Blacky30
|
Jocika, mene Nejc ni nikoli močno brcnil, da bi me bolelo. Se mi je tudi zdelo čudno, ko je katera kar javkala zraven. Zdaj pa vem, kaj to pomeni, ker ta pa je veliko večji divjak kot Nejc. Se tako raztegne noter, da konkretno zaboli ali pa pritisne dol na mehur, da je boleče, ne samo da me lulat pritisne. Očitno so si otroci že v trebuščku ful različni. Jaz že zdaj vem, da bom te brcike ful pogrešala. Pa nehaj zdaj s temi podatki o ležalniku, vidiš, da z netki iščeva tolažbo. Dovolj o temi monologi, ker jaz jih imam že celih 8 mesecev in pol, pa se prav nič ne sekiram. Če pa je tak fajn čvekat, tudi sama s seboj. Eh, saj ni tak hudo, če katera pove kaj takega, da imaš kaj zraven reči, rečeš, če pa ne, pa si preberem in zapomnim, ne spustim tvojega posta, da ga ne bi prebrala. Mislim, da na vseh 3 delih julijk ni enega posta, ki ga jaz ne bi prebrala. Sasula, granobil lahko tudi ješ med nosečnostjo, ker je čisto naraven, iz gozdnega lišaja in hruškovega soka. Neboglasnica, saj ni čuda, da se ti je že sanjalo o meni, če pa cel dan visim tu gor. Vidim, da danes ponoči odhajaš v P? Tak da me danes ziher ne boš sanjala, bom pa jaz tebe. Netki, čeprav bi res marsikatera rekla, da bi raje imela CR (tudi jaz včasih, zdaj več ne), ti verjamem, kako se počutiš, ko veš, da morda ne boš nikoli izkusila naravnega poroda. Pa ni se vredno sekirat, ker glavno je, da bo detece pri tebi v naročju, pa ni važno, kako pride ven. Todi, ti si kar izberi datum, tak boš takoj videla, če je bolj ubogljive sorte ali ti bo lase kravžljal. Midva sva zmenjena za 15.7., da si grem po darilo za RD v P. Motoristka, drži se. Upam, da se res čimprej pozdraviš, ker to je grozno. Ksenci, čaj za bom kuhala sama, janež, kumina in kamilice. Ublaži krče. Čaj za dojenje, pa sem si kupila v DM, mislim, da je od Hippa. Niso vsi Hippovi čaji za novorojenčke, večina jih je naprej od 3. meseca starosti. Komarčkovega smo mi kasneje tudi kupovali, ko so se krči malo umirili in se nam ni dalo več kuhat vsak dan. Mis, enkratna porodna zgodba. Ko bi le moja bila pol takšna. Torej EA nisi dobila, ker ni bilo več časa?? Tims, samo v tej vročini kljub polnemu dojenju bi bilo vseeno dobro dodajati čaj ali vodo. Pa čeprav pristni zagovorniki dojenja tega ne odobravajo. Mi je zadnjič ena mamica v vrtcu povedala, da je samo dojila, in ko je malega po 3 urah previla, je bila plenička suha. Revček je bil dehidriran, ker je ubogala pediatrinjo, ko ji je rekla, da je dojenje dovolj. Tak da sta že naslednji dan pila vodo iz flaške. Lahko pa tudi preko žličke, če se flaške bojiš. Samo predlog. Motoristka in flower, midva pa imava obletnico 6.7., letos že šesto. Flower, meni babica v MB P ni čisto nič povedala o dihanju. Sem kar nekaj po svoje ustvarjala, ker me je itak zvilo od bolečine. Pa tudi vem, da pravijo, da ne smeš prej pritiskat, ker te to preveč izmuči in ni dobro za hemoroide, ona je kar pustila, da pritiskam, ker me je tak nabijalo dol, čeprav sem potem rodile šele po 3 urah takega pritiskanja. Da ne govorim o hemoroidih, kakšne sem imela. In kako sem bila izmučena od pritiskanja. Tak da je fajn, če se pripraviš malo vnaprej. Res pa je, da je vse drugače, če imaš naravni porod ali vsaj normalne umetne popadke, jaz sem imela preveliko dozo, žal. 3jeMi, dobrodošla. Končno si se opogumila. A bolje zdaj, kot nikoli. Me ne bomo nehale čvekat, ko rodimo, le preselile se bomo na drug forum, tak da upam, da greš pogumno z nami. Tak, zdaj sem opravila veliko delo, napisala post, ki bo zasedal celo stran, tak da bom spet kraljevala z monogolom . zdaj pa lahko grem spat. Čau, bau.
|