|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
2.7.2008 11:56:29   
bella02
Pablo, posteljnine tudi pri meni ni bilo na zalogi in sem potem to dobila v 14-ih dneh. Maja T. je žal malo dlje čakala. Plenice bom pa morda slučajno kje staknila, saj jih imam drugač dost, sam mal za spremembo.

ozziebo, nič preveč ne pomivaj oken, da ne bo iz teh 30 dni nastalo 3 dni user posted image user posted image user posted image . Sem glih danes rekla kolegici, da jih nisem niti za veliko noč umila, pa se vidi čez. Pa sem jih drugač redno umivala. Tudi mož me ne sekira, pa res niso fajn umazana.  Bom pa zdaj prosila mami ali taščo, če bi jih hotla. To raztezanje je zadnje, kar bi blo dobro zdaj, v zadnjem mesecu.

user posted image Mi je poštar pripeljal jogi in plenice. Te se že perejo. Zdaj pa imamo res vse, razen miljon stvari iz lekarne za user posted image in kaj za mamico za v porodnišnico. Sem si včeraj naredila seznam. Zdaj čakam 15. 7., da pride denar od paketa, potem pa na juriš! user posted image user posted image user posted image

Lep dan, pa počivajte in noge gor!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
2.7.2008 12:05:28   
naty13
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zame. Sem se končno mal za knjige spravila. Zdej sem naredila mini pavzico. user posted image  Sem mogla pit, ker imam tako ali tako po petih minutah že suha usta. user posted image user posted image user posted image  Pa mal sem na hitro prišla pogledat, če se kaj dogaja na RR. user posted image

Vidim, da smo mele vse bolj ali manj katastrofalno noč. user posted image  Pa jutri je še mlaj, pa ta vročina. Uffffffff bo dol pritiskalo. user posted image

Erin drži se. user posted image  Veliko tekočineeeeeeeeeeeee.  user posted image

Maja T. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za pobarvane stene. user posted image  pa kar v rit brcni, da bo postlco sestavil in ostale stvari. user posted image

pa pa

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
2.7.2008 12:24:53   
Erin
Evo jaz sem malo poležala sedaj pa se hladila ob oknu in je malce boljšeuser posted image ...Ta smotana vročina, kako je ne maram...grrrrr... Grem sedaj spit pol litra vode-za vsak slučajuser posted image Pritisk pa ne vem koliko sem ga imela oz ga imam ker nima napravce za merjenje. si ga bom popoldne ko bom šla v lekarno po zadevice za  user posted image pa majo tam zastonj uporabo te  napravce.

Sandra - ti tudi počivaj, vidim da nas kar "daje". Tebe pa sploh ki nosiš dvojni zakladek. Merkaj se, velja?user posted image user posted image

Se pa čuti v zraku da niso ravno ti dnevi primerni za vremensko občutljive. Mene najbolj skrbi ker imam omedlevico, da ne bi padla pa se s trebuhom kam udarila, pa še nobenega domauser posted image

Pa še včeraj sva se z mojim takooooooo skregala... v nos mu gre da odkar živi pri meni, nima tu ničesar svojega pa da mi mora biti skoz na voljo (on misli da sem mu to "ukazala" ne pa da je to njegova dolžnost da mi pomaga) pa kao da nima svoje volje in kar je bilo najhujše da samo jamram!!! Včeraj sem tudi sama imela hude krče in to VPRIČO njega, ampak njemu očitno to ni dokaz. Sem mu v jezi kar rekla da nočem da je pri porodu-me bo še obtožil kasneje da sem samo jamrala. Grrrr... KAko mi gre včasih na živce. Odkar skupaj živiva gre vse narobe...user posted image Upam, da je to samo prehodno obdobje...

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
2.7.2008 12:25:41   
andrejaboris
Ej babike! Mene dans tut zdaj že skoraj uro boli kot popadki! Včasih bolj močno včasih bolj rahlo! sandra in ostale kaj vas fejst boli. Pri meni se je tak začelo. Ne vem kaj naj  nardim, pa še sama bom celi dan z malim!

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
2.7.2008 12:37:14   
Vilika
Juuuu!
Kako se babike??

Jaz sem malo bolj spočita in posledično tudi boljše volje... ampak vroče je pa še zmeraj..

Spet sem prišla k starčem malo na net, ker doma ga še okoli 3 tedne ne bo. user posted image , ne saj ni tako hudo, samo spremljati vas ne morem redno.... Tko da šibam zdaj brat za nazaj.

