|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
2.7.2008 7:19:26   
Blacky30
Le kaj Blacky počne na računalniku ob 7h zjutraj, kaj?!?!?!?!? Sigurno ima novičko.user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
2.7.2008 7:25:09   
Blacky30
GLUGLUGLU sporoča:

"Danes ob 2.12 se je naši družini pridružil in nas razveselil 5. član TIAN, težek 3900 g in velik 54 cm!"

Iskrene čestitke, glugluglu, pa ste ga dočakali! user posted image user posted image user posted image user posted image  Upam, da je šlo zelo hitro, zdaj pa se cartajte in uživajte v skupnih trenutkih!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
2.7.2008 7:26:57   
Blacky30
Ful sem vesela za njih, pa je le šlo in še točno na rok je rodila. Ampak to je zdaj že 4. po vrsti, ki je rodila med 1. in 3. uro zjutraj. Le kaj to pomeni??

A ni ravno ona včeraj govorila, da želi roditi čez dan in je zato šla hitro spat?user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
2.7.2008 7:27:31   
TODI
Dobro jutro!!

Neboglasnica, tims, Almera, Populis, glugluglu in ostale Ljubljančanke, če lahko jaz za jutri predlagam da bi se dobile kar v Mercator centru v Šiški( maš garažo za parkirat in klimatiziran center, tako da sploh ni panike glede vročine), sam odpre se šele ob 9h user posted image , če vam je štacjon prezgodajuser posted image user posted image .
Drugače je pa meni vseeno, če ima katera kak boljši predlog.

Kdaj bi se pa sploh dobile ( ura)??

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
2.7.2008 7:28:42   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

Spet me je začelo grabiti, pa vedno zvečer tako ene par popadkov, potem se pa umiri. Zanimivo, čeprav danes me je tudi čez dan kdaj zagrabilo, ja počasi bo enkrat.user posted image Grem spet hitro spat,  tako bi rada podnevi rodila, pa brez umetnih popadkov, pa sej v tretje gre rado.

user posted image user posted image user posted image  Evo, njen zadnji post še na prejšnji strani, ob 23h zvečer. Rodila je čez 3 ure.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
2.7.2008 7:29:16   
Inigo
dobro jutro ksenci in blacky!

tut jst sm že pokonc. grem zdj še malo ven, ko je še frišno. grem z mami na neko probo cot, pol greva v Tuš na zajtr in pol v Pikapolonico, kjer sm naročila nastavke za dojenje, v kolikor bi mi mali bradavice grizljal user posted image

drgač pa sm opazla danes zjutraj, ko mi je trebuh otrdel, da je otrdel zelo nizko... no, nižje pač kot včeraj. tk da se je ponoč očitno malo vse spustilo. jupiiiiiiiiii! pa prej sm kihnila (btw: angina je še vedno tu), in me je tk spodi zabolel! upam, da je stanje spodaj že kaj odprto in pripravljeno. ker ksenci - jst grem danes! JST!!! user posted image kr danes je pa moj PDP. tk da če danes ne rodim... bom prva, ki je čez rok, ne? pa tk ni panike, kr jst dans grem. je tk fajn datum... jst mam 2.5. rojstn dan, mali bi pa mel 2.7. rojstn dan... user posted image

prej ste se menle o čajih... jst bom prve mesce kr vodo šibala malemu, sama pa sem si že kupla instant čaj za dojenje od Hippa. in sm ga pol že spila, kr mi je tk dobr. pa si ga nardim kr z mrzlo vodo (piše, da lahko al vročo al mrzlo), in je super za odžejat, ker ni sladek. tk, da bom mogoče danes šla še v akcijo, da ugotovim kje je najcenejši.

nč, šibam, da me ne bo vročina prej dobla.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
2.7.2008 7:29:22   
Blacky30
Todi, eno že lahko črtaš s seznama.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
2.7.2008 7:29:44   
TODI
Sem lih pisala, pa me je Blacky prehitela z novičko od glugluglu user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image Čestitke za točnost user posted image in predvsem veliko cartanja s svojim sončkom!!!!user posted image user posted image user posted image

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
2.7.2008 7:30:16   
TODI
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Todi, eno že lahko črtaš s seznama.user posted image

Ja sem opazla user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
   [Brisano sporočilo]
2.7.2008 7:30:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TODI)
  Neposredna povezava do sporočila: 4635
2.7.2008 7:30:49   
Inigo
neverjetno! glugluglu, iskrene čestitke!!!

