|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del
2.7.2008 22:25:01   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: zirafa76

Ajtakuser posted image user posted image ..hvala,ampak imamo svadbo v Bratislavi..mogoce drugicuser posted image user posted image ampak hvala..sem pa tam tudi ze brskala,jaz radovednez....

ql user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
2.7.2008 22:27:59   
Mishika
OOOoooo ve ste pa taprave čvekice tle gor, par dni nism brala, pa sem dans komaj čez prilezla.
ja tud jaz sem v klubu nenaspanih mamic, no tud naš ati je bolj ko ne nenaspan. Naš frajer se je včer spomu bedet med 1-2 in potem še od 5-6.30. To ma zdej neke nove fore, prej je bla dudika, mal božanja in par požirkov vode zadost, da se je obrnil in zapal, a glej ga zlomka to ne deluje več user posted image . Sem rekla, da bom dans poskusla da samo 1x spi, pa je spal 2 urci, pol grema pa prej ob 7h s tricoklom okol in mali zaspi na triciluuser posted image , pol sem pa rinla kolo, pamalega v roki nosla.
Bom od zdej narej bolj pridna za kej napisat, pojamrat,...., pa ob prilki javim še mesečne mere, če bi tud naju na seznamček dali.

zdej pa hitro spat, me zanima kakšna bo noč
Lahko noč

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
2.7.2008 22:51:04   
mamuška
Oooo, žirafca, najs tu hir from juuser posted image user posted image Lepe novičke prinašaš o tvoji bejbiki in to je ta glavno. Ninočka, upam, da gre na bolje, Mishika wellcome -a sem še kej pozabla?

S stolčkom za v avto se tudi jaz ubadam, ker je naša mrcinca tudi že prevelika in premobilna za lupino, v sedežu, ki ga imamo od K, je pa ko kuhan in požvečen makaronuser posted image . Ker še nima 10 kg, ga vozim v kontra smeri vožnje in očitno ta sedež v stilota ne paše pa amen. Ne da se ga lepo naštelat in mali ali leti na hrbet ali pa leti na nos. Podn! Rabim nekaj novega, od 0 do 18 kg, ne predragega, tko da nam bo tole novo kot 1. in to, kar mamo, kot drugi sedež. Roemer - kateri Roemer je to, ker jih je cel kup? Mi rabimo, da se kar fajn položi, pa da ni preštorasto za prelagat kasneje. zdaj še flikamo z lupino za ta kratke relacije, kasneje bomo rabili nujno 2 sedeža, enega bo imela moja mami, ki bo čuvala, enega si bova pa mi2 z možem podajala.

Pa še nekaj. Packauser posted image user posted image je prišlauser posted image user posted image Mar bi mi dala čez poletje mir, phhhhhhh!

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu Mishika)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
2.7.2008 22:52:08   
rozika12
Ojla,
a se še dobite jutri???

Mi gremo v soboto na morje.

Oranža, mi2 pa tako kot mora bit' :)
Jaz kar odklopim, ko imam vsega dost. In izlet ali pa kaj drugega (kino, koncert...) vedno dobro deluje ...
Največ me je za mamo skrbelo in me je kar stiskalo, ko se je par dni slabo počutila po operaciji. Kar nenadoma sem se zavedla, da bi bila brez obeh staršev. Grozen občutek.

Neža: vsejed. Najmanj je navdušena nad kupljeno hrano (hipp ...), a jo bom navadila, saj je res najlažji s tem preživeti pot.

(odgovor članu Mishika)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
2.7.2008 22:55:22   
Nana Liza
Rozika, jutri smo domenjene ob 10:30 na Trubarjevi domačiji. Prideš? Še kakšna?

