|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del
1.7.2008 18:15:22   
sliva10
Aja pa še to. Letos z borovnicami bolj slabo. Vse nam gnijeuser posted image user posted image user posted image posledica vremenauser posted image user posted image user posted image  zato pa imam čas da bi prišla v SN.user posted image

Mame so kot angeli na preizkušnji

(odgovor članu sliva10)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
1.7.2008 20:12:33   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

IZVIRNO SPOROČILO: Oranža

IZVIRNO SPOROČILO: martita

IZVIRNO SPOROČILO: Nana Liza

Martita, mama11, rozika, sonček -  Dasnes imam čas do 16h. Jutri imam čas do 12-13 ure. V četrtek pa sem čist frej.user posted image

Rozika - super, da je s tvojo mami vse ok. Klobasice, pa pivo praviš, tudi ok. user posted image Super!

Pišuka, meni je pred 16h danes prezgodaj. Sem mislila, da bi se dobile na Trubarjevini ravno ob kakšnih 16h ali pa 16:30. Ali kateri to ustreza?

Nana Liza, potem pa lahko v četrtek tudi ponovimo user posted image

Hmmm...jaz mislim, da bom takrat ravno v SN.user posted image Zdej skuham Maji kosilo, pojeva, se previjeva in pičiva v LJ.  Lahko pa se mi tam pridružiš.user posted image

A se zmenimo jutri za Trubarjevino?

Švoh berem. SN, danes sem že šopingirala, nimam več energije. Lahko pa jutri na Trubarjevini - je opoldne OK? Ali ustreza še kateri?

A se boste zmenleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj, a ti ne prideš?user posted image

A ti mene mal zaj********. Sej sploh ne vem kje ste zmenjene in kdaj, al na Trubarjevini al v SN, al dons, ju3, al v četrtekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Matr ste zakompliciraleuser posted image user posted image user posted image . No če bi se zmenle za četrtek v SN dopoldan bi skor gotovo pršla, ju3 pa ne morem ker dobim dopoldan obiske in je no gouser posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
1.7.2008 20:13:42   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: sliva10

Aja pa še to. Letos z borovnicami bolj slabo. Vse nam gnijeuser posted image user posted image user posted image posledica vremenauser posted image user posted image user posted image  zato pa imam čas da bi prišla v SN.user posted image

To je pa res smolauser posted image ........

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu sliva10)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
1.7.2008 20:18:38   
sliva10
No, jaz bom jutri v SN od 9.30, če želi katera na kofe user posted image  jaz častim

Drugače smo sedaj zdraviuser posted image (trkam)

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
1.7.2008 20:21:54   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

A ima katera še kakšno idejo, kaj lahko jem, da ne bom samo na rižu in krompirju? user posted image user posted image  No, saj mi ostane še polenta, ajda.... A veste, da skor vse stvari vsebujejo pšenično moko, zdej ko grem v trgovino, vsako deklaracijo pozorno preberem. Kaj pa sladoled, a to lahko jem? Ker to mi edino ostane še od sladkega. user posted image

V Dm-u tud dobiš marsikaj.....recimo kvinoja, da ne boš skoz riž pa krompir jedlauser posted image user posted image ....kar se pa sladic tiče, pomoje sladoled lahko le če ni jajca notri, mal preber na etiketi, drugač je pa še zmer najboljš če si ga sama narediš.... pa riževi rezanci, moka....tko kot ti je napisala Kanarka.....sej pol ko začneš mal pazit hitro njajdeš nadomestke....sigurno mate dol pr vas tud kakšno tako trgovino kot je Kalček, vsaj v NM bi skor kej moglo bit.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Za vaju2

(Pablo Casals)

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
1.7.2008 20:24:30   
Oranža

No, jaz bom jutri v SN od 9.30, če želi katera na kofe user posted image  jaz častim

Aha zdej k si vidla da mam jst v četrtek čas, pa ju3 častišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Pablo Casals)

(odgovor članu sliva10)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
1.7.2008 20:28:45   
sliva10

Aha zdej k si vidla da mam jst v četrtek čas, pa ju3 častišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

obiske prestav pa prid jutruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
1.7.2008 20:30:08   
nicolina
Čer,
hvala vsem, ki ste mi svetovale glede prehrane, sm kaj, ko je pr nas ful težko dobit stvari, sej nekaj majo v DM, ampak bolj slabo. Ma, bo že , se bom že znašla, samo da se nam stanje izboljšuje in je koža lepa. user posted image user posted image

