetra plenici. Tako bolje zadeva zgleda, ampka sedaj je kot ena velika vreča, prav smili se mi user posted image Pa še ko jo dam na trebušček, ima nogice kar v zraku, ker so plenice sedaj tako na debelo. Saj ne vem, kaj je slabše user posted image Pa na odpustnici iz P nam je pediatrinja napisala, naj povijamo z dvema tetra, samo sestre in patronažna so rekle, da je ena čisto dovolj user posted image Ampak, čeni 45 oz. 90 stopinj med nogicama, to verjetno že ni OK?? user posted image

Spraševanje glede dojenja - sočustvujem z vsemi, ki ne dojite, pa vas to sprašujejo - resno. Meni bi bilo to verjetno precej grozno. Je pa zanimivo to, da pa meni sicer tudi gledajo neznanci v košaro in kdaj kaj vprašajo (ime, starost, spol....), ampak glede dojenja me pa res še ni noben vprašal.
Če me pa mama in sestra ne bi razumeli, bi se mi pa res že zdelo malo tu mač - od koga pa naj človek pričakuje razumevanje, če ne od družine???

Dopust, morje
Naslenji pregled pri P imemo šele 26. avgusta!!! Pa sem mislila, da bomo šli konec avgusta že na morje user posted image Sem rekla sestri, če lahko malo prej, pa je nekaj momljala, eh... pa nič. Bomo pa šli takoj po tem. Kakšno je sploh vreme takrat v Dalmaciji in temperature morja Nisem bila v Dalmaciji že 5 let, ker sva raje vsako leto prenašala nahrbtnik po svetuuser posted image Pa sedaj sploh ne vem, kako najti kašen dober apartma na Jadranu. Kako sploh veš, kakšna je plaža tam, pa kako daleč od plaže je itd.... Kako ve najdete prostor za dopustuser posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
2.7.2008 18:29:51   
Kaja08
Dan bejbe!
Mi smo imeli pa danes posvetovalnico. Malček se je kar konkretno poredil in zrasel - ima 4880g in 57 cm! Zdravnica je fuuulll u redu, je rekla, da nič čaja ne dodajat, temenca in gube moramo mazati z oljem, dobil smo recept za AD3 kapljice... Naslednjo kontrolo teže imamo konec meseca - 29.7., pri treh mesecih imamo pa pregled kolkov. Sicer je imel ob rojstvu ocenjene kolke 1a, ampak je rekla, da glede na to, da ta pregled plača zavarovalnica, zakaj pa ne bi potem pregledali user posted image  
Najbolj mi je pa pediatrinja zato všeč, ker mi ni nič težila, da ne dojimo oz. da dodajamo AM - glede na to, kako mi je patronažka težila in najedala, sem bila kar nervozna, kaj bo P rekla, ampak je carica - je rekla, super, glavno, da je mali sit user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
2.7.2008 18:38:04   
eole
tana7 tudi mene zanima, kaj se zgodi, če se soor ne zdravi??

mi imamo naslednjo posvetovalnico 31.7. očitno ko bomo imeli vsak mesec?

ali vam hendlinga niso pokazali v porodnišnici? meni ga je pokazala fizioterapevtka. vendar včasih ne gre.. recimo tisto dvigovanje od strani.. si pa lahko za prvo silo pogledaš tole: http://bibaleze.si/clanek/dojencek/nega-dojencka.html

teža -  vaši hroški so kar lepo napedovali v enem mesecu. naša user posted image  je prav boga. se vidi, da smo imeli na začetku hude tažave z dojenjem..

dopust - tudi mi ne vemo kam bi šli. na hrvaškem nisva bila že .. uh se ne spomnim sploh kdaj.. bi pa šli septembra.. ima katera kakšen predlog kam?

< Sporočilo je popravil eole -- 2.7.2008 18:48:30 >

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
2.7.2008 19:08:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

****: dobro opravita danes. Držim pesti, da bodo rezultati negativni. Naj te potolažim, moj je imel ugotovljeno alergijo na KML in je bil nekaj časa na pregominu in sojinih ter riževih izdelkih, okoli 3 leta pa ni bilo več ne duha ne sluha o kakšni alergiji. Je izzvenela.

