|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
2.7.2008 8:49:13   
gajka
tatly - voda za user posted image  naj bi imela 37°C, fiziološka je za nosek, kupiš jo v lekarni, lanolin mazilo je za bradavice (ga ni treba izpirati pred dojenjem), prav tako kupiš v lekarni, krči v nogah me zadnji čas HB puščajo pri miru, drugače pa redno pijem Magnesol (mogoče res pomaga). S papirji o PDP je pa takole: obrazec je trojni - zelen, rumen in bel papir. Zelenega obdrži tvoj izbrani G, belega daš na CSD, rumenega pa delodajalcu (čeprav piše na njem, da gre k osebnemu zdravniku, ampak očitno so še obrazci stari, vmes pa so se že drugače dogovorili).

sandra123 - kaj tebe tudi dajejo taki krči podobni blagim bolečinam pred M? Meni to ni prav nič všeč, ker sem bila trdno odločena, da še user posted image  počaka 1 mesec! user posted image  Me je včeraj malo prestrašilo, ko sem nekje prebrala, da na tak način celo nekatere občutijo popadke. user posted image  Imam k sreči danes pregled s CTGjem, pa bom videla, če se to kje izriše. V vsakem primeru pa nameravam danes svojo G orng zagnjavit, sem si že cel seznam vprašanj napisala. user posted image

Tale vročina bo pa mene predvsem ponoči ubila. Moj user posted image  se zadela s kovtrom čez glavo, meni pa iz vsake pore teče. Mi do danes ponoči ni verjel in me je vedno napadal, da delam zmrzovalnico v spalnici, danes pa je videl, da sem sredi noči nepokrita, pa še vedno mokra kot v savni. user posted image

Naty13 - a je parket že končan?

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
2.7.2008 9:20:16   
sandra123
Ja, Gajka, pa čedalje bolj pogosto se mi ti krči pojavljajo...včeraj sem jih imela celo popoldne na 30-20 min., vmes me pa še fajn v križu "zaštiha", pa od strani, pa spodaj ... danes se je že zdajle začelo...če ne bo nič boljše do petka, se bom šla pa malo h G pokazat...na momente me kar malo zaskrbi, da se bo zares začelo...na wc-ju sem non-stop, apetita sploh nimam...upam, da bosta moja user posted image user posted image še malo počakala, ker drugače bomo celo večnost v bolniciuser posted image
Tolaži me samo to, da sta še vedno ful aktivna, prave migice, razgrajača...Upam, da se bo tudi tokrat začelo zares tako, da mi bo voda odtekla...bom tako točno vedela, da se res dogajauser posted image ...
Danes pa gre moja princeska malo na potep z mojim očetom, bom sama doma in bom bolj počivala...upam, da me tisti kup perila ne bo preveč vabil, da ga zlikamuser posted image user posted image user posted image

Ti pa danes dobro opravi pri G in jo čimbolj stisni v kot, da se bo malo premaknilauser posted image ...Upam, da bomo lahko spravile skupaj še eno srečanje preden gremo v "Rim".

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 2.7.2008 9:22:07 >

Lp, Sandra

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
2.7.2008 9:26:16   
naty13
Sandra saj moj user posted image  je tudi živahen in me vedno bolj v rebra brca. user posted image  Ampak kaj, ko sem Nejčeve brce čutila še tik preden sem dobila klestir. user posted image  Sem takrat rekla, evo, spet ne bo nič.  Tebe očitno bolj daje, če se ti dogaja na 20-30 minut. Mene to zagrabi parkrat na dan. Ponavadi je pa takole zvečer kriza in se pojača, ko se jaz umirim.  Saj jaz vem, da to še zdaleč ni to, ampak čez 2 tedna bo treba nehat pit magnesol. Da me ne bo takoj zvilo. user posted image user posted image user posted image

Gajka dobro opravi in poročaj, kaj kaže CTG. Mogoče vijugice, mogoče ravno črto. user posted image

Maartinca lepo, da si se javila in da je tvoja user posted image  v redu. user posted image user posted image user posted image

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 1503
2.7.2008 9:31:35   
MATEJKA_
TATLY - če si dobila samo belega (original - saj vidiš kaj je original kaj pa kopija) in rumenega, pol pošlješ rumenega delodajalcu, belega pa CSD. pri meni je ostale kopije zadržala gin. in jih oni posredujejo mojemu osebnemu zdravniku. pediatru pa ne rabiš nič pošiljat, če hočeš, se samo prej "napoveš" npr. po telefonu, da imaš takrat pa takrat rok in da bi pol hodila k nejmu/njej. meni je pol tako sestra pri pediatrinji rekla, da me je zapisala in da naj pokličem enkrat ko priden iz P, pa se bova zmenli za prvi pregled, ki je nekje 1 mesec po rojstvu otroka.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
2.7.2008 9:33:29   
naty13
Aja, sem pozabila, moja skleroza..........

