![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 10:03:33
|
|
|
|
Janey
|
jutro
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 10:06:40
|
|
|
|
MetiLu
|
Dan! Mi smo pa danes še kar ok spali, jedla sva ob 3.00 in 7.15 zjutraj spi pa sedaj prvo polovico noči na trebuščku, drugo pa na hrbtu, ker ko se zbudi ne tečnari in se malo razgleduje po posteljici in seveda obrača za 180° zraven Grem zdele mal pomalcat, pol bo pa najbrž že zaspan, pa ga bo treba dat ninat Jaz pa za šporget ...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 10:07:18
|
|
|
|
Bajsa
|
Dober dan! Naša toč spet bolj tko tko. Šele ob 2 sem šla spat, ker sem mogla mojga pelat, pol se je Zala zbudila enkrat sred noči (je bla še tema), sm bla tok koma da nisem tud na uro pogledala.Pol sm jo mela kr pr seb v pojstli in spet budnica ob 6, pojedla in nazaj zaspala, no ob 9 sva se pa odločile vn iz pojstle prlest. Mi2 bova tud šle mal na špancir, sam morem še prej neki pojest in cote obest. Eno ?: V kolkem času pride zobek čist vn? Itata za dudo, držim pesti da zmagaš! No mi2 tud prideva, sam še ne vem kdaj točn, ker mi2 itak skoz zamujava
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 10:33:46
|
|
|
|
kati kati
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa Kati a pol pravš da ni zdej v Ikeo za hodit? Mi tud mormo it, mal pogledat za opremo, pa ne vem kdaj nej gremo. A mogoče veš do kdaj bodo prenavljali? kakšen mesec še bodo...sam pol pa bo lepo ker prihaja z avgustom nov katalog in nove stvari...pol pa bo zanimivo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 10:35:46
|
|
|
|
Janey
|
uf...nič nismo spali...SPET zdaj pa je ene 15 min kričal, ne vem zakaj...ko sem ga položila je začel, ampak zaspan pa tak da ni več mogel očk odpret. no zdaj je zaspal, jaz pa sem si privoščila zajtrk.ma sem že tak lačna bla da če nebi kmalu nehal kričat...mi je blo slabo od lakote. zdaj grem pa stroj zalaufat.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 10:51:52
|
|
|
|
kati kati
|
naše spanje pa je skoraj stalnica...spanje ob 20.00 tam nekje,...potem prvo hranjenje okoli polnoči pa 3-4 pa še okoli 7 pa bujenje okoli 8...sam pol pa ne je do 12 uremal hecen ritem...da ne govorim o tem da se moj zbuja za šiht ob 2-4 zjutraj pa da se na noč zbudim 3 mi je že kr slabo ampak sem se navadla...sej ko bomo začeli z gh bo bolš... od jutri naprej sma brez ..in to en teden kok boma ga pogrešla...pol pa gremo že na dopust komi čakamo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 11:11:40
|
|
|
|
Janey
|
kati to pa ni fajn da bosta sama ne. mi2 sma čez dan veliko sama, pa mi je tak hudo in tak pogrešam lubija...se pa lahko vsaj zvečer stisnem. jah...mi se zbujamo 8-15x na noč zadnje tedne in jaz sem že čisto fertik. pred tem je spal v enem do 4,5 včasih celo 6ih pojedel in do 9ih, zdaj pa se do 12 ko grema mi2 spat že ene 4x al pa več prebudi in joka. prej nikoli ni jokal, malo jepojamral, smo vedeli da je lačen, smo pojedli in je takoj nazaj zaspal. sej ok, lahko da so zobki, ampak že več kot 1 mesec jaz sem tak čist z živci na koncu od nenaspanosti, tak da...če se nebo nekaj popravilo... šibam sirena
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 11:12:43
|
|
|
|
itata
|
dan, evo mene. sva spala pol do 8:30. nisem se niti približno naspala, mal bolš pa je kot je bilo ob 6h. danes sva kar doma in ne boste verjele, da sem uspela ker mali že dopoldansko dremanje izvaja, že kosilo skuhat (skor čist vse) - predvsem zato dokler je še hladna kuhinja... pa perilo popedenat in še njegove bučke sem skuhala. pa da vidimo kako bo mljackal pol k se zbudi. me res zanima. sicer upam, da se bo počasi zbudil (eno urco ima dost), da greva mal do sosede na kofe pol ko bo pa popoldansko spanje grem pa še jaz zraven se uležt ful tkole narediš, če si kdaj dopoldne tud doma. itak sva pol cel večer zunaj pred bajto, tko da mu frišnega zraka glih ne manjka. tko al tko je čez dan prevroče za bit zuni. misar: ne boš verjela, da sem tud jaz že gruntala enkrat kolk za vraga nalulajo te naši čez noč, sam plenice se pa nisem zrajtala stehtat bajsa: takle mamo. jaz ne vem kolk časa zobek ven leze, ker ga še nimamo upam, da ne predolg, da je ne bo predolg matral. buči: predor je pa "sad ga ima, sad ga nema" te jutr zjutri pokličem preden štartam... k bo še frišn. razen če ne bi bil kak čudež u igri in bi mali ful spal - ja itak