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
2.7.2008 23:10:40   
tintin
Mamuška: od 0 do 18kg...mi imamo Concord Ultimax. Ful zadovoljni. Ker ima dobrih 8 kg in 77 cm ga vozimo v smeri nasprotni vožnji in je super. Ima še lufta za nekaj časa, stolček se fajn poleže, dviga....enako v obratni smeri (v smeri vožnje). Dokupiš lahko še poletno Cooly prevleko (material ko švic majca) pa si na konju. Cena: zelo različno, mislim da je najceneje pri Sončku 200 evrov. http://soncek.si/si/concord-ultimax-pure-pepito-celoletna-narocnina-na-revijo-moj-malcek-i7597.shtml

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
2.7.2008 23:12:14   
ninocka
Ajtak, upam, da boste meli mirno noc. Ker useska fuul bolijo...revcek, bogi user posted image user posted image Evanu so se vedno vnela v 1 uri - je ratal ful crkljiv, pa jokav, pol se mu je pa maslo ulilo iz useska in smo sibali k P. Se spomnem, da so se mu vnela lih tisto soboto, preden sem sla rodit (v ponedeljek).
Posiljamo en kup pikapokic, da se cimprej pozdravite user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa Martinu tudi user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene pa je danes presentil se en zobek in sicer leva enkica spodaj user posted image user posted image user posted image Kr ne morem verjet, nasemu malemu pa zadnji teden ful dogaja -  sedenje, pa zobki, dons se je opirajoc name postavil na nogice...Se pa blazno jezi, ker se ne zna skoordinirat in premaknit nogice in rokice, da bi se skobacal, potem se pa gunca na kolenih in se od uzaljenosti dere. Sem mu miceno pomagala (porinla eno nogico naprej), pol je pa kr sam premaknil najprej eno rokico, pa drugo, pa se drugo nogico. Sem ga spustila pa je blo konc in spet guncanje in jok user posted image user posted image user posted image
Sej bo, ze tko ga je polno vsepovsod, pol ga bo pa se vec user posted image

Menstruacija - je se nimam in hvala tisti, ki me je spomnila nanjo user posted image . Mi je ze cist iz glave uslo, da to tud obstaja...trenutno si je se ne zelim, ker moje so kar fajn bolece...user posted image
Sex - yes, pliiizzzz user posted image pase in smo spet nazaj v formi. Jupi user posted image
Moje mlekarne - zaradi povecanega povprasevanja ponoci, mi cez dan delajo na polno in mi ful puscajo. Jst se zmeri nosim tiste smotane blazinice in ful hudo sexi modrcke za dojenje, ponoci pa spim z joskami zunaj...Pa ful mi zacnejo puscat, ce slisim, da se mali joka, al pa da ga nakaj casa ne vidim, pol pa neki zamijavka...

zirafa, jst bi kr organizatorko poklicala in jo prosila za stevilko namestnice al pa ji sms poslji
barika, a pri vam v ZD ne narocajo? Se mi prav smilte, k ste tolk casa cakali...
Oranza
, ves kaj te hocem skoz vprasat - kam sta sla takrat gledat za lomljenec (nekam na pohorje, ce se prav spomnim) in kaksna je bila cena in barva. Midva ga bova tudi polagala, sam tuki po raznih bauhausih itd. je vecinoma tist ta pisan (rdeckast) meni pa ni vsec. Jst bi mela raje sivega. Lahko tudi na ZS. Hvala! Pa bravo za Eneja user posted image user posted image user posted image mali moz odhaja v sirni svet....
Kanarka, za 6. bolezen je znacilno najprej 3 dni ful visoka vrocina, ki je nikakor ne mores zbit, potem pa vrocina pade in se po telesu naredijo pikice. Sicer mas pa Tukaj vec o tem.
manca, kaj so ugotovili na testih?
GB, boga tvoja pucnka! Verjamem,da si se ful ustrasla in edino pravilno, da si bila tako vztrajna pri teh zdravnikih. Pa eno veliiiiko pikapoko za Tianno user posted image

