![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 12:47:11
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči al je pisalo refoška? Sej res, kaj pa če bi Pinči prišla in mal reflna sabo pripeljala Itak pa moraš priti, ker veš, da imam nekaj zate ma prinesem jaz refija ni blea. in ja vem da maš neki zame, sam moram videt kaj bo Pino reku. Sej veš, da je on gazda v naši bajti
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 12:58:37
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči al je pisalo refoška? Sej res, kaj pa če bi Pinči prišla in mal reflna sabo pripeljala Itak pa moraš priti, ker veš, da imam nekaj zate ma prinesem jaz refija ni blea. in ja vem da maš neki zame, sam moram videt kaj bo Pino reku. Sej veš, da je on gazda v naši bajti No punca, ne me razočarat Pa valda ni res on gazda Nabaši se v avto in via v LJ
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 13:00:38
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči al je pisalo refoška? Sej res, kaj pa če bi Pinči prišla in mal reflna sabo pripeljala Itak pa moraš priti, ker veš, da imam nekaj zate ma prinesem jaz refija ni blea. in ja vem da maš neki zame, sam moram videt kaj bo Pino reku. Sej veš, da je on gazda v naši bajti No punca, ne me razočarat Pa valda ni res on gazda Nabaši se v avto in via v LJ sej verjetno bova prišli. Samo jaz ne znam o kavala. Če suzi slučajno ne pride, boš ti moj osebni vodič???
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 13:14:55
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči al je pisalo refoška? Sej res, kaj pa če bi Pinči prišla in mal reflna sabo pripeljala Itak pa moraš priti, ker veš, da imam nekaj zate ma prinesem jaz refija ni blea. in ja vem da maš neki zame, sam moram videt kaj bo Pino reku. Sej veš, da je on gazda v naši bajti No punca, ne me razočarat Pa valda ni res on gazda Nabaši se v avto in via v LJ sej verjetno bova prišli. Samo jaz ne znam o kavala. Če suzi slučajno ne pride, boš ti moj osebni vodič??? Ja valda, si dvomila vame In dobra sem samo, če Suzi ne pride
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 13:15:32
|
|
|
|
dolenjka
|
Aja, carica je pa ob 13h nazaj zaspala, jaz pa sem mal v akciji, vmes pa seveda F5 pritiskam
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 13:16:41
|
|
|
|
Janey
|
Bajsa ne, sej ne je...zbudi se, joka pa mu dam dudico ga malo pocartam in nazaj zaspi, sej to je 2 minute, ampak lih tolko da se jaz zbudim, vstanem in veš...da pol ne morem nazaj zaspat. včasih tut kar v spanju joka...pa mu dam malo za pit al pa kaj pa se pomiri. sej pomoje so zobki...ampak ne vem no.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 13:19:49
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči al je pisalo refoška? Sej res, kaj pa če bi Pinči prišla in mal reflna sabo pripeljala Itak pa moraš priti, ker veš, da imam nekaj zate ma prinesem jaz refija ni blea. in ja vem da maš neki zame, sam moram videt kaj bo Pino reku. Sej veš, da je on gazda v naši bajti No punca, ne me razočarat Pa valda ni res on gazda Nabaši se v avto in via v LJ sej verjetno bova prišli. Samo jaz ne znam o kavala. Če suzi slučajno ne pride, boš ti moj osebni vodič??? Ja valda, si dvomila vame In dobra sem samo, če Suzi ne pride ma ne šema. Ampak midve s suzi sva ponavadi zelo zgodne ti pa spadaš ed pozno rajo jaz če pridem, bom v lj med 8-9 uro. A boš ready steady pred leklerko do takrat?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 13:26:26