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 11:15:15
|
|
|
|
dolenjka
|
No tko, pridno sva odvozičkali 1 uro in pol, pojedli in potem je šla lepotička pančkat. Upam, da se ne bom zaj*** ker se mi zdi, da se lahko že pohvalim, da ima naša že malo ritma za spanje čez dan. Že na morju je hodila ob 11h za uro in pol in zaenkrat je več ali manj vsak dan tako, tudi včeraj, samo da včeraj ni v posteljici spala, ampak v avtu, ker sva šli v KR k prababici na RD. Me zanima če bo ju3 v Kavalu tudi pančkala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 11:15:27
|
|
|
|
itata
|
janey: jaz te čist štekam. sem isti zombi. moj se sicer ne zbuja tolkrat, ampak mu je pa samo parkrat uspel spat po 4 ali več ur... tko da se nisem naspala že 5 mesecev... sem sicer hotla bit čist komot samo na dojenju do 6. meseca, ampak bova kar mal prej z GH začela, ker ful upam, da bo pol mal bolš s spanjem... to je katastrofa namreč tele nočne scene. pol pa če me mali ne budi pa moj kdaj ne more spat al pa smrči al pa kej - sem glih danes mu rekla, da sta k 2 zajedalca
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 11:19:47
|
|
|
|
kati kati
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata janey: jaz te čist štekam. sem isti zombi. moj se sicer ne zbuja tolkrat, ampak mu je pa samo parkrat uspel spat po 4 ali več ur... tko da se nisem naspala že 5 mesecev... sem sicer hotla bit čist komot samo na dojenju do 6. meseca, ampak bova kar mal prej z GH začela, ker ful upam, da bo pol mal bolš s spanjem... to je katastrofa namreč tele nočne scene. pol pa če me mali ne budi pa moj kdaj ne more spat al pa smrči al pa kej - sem glih danes mu rekla, da sta k 2 zajedalca kok mi je to znano
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 11:30:34
|
|
|
|
Bajsa
|
No mi2 nisva šle ven, ker je imela madam ene čudne fore, pa je bla ži čist zaspana, sm se zdele eno uro matrala da bi zaspala brez zize. Neuspešno! Na konc je zmagala madam, fasala zizo in zdej spi. Je pa ne morem prov dol pustit, ker mormo ob 12.30 štartat, mamo frizerja, ja ja za vas se grem na friški pobarvat . Janey a si ti sigurna da ti ni zamenjal dan za noč? Ker če se res tok zbuja, ne vem no. A pa se zbudi, poje in ne takoj nazaj zaspi? Kaj če bi ga probala par dni mal matrat tko da nebi čez dan skor nič spal, oz. maks eno urco ene 2x, pa bi mogoče blo pol laži ponoč ker bi bil tko zmatran. Sicer bi bla verjetno par dni kriza, ampak mogoče bi pa nucal. No sam moj predlog. Itak boš pa sama najbolj vedla kaj in kako. O kati hvala za info, pol bomo pa septembra ko iz morja pridemo šli mal v ikeo pogledat, če majo kej lepga . Itata naša madam je ful z veseljem malcala bučke, sicer so ble s krompirjem, ampak je jedla ko tavelka, men so ble pa čist bljak . Buči ja tkole mamo s temi cestami in predori, važn da so oni naštimal vinjete pa da bojo fajn služl. Upam, da se čimprej zrihta, da boste mel mir Dolenjka za hrib, sej te še spoznal namo ko boš pršla vsa šlank carica za ritem spanja. No sej naša gre tud načeloma tam okol 11 spat za kakšno urco, včasih tud dve, pa še pol popoldan med 16 in 18 včasih mal zakinkne. Upam, da se bo tkole obdržal, mi čist sede Sam zaspat z zizo jo morem odvadit, kako mi bo to ratal A ma kera kakšno idejo?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 11:46:40
|
|
|
|
Bajsa
|
A ste vse ušle?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 11:47:20
|
|
|
|
dolenjka
|