Gajka parket gre proti koncu. Zdej se polaga najina mini začasna spalnica in potem je ostal še en del hodnika. Zaključeni sta obe otroški sobi in en hodnik. user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
2.7.2008 9:34:05   
ozziebo
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Kot sem že pisala, noč katastrofa, sem se filala z magnesolom, vroče kot user posted image , ni bilo za spat, zjutraj pa posledica, sem kot bi iz marsa priletela. user posted image  Pa spet je že zdaj vroče za popuser posted image

Se pridružujem!!!

Joj Sandra, kaj se to dogaja s tabo???? POČIVAJ!!! Pa pozabi na likanje, saj boš še celo življenje lahko!user posted image
Držim pesti, da se tvoj trebušček še malo umiri!!!!user posted image user posted image user posted image

Naty, si me čisto okužila s tvojim sobotnim pospravljanjem, ja ni kaj, tole gnezdenje me res dajeuser posted image , zdaj bi najraje pospravila čisto vse, potem pa freeze - da ne bi slučajno kdo kaj prestavljaluser posted image ! Ob mojem nadebudnem miškolinu si je to čisto za predstavljat, ja. Je pa tako prazno zdaj, ko ga ni, čeprav on ful uživa pri mojih, še za telefon nima časa.

Aradej, dobro opravi na pregledu!!user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
2.7.2008 9:38:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

Pablo, kje si dobila poslikane plenice?

bella02 - jaz sem bila že kar nekaj časa na preži za potiskanimi plenicami. Nikjer jih nisem zasledila, da bi jih prodajali konstantno. Baje jih vsake toliko časa dobijo v Hoferju in njemu podobnih trgovinah. Ampak jaz jih nisem zasledila. Ko pa sem jih kje videla, sem jih vzela. Npr. en paketek sem vzela v Dipo, preostale pa sem zasledila v Avstriji. Po 3 kom v paketku imaš v Ikei (v rdeče-oranžni ali zeleno- modri barvni kombinaciji, s tem da je ena nepotiskana), nekaj sem našla v Lutz XXL, v Grazu (bolj v centru mesta), zraven pa je še ena trgovina z razno robo, če ne celo MÖbelix (pohištvo + druge stvari - tudi nekaj otroškega programa, tudi bolj v centru)....pa v MÜller- ju jih imajo baje večkrat (?)....Morda jih imajo tudi v Rutarju (?). Tiste iz Dipo so malo slabše kvalitete, tiste iz Ikee so pa precej boljše in večje, so pa tudi malo dražje glede na kom. Vsaj po moji presoji, so te potiskane plenice bolj namenjene za podlago ali za pokrivanje ali zaščito pred soncem....in ne toliko za npr. široko povijanje ali hranjenje, ker se tisk verjetno zelo kmalu spere in zbledi, pri zelo pogostem pranju pri visokih temparaturah. Potem sprane pa sigurno niso več tako cart na pogled. Jaz imam v namen širokega povijanja in hranjenja pripravljene čisto navadne, nepotiskane plenice.

IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.

Bella02, Pablo sem pozabila omenit veselo novico, posteljnino dobim. Čakala sem natanko 14 dni.

Ta teden pa pride vse: PP voziček in ležalnik, previjalno blazino in posteljnino , joj bo to šlo evrčkov  .

Erin ja vse sem pri Sončku naročila, voziček, ležalnik in previjalno blazinico. Ko bo doma bom poslikala.

Maja T -   user posted image   user posted image   user posted image uhhh, bo to en veseli teden pri tebi! Pošiljke bodo kar deževale user posted image . Super, da so te končno razveselili z objavo prihoda vseh naročenih stvari, predvsem pa vozička, ki si ga tako dolgo pričakovala. Posteljnino pa upam, da jo tudi mi dobimo prihodnji tedem. Naročilo je bilo odposlano 15.6., tako da računam na kakšne tri tedne čakanja, ker naročene posteljnine in vzorca ni bilo na zalogi......