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči al je pisalo refoška? Sej res, kaj pa če bi Pinči prišla in mal reflna sabo pripeljala Itak pa moraš priti, ker veš, da imam nekaj zate ma prinesem jaz refija ni blea. in ja vem da maš neki zame, sam moram videt kaj bo Pino reku. Sej veš, da je on gazda v naši bajti No punca, ne me razočarat Pa valda ni res on gazda Nabaši se v avto in via v LJ sej verjetno bova prišli. Samo jaz ne znam o kavala. Če suzi slučajno ne pride, boš ti moj osebni vodič??? Ja valda, si dvomila vame In dobra sem samo, če Suzi ne pride ma ne šema. Ampak midve s suzi sva ponavadi zelo zgodne ti pa spadaš ed pozno rajo jaz če pridem, bom v lj med 8-9 uro. A boš ready steady pred leklerko do takrat? Halo? A pri vas nič ne spite Mi spimo vsaj do 8.30 Sej jaz lahko vstanem, sam tamala spi, pa je ne bi iz pojstle metala maš kaj v planu šopingirat tam al bi se tam samo dobila
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 13:36:09
|
|
|
|
pina-1
|
moji punci zgodi vstaneta ( med 6 in 7 uro). Mia neki sanja da bo šla v vrtec jutri tako da grem jaz direkt za lajbah, ko njo odložim. Bom pa hitro tudi šla stran, ker moram ob 14 bit že v KP, da poberem Mio in očeta domov. Aja šoping pa odpade, ker je zatajil financ minister in ni nič € dodatnih ostalo. Pa sicer kej dosti ne rabimo samo oslarije bi kupovali.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 14:00:51
|
|
|
|
dolenjka
|
Jaz bi mogla v Obi, ki je malo pred Leclercom, ampak se odpre šele ob 9h Dejva se zmenit, da me pokličeš ko štartaš iz KP, pa se zmeniva kje in kdaj se dobiva
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 14:04:34
|
|
|
|
dolenjka
|
omp...........-k,.kkkkkkkkkkkć-ć takole je carica zaželela dobro jutro vsem februarčkom
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 14:08:46
|
|
|
|
Februarka08
|
Končno je zaspala... upam da za mal več kot pol ure prej je spala vsega skup 5 min, pa uzun v vozičku ene dobre pol ure to je vse dons... sem komi južno nardila, do solate v vrt pa nisem mela cajta pridt, zdej je pa itak ne morm iskat k je vsa sparjena mah... grem vas mal prebrat...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 14:09:47
|
|
|
|
dolenjka
|
og89vgn jkmmkhjjjj je mogla še mal, ji je všeč ratal, boga jaz zdaj, že trmari
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 14:10:38
|
|
|
|
MetiLu
|
Midva tudi prideva jutri upam, da se bova do osmih naspala, da hitro vstaneva in prišopava do Kavala. Kaj je zdej s tunelom a je odprt al ne? Aja, pa nakup Altee je malo odložen financ minister je šel na dopust zdej bova probala najprej najina avtka počas prodat, pol se bomo pa lahko kej pogovarjal v tej smeri Zdele grem pa še malo mojo diplomco podrekat, bi bil že čas da jo sprintam in odnesem na faks, a ne?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 14:12:21
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Jaz bi mogla v Obi, ki je malo pred Leclercom, ampak se odpre šele ob 9h Dejva se zmenit, da me pokličeš ko štartaš iz KP, pa se zmeniva kje in kdaj se dobiva zmenjeno. če jutri prideva te pokličem ko štartam s kopra. ana se je tudi zbudila. je boga neka sitna. po moje da jo to cepljenje daje danes. Se ji ciciko dala pa sva obe zaspali na kavču. Zdej gre pa kruh zamesit. nimao niti šnite doa
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 14:14:33
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Midva tudi prideva jutri upam, da se bova do osmih naspala, da hitro vstaneva in prišopava do Kavala. Kaj je zdej s tunelom a je odprt al ne? Aja, pa nakup Altee je malo odložen financ minister je šel na dopust zdej bova probala najprej najina avtka počas prodat, pol se bomo pa lahko kej pogovarjal v tej smeri Zdele grem pa še malo mojo diplomco podrekat, bi bil že čas da jo sprintam in odnesem na faks, a ne? meti bravo za nakup avtoobila. i bomo orali tudi zamenjat ta mali avto. Je začela kar na enkrat ogromno pit
