špelin@
|
Dobro jutro Estrella*, se dogaja tudi najboljšim, veš Ravno takrat, ko si rečeš, da zdaj bo pa zihr šlo "skozi" in ne kopiraš... Imaš mogoče ti kaj stika z edinoos? Jo kar pogrešam, ker se že nekaj dolgo ni nič oglasila tule gor Soncnica Sandra ***, naš mali je tudi zaspal od 22h, se zbudil ob 3h, jedel in po pol ure mrknil za eno bogo urico, potem pa brcal, stokal, sitnaril,... v košku, dokler se nisem dvala in ga vzela ven Šele zdajle je spet malo zadremal, ampak vsake pol minute na en uč preveri, če je še vse po starem IZVIRNO SPOROČILO: zvezdica05 Punce, tiste, ki uporabljate ležalnik za vaše sončke (Špelin@, ti baje, da ga ), ga imate še čisto v ležečem položaju, ali ste že kaj dvignile vzglavje? Pri nas je ležalnik še čisto položen, pa ne vem, kdaj je čas, da ga dvignem. Takrat, ko jaz mislim, da bi ga bilo ok dvignit, se mi zdi, da bo mala že prevelika in pretežka zanj. Moj mali ima malo dvignjena oba dela (za noge in zgornjega), da je v malo bolj "jajčkastem" položaju. Mu zelo ustreza pa še fino vidi naokoli, mu ni treba buljiti samo v strop Ej, a samo jaz težko berem poste, ki so na tejle oranžni podlagi? Škoda, da ni bolj bleda, meni je vse skupaj blazno nepregledno, ker je vse oranžžžžžžnnnnnnnnnooooooooooo - pa imam oranžno rada, ampak tole je TU MAČ