(odgovor članu bella02)
  Neposredna povezava do sporočila: 1507
2.7.2008 9:45:33   
ozziebo
Sem pritisnila potrdi, še preden sem imela namen končatuser posted image
 Anayauser posted image  za izpite, si pa pridna!!

Odette, se ti pridružujem, sicer mi bradavice niso razpokale, na srečo, ampak so mi tamalega v P tako čudno pomagale pristavljati, da sem imela razpoko na kolobarjuuser posted image . Sam pa HB imela že prvič sabo v P nastavke in lanolin (navodila kolegice), pa je pomagalo. Boleče bradadavice pa sem čutila še vsaj tri mesece ob začetku dojenja, so mi ponavadi kar solze prišle v oči.

Muklla, tudi mene dajejo hormoni, ko bi  vsake toliko kar brez veze nekaj cmerilauser posted image

Maartinca, lepo čuvaj svojouser posted image !

Anita, menda ne misliš kaj hribolazit v tej vročini???

Neposredna povezava do sporočila: 1508
2.7.2008 9:51:48   
ozziebo
Maja T, kako si danes, upam, da bolje!!

nyna84, čuvaj se, pa tako kot Sayuri še noge skup drži!!user posted image
Cicmic, kako si???
Kje pa je Dojenč??

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
2.7.2008 9:52:50   
ozziebo
Še samo 30 dni!!!!??!!!??
Zdaj pa moram še okna pomituser posted image !!

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
2.7.2008 10:23:33   
sandra123

Sandra saj moj user posted image  je tudi živahen in me vedno bolj v rebra brca. user posted image  Ampak kaj, ko sem Nejčeve brce čutila še tik preden sem dobila klestir. user posted image  Sem takrat rekla, evo, spet ne bo nič. 

No Naty, sva na istem...moja princeska je še na porodni postelji veselo brcalauser posted image user posted image user posted image ...Jaz res ne vem več, kaj se mi dogaja...pa imam že enega otroka na svetu...A ti piješ magnesol Fidi mag 300mg? Jaz sem ravnokar popila polovičko, ker me je tako bolelo spodaj, ko sem prišla iz lab., da enostavno nisem zdržala...meni so namreč rekli, da je max. doza 450mg na danuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
2.7.2008 10:25:35   
MATEJKA_
jutro!

punce, mi lahko mogoče prosim pomagate pri izbiri jogija za posteljico 140x70? slišala sem kar dobre kritike za dormeo... predvsem bi rada ,da ima takšno antialergijsko zaščito, ker če bo dete po meni, bo kar hitro kaj fasalo... user posted image  hvala.

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
2.7.2008 10:37:16   
kaja02
pozdravljene!!

sem že nazaj s pregleda, z otročkom je vse OK, pridno raste, srček lepo bije, veselo brca, še pomahala mi je ( imam to srečo, da na vsakem pregledu G opravi UZ, tako da jo vsakokrat vidim),  Erin- za seznam +1kg, naslednji pregled 16.7., dobila sem sirup za železo, mi je vrednost od prejšnega pregleda pred 3 tedni padla iz 14, na 8, tako da moram sedaj pit ta sirup 3x na dan po 2 žlici, user posted image  mi je že sedaj slabo, pa sam pomislim nanj

nič grem še kaj postorit, pa vas še kaj preberem, sam ne mi pobegnat, ker takrat ko sem jaz tle gor se vse poskrijeteuser posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
2.7.2008 10:44:31   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: ozziebo

Še samo 30 dni!!!!??!!!??
Zdaj pa moram še okna pomituser posted image !!

Živjo punce

Ne pretiravajte z deli, ker drugače bo še res katera šla prehitro v Rimuser posted image user posted image .

Sandra ti pa pusti tisti kup perila pri miru,pa počivaj zdajko imaš priložnost. Pa na tvojem mestu bi se šla takoj pokazat k G.,ker če ti magnesol ne pomaga in poleg krčev in otrdevanja čutiš še bolečine v križu so to lahko že lažji popadki. Jaz sem jih prvič tudi tako čutila, samo nisem vedela da so popadki, sem mislila da me šraufa,pol mi je pa CTG pokazal rahle popadke.
Pokliči G. pa pejt k njej pa te naj da na CTG. Vem da bi rada še počakala,samo če je to to je pa tudi prav da veš,da boš pomirjena. Z bolnico pa ne skrbi,boš pozabila da si tam ko boš 2 sončka v rokah držala.