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 14:25:34
|
|
|
|
Februarka08
|
Ob keri uri pa naj bi se dobile jutri? Bajsa, men tud zaspi sam na joški al pa s flašo... Malo kdaj da je brez pomoje bom še boga, kar se odvajanje tiče
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 14:35:03
|
|
|
|
itata
|
februarka: okol 10h. midve z buči sicer za okol 9h navijava, tko da bova verjeno midve mal prej tam, ve pa pridete, ko vstanete prej sva bila z mulčkom mal pri sosedi na obisku, pol je bil za previt, je bila še soseda mal pri meni na obisku mali priden sto na uro. ful mu je dobr firbcat tkole okol k so obiski pa tko. pol sem mu pa bučko dala mal pred 14h - sam tko par žličk. mu je blo ful dobr. je vse pomljackal in poplaknil s čajčkom. pol pa v voziček in uspavanje za hišo - ćez dan totalno dobr zaspi v vozičku - ampak ko je zaspan seveda. naspan se pa noče kej preveč vozit - mulc. zdej sem ga dala pa gor v posteljico na klimo, da bo bolš spal. jaz sam pojem in pičim še jaz zraven, sem že čist povožena ajdiii
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 14:42:45
|
|
|
|
dolenjka
|
NO tko, naša že 3jič danes spi Ob 11h je zaspala za 55 minut, ob 1h za 1 uro in zdaj me prav zanima kolk časa bo đonđala Vidim, da nas bo ju3 veliko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 14:44:29
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka NO tko, naša že 3jič danes spi Ob 11h je zaspala za 55 minut, ob 1h za 1 uro in zdaj me prav zanima kolk časa bo đonđala Vidim, da nas bo ju3 veliko s čim si si ti zaslužla tako pridnega otroka? jah sej vedno rečemo da nas bo dosti pol je pa osip. Mi2 z ano sva še vedno pod ?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 14:45:04
|
|
|
|
dolenjka
|
Meti, daj ti prosim Lilchy obvesti za ju3, ker je prosila da se ji sporoči za vsa srečanja Boš lahko?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 14:46:00
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka NO tko, naša že 3jič danes spi Ob 11h je zaspala za 55 minut, ob 1h za 1 uro in zdaj me prav zanima kolk časa bo đonđala Vidim, da nas bo ju3 veliko s čim si si ti zaslužla tako pridnega otroka? jah sej vedno rečemo da nas bo dosti pol je pa osip. Mi2 z ano sva še vedno pod ? Da mi ne bi zahinavla ju3 slučajno
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 14:48:09
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka NO tko, naša že 3jič danes spi Ob 11h je zaspala za 55 minut, ob 1h za 1 uro in zdaj me prav zanima kolk časa bo đonđala Vidim, da nas bo ju3 veliko s čim si si ti zaslužla tako pridnega otroka? jah sej vedno rečemo da nas bo dosti pol je pa osip. Mi2 z ano sva še vedno pod ? Da mi ne bi zahinavla ju3 slučajno kaj se spakuješ. če je pa res. Carica je čisto po Stipetu bom pinotu rekla da si rekla da ima da dođem, če ne bo šiba pela
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 14:50:13
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka NO tko, naša že 3jič danes spi Ob 11h je zaspala za 55 minut, ob 1h za 1 uro in zdaj me prav zanima kolk časa bo đonđala Vidim, da nas bo ju3 veliko s čim si si ti zaslužla tako pridnega otroka? jah sej vedno rečemo da nas bo dosti pol je pa osip. Mi2 z ano sva še vedno pod ? Da mi ne bi zahinavla ju3 slučajno kaj se spakuješ. če je pa res. Carica je čisto po Stipetu bom pinotu rekla da si rekla da ima da dođem, če ne bo šiba pela dovolim ti, da pinotu rečeš kar češ, pa magari naj te ob pripele
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 14:57:23
|
|
|
|
pina-1
|
pa ja še njega bom s sabo vlačla. sploh bi ga pa to ne zanimalo. že tako je v družbi saoh bab
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.