|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
3.7.2008 17:38:58   
Taula
eole..jaz uporabljam baby vac vsak dan, da ven spravim muhe. Čeprav ni prehlajena pride nekaj venuser posted image
Jaz ponoči previjam, ker je vroče, mala veliko pije in je plenica mokra. Itak zadnje čase dosti spi, tako da se da. Če bi se mi zbujala na 2h pa ne bi skozi previjala.

Ja, vidiš tako stradam jaz svojo Samio da mora revca kable jest

user posted image user posted image user posted image  Otroci imajo ideje.
Uživaj na oddihu.user posted image

Kaja08,,naša ima kaki dan trdi kakec bolj..kompakten. Kaki dan pa tekoče.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
3.7.2008 17:44:51   
barbaw
SS glede soora sem hotela že včeraj napisat pa sem pozabila. Naša ima tudi bel jeziček, ampak enkrat je bolj enkrat manj in mi niso nikoli rekli, da je to soor. Jaz opažam, da je to od mlekca, ker ima po hranjenju bolj bel jeziček. Pol pa vedi kaj je in kaj ni.

Tale oranžna je pa meni mal too much. Sicer imam rada oranžno, tale odtenek pa me ubija, pa ne bi rablo bit vse oranžno. Bi bilo dovolj, če bi bila samo glava v tej barvi. Sončarica na pohodu. user posted image

Joj, mene tale barva prav ubija. Se bom zvečer probala kaj javit.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
3.7.2008 20:37:38   
valentina2006
IZVIRNO SPOROČILO: eole

baby vac - ali ga uporabljate samo če so user posted image  prehlajeni ali tudi za smrklje in mačke?

Naš je sicer mel zabasan nosek... zdej je že full bolš.. Baby vac bom tud pol uporablala, ko nav smrku.

previjanje ponoči- ali previjate? meni je patronažna rekla naj kar.. user posted image

Men je patronažna rekla, da ponoč previjaš samo, če je pokakan, sicer ne in tud jest se tega držim.

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
3.7.2008 20:41:23   
valentina2006
A ja... še to... KAKANJE - tud naš user posted image  že od rojstva kaka full tekoče... a to ni uredu user posted image .

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
3.7.2008 21:28:49   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Tale oranžna je pa meni mal too much. Sicer imam rada oranžno, tale odtenek pa me ubija, pa ne bi rablo bit vse oranžno. Bi bilo dovolj, če bi bila samo glava v tej barvi. Sončarica na pohodu. user posted image

Tudi jaz se nikakor ne morem sprijazniti s tole oranžno moro user posted image  Saj je čisto ok in lepo, če so obrobe oranžne, ampak podlaga teksta pa res ne rabi biti v takem božjastnem odtenku, da še berem težko user posted image user posted image user posted image  Bela podlaga teksta bi bila najboljša user posted image

Naš mali princ je pa danes resnično zelo priden user posted image user posted image user posted image  Čeprav ni skoraj nič spal čez dan user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
3.7.2008 21:30:31   
špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Tudi jaz se nikakor ne morem sprijazniti s tole oranžno moro user posted image  Saj je čisto ok in lepo, če so obrobe oranžne, ampak podlaga teksta pa res ne rabi biti v takem božjastnem odtenku, da še berem težko user posted image user posted image user posted image  Bela podlaga teksta bi bila najboljša user posted image

Naš mali princ je pa danes resnično zelo priden user posted image user posted image user posted image  Čeprav ni skoraj nič spal čez dan user posted image

Da vidim, če mi bo s citatom uspelo dobit belo podlago user posted image  O, fino, dela user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
3.7.2008 21:41:49   
kodrana
špelin user posted image za vašega anglečka.
sama sem imela ss 12. maja 2007 v 9t. in mi je bilo groznoo. tako da si niti ne morem predstavljati kako hudo je, ko dejansko izgubiš že otročička.. 12.7.2008 so mi pa sprožili porod in 13.5 sem dobila najlepšo princesko.

naša Tara je tud prvič po 1mesecu SAMA KAKALA!!!! ja kričim, ker sem tako happy. sem od veselja skakala v luft. Anitka bravo tud za vašega junaka! in za Estrellino bejbouser posted image -sam da je šlo ven.

darmar
naši bebnci je pomagal novolac IT proti zaprtosti. ker drugač nismo kakali...

zdaj je pa tečna in sem jo skopala in dala pančat in čudno.. je še tiho. ker je tko utrujena..

se pridružujem klubu "ta rdečih". dobila sem menzes. pa je tko močna. sem misla, da bo po porodu manj.. aha.. sam HB me ne boli.

jaz še vedno vse likam. je pa res, da je naša tuk skos sitna in razvajena, da že težko najdem čas. evo zdele bom šla.. al pa ne, k moj me hoče sam zase. sva tko mal sama..