Da vam povem, kaj je se tale moj mali bubi naredu na morju. En dan smo sli do ene kolegice v Kanegro in smo bli na plazi. Mali se je lih lepo pokakal v plenicko in sem ga ocistila, pol sem ga pa pustila kr brez plenicke. In je bil ze tko kaksno uro brez, pa ga mam v narocju in se zacneva igrat avioncke in ga jst dvigujem v zrak, pa buc buc, pa letimo in prileti meni neki trdega na nogo user posted image user posted image . Kolegica in moj ful skocta in me zacneta z robcki pucat, tamli spusti se par bobkov, pol se pa ustrasi tiste panike, se zacne jokat, me polula, vmes se se ful napenja in me se mal pokaka in za finale se mal polula. Ene dve zenski na plazi sta se tolk rezali, da ce ne bi lih na tleh lezali, bi verjetno z lezalnika padli user posted image user posted image user posted image user posted image . Men je blo pa pol tud ful smesno, pred mano se je delal samo en kupcek robckov, Ruben je bil pa kr mal prestrasen. Potem je mel pa zaradi varnostnih razlogov raj plenico goruser posted image .

Tole je pa danasnja od Evana (jst sem skor crknla zraven): Gre zjutraj lulat na skoljko (lual stoje) in vedno ful okrog buli in potem tist kr mal nese sem in tja. Sicer sem vedno zraven in ga drzim za ritko, da je pr miru in ga opozarjam, da mora gledat kam lula. Dons sem ga pa na polovici pustila samega, ker sem mu sla po hlacke in pridem nazaj in ga oblacim in cutim, da je po nogici moker. In mu recem, da se je polulal, ker ni gledal kam lula (seveda ful zanika), pol pa ugotovim, da je luzica tud okrog skolje. IN mu pravim: Ja, vidis, da nisi gledal, ker si tudi po tleh polulal! Evan pa: sem gledal, sem gledal! Samo lulcek ni gledal! In pogleda lulcek, dvigne kazalec in mu zazuga Ti, ti lulcek! user posted image user posted image user posted image
Jst sem se zacela tolk smejat, da so se mi solze ulile. In kako naj pol otroka kregam? user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Mishika)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
2.7.2008 23:37:59   
mamuška
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

Tole je pa danasnja od Evana (jst sem skor crknla zraven): Gre zjutraj lulat na skoljko (lual stoje) in vedno ful okrog buli in potem tist kr mal nese sem in tja. Sicer sem vedno zraven in ga drzim za ritko, da je pr miru in ga opozarjam, da mora gledat kam lula. Dons sem ga pa na polovici pustila samega, ker sem mu sla po hlacke in pridem nazaj in ga oblacim in cutim, da je po nogici moker. In mu recem, da se je polulal, ker ni gledal kam lula (seveda ful zanika), pol pa ugotovim, da je luzica tud okrog skolje. IN mu pravim: Ja, vidis, da nisi gledal, ker si tudi po tleh polulal! Evan pa: sem gledal, sem gledal! Samo lulcek ni gledal! In pogleda lulcek, dvigne kazalec in mu zazuga Ti, ti lulcek! user posted image user posted image user posted image
Jst sem se zacela tolk smejat, da so se mi solze ulile. In kako naj pol otroka kregam? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Se pravi, da je bil vaš avionček - bombnikuser posted image user posted image user posted image user posted image Poznam take, smo tudi mi kaj takega doživeli, pa se ne preve sekirali.

Emmmm, lulanje. Men je to hitr nehal bit smešn user posted image , čeprav sm se včasih v rokav hihitala, sem se hudo naredila. Ponavadi sem rekla, naj se pol K in njegov luli zmenta, kdo od njiju bo brisal, lohk pa tud oba, ker jaz SOVRAŽIM polulan WC!!! Se še danes zgodi, da desca pucata WC, da jaz ne sikam. Mi ni hujšga, k sred noči v lužo sestuser posted image , mi nič ne pomga, če je K-jeva, bljak.

S sexom gre tudi pri nas vztrajno na boljeuser posted image user posted image , mlekarne isto puščajo, ker malo zmanjšujem količino, tako da mi zdaj mali spije veliko večino dnevne količine, ker imam sicer pol skrinje nabasane z mojim mlekom in nima smisla tolk zaloge met.

Tintin - hvala, se bom pozanimala.