Če ti CTG ne pokaže nič potem je pa to od premalo počivanja in preveč likanjauser posted image . se mi zdi da vsak dan berem da likaš,rajši moža angažiraj,saj se bo hitro vklopiluser posted image user posted image

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
2.7.2008 10:48:27   
Erin
            user posted image
user posted image
user posted image

28.6.2008

1. mishel (PDP 5.8.)

DAVID - 47 cm, 2685 g ob 12.43 uri

2.suzili (PDP 13.8.)
LANA - 1820 g in ŽAN - 1320 g

2 user posted image :1 user posted image

user posted image user posted image user posted image Čestitke! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
2.7.2008 10:49:52   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

jutro!

punce, mi lahko mogoče prosim pomagate pri izbiri jogija za posteljico 140x70? slišala sem kar dobre kritike za dormeo... predvsem bi rada ,da ima takšno antialergijsko zaščito, ker če bo dete po meni, bo kar hitro kaj fasalo... user posted image  hvala.

Jaz imam jogi firme KO-si, dobi se ga v Baby centru, je iz naravni materialov(kokos,lateks,......),je zračen, diha, nima vzmetenja, dobi se v različnih trdotah. Imam jogi iste firme tudi za košek. Mi smo z njim zelo zadovoljni. Po dveh letih in pol spanja in skaknja prvega otroka je še vedno tak kot je bil. Tudi moj je podvržen raznoraznim flekom po telesu. Pazi da boš kupila zračne, lahke, predvsem pa bombažne rjuhice za čez jogi,takšne ki dihajo. Mi smo opazili da je najslabše po flaneli,kupi raje kr platnene ali navadne bombažne. Vse tako jogi, kot rjuhe in prevleke mora biti 100 procent bombaž,ki diha.
Z dormeo nimam izkušenj,to ti bo pa kera druga kaj več povedala.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
2.7.2008 10:51:57   
Erin
user posted image user posted image user posted image

JAVITE SE:   

--------------------------------------------------------------

xx.8.
~ LEDO1974 (2.user posted image ) 36.let CE
~ pikicai ( user posted image )
~ Neja31

~ anonimna AJ

~ hubertina

01.8.
~ ankhesenpaaten
~ cinca marinca (2.user posted image ) 

03.8.
~ mkj (1.user posted image  user posted image ) 26.let  LJ

04.8.
~ bavc

05.8.
~ katjakoc

08.8.
~ simona2 (2.user posted image user posted image ) LJ

12.8.
~ LenaG (user posted image ) MB/ +10 kg
~ sonjaa (1.user posted image  user posted image ) 30.let
~ kat007
(1.user posted image ) 28.let

13.8.
~ meeryana (1.user posted image  user posted image ) 30.let

14.8.
~ m_m (2. user posted image ) 26.let

16.08.
~ mbrume6 (3.user posted image  user posted image )

17.8.
~ ena_mici (2.user posted image )

18.8.
~ BOJTKA (1.user posted image  user posted image ) 25.let  Trbovlje
~ mee (1.user posted image  user posted image )
~ KRNEKDO

20.8.
~ uskaa (user posted image )
~ srecka30
(1.user posted image  user posted image ) 30.let
~ Ariella
(1.user posted image  user posted image ) 31.let
~ TINA0100 (2.user posted image )

21.8.
~ bibika24

22.8.
~ NJINJA (1.user posted image  user posted image ) 28.let Lj/Po

25.8.
~ clara23 (user posted image )

26.8.
~ ČebelicaMaja (2.user posted image  user posted image ) 
-----------------------------------------------------

Punce s tega seznama:

Javite se čimprej v kolikor želite ostati na našem "glavnem" seznamu, da vas vrnem nazaj. V nasprotnem primeru boste med "pogrešanimi" in se boste nahajale na tem seznamu.