TO JE PA MOJ NOV BAZENČEK....

user posted image

Če katera rabi alnaturino kašico s štirimi žiti ( sem jo prejšnji teden odprla in samo enkrat naredila) in pa Hippovo sadno kašico, ki se meša z vodo, vsebuje pa gluten. Mi teh ne smemo uprabljat, in z veseljem podarim kateri... user posted image

(odgovor članu sliva10)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
1.7.2008 20:50:24   
mama11
TO JE PA MOJ NOV BAZENČEK....

user posted image

Če katera rabi alnaturino kašico s štirimi žiti ( sem jo prejšnji teden odprla in samo enkrat naredila) in pa Hippovo sadno kašico, ki se meša z vodo, vsebuje pa gluten. Mi teh ne smemo uprabljat, in z veseljem podarim kateri... user posted image

user posted image user posted image  Mi smo danes kupili enakega. Super, super... sicer še ni bil uporabljen, ampak je dobro videti, da dejansko izgleda tako super tudi, ko je napihnjen.

Kašice pa z veseljem vzamem - Alnaturina 4 žita so ji tako všeč, da smo eno škatlo že pojedli. Od Hippa še nismo nič poskusili, ampak vse kašice doslej so ji OK. Jaz ti pa v zameno lahko zrihtam kaj iz DM, če misliš, da je pri vas slabše založen.

Sliva10, ful škoda za borovnice. Moja pupa jih obožuje. Če se bo kaj rešilo, sporoči.

Glede srečanja sem pa zdaj spet čisto zmedena. A se dobimo jutri v SN? Ob 9:30? Mislim, da bi lahko uletela - Sliva imaš kako cifro, da ti zvrcnem, če mi uspe?

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
1.7.2008 20:52:06   
sonchek

IZVIRNO SPOROČILO: martita

Martita, mama11, rozika, sonček -  Dasnes imam čas do 16h. Jutri imam čas do 12-13 ure. V četrtek pa sem čist frej.user posted image

Rozika - super, da je s tvojo mami vse ok. Klobasice, pa pivo praviš, tudi ok. user posted image Super!

Pišuka, meni je pred 16h danes prezgodaj. Sem mislila, da bi se dobile na Trubarjevini ravno ob kakšnih 16h ali pa 16:30. Ali kateri to ustreza?

Nana Liza, potem pa lahko v četrtek tudi ponovimo user posted image

Hmmm...jaz mislim, da bom takrat ravno v SN.user posted image Zdej skuham Maji kosilo, pojeva, se previjeva in pičiva v LJ.  Lahko pa se mi tam pridružiš.user posted image

A se zmenimo jutri za Trubarjevino?

Švoh berem. SN, danes sem že šopingirala, nimam več energije. Lahko pa jutri na Trubarjevini - je opoldne OK? Ali ustreza še kateri?

A se boste zmenleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj, a ti ne prideš?user posted image

user posted image A se jutri zmenimo ob 10:30? Ob 13i moram biti že pri tašči. Sicer je pa na novo odprt tunel in bom hitrejša. user posted image

Tudi lahko jutri...user posted image
No sej če jaz kej razumem, pol se dobimo na Trubarjevini...user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
1.7.2008 20:55:01   
sonchek

Dan,
kako kaj? user posted image
No, mi smo danespo pošti dobili izvide od alergijskih preiskav, tako da je potrjena alergija na pšenico in jajčni beljak. user posted image user posted image  Torej moram bit na strogi dieti brez pšenice in jajc dokler se dojiva, Tinu pa itak od teh dveh stvari še nisem nič dajala in mu tudi ne bom.

A ima katera še kakšno idejo, kaj lahko jem, da ne bom samo na rižu in krompirju? user posted image user posted image  No, saj mi ostane še polenta, ajda.... A veste, da skor vse stvari vsebujejo pšenično moko, zdej ko grem v trgovino, vsako deklaracijo pozorno preberem. Kaj pa sladoled, a to lahko jem? Ker to mi edino ostane še od sladkega. user posted image

ooo škoda za tole alergijo..mi je ful žal..sam lohk te vsaj to potolažim, da na srečo jo vsaj prerastejo...mah groza res..
Jaz pojma nimam kaj lahko ješ, k jaz bi tlele zmrznila...
Sladoled pa zihr lahko ješ...ker ne vsebuje ne pšenice in ne beljakauser posted image
Pa srečno!!!

