sandra123
|
Andrejaboris, mene včasih kar "ornk" zaboli, ampak, bolečina ne ostane dolgo prisotna...se mi pa dogaja, da mi trebuh preko celega dne otrdeva, pa spusti, pa spet otrdi...najbolj me zaskrbi, kadar začutim zraven še bolečine v križu ...ampak saj potem popustijo... Danes sem prav vesela, kar je šla moja Tinka malo od doma, ker se mi zdi, da če se kaj razburim, mi še dodatno krči nagajajo...No, ponavadi mi bolečine popustijo, kadar spijem magnesol...Upam, da je pri tebi vse ok, glede na to, da imava obe isti dan PDP...Če imaš možnost tamalega kam dat, izkoristi to možnost in počivaj... Sem pa ravnokar dobila dve jajčki za v avto, sva jih kupila od ene znankine sorodnice, ki ima dvojčici...Jajčki sta tako lepo ohranjeni, da sta kot novi, sta peg-peregotovi, modre barve...pa še 50 eurov sem dala za obe... jaz, vsaj pri nečem sem prišla poceni skozi ...Zdaj moram še samo kozmetiko nabavit za moji štručki, pa pleničke za 1x uporabo...pa seveda še pripraviti torbo za v porodnišnico in nabaviti še vse potrebne pripomočke za v bolnico... Erin, čuvaj se... ...ne se razburjati...mene ponavadi takrat množično napadejo krči...sploh ni vredno, da se spuščaš v prepire z , ker moški itak ne morejo razumeti, kako se počutimo v nos.....večina nas je malo bolj sitnih, nestrpnih, razdražljivih, na meji z jokom..., kar je popolnoma razumljivo, glede na to, da se v nos. sprošča veliko več hormonov kot drugače (v reviji "mama", v izdaji nos. in porod piše, da se v nos. sprošča pri ženski 8 hormonov)...moja dva doma sta že vsega navajena, sem jima rekla, da če bom sitna, naj me namesto, da se razburjata nazaj, rajši objameta in mi kakšnega poljubčka privoščita...zaenkrat to še deluje