< Sporočilo je popravil Erin -- 2.7.2008 10:58:24 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
2.7.2008 10:52:44   
Erin

user posted image SEZNAM GIN. PREGLEDOV user posted image

03.7. - Erin
03.7. - Neža7
03.7. - Julija08

03.7. - anaya
04.7. - Muklla
04.7. - Maja T.
07.7. - nyna84
07.7. - ozziebo
07.7. - tejkaz
07.7. - bella02
07.7. - Zoja Miša
08.7. - buhtlčk
09.7. - sandra123
09.7. - betty
10.7. - iskanje
10.7. - Žanneža
10.7. - PABLO
10.7. - Krysia
11.7. - miškolinček
11.7. - ANA_P
14.7. - Maja T.
14.7. - Nevaeva
14.7. - Tamy30
14.7. - bella02
15.7. - košuta
15.7. - anita goitan

16.7. - naty13
16.7. - kaja02
16.7. - Vilika
17.7. - maartinca
17.7. - cebrca
17.7. - Erin
21.7. - andrejaboris
21.7. - PABLO
23.7. - MATEJKA_
23.7. - nell
24.7. - dojenč
25.7. - pingo80
25.7. - aradej
30.7. - Ryssa
01.8. - dojenč
06.8. - dojenč

user posted image         

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI      user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image PRAVICE NOSEČNIC       user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
user posted image BABY-BOOK                  user posted image DOJENCEK.SI
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
2.7.2008 10:56:37   
Erin
   user posted image  user posted image user posted image

~  84 nas je ~
user posted image PDP

Ime
(št.user posted image , spol-št.,-imeuser posted image ) starost, kraj roj.user posted image /+kg
------------------------------------------------

user posted image 28.07.

~ Gajka (1.user posted image user posted image ) 28.let  CE/ +9 kg

user posted image 30.07.

~ Muklla (1.user posted image user posted image Špela)  +10 kg

user posted image 31.07.

~ PABLO (2.user posted image user posted image ) 33.let  CE  

user posted image 01.08.

~ Erin (1.user posted image user posted image ) 27.let  Jesenice/ +15 kg
~ ozziebo (2.user posted image user posted image ) 33.let +10 kg

user posted image 02.08.

~ izabella08 (1.user posted image  user posted image ) 27.let +7 kg
~ Nevaeva (1.user posted image user posted image ) 28.let  LJ/ +9,5 kg
~ arait (1.user posted image user posted image ) 26.let  LJ/  +1 kg
~ Tato (user posted image Jaka) 28.let +10 kg

user posted image 03.08.

~ lana78
(1.user posted image user posted image ) 29.let Šempeter

user posted image 04.08.

~ dojenč (1.user posted image  user posted image Žana) 21.let MB/ +13,5 kg
~ bella02 (2.user posted image  user posted image   ) 29.let +12 kg
~ nyna84
(2.user posted image user posted image )
25.let Šem. pri Gorici/ +10 kg

user posted image 05.08.

~ sayuri
(2.user posted image user posted image  
user posted image Lovro & Zara) 32.let  PO/ +16 kg
~ cebrca
(1.user posted image user posted image Erika/Klemen,Kristjan) 31.let LJ/ +15 kg
~ m@j@
(2.user posted image user posted image ) 27.let  LJ 

~ Odette (3.user posted image user posted image ) 32.let Jesenice/ +10 kg

user posted image 06.08.

~ arsha (user posted image Isabela) PO
~ karmen83
(1.user posted image user posted image ) Ptuj/MB/ +2,5 kg

~ sonce84 (1.user posted image user posted image ) 23.let  MS/ +1 kg
~ kaja02 (3.user posted image  user posted image Leja) CE/ +16kg

user posted image 08.08.

~ Maja T.(1.user posted image user posted image Nuša/Zara) 34.let  MB/ +14 kg
~ PikaPola34 (2.user posted image user posted image )

user posted image 10.08.

~ maartinca
(2.user posted image user posted image ) +9,5 kg
~ Arašida
(1.user posted image user posted image ) 24.let
~ *zvezdica*
(2.user posted image  user posted image )
30.let +16 kg

user posted image 11.08.

~ ANA_P (1. user posted image user posted image Tai) 29.let  +13 kg
~ bili1
(1.user posted image user posted image ) 28.let +4 kg
~ miškolinček
(2.user posted image  user posted image ) 29.let Jesenice/ +5,5 kg
~ iva77
(3.user posted image user posted image ) 30.let  KR/ +8 kg

user posted image 12.08.

~ daja27
(user posted image Leon) +10 kg
~ K_a_t_j_a (1.user posted image  user posted image ) 23.let  CE/ +5,5 kg

user posted image 13.08.