< Sporočilo je popravil mamuška -- 2.7.2008 23:40:12 >

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
3.7.2008 8:04:36   
ajtak
Dobro jutro, pravzaprav odlicno jutro!!
Danes pa ima moj mali maratonsko spanje in ponoci nisem niti 1× vstala (vsaj spomnim se ne user posted image ) in se kar spi tako da sem si ze glavo umila in v miru poklepetala z mozekom preden je sel v sluzbo...

Seveda castim kavico, nej vam bo... se en roglicek zraven, da ne bom edina na plazi z veliko ritjo in trebuhom user posted image

user posted image

Ajtak, upam, da boste meli mirno noc. Ker useska fuul bolijo...revcek, bogi user posted image user posted image Evanu so se vedno vnela v 1 uri - je ratal ful crkljiv, pa jokav, pol se mu je pa maslo ulilo iz useska in smo sibali k P. Se spomnem, da so se mu vnela lih tisto soboto, preden sem sla rodit (v ponedeljek).
Posiljamo en kup pikapokic, da se cimprej pozdravite user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa Martinu tudi user posted image user posted image user posted image user posted image

no, svecka je prijela in noc je bila mirna, pravzaprav vec kot mirna saj mali se kar spi in to od 20h, ob 6:30 je sicer pozajtrkoval ampak z zaprtimi ocmi user posted image

k zdravniku greva pa 14:10, sporocim kako sva opravila.

barika, a pri vam v ZD ne narocajo? Se mi prav smilte, k ste tolk casa cakali...

mahuser posted image , ti bom kr jaz odgovorila...

seveda narocajo ampak samo od 7-8h zjutraj za tisti dan, ce zacnejo torej otroka bolet usesa ob 11h gres pac tja in cakas vse narocene ker majo prednost, vmes seveda pokasiras se vse mozne in nemozne bolezni in si car user posted image . Celo tako je, da ko sem jaz klicala vceraj ob 15h ce loh prideva (in mi je povedala da lahko ampak bomo ziher 3 ure cakal) te nocjo narocit za naslednji dan, sem mogla klicat danes od 7-8 user posted image user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
3.7.2008 9:23:08   
Oranža
DJ

Sm napisala cel roman, pa pozabla kopirat in we are sorry............user posted image user posted image user posted image

Plenice Hofer: A imajo elastičen pas????

Ajd šibam.....

Ninočka ti pošljem na ZS!!

Čau

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
3.7.2008 9:50:14   
martita
sonchek, da ne pozabiš danes, trubarjevina 10.30. Seveda lahko pridrvi še ktera, če ma čas. Slabe pol urce iz Ljubljane, da ne bo ktera misnla, da smo tako bogu za hrbtom. user posted image

Vprašanje:
A še ktero bolijo roke? Vem, da je pred časom ena pisala o tem. Tannaya? Mene namreč že en teden bolijo roke, zdej mam tudi že malo mravljinčaste. A se kateri kaj sanja? Kake izkušnje? Upam, da je zaradi fizične obremenitve, da ni kaj hujšega.

Nič se grem napravit. Trubarjevina čaka.

Aha, Ajtak, lahko nam prlimaš še dva zobka! Pokukali sta zgornji dve žagici!!!!!

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
3.7.2008 10:34:28   
mamuška
Jst mam pa eno vprašanje: milsm, a je to normaln, da ti pri prvi M 9 m po porodu lije ko sto vragov? Ker jest se take M ne spomnim po moje od hudo najstniških let. Po ne vem kolk letih sem si mogla it kupit plastične vložke od Libresse in to največje, une nočne, (mam drugač pralne bombažne, ker kemije ne pranašam najbolje), ker mi je vse drugo v pol ure premočilouser posted image user posted image user posted image In dons mi še zmer lije, da si te nočne menjam na uro in pol. Podn! čim tamalga dvignem, se kar ulije. Preden kako paniko naženem - a je to normalno (ajd, 9 mes ni šlo nč ven, a ne) al moram kam letet? Boli me ne nč, razen stalne čofte niti ne vem, da se kaj dogaja.

