Maja T.
|
Hallo! Danes sem pa taka kot rožica in kot da včerajšnjega dne ne bi bilo. Koooončno smo začeli včeraj barvat stanovanje, uh kakšna bomba je v stanovanju. Tiste, ki tako na veliko obnavljate, vas prav občodujem, bom najbolj srečna, da se vse na mesto postavi. Moje zlati možek mi res ogromo pomaga, mi je včasih prav nerodno koliko postori , ampak ne vem kaj mu je, ko je bilo treba poličke monirat, pa zdaj, ko je bilo treba prebarvat stanovanje je vedno rekel, da je še čas, pa kdaj sem že pisala o tem, da bova barvala, sem se morala kar malo raz . Mogoče pa misli, da bom decembra rodila . Mimogrede, posteljica je še vedno v kleti zapakirana, hmmm, no ta viken se bo te sestavila. Drugače lepo se je pobarvalo, spalnica je zelena (kivi barva), kako je dobra, dnevna se bo danes, dve steni bosta rumeni, dve ostaneta beli, čisto taki Ikea stil, meni je to zelo lepo, sem prav vesela . za vse, ki ste se po dolgem času spet oglasile. Tamy30 jaz imam tudi UZ 14. 7. v bolnici, samo sem šele ob 12.00 naročena. To imaš gori v 1. nad. ne? Bella02, Cebrca jaz bom tudi našo pupo prvo sam z vodo umivala, tako kot so nam pokazali, bom pa potem verjetno tudi v lekarni od Bubhen kozmetiko kupila. Anaya za izpite. Muklla hvala za link za čaje. To po pa zelo prav prišlo, si bom kar maminega naročila. Sandra ..., tvojima probaj dopovedat, da naj bosta še malo s tabo. Daj raje počivaj, pa probaj nažicat, da ti zlika. To likanje se meni zdi zelo utrujajoče, ker mi vse dol nabije, pa še noge dobim zatečene. Zdrži še z nami ... Naty pa ti tudi, raje počivaj, da res ki ne greš prej v Rim. Ti pošiljam ... in za parket. Gajka sem si tudi jaz napisala vprašanja na listek, ker potem pol pozabim vprašat. Načeloma sem dobro spala , samo, ko grem na WC, se morem še preobleči, ker sem okoli vratu čisto mokra , moj pa pokrit do vratu . Meni tudi trebuh trdi, pa to mi tako že dolgo, me rešuje Magnesol. Ozziebo sem boljše HB, za 30 dni do PDP. Matejka midva sva vzela Dormeo, sicer 120x60. Imajo akcijo v Mercator pohištvu, pa še samo 4 dni sva čakala na pošiljko. Mislim pa, da imajo 140x70 celo na zalogi. Meni se zdi jogu super, glede kaj vse piše na certifikatu, pa hvalijo ga tudi, tako da tukaj ne boš mimo pihnila .