Estrella:
Najprej ti želim vse najboljše za tvoj rojstni dan.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Na tortico greva kdaj? Na dieti sem bila včeraj cel dan, a si predstavljaš...en cel dan. Sedaj pravim da bom od 5 naprej user posted image user posted image .

Testi tistih 9 stvari ki so ga testirali poleg KML je vse negativno, vendar to še ni to. Poslali so še kri v Ljubljano na bolj temeljite preiskave. Mi je pa alergologinja ukinila dieto in pravi naj kar jem vse in da ima dober občutek, da alergija ne bo pravi razlog za sluz v baltu in da Omar ne izgleda kot alergik. Je namreč čisto normalno razvit in prej močan fant kot pa suha glista...user posted image user posted image
Torej za enkrat vse o.k..imamo pa še testiranja konec tega meseca ponovno.

Naj pa povem da brez drage Špeline jaz te bolnice ne bi našla NIKOLI...Špelin@ - HVALA!!!user posted image user posted image user posted image

Drugače pa mi sedaj redno kakamo vsak dan po masaži stistim oljčkom...user posted image user posted image user posted image  Samo še vedno kakamo sluz user posted image user posted image

Kodrana:

Sterilizator in grelci. Ne uporabljam nič od tega. Mleko segrejem v lončku z toplo vodo ali pa kar pod pipo tako kot delajo to v porodnišnici, če si imela priliko videti...
Steriliziram pa ne. Enkrat na 2 dni dam vse stekleničke in pumpico v razlužilo za pol ure fajn splaknem in to je to. razkužilo pa imam od CHICHOTA - prav za stekleničke in podobno.

Eole:

izčrpam si jaz mleko iz črpalko.  In jo steriliziram samo enkrat na dan ali pa celo na dva dni. Vmes jo pomivam samo z vročo vodo prav tako vse ostalo... Imam pa ročno črpalko od aventa.

jana:

Me veseli, da si se končno odločila za te aquaflo blazinice. Meni so pomagale v 3 dneh, sem jih pa dajala v zmrzovalno skrinjo.

ah, sem komaj na 69 strani in imam alarem za hrbtom... se morda oglasim kasneje, ko minejo krči...

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1790
2.7.2008 19:49:08   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

CatJa...ne beži nikamor. Jaz vedno preverjam podatke na seznamu o tvojem Marku, ker sta z našo žabi rojena tako blizu da vidim kako on napreduje. Naša je proti njemu palček, ker je tako mala.user posted image  No sej v kg ne zaostaja, samo cm jo bašejo.

Smo šele zdaj dobili internet nazaj, je bla kao cel dan napaka na omrežju user posted image . No, sem vsaj eno goro majčk in srajc zlikala.

Skratka, da ne boste mislile, da bom kar izginila z obličja RR ali da sem kakorkoli užaljena, le smiselno se mi ne zdi sodelovat na temi, kjer očitno nisi dovolj zanimiv, ne vem, ker imam premalo težav al kaj, ne vem. Je pa res, da kdor me pozna, ve, da nimam dlake na jeziku in pač povem stvari takšne kot so. In sem pač povedala user posted image

Taula, ne boj se, statistične podatke bom pa že sporočala user posted image

Geslo je res spremenjeno, nisi blond-blond user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
2.7.2008 20:07:53   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Ups mi pa še nismo vložili za otr. dodatek. Moramo zdaj to počasi uredit, a ne?