Samo to sem opazila  - a ni po 'otvoritveni soboti' nobena več rodila al kaj ?? user posted image user posted image user posted image
Se hecam, malo še moramo greti naše pikce in pikice.

Probam potem še kaj pokomentirat, če mi ne bo branje vzelo preveč cajta.
Uživiteee!!

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
2.7.2008 12:37:17   
ozziebo
MajaT, super da si booljše, pa še v stanovanje se je začelo premikat, ne?
Naty, user posted image  pridna, da se lahko učiš!

Bella 02, hvala za skrb, sem gotova, ampak me res nekaj daje, drugač so okna res zadnja stvar na svetu!! Bom pa sedaj itak počivala!!

Erin, pa kaj tvojga tudi hormoni dajejo ali kaj?? Čeprav sva midva v začetku tudi imela krizo, ko sva se skupaj preselila, saj veš, dokler si samo občasno skupaj, se ful natempiraš na to. Ko pa enkrat živiš skupaj, ima vsak kakšen slab dan, ali pa bi rabil malo miru... Poleg tega  pa se eni moški še čutijo zapostavljene zaradi nosečnosti... Ja, res so bogi, kako bi šele bilo, če bi bili noseči in bi morali rodit user posted image  user posted image  user posted image  Malo se pocrkljajta danes, pa probajta se pomenit, kaj koga teži, ne ga takoj poslat kuser posted image  (čeprav je ponavadi to moj način, ker ko enkrat eksplodiram, je groza, še dobro, da ima moj živce iz rostfrejauser posted image ). Držim pesti, da vama bo šlo počasi na boljeuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image !

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
2.7.2008 12:37:37   
bella02
Erin, pazi nase! Pa upam, da tvojega daje le strah pred odgovornostjo, ki prihaja. Moški pač ne znajo vsega povedat z besedami! Držim pesti za vse vas!!!user posted image user posted image user posted image

andrejaboris, upam, da je le vročina in da si OK. Če se ti pa zdi, da se pričenja, pa le nekoga pokliči, da se greš pokazat gin. Držim pesti tudi za vas!!!user posted image user posted image

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
2.7.2008 12:38:29   
gajka
Evo mene s pregleda. Sem mislila, da se bom skuhala v tisti sobi, kjer so mi CTG delali, je bilo vroče kot user posted image , o klimi pa ne duha, ne sluha. Na koncu sem mogla revijo namesto za branje uporabiti kot pahljačo. user posted image  V glavnem, utripi user posted image  so se pokazali kot čisto normalni, aktivnost maternice pa je menda tudi čisto normalna za moje tedne. Važno, da ni pokazalo kakih popadkov! user posted image  Dobila sem še kup napotnic (za P in rešilca), pa za hep. B, toxo in ostale zadeve, tako da moram jutri zjutraj naredit še en izlet do laboratorija. Pa test za streptokok B sem tudi dala delat, me je stal 15 EUR. Pa G mi je tudi UZ delala, menda user posted image  ustreza po merah in ima trenutno nekje med 2800-2900g, pa lepo na glavico je obrnjen. Aja, pa kar je najpomembnejše, še vedno sem lepo zaprta! user posted image  Je G rekla, da glede na količino plodovnice, zaprtost itd. še ne kaže, da bi mogla ravno zelo kmalu v P. user posted image user posted image user posted image  Upam le, da ima prav! user posted image  Aja, tiste rahle tope bolečine v spodnjem delu trebuha in križa pa so očitno posledica spuščanja trebuha in temu posledično raztezanja mišic.
Erin, ko se boš naslednjič urejala seznam, mi lahko napišeš skupaj +10 kg (mi je prav všeč, da sem v zadnjem mesecu uspela pridelati samo 1 kg), 29 let (hja, kaj čem, staram se user posted image , že itak se nekaj dni švercam pri nižji starosti), pa naslednji GP s CTG imam 11.7.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
2.7.2008 12:39:13   
ozziebo
Andrejaboris, hitro si pokliči koga od svojih, pa počivat, pa boš hitro videla!!!
Ne se hecat, še dve uri  s tamalim, pa boš v porodnišnici!!

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
2.7.2008 12:41:45   
ozziebo
Gajkauser posted image  za  stanje, boš res zdržala do avgusta!! Pa ful dobro, da ti vsakič UZ naredi!!
Vilika, lepo, da se malo pokažeš. čuvaj se!!