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
1.7.2008 20:58:00   
sliva10
mama11 imaš sms... bom pa tam do 11.15 ker grem potem dalje...user posted image  bilo  bi lepo da pridešuser posted image

nicolinauser posted image user posted image  bazenček je pa kuluser posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
1.7.2008 21:31:06   
manca
Evo, pa imam odgovor glede Weledine kreme za sončenje in to direkt od vodja skladišča pri Dm (se vidi, da trgovke ne znajo nič povedat):

Sem pogledal…Weleda Planika krema za sončenj.ZF20 50ml
Pri nas je bil kot promocija. Kar pomeni, da dobimo določeno količino, jo prodamo in stvar se konča. Zaenkrat ni plana za dodatna naročila.

(odgovor članu sliva10)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
1.7.2008 21:32:46   
tintin
NIcolina: evo,tukaj lahko naročiš stvari celo preko spleta, imajo kar nekaj brez pšenice in jajc.

http://www.bio-trgovina.si/

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
1.7.2008 21:35:49   
manca
Je bilo pa prav super danes v Qlandiji. Samo Maja ni bila srečna z čebljanjem od Vasje. Najprej ga Maja gleda, pa čeblja in cvili, se mu nasmiha, ko pa v akcijo stopi Vasja pa Maja v jok. Ne vem kaj ji je takega povedaluser posted image

Jutri greva pa z Majo na Jesenice v bolnico. Imava že spet testiranje, bova pa tam celo dopoldne in nama bodo dodelili kar sobo..kdo bi si mislil. Torej, ob osmih bo že akcija na Jesenicah...japajadeuser posted image , ponavad itak doktorčki tam zamujajo

Zdej grem pa mal red delat ker imam pubertetnico na počitnicahuser posted image

lp, manca

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
1.7.2008 21:35:51   
tintin
Manca, sem se zadnjič spomnila, mogoče bi znal to kremo imet v Mullerju (držijo precej več izdelkov od Welede kot DM)

Vam povem, kaj je danes ušpičil mali mož? Izpulil tipko za presledek iz tipkovnice mojega prenosnika...no k sreči sem uspela popravit nazaj...mi je bilo pa kar vroče, ko sem videla...user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
1.7.2008 21:36:06   
mama11
Manca, ful hvala, zdaj jo vsaj uporabljam z mirno vestjo.

Sliva, ti zvrcnem, ko s pupo uletiva v SN, če prav razumem boš tam med ) 9.30 in 11:15. Bom delala na tem, da pridem med 9:30 in 10:00.

IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

Ma ne no, zdaj je aktualna SN user posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
1.7.2008 21:38:03   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: tintin

Manca, sem se zadnjič spomnila, mogoče bi znal to kremo imet v Mullerju (držijo precej več izdelkov od Welede kot DM)

Ah, zdej imamo itak tisto Ilrido za sončenje. Bom šla pa drugič od Welede gledat v Mueller (mi je to tudi tale iz Dm-ja rekel).

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
1.7.2008 22:08:41   
ninocka
Dober vecer,
hvala za lepe zelje za mojega bubija. Se mi zdi, da so pomagale, ker ni vec tolk grozno. Sicer se hrope, ampak, ko se odkaslja, je pa bolje.
Jst mam od danes naprej se Evana doma (cez poletje mam rezervacijo v vrtcu) in smo se meli prav lustno. Najboljsa sta pa bla, ko sta sla istocasno spat in sta pol skupi ajala user posted image
Za nazaj nisem nic brala, nej ena tako kratko obnovo napise najpomembnejsih dogodkov, da bom sledila.

Drugace pa cetitke vsem za zobke, za nove povige in obmesecnice user posted image user posted image user posted image .