Uredi v roku 90 dni po rojstvu, ker dobiš denar še za nazaj. Drugače ga ne dobiš.user posted image

a res ? je to 100 %, ker ga jst še tud nisem oddala, pa bom zdej, in da vidim če bojo za nazaj nakazal.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
2.7.2008 20:48:09   
špelin@
CatJa, ne ga srat, no, resno, nisem zdajle ta prave volje za to - madona, kje imam smajlija z valjarjem, ne utegnem iskat user posted image  Lej, ko sem jaz poročala o pregledu pri G in o jamranju nad svakom, me tudi nobena ni niti povohala, pa ne bom zdaj v jok pa na drevo - ne v reali, ne virtualno user posted image  Meni se zdiš fajn ženska in te rada berem, ni ti pa treba tako hitro povesti surlaka, pa če zameriš al pa ne user posted image  Včasih nas je treba v rit brcnit, če kaj spregledamo!!!

Drugače se bom pa danes dobesedno samo še zjokala, ker je mali O-B-U-P-E-N user posted image user posted image user posted image  Od šeste zjutraj ni spal niti 10 minut skupaj - zadrema in dremlje, potem oči po max. 3 minutah odpre, gleda naokoli cca. minuto, nato pa začne sitnariti. Na rokah ga niti pod razno ne morem imeti cele ure, zato ga odlagam, on pa rjoveeeeeeeeeeee user posted image  Že včeraj ni čez dan nič spal, ampak sem si rekla, da je pač izjemoma, danes pa se mi že rola user posted image user posted image user posted image  Bolan ni, ker se čudežno "pozdravi" na rokah (točneje, da gleda čez ramo) in v avtu. Sicer so vmes obdobja, ko se zamoti z gledanjem mojega ksihta, igračk, sestric ipd., ampak od neprespanosti je potem spet hitro tečen kot driska user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
2.7.2008 20:52:52   
Kaja08
Naš Žiga ima pa drisko user posted image user posted image  Že včeraj je dvakrat driskal, potem pa danes do večera ni nič kakal in sem mislila, da je že v redu, zdej je pa spet driskaluser posted image  Je rekla zdravnica, da je težko rečt, če je to od moje prehrane prišlo, ampak da če se ne bo popravilo, moramo še ta teden priti nazaj...

Pa še nekaj - zadnje čase ful bruhne po dojenju, ko pa damo flašo, pa normalno lepo kupčka podre. Kadarkoli ga pa dam na dojko, pa nekaj časa vleče, potem se pa  začne zvirati in jokati in velikokrat prav ornk bruhne user posted image  Kaj naj naredim user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
2.7.2008 20:54:18   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Drugače se bom pa danes dobesedno samo še zjokala, ker je mali O-B-U-P-E-N user posted image user posted image user posted image  Od šeste zjutraj ni spal niti 10 minut skupaj - zadrema in dremlje, potem oči po max. 3 minutah odpre, gleda naokoli cca. minuto, nato pa začne sitnariti. Na rokah ga niti pod razno ne morem imeti cele ure, zato ga odlagam, on pa rjoveeeeeeeeeeee user posted image  Že včeraj ni čez dan nič spal, ampak sem si rekla, da je pač izjemoma, danes pa se mi že rola user posted image user posted image user posted image  Bolan ni, ker se čudežno "pozdravi" na rokah (točneje, da gleda čez ramo) in v avtu. Sicer so vmes obdobja, ko se zamoti z gledanjem mojega ksihta, igračk, sestric ipd., ampak od neprespanosti je potem spet hitro tečen kot driska user posted image

Jap, poznamo...jutri je polna luna, mogoče pa to vpliva na malčke. Naš je tudi že dva dni tečen, ponoči ne spimo, se samo prenašamo naokoli in iščemo pozicije, v katerih ne bi jokal. Podnevi pa tudi zaspi za 5 minut, potem pa spet jokanje in stokanje user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
2.7.2008 21:06:36   
kodrana
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