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
2.7.2008 12:43:06   
gajka
andrejaboris - poskusi s počivanjem in Magnesolom, pa boš videla, če je kaj boljše. Če pa se bo kljub vsemu stopnjevalo, pa nujno do G! Bolečina pa je pri meni v spodnjem delu trebuha in v križu (skratka okrog in okrog), je pa občutit nekako kot blažja bolečina pri M. Je pa G danes rekla, da je očitno to od raztezanja mišic pri spuščanju trebuščka. user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 2.7.2008 12:45:17 >

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
2.7.2008 12:48:54   
gajka
ozziebo - današnji UZ sem bolj ''izsilila'' zaradi panike, ki so jo zapeljali pri morfologiji, ko se je pokazal povečan žolčnik. Je bila bolj kontrola tega žolčnika, kako in kaj. Me pa G danes ni ravno najbolj potolažila glede tega, ker lahko, da se bo ob rojstvu pokazalo, da bo treba to še zdravit. user posted image  Drugače pa je to bil moj edini UZ po morfologiji.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
2.7.2008 12:50:39   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris

Ej babike! Mene dans tut zdaj že skoraj uro boli kot popadki! Včasih bolj močno včasih bolj rahlo! sandra in ostale kaj vas fejst boli. Pri meni se je tak začelo. Ne vem kaj naj  nardim, pa še sama bom celi dan z malim!

Meri si na koliko min te boli. ČE imaš magnezijeve tabletke si vzemi eno, pa poskusi počivat in pokliči koga da pride pomagat. Upam da bo vse ok.

ozziebo, bella - sploh ne vem kaj točno gre mojemu v nos. Za roj.dan sem od mami dobila šopek rož in sem jih imela vsako leto na mizi, sedaj ko je on pri meni (stanovanje moje mami sicer) pa on noče rož na mizi ker se boji da bodo padle na njegov laptop in hkrati jamra da ga nima nikamor za dat-kot bi me obtoževal da nima prostora zase. Pa je že nekaj let pri meni skoraj redno spal in živel ampak sedaj ko pa plačuje za vse in in je tu je pa kar naenkrat vse narobe in da ni nič njegovo-ja lubek saj si se šele priselil le kako naj bo????
Ko sem mu potožila glede strahu ki me je grizel zadnje dni me je tolažil da bo vse ok, da je on pa pripravljen pa naj se ne sekiram, hkrati imam pa občutek da je on v še večji paniki samo je ne pove, hkrati pa s svojim obnašanjem mene spravlja še v večje skrbi kot jih imam. Grrrrrr....kar je pa dobesedno smešno-ne ve kaj bi mi rekel da bi mi še kaj očital in oporekal in se tako zapleta v besedah da mi v enem stavko določeno stvar potrdi in zanika...ajoooooooojuser posted image user posted image

Je pa res da se z njim lahko o vsem pogovorim AMPAK ko je on zato, drugače je tiho ko miška, nič ne reče, moram vs eiz njega izbezljat.
Najbolj grozno je pa-če se skregava ga ne morem več domu poslat in imeti mir, tako se pa morava gledat z napol priprtimi očmi na 45 kvadrat.metrih...Sej ne vem ali naj se jokam ali smejemuser posted image user posted image

Uf..lažje je...samo da se "zlajam"...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1538
2.7.2008 13:01:51   
sandra123
Andrejaboris, mene včasih kar "ornk" zaboli, ampak, bolečina ne ostane dolgo prisotna...se mi pa dogaja, da mi trebuh preko celega dne otrdeva, pa spusti, pa spet otrdi...najbolj me zaskrbi, kadar začutim zraven še bolečine v križuuser posted image ...ampak saj potem popustijo...
Danes sem prav vesela, kar je šla moja Tinka malo od doma, ker se mi zdi, da če se kaj razburim, mi še dodatno krči nagajajo...No, ponavadi mi bolečine popustijo, kadar spijem magnesol...Upam, da je pri tebi vse ok, glede na to, da imava obe isti dan PDP...Če imaš možnost tamalega kam dat, izkoristi to možnost in počivaj...user posted image

