Skye
|
Po dolgemčasu se vam tudi jaz malo javljam. Sicer sem malo preletela poste za nazaj, ampak vsega pa mi enostavno ne uspe prebrati...ste preveč pridne ...oz. so vaši tko pridni Najprej lep pozdravček in iskrene čestitke vsem na novo pridruženim majskim mamicam in hroščkom Špelin@ tud jaz sočustvujem z izgubo tvojega sončka Tomažeka Anitka bravo za Gala, da se je le pokakal Jaz sem že, če se en dan ne pokakata cela nesrečna, kaj šele več dni zapored IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Spet se mal vam javljam. Eno vprašanje mam. A je katera od vas, ki doji, že dobila M? Jst sm jo dns. Včeraj sm bla tko zanč, mislila sm, da bom spet zbolela, danes pa je pršla M. Jaz pa ne dojim, pa jo še do zdaj nisem dobila...mi je prav tečno, da ne vem kdaj se bo prikazal. No mi smo se počasi navadili na nov ritem, ki je moram priznati včasih kar divji, ampak za naše sončke vse a ne Smo imeli v ponedeljek termin v razvojni ambulanti, in naši princeski prav lepo napredujeta. Tia: 3800 g, OG 38 cm Lia: 3820 g, OG 38,5 cm Smo pa imeli kar nekaj težav z krčki zato sem prešla iz AM Aptamil na Hipp (nam je 6 škatel prinesla patronažna sestra ob zadnjem obisku) in že po enem dnevu je bila opazna bistvena razlika, tako da vsem ki ne dojite in vaše hranite z AM in imate podobne težave, priporočam Hipp Sem malo prebrala koliko vaši sončki prespijo v 1. kosu...vam kar malo zavidam Moji dve se še vedno vztrajno zbujata na 3 ure . Me prav zanima kdaj bosta podaljšali za kakšno urico, da se bo mamica lahko malo bolj odpočila Zasledila sem tudi, da se namrevate zopet dobiti. Uh kako rada bi se vam pridružila, ampak trenutno nam je Ljubljanski konec enostavno predleč Ko se boste pa kaj dobile na štajerskem koncu, pa bi se vam tudi jaz z veseljem pridružila