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
2.7.2008 7:37:59   
jocika
No, pa sem mislila, da bom ta prvauser posted image
Jaz tud ne morem več zaspat, ko greuser posted image na šiht. Mal sem se še premetavala v upanju, da me zmanjka, ampak sem budna ko čuk, pa sam na hrano gruntam......hmmmm, kaj bi jedla? Grozna semuser posted image  Pa je tud čokolino padu, tak kot pri Ksenci - telepatija?
Zdej si grem pa še kavico skuhat, pa čekirat, ktera se bo naslednja zbudila, pa javla - stavim na Lex, ki že zihr pridno flašo pa zajtrke pripravlja; pa še enih par mamic, a mam prav?
3jeMi, dobrodošla! Pa mis, super porodna zgodba, smo ti menda vse mal fauš - ampak itak gre v drugo pogosto lažje a ne? Tak da sem jaz psihično pripravljena na ta težji scenarijuser posted image

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
2.7.2008 7:38:50   
jocika
Adijo......ko sem tole pisala, je nastala cela stran postovuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
2.7.2008 7:43:31   
jocika
Glugluglu čestitke!!!!!!!!!!!! Matr, tole je šlo pa hitrouser posted image
Fajn se cartajteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
2.7.2008 7:51:32   
TODI
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

TODI, men je Mercator ful kul lokacija  A rečemo ob 9:30 do 10:00 v Rustiki?

Meni je OK, a to je čist tam na koncu pri Okaidi-ju??

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
   [Brisano sporočilo]
2.7.2008 8:03:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TODI)
  Neposredna povezava do sporočila: 4641
2.7.2008 8:25:40   
Senci
glugluglu čestitke!!! katera je pa naslednja na vrsti?!

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
2.7.2008 8:44:25   
Katy\o/
 user posted image user posted image Čestitke glugluglu! user posted image  user posted image

Postali smo mala družinica! :)

(odgovor članu Senci)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
2.7.2008 8:56:53   
lejla969
Čestitke glugluglu.

Danes popoldan imam CTG. G mi je naročil, da lahko pojem samo zajtrk, nič
kosila in naj s seboj prinesem vse stvari. To noč sem bila skoraj vsako uro
na WC, ful mi pritiska dol. Trebuh mi pa tudi zelo pogoso otrdeva. Bolečine
v spodnjem delu pa čutim bolj malo, ko trebuh otrdi pa več. So to mogoče
popadki?

(odgovor članu Katy\o/)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
2.7.2008 9:02:31   
papir
glugluglu čestitke za fantka!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
no zgleda da je bila ta noč spet čudna,kajti mene tudi zelo dol tišči in imam bolečine v spodnjem delu trebuha.

(odgovor članu lejla969)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
2.7.2008 9:11:09   
lidija***
Na hitro o dihanju: meni se zdi najpomembnejše, da ko popadka ni, da se čimbolj sprostiš, že skoraj meditiraš.user posted image . Ko pa pride popadek pa te tako babica ali sestra vodi in dihaš plitvo- po pasje hu,hu,hu,...Ko popadka spet ni spet čimbolj sprostit mišice. To pa zato, da tisti zadnji trije popadki, ko dete pride na svet obdržiš čimveč moči za pritisk. Zapreti pa moraš oči, čeprav sem jaz kar malo kukala, da čimprej vidim bebico.user posted image .
No še druge dajte kak nasvet!
Uživajte, šibam na CTG.

(odgovor članu lejla969)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
   [Brisano sporočilo]
2.7.2008 9:11:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4647
2.7.2008 9:12:12   
lidija***
Pa še čestitke glugluglu za user posted image user posted image .

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
2.7.2008 9:13:14   
Nyah*
Glugluglu BRAVOuser posted image BRAVOuser posted image BRAVOuser posted image .
Pa kaksen korenjak je Tian. Pa kako ekspresen porod, huh, jaz bi tudi jaz bi tudi!

3jemi, welcome! Sedaj pa cvekaj, cvekaj, dihaj in navijaj z namiuser posted image user posted image !

Lejla, po mojem pri tebi ze fajn dogaja, bos videla na ctg. Zakaj moras pa vse s sabo imet? Bos kar rodila al kako, saj se nisi na vrsti puncauser posted image . Hecam se, SRECNO!

Punce, kje pa je Tinky? Nic se ne javlja!

Lex, ze dihas nekje?

Katera gre ze danes? Ajaaa, inigo! No, pa da vidimo,...., ali pa papir?

Kako bi se vam rada pridruzila jutri v MC Siska...da vas vidim, debeluske moje, sotrpinke. Pa sem predalec, uzivajte na cokoladiki se zame....user posted image

(odgovor članu papir)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
   [Brisano sporočilo]
2.7.2008 9:13:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lidija***)
  Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?