Posvetovalnica: uradne mere (jst ne vem, kako merjo te otroke, ampka ajd) 8.300 gr (men kaže 8,750user posted image doma na vagi) in 71 cm (jaz jih namerim 74!) pri 3 dni manj kot 9 mes. Menda da kaže, da bosta v roku 2 dni najmanj 2 nova zoba (jajajauser posted image - ko vidim, verjamem), dala sva kri za vse imunološke in alergološke preiskave, mal sva tuhtala okoli kisline, bruh(c)anja, pa nič pametnega naumila, ker nekih antacidov za tko mejhne ni. Tko da se tud za preiskavo nisva odločila z dohtarjem. Cepljenje bo enkrat jeseni, zelo verjetno pod nadzorom. Di-Te-Per bom cepila, ostalo pa ne in k sreči me zaenkrat P tudi nič ne posiljuje, ker sva že pri K imela maratonske razprave okoli tega, in sva jih zaključila s spoštljivo distanco.

Grem južno skuhat in ven  visečo mrežo ležat, ker sem totalna crka.

(odgovor članu martita)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
3.7.2008 10:43:52   
Laubica
MAMUŠKA-jaz sem zdaj imela isti primer in to 2x v tem mescu mi je 4 dni fullllllllllllll lilouser posted image groza

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
3.7.2008 10:44:57   
Laubica
Sem 7. 6. postala vse skupaj 6 dni in pol čez 18 dni spet in to 8 dni in oba krat 4 dni fulllllllllllllllll

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
3.7.2008 11:10:00   
mamuška
O madona, Laubicauser posted image user posted image ne me no strašituser posted image Sam še to se mi manjka!

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
3.7.2008 11:10:24   
tintin
Oranža: ja, tko kot Pamperske Activ Fit..

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
3.7.2008 11:20:52   
jooly
IZVIRNO SPOROČILO: rozika12

user posted image    No, vidiš, kad se mora, nije teško user posted image

Manca... še 1x en veliiik HVALA za uslugo. Škatle so super, 3 so celo že sestavljene in to je točno to, kar sem hotla. Kako je z Majo?? So vaju fejst namučli??

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
3.7.2008 12:13:20   
BrinaS
En pozdravcek se od nas,

smo v ponedeljek prisli z morja in se v soboto spet odpravljamo za 6 dni. Brez moza. Je bil tako vesel za nas, da bomo uzivali - japajadeuser posted image
Skoz imam obcutek da me cunje zasledujejo, komaj nekaj operem in pospravim, me ze druge gledajo

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
3.7.2008 12:14:02   
BrinaS
evo, vrocina dela svoje.
Tudi smeskotov ne morem vec prilimati - pritisnem kar poslji

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
3.7.2008 12:21:56   
BrinaS
Ne nic nisem pilauser posted image user posted image user posted image

Tina se je v zadnjih 10 dneh splazila po vseh stirih - prej se je en mesec vlekla samo po rokahuser posted image user posted image user posted image  in zacela postavljati na noge. Zdaj pa jo res ne smem spustiti izpred oci, ker se postavlja na vse, kar je visje od tal. Maksove igrace, fotelj, kavc... in ko omaga seveda sledi padec nazaj ajoj. Tezav s tem, da bi me sledila nima, se sprehaja iz enega prostora v drugega in raziskujeuser posted image
Je sadje, navadni jogurt, vecerne kasice, zelenjava pa nikakor. Pa bo ze.
V tej vrocini se doji tudi do 6x na noc. Danes samo 2xuser posted image
Na morju se je super obnesla. Vriskala kot strela v vodi, vecjega pa itak nisem spravila ven, dokler ni bil ves plav v ustnice in prezebel.

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
3.7.2008 12:32:37   
BrinaS
Toliko od nas, pa bom poskusala se kaj pokomentirati

Vsem cestitke za obmesecnice, nove zobke in obletniceuser posted image user posted image user posted image  in vse nove pikiceuser posted image

Pa vsem bolanckom eno velikouser posted image , se posebno veliko pa Tianni.
Sem kar vesela, da Tina ni bila se nic bolana, ze trkam.

