3jeMi
|
RATAL MI JE, PREBRATI VSE. Danes sem imela tak mini pregled (samo pri sestri, gospod G je itak na dopustu), pritisk tako kot vedno, skoraj v podnu, poslušanje srčka in na svidenje čez 14 dni. Sem pa zvedela, da bom imela prvi vaginalni pregled v nosečnosti na PDP in pravtako CTG, če ne rodim prej. Potem je pa sledilo crkljanje pri mami in očetu - rižev narastek z jabolki in kavica, pa zopet polne vrečke dobrot za domov. Saj veste... da otroci ne bodo lačni. Punce, hvala za tak sprejem... netki... saj tisto, kar si ti napisala, je bila ena brca v rit zame karamela6... 1. maj - ne boš verjela, ampak midva se o najini obletnici (pravtako 1.maj) pogovarjava par dni prej, potem pa oba 1. maja kar pozabiva nanjo , res pa je, da sva takrat kje na lepšem in nama je odpuščeno... blacky30... glede monologov... ne me narobe razumet... tale je bolj žleht izjava... pri monologih si vsaj ziher, da se pogovorjaš s pametnim človekom... jaz doma, še večkrat pa v službi, to kar prakticiram... joj, samo tole se pa res žleht sliši . hruška debeluška... saj mogoče pa sploh ne boš potrebovala EA, če boš malo pred porodom smajlija spila. Čeprav po pravici povedano, meni zadnje dva tedna tudi tako pivo diši, pa ga sploh ne maram. Pa če temu dodam še gledanje vsake fuzbal tekme Eura... uf, zgleda imam ful kontrolo nad mano. Itak mi je pa zadnjič moj rekel, da zdaj imam pa tudi jaz svojega lulčka. Pa sem ga malo čukasto pogledala in se raje ugriznila v jezik, ker bi mu kmalu rekla, da potem pa njegovega ne potrebujem. Ampak pri takih izjavah je bolje, da si previden, ker nikoli ne veš kaj moške prime. Jaz jih žal še vedno ne razumem in jih verjetno tudi nikoli ne bom. Čestitam glugluglu! Pozdravljena anikabd petra1984... pri meni je med plavanjem vedno ful ponorel in si dal duška tudi kasneje. Zato se mi zdi, da ni nobene panike. Drage , lepo se imejte.
|