Sem pa ravnokar dobila dve jajčki za v avto, sva jih kupila od ene znankine sorodnice, ki ima dvojčici...Jajčki sta tako lepo ohranjeni, da sta kot novi, sta peg-peregotovi, modre barve...pa še 50 eurov sem dala za obe...user posted image user posted image user posted image jaz, vsaj pri nečem sem prišla poceni skoziuser posted image ...Zdaj moram še samo kozmetiko nabavit za moji štručki, pa pleničke za 1x uporabo...pa seveda še pripraviti torbo za v porodnišnico in nabaviti še vse potrebne pripomočke za v bolnico...
Erin, čuvaj se...user posted image user posted image user posted image ...ne se razburjati...mene ponavadi takrat množično napadejo krči...sploh ni vredno, da se spuščaš v prepire z user posted image , ker moški itak ne morejo razumeti, kako se počutimo v nos.....večina nas je malo bolj sitnih, nestrpnih, razdražljivih, na meji z jokom..., kar je popolnoma razumljivo, glede na to, da se v nos. sprošča veliko več hormonov kot drugače (v reviji "mama", v izdaji nos. in porod piše, da se v nos. sprošča pri ženski 8 hormonov)...moja dva doma sta že vsega navajena, sem jima rekla, da če bom sitna, naj me namesto, da se razburjata nazaj, rajši objameta in mi kakšnega poljubčka privoščita...zaenkrat to še delujeuser posted image user posted image user posted image

Lp, Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 1539
2.7.2008 13:12:03   
Arany

Živjo punce!

Najprej iskrene čestitke novopečenima mamicama Mishel in Suzili ! Naj bodo vajini otročki zdravi in naj vama in očkoma dajejo veliko zadovoljstva in lepih trenutkov !user posted image

Jaz sem imela danes ginek. pregled - delala mi je UZ za morebitni zastoj v rasti. Izkazalo se je, da je user posted image primerno velik glede na tedne nosečnosti in da je težek že okrog 2200 g user posted image . Je obrnjen na glavico in je zelo aktiven skozi cel dan - mi že zdaj ne pusti spati user posted image . Urin je bp, prav tako pritisk (čeprav imam pogoste vrtoglavice). Kilogrami so že na +10 user posted image .  Vzeli so mi tudi kri za sifilis. Naslednji pregled imam 21.7. Sem se dogovorila z G da mi takrat vzame tudi bris za Streptokok B.

Sicer pa je ob rojstvu prvih "avgustovk" tudi mene začelo stiskati v prsih, saj še nimam za novega družinskega člana skoraj ničesar pripravljenega (razen oblačilc, ki pa še čakajo na pranje in likanje). Posteljico, komodo, voziček, košaro, lupinico in Angelcare imam sicer naročeno pri Sončku že od sredine maja, vendar nisem do zdaj še ničesar dobila user posted image . Vsa stvar se je tako zavlekla predvsem zaradi barv vozička, lupinice in košare, ki jih baje v nobeni pošiljki ne dobijo v najini naročeni barvi. Če te barve tudi tudi v julijski pošiljki ne bo, bova morala pač vzeti kaj drugega user posted image .
Sem pa poklicala v Sonček, če mi lahko vnaprej dostavijo vsaj stvari, ki jih imajo na zalogi (komoda, posteljica, Angelcare), zdaj pa čakam na odgovor, če bo kaj iz tega. Joj, res upam, da bom dočakala naročeno še v enem kosu user posted image .

Erin hvala, da me nisi izbrisala iz seznama user posted image , ker se tako redko javljam user posted image . Za branje vaših postov sem bolj pridna user posted image . Pa zelo lep in pregleden seznam "rodili smo se" si napravila user posted image .

Vsem user posted image , ki imate kakršnekoli težave želim čimprejšnje okrevanje in čimlažje premagovanje le teh. Pa obdržite svoje user posted image še vsaj nekaj tednov na varnem v trebuščku. user posted image user posted image user posted image

Lep dan vsem!

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
2.7.2008 13:12:13   
Tamy30
Ojla punceuser posted image  no pa sem jaz to tudi dozivela da napises cel roman, pa se ti zbrise, grrrruser posted image

Dopoldan sem bila v laboratoriju. Sem dala kri in urin na pregled. Sem se danes malce nacakala, niso nic upostevali da sem nosecnicauser posted image
Bila sem tudi malce v shopingu za user posted image . Iskala sem brisace s kapuco. Zadnjic jih niso meli v H&M, pa sem sla danes pogledat v Babycenter, pa so se mi zdele malce drage (25€). Se mi zdi da so bile v H&M cenejse.

miskolincek, erin, bella02 ja jaz sem spila tud tsti cajcek za dojenje, saj ni nic hudega, je zeliscni, tako da zdaj vem katere bom pilauser posted image So pa od teekane vsi dobri, nasploh pa obozujem caje, od crnih rdecih, zelenih. Nekatere lahko pijem sladkane, druge pa z malce medu.
Sestra si je kupovala tudi instant caje od Hippa v glanulah, pa tudi ta ni slabuser posted image

Erin lepo da se ze pocutis boljse. Cuvaj se, pa cim vec pocitkauser posted image

Maja T. jaz imam v kleti, ambulanta B. (glavni vhod na levo). Termin imam ob 10 uri,mislim pa da bom malce zamudila. Ker sem se vceraj narocla pri UZ, in je bil edini prosti termin 14.7. tak da moram biti tam ze ob 9, amlce prej, pa tak ze zdaj vidim da sem bom nacakala. Tako da mogoce se lahko kaj vidiva. Ti bom sporocila preko ZS.