~ buhtlčk
(1.user posted image  user posted image ) 31.let  Jesenice/ +18 kg
~ žanneža (3.user posted image  user posted image Lana) 35.let CE/ +8 kg

~ Tamy30 (1.user posted image user posted image ) 30.let  +22 kg

user posted image 14.08.

~ naty13 (2. user posted image user posted image Jošt) 23.let  KR/ +8 kg
~ iskanje (1.user posted image  user posted image ) 25.let PO
~ anita goitan (1.user posted image user posted image ) 30.let +9 kg

user posted image 15.08.

~ košuta (1.user posted image user posted image ) 25.let  CE/ +8,5 kg
~ MATEJKA_(user posted image ) 27.let MB/ +11 kg
~ Ninaaa
(1.user posted image user posted image )
29.let
  LJ/ +2 kg

user posted image 17.08.

~ buruolan (1.user posted image  user posted image ) 27.let  LJ/ +6 kg
~ nateja (1.user posted image user posted image Luka) 28.let
~ erta
(1.user posted image  user posted image )
28.let +8 kg
~ Jelenche (3.user posted image user posted image Katarina) 27.let LJ/ +6 kg

user posted image 18.08.

~ Vilika (1.user posted image user posted image ) 27.let LJ/ +13 kg
~ Neža7 (2.user posted image  user posted image Neža/Aleš) 27.let  CE/ -15 kg
~ anaya (1.user posted image  user posted image Alina/Lucas) 27.let  MB/ +8 kg
~ tejkaz (2. user posted image  user posted image ) 24.let  LJ/ +2,5 kg
~ astrea (1.user posted image user posted image Tine) 30.let  +12,5 kg
~ Višnja (2.user posted image user posted image )
~ dar10 (1.user posted image user posted image ) 27.let LJ/ +10 kg
~ čipka
(1.user posted image  user posted image ) 25.let PO/ +14 kg
~ Arany
(1.user posted image user posted image ) 32.let CE/ +6 kg
~ Tinka14
(user posted image Nejc) 27.let +7 kg

user posted image 19.08.

~ maya maya (1.user posted image ) 25.let  PO

user posted image 20.08.

~ nell
(1.user posted image user posted image Tibor/Tit) 28.let CE/ +11 kg
~ betty (1.user posted image user posted image ) +10 kg

user posted image 21.08.

~ matejchi (2.user posted image  user posted image ) 29.let MB
~ bambi14 (1.user posted image user posted image Ela) 28.let  +10 kg
~ soncek3
(1.user posted image user posted image ) 30.let  NM/ +7 kg

user posted image 22.08.

~ lana777 (1.user posted image user posted image ) 30.let  CE
~ sandra123
(2.user posted image user posted image  user posted image Taja & Teja) 30.let CE/ +10 kg
~ renatka  (1.user posted image user posted image ) 28.let MB/ +8 kg
~ majah (1.user posted image  user posted image ) 28.let  LJ/ +7 kg
~ andrejaboris (2.user posted image  user posted image Tian/Luka) 27.let +8 kg

user posted image 23.08.
~ petrushka
(1.user posted image  user posted image ) 22.let LJ
~ Krysia (1. user posted image user posted image ) 31.let   LJ/ +8 kg

user posted image 24.08.

~ Ryssa (1.user posted image user posted image Lan) 21.let CE/ +10 kg
~ Manika
(2.user posted image user posted image ) 24.let  -4 kg

~ Julija08 (1.user posted image  user posted image Tristan) 27.let KR/ +8 kg
~ karmar
(1.user posted image user posted image ) 29.let Šem. pri Gorici/ +9 kg
~ Amelia (1.user posted image  user posted image ) 32.let +12 kg
~ tatly
(1.user posted image  user posted image ) Ptuj/ +4 kg

user posted image 25.08.

~ LinaK(1.user posted image user posted image ) 25.let
~ Barbarinha
(1.user posted image user posted image Luka) 28.let Ptuj/ +9 kg

user posted image 26.08.

~ krtek1 (2.user posted image user posted image ) 29.let +13 kg

user posted image 27.08.

~ aradej (2. user posted image user posted image ) 26.let  CE/ +1,5 kg

user posted image 28.08.

~ URSKAP (user posted image ) 29.let +8 kg
~ pingo80
(1.user posted image user posted image ) 27.let  +9 kg
~ anonimnauser posted image (1.user posted image user posted image ) Ptuj/ +15 kg

user posted image 29.08.