Rozika - me veseli, da je ze bolje z mozkom. Kako pa je z mamo?

Dajica - sprosti seuser posted image , da boste na pocitnicah vsi uzivali. Res je cukr tale Kaja.

Manca in Nicolina - skoda za potrjene alergije. Zdaj vsaj veste cemu se je potrebno izogibati, pa da bi cimprej izveneleuser posted image

Tanayya - samo da je vse dobrouser posted image
Rdecega user posted image  (M) tudi pri meni se niuser posted image  Nic ne pogresam. Ko pa berem kaksne mocne imate, me je pa kar strah.

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
3.7.2008 12:54:02   
nicolina
Dan,
mamuška, tud men je lilo kot iz škafa, nisem se sploh smela premaknit, vložkov porabla, še sam ne vem kolko user posted image  in to celih 6 dni. Samo upam, da jo bom dobila pred morjem. Pa hvala za nasvete o prehrani. user posted image

O, žirafa, lepo da si se nam mal javila, smo te kar pogrešale... držim pestke za poroko user posted image
Tanayya, kje si, a ste uredu?
Manca, kako ste opravle na testih?

Ajtak, me veseli, da ste bolje, upam da dobro opravite pri P.
Ninočka, pr vas je pa zelo veselo user posted image user posted image
Brina dobrodošla, pa lepo se mejte zopet na morju user posted image , joj kje je še naše....

Nč, šibam kuhat... Tin bo jedel piščančka s korenčkom in krompirjem, mi pa še ne vem kaj....

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
3.7.2008 13:37:12   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: jooly

IZVIRNO SPOROČILO: rozika12

user posted image    No, vidiš, kad se mora, nije teško user posted image

Se podpišem pod tole.....user posted image user posted image
Tintin hvala...sm jih kupla pa da vidimo, zaenkrat so ok......
Tanayya pomoje že mal pakira, se mi zdi da je rekla da gredo v soboto na morjeuser posted image user posted image user posted image

Manca kako kaj???

BrinaS WB pa buon viaggio še 1x......user posted image user posted image user posted image

A sem povedala da mi imamo pa samo še 22 dni......do morja......user posted image user posted image user posted image

Da vam povem kaj tale moj malecki špičiuser posted image user posted image user posted image , ga dam zjutraj na tla na blazino in jst brezskrbno po kuhni neki pospravlam, nakar kar naenkrat nekaj zaropota, in skočim okoli vogala, tamal pa na sred dnevne, izpod mize kuka s cajtengi v rok in se reži ko počena mišuser posted image user posted image user posted image .....

Lulanje.....pr nas je blo tud okol školjke vse polulan.....pa je že 2x dobil cunjo v roke in brisal......pa kaj čmo....pa še eden nas čaka........user posted image user posted image

Evo imam že tamalga pod stolom, me po stopalih žgače.................šibam................

Pridem še pol kej.....................

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
3.7.2008 14:35:09   
sonchek
Dan..evo še mene...

Naj najprej opomnim oranžo, da bo mogla barvo pisave spremenit, ker je fulll težko za brat...

Drugače pa super za rr user posted image user posted image user posted image ..mal spremembe kr paše...

Evo me tri smo se danes dobile na trubarjeviniuser posted image user posted image ..bilo je superca in naši so res užival...in še enkrat se morm opravičit Martita in NL za moje letanje sem ter tja..upam da kmalu ponovimo, je blo res fajn vidit male štrumfe kako se kobacajo po dekci...pa še vroče ni bilo nič..je bilo res fajn...

Naša zdele spi kot ubita...user posted image

Jaz grem pa kavico spit..mnjamiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image

lep dan še naprej..

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
3.7.2008 14:44:46   
BrinaS
Oooo kaksna barvauser posted image  cisto primerna temperaturi in letnemu casuuser posted image

Oranza - pri nas je vse kar je papirnato zakon. Takoj nasmeh na lica in v usta.user posted image

Lepo da ste uzivale ''pri Trubarju''

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.