Andrejaboris upam da si ze kaj boljseuser posted image lahko pa za vsak slucaj poklices svojga ginekologa. Ziher je ziher.

grem malce pocivat, na stolu ze komaj sedim.

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
2.7.2008 13:12:21   
andrejaboris
HOj!

Še vedno me boli ampak se mi zdi še prehitro da bi že blo to to! SEm komaj v 33. tednu, samo mi je pa sumljivo! BOm zaj še malo počivala in bom vidla kaj bo stega! Pa hvala vam za skrb!

SEm bla pa včeraj na UZ in imamo že 2231g in zaenkrat je vse vredu!user posted image Pa potrjeno je user posted image !user posted image user posted image user posted image Imam pa +9 kg. Pa na glavico je že obrnjen!user posted image user posted image

Grem počivat bom drugič pokomentirala. Aja kaj mi lahko kera cifro pošle na ZS, da vas obvestim če kaj bo! NO če ne zdaj pa kasneje! Upam da kasneje!

papa pazte na sebe!

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
2.7.2008 13:13:46   
Erin
Oh sandra, saj vem.... pa jaz se nikol ne razburjam...on vedno prvi začne prepir pa povzdigne glas, čeprav jaz mirno govorim in naju tišim ven iz prepira on naju pa tunka še globje...Ko ena pubertetnica se obnaša...user posted image

KJE JE NEŽAAAAAAAAAAAA????user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
2.7.2008 13:15:36   
*zvezdica*
Hej čvekice!

A je spet akcijauser posted image ...katera je naslednja na vrsti? Vidim, da vas nekatere že kar pošteno grabi. Če krči ne ponehajo se je bolje it pokazat...bolje za brezveze kot pa da te nekje preseneti, po možnost samo z otrokom. Upam, da so popadki le lažni...še vseeno je kar zgodaj za avgustovske škratke.

Jaz sem imela danes pregled. Kri imam še vedno slabo, tako da sem namesto sirupa dobila tablete in močno upam, da mi dvignejo raven železa. Drugače je vse OK. Moj G gre na dopust in pride šele 31.7., tako da imam šele takrat nasledji pregleduser posted image . Jah saj če bom prej rodila pa pač bomuser posted image . Je rekel, da naj ene 14 dni le še počakam, potem pa ni problema.

Zgleda da so vsi možeki take tečke. Meni se zdi, da se zadnje čase samo še kregava. Priznam, da sem včasih tečna ko drek, ampak kaj ko me pa res hormoni dajejo 100/uro. On pa namesto, da bi bil še bolj obziren in razumevajoč je pa ravno obratno...še bolj našpičen kot jaz. Pol pa pride smrtonosna kombinacija iz tega. Tako da se moram večkrat jaz v jezik ugriznit in marsikaj dol požret kot pa on. A si predstavljte, da bi bli tipi noseči??? Pomoje se nam ženskam zmeša!

A katera namerava piti čaj iz malinovih listov. Jaz sem ga pila v prvi nosečnost, pa se ne spomnim kdaj sem ga začela? Rodila sem res z največjo lahkoto, če je k temu kaj pripomorel čaj sicer ne vem...ampak za vsak slučaj ga bom le pila.

Marcel in Zarja

Neposredna povezava do sporočila: 1544
2.7.2008 13:19:28   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Arany

Posteljico, komodo, voziček, košaro, lupinico in Angelcare imam sicer naročeno pri Sončku že od sredine maja, vendar nisem do zdaj še ničesar dobila user posted image . Vsa stvar se je tako zavlekla predvsem zaradi barv vozička, lupinice in košare, ki jih baje v nobeni pošiljki ne dobijo v najini naročeni barvi. Če te barve tudi tudi v julijski pošiljki ne bo, bova morala pač vzeti kaj drugega user posted image .
Sem pa poklicala v Sonček, če mi lahko vnaprej dostavijo vsaj stvari, ki jih imajo na zalogi (komoda, posteljica, Angelcare), zdaj pa čakam na odgovor, če bo kaj iz tega. Joj, res upam, da bom dočakala naročeno še v enem kosu user posted image .