~ vika1
(5.user posted image  user posted image Vana Pia) 33.let MS/ +15,5 kg
~ Zoja Miša
(1.user posted image user posted image ) 31.let LJ/ +12,5 kg

user posted image 03.09.

~ cicmic (2.user posted image user posted image ) 31.let +4 kg

Z nami so začeleuser posted image :
kind ladyuser posted image user posted image ,kajsicauser posted image user posted image ,urskajuser posted image ,mišuser posted image ,*nina*user posted image ,vebo user posted image , supermiskauser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
2.7.2008 11:04:31   
Erin
Dobro jutro dober dan...

Saj sploh ne vem kaj naj napišem ker sem čisto "zblojena"user posted image ...

Že odkar sem vstala se mi vrti kot bi ravno z vrtiljaka stopila, pa sem pila vodo, jedla, spet pila magnesol, sedaj sedim, ampak meni se vrti. Kaj naj? Še berem komaj...Mah...grem ležat...

Se kasneje javim pa upam da se mi vsaj malo odvrtiuser posted image user posted image user posted image

Uživajte...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
2.7.2008 11:09:47   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

Sandra saj moj user posted image  je tudi živahen in me vedno bolj v rebra brca. user posted image  Ampak kaj, ko sem Nejčeve brce čutila še tik preden sem dobila klestir. user posted image  Sem takrat rekla, evo, spet ne bo nič. 

No Naty, sva na istem...moja princeska je še na porodni postelji veselo brcalauser posted image user posted image user posted image ...Jaz res ne vem več, kaj se mi dogaja...pa imam že enega otroka na svetu...A ti piješ magnesol Fidi mag 300mg? Jaz sem ravnokar popila polovičko, ker me je tako bolelo spodaj, ko sem prišla iz lab., da enostavno nisem zdržala...meni so namreč rekli, da je max. doza 450mg na danuser posted image

Ja te magnesol tabletke pijem. Jaz če moram vzet že drugega kar celaga popijem. To je pol 600mg. To, da sem vzela dva, se je naredilo parkrat. Mi je v lekarni rekla, da G  tudi nekaterim predpišejo dve tableti, če ne pomaga ena.

pa pa

Neposredna povezava do sporočila: 1521
2.7.2008 11:11:50   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

jutro!

Jaz imam jogi firme KO-si, dobi se ga v Baby centru, je iz naravni materialov(kokos,lateks,......),je zračen, diha, nima vzmetenja, dobi se v različnih trdotah. Imam jogi iste firme tudi za košek. Mi smo z njim zelo zadovoljni. Po dveh letih in pol spanja in skaknja prvega otroka je še vedno tak kot je bil. Tudi moj je podvržen raznoraznim flekom po telesu. Pazi da boš kupila zračne, lahke, predvsem pa bombažne rjuhice za čez jogi,takšne ki dihajo. Mi smo opazili da je najslabše po flaneli,kupi raje kr platnene ali navadne bombažne. Vse tako jogi, kot rjuhe in prevleke mora biti 100 procent bombaž,ki diha.
Z dormeo nimam izkušenj,to ti bo pa kera druga kaj več povedala.

Jaz imam tudi jogi kokos-lateks iz Baby centra.

Imava pa na najini postelji dormeo, pa sva zadovoljna.

pa pa

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
2.7.2008 11:24:49   
sandra123
Jaz sem trenutno malo boljše, krči so popustili, Tinka je šla od doma do večera...bo pasalo malo miru in tišine pri hišiuser posted image ...bom šla pa malo počivat, da se stanje popolnoma umiri...
Miškolinček in vse ostale user posted image , hvala za skrb...panike pa še ne mislim zganjati, ker to še niti približno ni podobno tisti finalni akciji....user posted image
Mogoče me daje tudi malo nervoze zato, ker je moja punca tako živahna, nagajiva, željna pozornosti in akcije, jaz pa ji žal tega ne morem trenutno več nuditi...nisem za nobeno rabo več...in grozno se počutim zaradi tega, nekoristno, kot kup nesreče, ki si ga odložil v kot in se na njem nabira prahuser posted image ...še na sprehode ne morem več hoditi...
Ja, tale nos. postaja čedalje bolj naporna, sploh, če pomislim, da že zdaj nosim 4 kg težka otroka v trebuhu....včasih se mi zdi, da me bo kar naprej na trebuh "kipnilo"user posted image user posted image user posted image

Erin, malo si pritisk pomeri...je pa res, da tale vročina in sparina naredita svoje...čuvaj se, počivaj in čimveč tekočine spijuser posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 2.7.2008 11:27:13 >

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
2.7.2008 11:34:29   
Maja T.
Hallo!