glede soora in daktarina. če ima soor ga je treba pozdravit. ker enkrat je pršla k zdravniku mamica z dojenčkom, ki ni mogel več požirat, tako razpasen soor je že imel.

jaz HB imam "dobro" tkivo in imam trebuh bolj raven. ampak glede na to, da smo rodile ni nič narobe, da še ni vse v prvotnem stanju. sploh pa ženske s carskim. saj en moreš že takoj delat trebušnjake. tako da, majabo ne se sekirat. mi je prav bedno, k ti je to rekla g. pa ponavad rečejo taki dohtarji k majo sami dost viška kje. vsak zase ve, kaj in kako. ne se obremenjevat, buši bo šel počas stran.. tolko časa, ko je šlo gor, pa še dol. ne more jit kar v enem mesecu nazaj.

glede krem za sončenje naj dojenčkov ne bi mazal s kremo, tko da jaz en mažem, ampak samo s pleničko pokrijem in je.

ja, jaz sme dobila odločbo za otroški dodatek že 14dni nazaj in sem kar zadovoljna. se vid, da sva bla še oba lani študenta. ker letos je moj na šihtu. so ga zdej vzeli za redno in še plačo so mu zvišaluser posted image .

moram it, k tamala je tuk sitna.. se vid, da luna dela svoje..

nočko

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

Neposredna povezava do sporočila: 1907
3.7.2008 21:45:10   
kodrana
še tole. če re tsito belo dol z jezička je samo od mlekca. soor en gre stran kar tko.

valentina, tekoče blato je ok, če je otrok dojen. to ni driska.

glede tele oranžne je tud men čist preveč. kar bode v oči. sem tudi jaz za belo podlagouser posted image .

zdaj pa gremmm..

pa,pa.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
3.7.2008 21:56:25   
Kaja08
Punce, tiste, ki uprabljate Aventove flaške - kdaj ste zamenjale cucelj 1 z dvojko?

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
3.7.2008 22:06:50   
špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08
Punce, tiste, ki uprabljate Aventove flaške - kdaj ste zamenjale cucelj 1 z dvojko?

Pri 4-ih tednih, ker se je mali samo jezil, vleči se mu pa ni dalo user posted image  Pri dveh luknjicah je pa ok user posted image

kodrana, user posted image user posted image user posted image  In user posted image  za kakico!!!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
3.7.2008 22:28:27   
Anitka
Čer!

Naš škratek je zaspančkal, mami še malce tule bluzi potem pa šiba tudi ona z atijem v krtkovo deželo.
No mi smo po kopanju še enkrat kakali in smo prav veseliuser posted image user posted image user posted image

Smo pa bili od pol petih do pol devetih na pikniku.

Tudi jaz sem do danes plenice likala, danes pa sem jih cel kup le lepo zložila in spravila v omaro.

Valentina tekoče blato pri dojenih otročkih je o.k.Pa mora biti  takšne zlato rumene barve.

Jaz sem tudi naročila baby vac, pa eno napravico proti komarjem, katere pa v sobi ponoči ne morem uporabljati, ker je preglasna. Deluje namreč z visokofrekvenčnimi toni, ki pa so za ušesa ubijalski.user posted image user posted image http://www.minisvet.si/naprava-odganjanje-mrcesa-lucko-p-1054.php

Špelin@ se strinjam s srečanjem v MB in tudi v LJ. user posted image user posted image

SS držim pestke za ponedeljek in za vaju z Manco.

Nič šibam, ati že na kavču smrči in bo treba še njega spravit v posteljouser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
3.7.2008 22:56:45   
zvezdica05
Punce, tiste, ki uporabljate ležalnik za vaše sončke (Špelin@, ti baje, da ga user posted image ), ga imate še čisto v ležečem položaju, ali ste že kaj dvignile vzglavje? Pri nas je ležalnik še čisto položen, pa ne vem, kdaj je čas, da ga dvignem. Takrat, ko jaz mislim, da bi ga bilo ok dvignit, se mi zdi, da bo mala že prevelika in pretežka zanj. user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
4.7.2008 5:05:07   
Soncnica Sandra ***
Dobro jutro oranžna dežela user posted image  user posted image  user posted image  !

No naj danes jaz pristavim za kavico?
Evo kavice, kapučinčki, kakavčki, čajčki, .... za vse mamice, ki še pridno pančate.
Eva mi smo se včeraj zvečer ob 8h napapali, skopali, še malce popapali in ob 10h zaspali ter pančali do 4h zjutraj user posted image . In kaj potem? Ha, Manca je čisto naspidirana-smejčka se, brca, godernja, ... uglavnem počne vse ostalo, samo pančala ne bi več. Tako da sva se preselili v dnevno sobo, da bo ati lahko popančal še tole slabo urico do službe.