Ti jih kar večkrat pokliči, ker radi kaj pozabijo, založijo,.. ker je toliko naročil. Najnovejše inf. (moj dela pri njih in je ravno sedaj šel v A. po novo robo)- danes dobijo en kup stvari, veliko se jih sploh ne da dobiti nikjer in tudi oni čakajo...Babyboom je naredil zastoj tudi pri opremi kaj čmouser posted image

(odgovor članu Arany)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
2.7.2008 13:19:47   
naty13
Erin user posted image user posted image user posted image  Tole z našimi user posted image  je pa res pestro. Sploh nas ne razumejo. Sem pa opazila, da je moj lubi tudi govoril, da bo vse ok, da naj me ne skrbi, da bo otroček zdrav, potem pa se je izkazalo, da je bil on v večjem strahu. To je bilo prvič. Pa tudi govoril je v enem stavku dvoje- zanikal in potrdil hkrati. Sploh ni vedel kaj bi. To mi še zdej kdaj naredi. user posted image  Časa zase bo pa imel zelo malo, ko bo user posted image  in slej ko prej se bo moral sprijazniti. user posted image  Samo, da je tvoje počutje boljše. user posted image  Jutri imaš pa pregled, a ne?

Andrejaboris tudi jaz sem mnenja, da daj mulčka komu za popazit čez popoldne, če imaš kakšno možnost, da se boš spočila, potem boš pa videla, ali so tvoje težave res zaradi naporov in nenehnega tekanja za malim ali pa se res kaj dogaja.

Gajka user posted image  za pregled. Za user posted image , lepo, da čakaš na avgust in si zaprta. user posted image user posted image user posted image user posted image  Očitno tudi meni leze user posted image  nižje v porodni kanal in me zato boli in zateguje vse nižje. Je pa zoprno, ko sedim in pas od trenerke in vsakih hlač me tudi moti. user posted image

Sandra user posted image user posted image user posted image  za lupinici. To pa je bil poceni nakup. user posted image  Jaz sem si v tem tednu nabavila stvari za v P. Kupit si moram še novo trenerko za iz P. user posted image  Pa počasi pripravit v eno vrečko stvari za domov zame, ker moj tako ali tako ne bo našel, če me kaj prehiti, ali pa bo pozabil. user posted image  V prvo je še čevlje pozabil, pa je imel pripravljene, kaj šele, če ne bi kaj pripravila. user posted image  kako pa kaj Sayuri? Predvidevam da je še 3v1.

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 1546
2.7.2008 13:28:11   
Erin
Jutri imam CTG v Kr P, ja. Pa če bo možnost bom povprašala še za te vrtoglavice.

Pa izcedek imam zadnje čase čuden- kar tak zlenkasto obarvan, pa se mi zdi da to ni ravno normalno ane?user posted image
---------------------------------------------------

Heheuser posted image user posted image user posted image user posted image se smejem moji mačkonki...tukaj zraven mene leži in nekaj sanja potem pa teče v prazno in nekaj mijavka...kako je smešna....user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
2.7.2008 13:38:28   
betty
oj. jst sem narocila jogi dormeo 70*140. svetovala pa mi je kr prodajalka v baby centru. sicer ga v centru ne mores kupiti, ampak ga moras narociti po netu oz. telefonu. cakala sem ga 4 tedne (do vceraj). Imava pa ga tudi midva in sva ful zadovoljna.

lp

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
2.7.2008 13:38:32   
MATEJKA_
EVO... takšen pa je bil moj buši prejšnji teden - v dopolnjenem 33. tednu user posted image user posted image user posted image
user posted image

no, sem pa pridelala že +13,5 kguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - SPREMEMBA VRSTNEGA REDA OBROKOV NA DOPUSTU PREJŠNJI TEDEN SE OČITNO POZNA NA TEHTNICI...

< Sporočilo je popravil MATEJKA_ -- 2.7.2008 13:40:47 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
2.7.2008 13:39:07   
buhtlčk
super, lihkar sm se vpisala v klub zbrisanih sporočil...grrrrrrrrrrrrrr

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

imena
klara2007

katero izmed naštetih imen vam je najbolj všeč?

tiana (17%)

lana (38%)

neža (40%)

vanesa (6%)

Število vseh glasov: 101

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!