Danes sem pa taka kot rožica in kot da včerajšnjega dne ne bi bilo.

Koooončno smo začeli včeraj barvat stanovanje, uh kakšna bomba je v stanovanju. Tiste, ki tako na veliko obnavljate, vas prav občodujem, bom najbolj srečna, da se vse na mesto postavi.

Moje zlati možek mi res ogromo pomaga, mi je včasih prav nerodno koliko postori user posted image , ampak ne vem kaj mu je, ko je bilo treba poličke monirat, pa zdaj, ko je bilo treba prebarvat stanovanje je vedno rekel, da je še čas, pa kdaj sem že pisala o tem, da bova barvala, sem se morala kar malo razuser posted image  user posted image .
Mogoče pa misli, da bom decembra rodila user posted image user posted image user posted image . Mimogrede, posteljica je še vedno v kleti zapakirana, hmmm, no ta viken se bo te sestavila.

Drugače lepo se je pobarvalo, spalnica je zelena (kivi barva), kako je dobra, dnevna se bo danes, dve steni bosta rumeni, dve ostaneta beli, čisto taki Ikea stil, meni je to zelo lepo, sem prav vesela user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image za vse, ki ste se po dolgem času spet oglasile.

Tamy30 jaz imam tudi UZ 14. 7. v bolnici, samo sem šele ob 12.00 naročena. To imaš gori v 1. nad. ne?

Bella02, Cebrca jaz bom tudi našo pupo prvo sam z vodo umivala, tako kot so nam pokazali, bom pa potem verjetno tudi v lekarni od Bubhen kozmetiko kupila.

Anaya user posted image user posted image user posted image za izpite.

Muklla hvala za link za čaje. To po pa zelo prav prišlo, si bom kar maminega naročila.

Sandra user posted image user posted image user posted image ..., tvojima probaj dopovedat, da naj bosta še malo s tabo. Daj raje počivaj, pa probaj nažicat, da ti zlika. To likanje se meni zdi zelo utrujajoče, ker mi vse dol nabije, pa še noge dobim zatečene. Zdrži še z nami ...

Naty pa ti tudi, raje počivaj, da res ki ne greš prej v Rim. Ti pošiljam  user posted image user posted image user posted image ... in user posted image user posted image user posted image za parket.

Gajka sem si tudi jaz napisala vprašanja na listek, ker potem pol pozabim vprašat. Načeloma sem dobro spala , samo, ko grem na WC, se morem še preobleči, ker sem okoli vratu čisto mokra user posted image , moj pa pokrit do vratu user posted image .

Meni tudi trebuh trdi, pa to mi tako že dolgo, me rešuje Magnesol.

Ozziebo sem boljše HB, user posted image user posted image user posted image za 30 dni do PDP.

Matejka midva sva vzela Dormeo, sicer 120x60. Imajo akcijo v Mercator pohištvu, pa še samo 4 dni sva čakala na pošiljko. Mislim pa, da imajo 140x70 celo na zalogi. Meni se zdi jogu super, glede kaj vse piše na certifikatu, pa  hvalijo ga tudi, tako da tukaj ne boš mimo pihnila user posted image .

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
2.7.2008 11:50:11   
Maja T.
Erin taka sem bila jaz včeraj, edino počitek mi je pomagal, pa dosti tekočine, sem poleg vode pila še sladek sok - domači bezeg. Si si zmerila pritisk?

Pridno počivajuser posted image , saj bo boljše user posted image user posted image user posted image , je pa to zelo zoprno.

Kaja02 user posted image user posted image user posted image za pregled.

Maartinca, lepo čuvaj svojo.

Gajka user posted image za pregled, pa da CTG res kje ne bo risal popadke, eh vsekakor jih ne bo, saj smo se z user posted image zmenili, da pridejo šele avgusta user posted image .

Sandra sem še zdaj tvoj zadnji post prebrala, daj res počivaj user posted image user posted image user posted image ..., mislim nate.

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

S KOM ŽIVITE
nataly33

S kom živite v skupnem gospodinjstvu?

sami s partnerjem/možem in otroci (81%)

sama z otroci (5%)

živimo staščo in tastom (13%)

Število vseh glasov: 113

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!