Pa da nadajlujem, kjer sem koncala (recimo):
spanje - odkar smo prisli z morja je katastrofa - na morju je ful lepo spal, samo z enim podojem, 1x je celo celo noc prespal, zdej se pa zbuja po 6x na noc oz. se doji na 1 uro, zadnje par dni se mi je pa samo do 12h zvecer (spat je sel okrog 21:30) zbudil do 3x. PA ful ga je motil kaselj - je zakasljal, ocitno ga je ful zabolelo in se je zbudil in zacel jokat. Pol pa ni pomagalo nobeno bozanje, pa nosenje, samo ziza... Drugace pa mamo trenutno nekak tak ritem spanja - zjutraj se zbudi enkrat med 6:30 -7:30, se podoji, je kaksno uro buden in spet zaspi za cca. pol ure do urco. Vcasih spet spi okrog 11h za kaksno uro in potem med 3-4 za kaksni 2 urci, vcasih pa zaspi sele ob 2h in spi skor 3 ure. Zvecer smo pa ful prestavli in se dajemo spat zdej tam okrog 8:30 -9h.
dojenje - zjutraj, zvecer in ob 1h ali 4h (odvisno kdaj dobi GH) se doji za hrano, potem pa je ostalo zaradi zeje ali pred spanjem. Ceprav tale pred spanjem in zeja zgleda nekako takole: neki casa vlece (dojimo se leze in je obrnjen k meni, nogice mi tisci nekan med moje noge oz. ga moram za njih drzat), potem pa se obrne na hrbet dvigne noge v zrak, spusti josko in se obrne na trebuh. zavrti se za 95 stiopinj, neki precekira po postelji, potem se obrne se za 180 stopinj (je pravokotno obrnjen name), se priplazi do mene, se ustavi in me gleda v josko, stegne roko in me prime za bradavico in jo potegne k sebi, potem s celo roko prime moj josk, se povlece k meni odpre usta in se "nasadi" na bradavico in zacne vlect... user posted image mislim kr neki user posted image user posted image In to tko ene parkrat, dokler ne obupam in vstanem, pol je pa uzaljen user posted image
uspavanje - odkar se postavlja na vse stiri, je grozno, ker se samo vrti po pojstli in pol se vedno nekam zatakne med tiste precke, tko da z nogami cist dol visi...ja pa zarad ekstremnega dojenja...user posted image
Previjanje - ista katastrofa - samo obraca se, ga lovim po previjalki in ga previjam ze na boku in trebuhu...sam sem ful ven iz prakse, ker ne znam vec plenice lepo zapet, pr Evanu smo se ful casa previjali na trebuhu, ampak sem ze pozabila, kako to gre. Ocitno bom spet kmal utecena. Nosimo pa se plenice st. 3.
sedenje - kot sem ze zadnjic napisala, sam sedi od srede naprej. V sredo in cetrtek je se sedel v bazencku tko, da je bil naslonjen na rob (mal opore), pol pa ni rabil vec. Pa ful skoz plese - se cist zravna in ulekne, pa maha z rokami in se sam seb smeji...jp, sedenje mu je odprlo nove dimenzije...
Puzanje - gre in pride vsepovsod, je ful spidi. Dons se je stlacu v pokrov od skatle in pol se je v tistem pokrovu vleku naprej user posted image . Itak, da mu je blo fuuul smesno user posted image Drugace se pa postavlja na vse stiri in ziba, danes je celo desno nogico premaknu mal naprej, ampak pol je blo pa konec. Ucim ga pa se pravilnega obrata iz sedenja v plazenje, ker nas bi to kr tko z nosom naprej med noge...user posted image
zobki - ce bi to pisal v nedeljo, bi napisal nic. Ker pa tole pisem danes, pa lahko napisem, da smo od vceraj popoldne ponosni lastniki ene spicke, in sicer desne spodnje enkice. Nisem bla cist ziher, ce prav cutim, potem sem pa s kovinsko zlicko probala (potrkala po zobku - nasvet ene kolegice, zobotehnice) in je tko "zadonelo" in evo - smo ponosni lastniki prvega zobka user posted image user posted image user posted image
laski - mal so mu zrastli, tisti posamezni, ki so ekstra dolgi mu ful strlijo v vse smeri, pa vedno bolj blond ratujemo
oci - se vedno modro sive, ocitno bodo take ostale. Evo se en modrooki blondinec v familiji, midva pa obadva temna in noben plavih oci. Sam da ne bom spet poslusala, da je prava arijska rasa user posted image user posted image
mami je carica - ful navezan name, do novih ljudi je ful sramezljiv - jih gleda izpod cela in se jim smeji, dokler vidi tudi mene. Ce me ne, pa ful joka. Pa skoz me isce, kje sem in samo da me vidi, ze steguje rokice proti meni, da ga vzamem v narocje. Je blo na morju ful ena smesna anekdota user posted image , zdaj, ko sva bile s to kolegico. Ruben jo ima ful rad in se ji skoz smeje in jo gleda. Ima pa tudi ocala, tko kot jst in pa blond lase. No in jst hranim Evana, Ruben se pa pod mano plazi in na hodniku zagleda njo in ful zasprinta k njej, ona je sla pa za svojim tamalim v sobo in zginla Rubnu izpred oci. Tamal se je zacel toolk jokat in je kr na mestu obstal, jst ga pa gledam in mu recem Ruben, tuki sem, se pa obrne, me vidi, neha jokat in se ful nasmeji in takoj siba do mene. Se mi zdi, da naju je mal zamesal user posted image
Moram pa povedat, da zdaj tud ful mojga porajta, odkar je bil prejsnji teden na dopustu in je bil vec casa z nama. Ga ful skoz gleda in isce, ko pride domov.