No lepo pančajte še naprej pa se tekom dneva kaj "tipkamo"

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu zvezdica05)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
4.7.2008 5:21:23   
Soncnica Sandra ***
TALLY:

Sicer ful pozno, ampak vseeno.
Zadnjič sem ti napisala, da bom poklicala P in jo vprašala glede sorra. In glej ga vraga ona je na dopustu do 25.7 user posted image  Jaz bi tudi imela en mesec dopusta user posted image
No potem pa sem ta teden klicala eno drugo, ki jo nadomešča in je rekla, da naj se prideva pokazat, ker sva tako ali tako morali iti v ZD po napotnico za ortopeda.
In je pogledala Manco ter rekla, da to zagotovo ni soor, ampak najbrž zelo močne obloge od mleka, ker če bi bil soor, ne bi bil bel samo jeziček ampak tudi grlo in dlesni.
In nato nama je svetovala da kupiva "prvo zobno ščetko"- to je tista stvarca, ki si jo natakneš na prst ter da poskusiva te obloge tako spraviti dol.
Če te zanima kako to izgleda, lahko stvar poskiniram in ti pošljem.

Upam, da se čim prej znebita te nadloge-soora ali oblogic.

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 1914
4.7.2008 5:23:01   
Soncnica Sandra ***
No zdej je pa moja žaba nazaj zadremala, čeprav se bojim da samo za 10minut, tako da grem še samo malce nazaj v miževo deželo, sej čez pol ure me bo pa tako ali tako moj lubi zbudil ko bo vstal za v službo

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 1915
4.7.2008 7:52:24   
Estrella*
Jutro!

HUDAAAAAuser posted image user posted image user posted image  pRAVIJO, DA GRE OSEL SAMO ENKRAT NA LED, NO JAZ SEM OČITNO SLABŠA KOT ON, KER SE MI JE ŽE NEŠTETOKRAT ZGODILO , DA MI JE PO NAPISANEM CELEM ROMANU NAPISALO ERROR...GRRRRRRRRR

SE GREM SHLADIT IN POKOMENTIRAM KASNEJE.

Neposredna povezava do sporočila: 1916
4.7.2008 7:59:15   
Anitka
Jutro!

Mi se pa ponoči nismo preveč naspali, saj se je po drugi uri naš Gal do sedmih zbudil štirikrat in jedel, zdaj sem pa kot bi me kdo z valjarjem po glaviuser posted image user posted image

In zdaj bi šla jaz ne sprehod pred vročino in glej ga zlomka -  gospodič panča.user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
4.7.2008 8:07:20   
špelin@

Dobro jutro user posted image

Estrella*, se dogaja tudi najboljšim, veš user posted image  Ravno takrat, ko si rečeš, da zdaj bo pa zihr šlo "skozi" in ne kopiraš... user posted image  Imaš mogoče ti kaj stika z edinoos? Jo kar pogrešam, ker se že nekaj dolgo ni nič oglasila tule gor user posted image

Soncnica Sandra ***, naš mali je tudi zaspal od 22h, se zbudil ob 3h, jedel in po pol ure mrknil za eno bogo urico, potem pa brcal, stokal, sitnaril,... v košku, dokler se nisem dvala in ga vzela ven user posted image Šele zdajle je spet malo zadremal, ampak vsake pol minute na en uč preveri, če je še vse po starem user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: zvezdica05
Punce, tiste, ki uporabljate ležalnik za vaše sončke (Špelin@, ti baje, da ga user posted image ), ga imate še čisto v ležečem položaju, ali ste že kaj dvignile vzglavje? Pri nas je ležalnik še čisto položen, pa ne vem, kdaj je čas, da ga dvignem. Takrat, ko jaz mislim, da bi ga bilo ok dvignit, se mi zdi, da bo mala že prevelika in pretežka zanj. user posted image

Moj mali ima malo dvignjena oba dela (za noge in zgornjega), da je v malo bolj "jajčkastem" položaju. Mu zelo ustreza pa še fino vidi naokoli, mu ni treba buljiti samo v strop user posted image

Ej, a samo jaz težko berem poste, ki so na tejle oranžni podlagi? Škoda, da ni bolj bleda, meni je vse skupaj blazno nepregledno, ker je vse oranžžžžžžnnnnnnnnnooooooooooo - pa imam oranžno rada, ampak tole je TU MAČ user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

Neposredna povezava do sporočila: 1918
4.7.2008 8:08:28   
špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
Jutro!