[/quot

kot bi brala sebe. dobro,da je setra na počitnicah in jo ima cel dan na rokahuser posted image . ne vem, kaj bo potem, ko nje ne bo večuser posted image . sama bom spet gagala. sem zadnjič misla,da je kej bolna, ker skos cvili, samo smo potem ugotovili, da ker je v naročju pridna in če jo kaj animiramo.. da je pač samo razvajenček moj. joj, pa 3user posted image bi mela. je pa tud tečna, ko ji flašo silim v usta. malo vleče, potem pa jok. prvelika ponudba zgleda.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
2.7.2008 21:13:48   
kodrana
CatJa daj ne it s teme stran. sej jst sm bla tud že parkrat jezna in na temu, da se en bi več javljala, k sem bila spregledana. ampak si mislim,da tud jst marsikaj spregledam.. in sploh je tko, da če nas je dosti, se težko vse bere, pa komentira. če  je kaj takega jaz napišem kkar dvakrta. pa kaj. če me kdo bere pač dvakrat isto prebereuser posted image . ampak saj v rensici smo vse čist fejst babnce. ti si pa tud. pa najbrš maš dans še slab dan..

Kaja glede driske nimam pojma. naša ma obratne težave. bi ti pa svetovala,da če bodo to velike tekočine in bi preveč tekočine izgubil, da se pejte kar kmal pokazat.
naša tud dost bruhne. po dojenju sploh, ker je bolj redko mleko. probi dojit sede. pa potem ga po dojenju ne preveč premetavat. pa naj bo še nekaj časa pokonci. naša podre kupčka tud bolj, če pije po flaši, ker bolj golta in hlasta, potem pa tud več zraka poje. in potem res lepo rigne. celo dvakrat.

zdaj pa grem pod tuš in pančat, če bo princesa pustila..

sanje so se uresničile..

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
2.7.2008 21:46:34   
sesil
uf, naša je končno zaspala. danes je tudi mene namatrala in očitno jih res luna daje.
sem jo skopala (sicer je bilo dretje, ampak ga je pri kopanju vsak dan manj, upam da bo kdaj začela uživat v vodi - vsi očitno že nimajo radi vode).
zdej grem samo še jaz pod tuš in v posteljo. upam da se ne zbudi prehitro naš črv...

lahko noč

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
2.7.2008 21:52:04   
tana7
IZVIRNO SPOROČILO: eole

tana7 tudi mene zanima, kaj se zgodi, če se soor ne zdravi??

mi imamo naslednjo posvetovalnico 31.7. očitno ko bomo imeli vsak mesec?

ali vam hendlinga niso pokazali v porodnišnici? meni ga je pokazala fizioterapevtka. vendar včasih ne gre.. recimo tisto dvigovanje od strani.. si pa lahko za prvo silo pogledaš tole: http://bibaleze.si/clanek/dojencek/nega-dojencka.html

teža -  vaši hroški so kar lepo napedovali v enem mesecu. naša user posted image  je prav boga. se vidi, da smo imeli na začetku hude tažave z dojenjem..

dopust - tudi mi ne vemo kam bi šli. na hrvaškem nisva bila že .. uh se ne spomnim sploh kdaj.. bi pa šli septembra.. ima katera kakšen predlog kam?

v P? misliš na MŠ ali prav na P po porodu?
ker meni ni nihče nič kazal. Fizioterapevtka je prišla enkrat v sobo, da nam je dala knjižice z vajami po porodu. In to je to.
Patronažno sem gledala, kako to ona hendla. Pa ko sem njo gledala, je izgledalo vse tako lahkotno, gladko, user posted image nič ne joče. Ko pa jaz poskušam malo po spominu njo posnemat, je pa vse tako štorasto, pol gibov se ne spomnim,... user posted image Strah me je, da ne škodim njeni hrbtenici... Pa glede tega zvijanja... user posted image

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
2.7.2008 22:05:37   
Majabo
Anitka - ja tudi naš se zvija ko lunca, pa ne samo ko spi, tudi ko se dojiva in nasloh ko je na rokah
star je ze skoraj dva meseca pa nič ne kaže, da bi nehal

kar se pa likanja tiče, jaz si s tem ne delam dodatnega dela, sploh ne tetra plenic k so samo za kupčke podirat, pa tudi ostalega ne likam user posted image  tudi prekuhavam redko, enkrat na teden, pa vidim da ste ostale ful pridneuser posted image  in me zacenja skrbet da ne delam prav telih reči user posted image

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?