ninocka
|
Ajtak, upam, da boste meli mirno noc. Ker useska fuul bolijo...revcek, bogi Evanu so se vedno vnela v 1 uri - je ratal ful crkljiv, pa jokav, pol se mu je pa maslo ulilo iz useska in smo sibali k P. Se spomnem, da so se mu vnela lih tisto soboto, preden sem sla rodit (v ponedeljek). Posiljamo en kup pikapokic, da se cimprej pozdravite Pa Martinu tudi Mene pa je danes presentil se en zobek in sicer leva enkica spodaj Kr ne morem verjet, nasemu malemu pa zadnji teden ful dogaja - sedenje, pa zobki, dons se je opirajoc name postavil na nogice...Se pa blazno jezi, ker se ne zna skoordinirat in premaknit nogice in rokice, da bi se skobacal, potem se pa gunca na kolenih in se od uzaljenosti dere. Sem mu miceno pomagala (porinla eno nogico naprej), pol je pa kr sam premaknil najprej eno rokico, pa drugo, pa se drugo nogico. Sem ga spustila pa je blo konc in spet guncanje in jok Sej bo, ze tko ga je polno vsepovsod, pol ga bo pa se vec Menstruacija - je se nimam in hvala tisti, ki me je spomnila nanjo . Mi je ze cist iz glave uslo, da to tud obstaja...trenutno si je se ne zelim, ker moje so kar fajn bolece... Sex - yes, pliiizzzz pase in smo spet nazaj v formi. Jupi Moje mlekarne - zaradi povecanega povprasevanja ponoci, mi cez dan delajo na polno in mi ful puscajo. Jst se zmeri nosim tiste smotane blazinice in ful hudo sexi modrcke za dojenje, ponoci pa spim z joskami zunaj...Pa ful mi zacnejo puscat, ce slisim, da se mali joka, al pa da ga nakaj casa ne vidim, pol pa neki zamijavka... zirafa, jst bi kr organizatorko poklicala in jo prosila za stevilko namestnice al pa ji sms poslji barika, a pri vam v ZD ne narocajo? Se mi prav smilte, k ste tolk casa cakali... Oranza, ves kaj te hocem skoz vprasat - kam sta sla takrat gledat za lomljenec (nekam na pohorje, ce se prav spomnim) in kaksna je bila cena in barva. Midva ga bova tudi polagala, sam tuki po raznih bauhausih itd. je vecinoma tist ta pisan (rdeckast) meni pa ni vsec. Jst bi mela raje sivega. Lahko tudi na ZS. Hvala! Pa bravo za Eneja mali moz odhaja v sirni svet.... Kanarka, za 6. bolezen je znacilno najprej 3 dni ful visoka vrocina, ki je nikakor ne mores zbit, potem pa vrocina pade in se po telesu naredijo pikice. Sicer mas pa Tukaj vec o tem. manca, kaj so ugotovili na testih? GB, boga tvoja pucnka! Verjamem,da si se ful ustrasla in edino pravilno, da si bila tako vztrajna pri teh zdravnikih. Pa eno veliiiiko pikapoko za Tianno Da vam povem, kaj je se tale moj mali bubi naredu na morju. En dan smo sli do ene kolegice v Kanegro in smo bli na plazi. Mali se je lih lepo pokakal v plenicko in sem ga ocistila, pol sem ga pa pustila kr brez plenicke. In je bil ze tko kaksno uro brez, pa ga mam v narocju in se zacneva igrat avioncke in ga jst dvigujem v zrak, pa buc buc, pa letimo in prileti meni neki trdega na nogo . Kolegica in moj ful skocta in me zacneta z robcki pucat, tamli spusti se par bobkov, pol se pa ustrasi tiste panike, se zacne jokat, me polula, vmes se se ful napenja in me se mal pokaka in za finale se mal polula. Ene dve zenski na plazi sta se tolk rezali, da ce ne bi lih na tleh lezali, bi verjetno z lezalnika padli . Men je blo pa pol tud ful smesno, pred mano se je delal samo en kupcek robckov, Ruben je bil pa kr mal prestrasen. Potem je mel pa zaradi varnostnih razlogov raj plenico gor . Tole je pa danasnja od Evana (jst sem skor crknla zraven): Gre zjutraj lulat na skoljko (lual stoje) in vedno ful okrog buli in potem tist kr mal nese sem in tja. Sicer sem vedno zraven in ga drzim za ritko, da je pr miru in ga opozarjam, da mora gledat kam lula. Dons sem ga pa na polovici pustila samega, ker sem mu sla po hlacke in pridem nazaj in ga oblacim in cutim, da je po nogici moker. In mu recem, da se je polulal, ker ni gledal kam lula (seveda ful zanika), pol pa ugotovim, da je luzica tud okrog skolje. IN mu pravim: Ja, vidis, da nisi gledal, ker si tudi po tleh polulal! Evan pa: sem gledal, sem gledal! Samo lulcek ni gledal! In pogleda lulcek, dvigne kazalec in mu zazuga Ti, ti lulcek! Jst sem se zacela tolk smejat, da so se mi solze ulile. In kako naj pol otroka kregam?