Mi se pa ponoči nismo preveč naspali, saj se je po drugi uri naš Gal do sedmih zbudil štirikrat in jedel, zdaj sem pa kot bi me kdo z valjarjem po glaviuser posted image user posted image

In zdaj bi šla jaz ne sprehod pred vročino in glej ga zlomka -  gospodič panča.user posted image user posted image

Še ti hitro hop nazaj pod kovter user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
4.7.2008 8:14:47   
Anitka
Sem izkoristila priliko za obešanje perila.

Špelin@ potem si pa še izbereš oranžno pisavo pa si zmagaluser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Anitka -- 4.7.2008 8:15:09 >

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
4.7.2008 8:21:29   
Estrella*
Evo mene nazaj. Napapcala sem se in sedaj lahko nadlajujem po spominu...

Anitka, tudi jaz sem zaspana in komaj gledam. Sicer sem si sama kriva, ker grem prepozno spat. Prav vesela sem za tvojega Gala, da mu je ratalo in to večkratuser posted image  Sedaj mora nadoknadit, kar je zamujal.

Špelina@ moja je bila včeraj spet soglasna s tvojim Gregorjem. Tako je bila sitna in nikakor ji ni uspelo zaspati več kot za pol urce. Pol pa malo sesanj, pa malo cmevkanja, pa dremanja in smo se vrteli v kroguuser posted image  A se res po luni ravnajo?
Pa še to; HB, da imaš dolg in strupen jezik, z nečim se pa mormo branituser posted image . Za klopcarice pa user posted image

darmar: lepo, da si vsaj malo boljše in držim pesti, da se čim prej spraviš na star tir.

ss: sem včeraj pozabla....pogledala sem tvojo princesko. Je pa res ena močna babnica. Naša se še nekaj časa ne bo tako dvignilauser posted image  V ponedeljek pa mislim na vaju, da dobro opravita pri ortu.

kaja08: po 3 mescu, vendar je po flaši pil čaj. Drugače pa sama presodi ali mu zadošča samo ena luknjica IN SE NE OZIRAT NA NORMATIVE

kodrana:user posted image  za Taro. A ne kako se veselimo za čisto običajne stvariuser posted image ? Kako je pa s tvojim počutjem?

OD so pa tako nizki, da je SLO lahko sram. Pol se pa celo hvalijo, da se je zaradi njihovih povišic rodnost v SLO povečalauser posted image user posted image user posted image  Edino kar je dobrega je , da ti dodatek priznjao za cel mesec, četudi je otrok rojen zadnji dan v mescu.

taula: hvala za nasvet, mi sploh na misel ni prišlo, da bni AM zamenjalauser posted image

Drugače naša ni kakala včeraj in smo spet na štetju dni "brez". Sem razmišljala zakaj naša tako malo je in mogoče zardi prevelike količine zraka v trebuščku. Kako ta zrak ven spravit???Poznam masažo trebuha s kolenčki in položiš roko na trebušček z drugo pa tolčeš po njej. Ima katera še kakšno idejo kako ukrepat????

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
4.7.2008 8:21:38   
špelin@
Špelin@ potem si pa še izbereš oranžno pisavo pa si zmagaluser posted image user posted image user posted image

A takole??? user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
4.7.2008 8:22:45   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

A takole??? user posted image

Mislim, da bi potem vse minilo brati moje poste user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
4.7.2008 8:28:53   
Estrella*
Špelina; ja z edino se slišim praktično vsak dan.Ima žurke z Anjo Tio, ker ji po cel dan ne spi in se zelo veliko jokca. Potem je pa mami zmatrana....pa veliko vozičkata in ni časa za RR.

Ta barva je pa res tooo much. Bi jo na našo željo moderatoriji zamenjali??user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1924
4.7.2008 8:38:07   
hijenca
Dobro jutro!

Oranžna-- če preveč dolgo v to barvo gledam, me kar oči bolijo. Ko da bi gledala sonce (ali pa taščo) user posted image user posted image user posted image .

Jaz sem se danes kar malo naspala. JE Videk lepo spal. Mogoče je pa za to zadolžen Lent, ker smo šli včeraj na Lent, smo se sprehodli, nekaj dobrega pojedli,...user posted image user posted image  Ati ima dobre ideje.user posted image  V času Festivala Lent mi je pa Maribor prav všeč.user posted image

Jaz sem danes že cotike obesila, ker Videk ponovno že skoraj celo uro spi.user posted image  Zajtrk je že tudi za mano, prebrala sem že tudi vse kar ste napisale. Grem še jaz ležat.

V nedeljo in ponedeljek sem imela rahel rjavkast izcedek, ampak zelo rahel, mislite, da je to menzes???user posted image Ampak samo dva dni. Simptomi so bili podobni, samo krvi ni bilo.user posted image user posted image

Aha, alarm.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?