Bajsika, a dudica pa ne špila Pri nas je tako, da je preden gre spat in je kot mami, brez problema zaspi po hrani, včasih z dudo, včasih pa brez Kaj se pa nad vinjetami pritožuješ? Sej zdej bo ceneje, razen če si se ekstremno malo vozila ven iz KR Do morja in nazaj stane oz. je stalo 8,8 EUR, če greš k Janey in ostalim štajerkam na obisk si sam cestnino plačeval, skoraj več kot vozil tko da men čist paše, ker se nama dejansko znižajo stroški na ta način, pa imava 2 avtomobila Mi je mal vroče, ker sem mal kidala. Najboljš da grem pod tuš preden se carica zbudi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 11:47:50
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa A ste vse ušle? Ne, sam umit si jo bom pa vseen skočila
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 12:01:21
|
|
|
|
Bajsa
|
Sej sem že povedala da sem totalni zapečkar. Me moj nikamor ne spusti, sam okol Loke, Kranja in Preddvora Ma ne hecam se, ampak res se nikoli skor ne vozim p AC, parkrat grem na Jesenice k nonici, pra pra babici od Zale, pa enkrat na leto na morje. Ni dinar da bi se kej več špogal
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 12:02:54
|
|
|
|
Bajsa
|
Meti eno ?, no pa še ostale k mate h2o. Men se bo zmešal! Voda mi kr non stop vn teče, tm pri uni dozirni posodici in pod filtrom. A vam tudi? Pa para skoz vn puha, se nč ne ustavi, a je to kul, a je bolš da ga nesem nazaj? Kam ste namontirale tiste gumice, k so ble zraven?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 12:24:33
|
|
|
|
dolenjka
|
Sem bla mal preveč glasna Zdej bom javno napisala, da moj otrok ob 11h gre spat, spi pa bolj malo, mogoče bo kaj pomagalo Se je namreč zbudila po 55ih minutah
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 12:38:32
|
|
|
|
pina-1
|
dan. no mi smo tudi dobili novo pikico. Težki pa smo celih 7.650g . Mia je pa tudi čisto zdrava in normalno razvita za svojih 5. let. Samo trasta je pa tudi uhhhhhhh. Ravnokar sem ji šla dat ene 2 na rit, ker se dera in tuli v sobi. Z nogami pa po steni tolče. V drugi sobi pa ana spi Dolenjka naj ti povem, da tudi ana ob 11 zaspi in spi min 3 ure . V tem času bi jaz lahko čuda stvari nardila, pa razen peglanja kavča sploh nič ne razmišljam a ve se kar za jutri menite. Joj jaz bi tudi prišla, sam ne vem če se mi bo dalo po tej vročini gor lezt. Je vseeno eno urco vožnje. Bom še z Pinotom predebatirala, kaj on misli. Pa še odvisno kako bo anči prestala cepljenje. Bi vas pa res rada vidla.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 12:39:36
|
|
|
|
buči
|
bajsa, tvoj H2O sigurno ni v redu sestavljen, ker ne sme nič ven tečt. Ampak jaz sem samo ročaj gor nataknila, drugega nisem montitala. Kako si ga pa dobila zapakiranega? A so v tovarni pozabil sestavit?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 12:41:29
|
|
|
|
buči
|
pinči, sem se v ponedeljek peljala ob obali mimo table "dežela merlota" in sem se takoj nate spomnila. Pridi pridi priiiiiiiiiiiiidiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 12:41:55
|
|
|
|
buči
|
al je pisalo refoška?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 12:44:01
|
|
|
|
dolenjka
|
Pinči za Ano, jaz za našo ne morem več kaj takega rečt. Me je danes, ko sem imala največ planov za pospravljanje, čist razočarala Mogoče pa z mano drži in da ne bom preveč delala, ona manj spi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 12:45:07
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči al je pisalo refoška? Sej res, kaj pa če bi Pinči prišla in mal reflna sabo pripeljala Itak pa moraš priti, ker veš, da imam nekaj zate
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 2.7.2008 12:45:59
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči al je pisalo refoška? buči ziher je pisalo refoška. sam lahko bi se ustavla na en deci. lumpa. ej dolenjka pridi ti še k eni malo pokidat, jaz bom pa carico zdresirala da je treba malo več spat ob 11-ih
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.