Zdej grem pa jst na eno ledeno kavo, je moj ze cist zivcen user posted image lepo spite, se beremo, mam pa sicer en kup enih vprasanj za vas user posted image .

No, edino se tole - uceri dam tamalega na tla in mu dam njegovo skatlo z igracami in se zacne igrat. OK, mam 5 min casa, da zlozim posodo v pomivalca. IN ga poslusam, kako vriska in se smeji naglas in vsa raznezena razmisljam oh, kolk je moj otrok priden in kako lepo se igra... Pol grem pa na balkon po kozarc in mim malega in me skor kap - itak da je vriskal in se rezal k pecen macek, ce je pa nasle od Evana flomastre in jih zvleke iz skatle, crnega odpru in lepo ceckal po parketu user posted image user posted image Bom nalimala slikice, kaksno fresko nam je narisal. Na koncu je pa se seb cez cel obraz potegnu crto oz. si narisal brke...

Evo, zdej pa res grem...user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu sliva10)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
1.7.2008 22:10:07   
barika
čer.
Martin je pa bolani, ima "samo" vročino skor 39. jutri je tetji dan in ga peljem k zdravniku.(če kličeš ti nič ne povejo, če greš tja, te pošljejo domovuser posted image user posted image )

Alergije in hrana. hrano lahko naročiš tudi pri biosi.si, pa jao, se ne bom spomnala, ampak se spomnete testerjev HOLLE???, no tamuser posted image , pa kakšen biotopic...

a sem vam povedala, da vsako jutro pijem glinen napitek (pa da so mi mozolji ven butnaluser posted image ). http://www.bolus.si/main.php

grem,sem utrujena, ker je mali ful bogi, pa bi se kr cartal, pa joče, pa kr brez moči je---še zvercat se mu ne dauser posted image

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
1.7.2008 22:16:12   
Nana Liza

IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

Ma ne no, zdaj je aktualna SN user posted image

Če mi uspe, mogoče pridem tudi jaz v SN. Imam en opravek.

Sonček, Martita, a se še vedno dobimo v četrtek na Trubarjevi, ste za?

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
1.7.2008 22:28:12   
nicolina
Mama11, piši mi naslov na ZS, pa ti pošljem...

Tnitin, hvala za tole stran... zlata si user posted image user posted image

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
1.7.2008 22:42:15   
kanarka
Ninocka user posted image user posted image user posted image ,... a pol bo slikar, al kako??

Barika, kr stiskaj ga. So čist zmedeni, ko ne vejo kaj se dogaja ti bogi bolančki. In zato rabi tvojo popolno pozornost. Žal morjo tut to dat skoz. user posted image user posted image za Martina.

Mi 3je smo pa po doooooolgem času bili skupaj na večerjici ob obali. Je blo tko romantično. Sarico nima smisla, da držimo skoz doma, če vročine nima in tudi rabi malo svežega zraka. Je bla res pridna, zdej pa že pridno spančka. Upam, da bo jutri že šlo na bolje. Vsaj bruhala ni več.

Grem gledat Monka.

Making the decision to have a child - It's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
1.7.2008 22:58:47   
Oranža
Čer,

Martin user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čimprej se pozdravi.
Barika pol pa očitno tale glina delujeuser posted image user posted image .

Nicolina ful lušna slikca.

No jst morm pa mojga tavelikega otroka pohvalit: danes se je zmenil z babi in dedijem da gredo kolesarit in pol se je odloču še da bo pri njiju spaluser posted image user posted image user posted image user posted image  . Sm ful vesela, ker to se res ne zgodi velikrat.user posted image user posted image

Lepo se imejte ju3 v SN.

Sm mal zmatrana grem kr pančat....
Nočko.....

(Pablo Casals)

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
1.7.2008 23:33:12   
tintin
Oranža, bravo bravo za Eneja! user posted image Upam, da bo ta izkušnja lepa zanj in jo bo kmalu ponovil!user posted image

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.