Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 14:31:11
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: poopsika zalenka, ti si zdej prava promotorka za kratke lase si se čist vživela mal te rajcam k vidim da te matrajo SŽ tebi bi tudi pasala kaka kratka mal razčupkana frizurca. dejmo poopsika in SŽ packa ja a še ne kličeš frizerke????
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 14:33:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka ja a še ne kličeš frizerke???? no, če se bom, se bom pred dopustom...( dobr sej na morju mi je usen kaka hodim) ampak za v L. bi blo pa fajn, da neki nardim, ker se ne bom mogla vsak 2.dan likat
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 14:34:28
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa SŽ, ful imate lepo okolico Se strinjam, res noro lepo. ma ko bi ve vidle to v živo. travca pokošena v nulo - ampak to ne nekaj m^2 ampak pol hektara. moj se ni mogu načudit tej lepoti. pa rožice in grmički. skratka res ful ful lepo. Dej ne pretiravaj Punce ne ji verjet, ker tuki na forumu je tudi pisala, da Anita ne mara gugalnice, pa tricikla......pa glih ni bilo tako sž a si ti dons mal navihana? ne ne sej res punce, tak majo k pr ciganih To je pa tako, ko prideš v 29-ta leta..... a ti si 29 bla? ja to pa jest še ne vem, sm še premlada . bom 29 šele čez slaba 2 meseca
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 14:35:32
|
|
|
|
Anonimen
|
mojo otrok je časopis
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 14:36:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka ne ne da odpade, sam če boš hotla da ti tako stoji, si boš mogla pofenat pomoje. vsaj jaz bi si morala. ker pa jaz izbiram sam take frizure k majo čimbližje nič dela, pol zame taka odpade eh drek, lih zato se hočem strižt, da se mi ne bo treba preveč matrat ... sej me pa zdej tolk drži....bi se čist postrigla pa na čist platinasto blond pofarbala
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 14:39:37
|
|
|
|
zalenka
|
poopsika kaj rjoveš? dej mi raje zaupaj kaj boš poleg piščančka dala v solato? jaz razmišljam da bi še bučke popekla, pa mal makarončkov. al pa s paradajzom in kumarcami
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 14:42:02
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika mojo otrok je časopis A ga prvič Ker Neli je že tok papirja pojedla da bi lohk že tovarno papirja odprl. Poopsi, men je všeč ta prva čupa ful, ostali dve pa niti ne.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 14:46:12
|
|
|
|
Antilopa
|
pri nas pa dežuje takole sta pa danes uživala Juš in bratranec Jaša
< Sporočilo je popravil Antilopa -- 2.7.2008 14:51:06 >
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 14:46:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka poopsika kaj rjoveš? dej mi raje zaupaj kaj boš poleg piščančka dala v solato? jaz razmišljam da bi še bučke popekla, pa mal makarončkov. al pa s paradajzom in kumarcami čebulco, papriko, koruzo ..pa feta sir imamo doma tko, da bom kr to nmot vrgla
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 14:47:30
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka a ti si 29 bla? ja to pa jest še ne vem, sm še premlada . bom 29 šele čez slaba 2 meseca Vem da še ne veš, ker sem šla seznam prečekirat in sem si potem upala tole napisat
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 14:48:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: poopsika mojo otrok je časopis A ga prvič Ker Neli je že tok papirja pojedla da bi lohk že tovarno papirja odprl. Poopsi, men je všeč ta prva čupa ful, ostali dve pa niti ne. ja ..no vsaj mislm, mogoče ga je kdaj za mojim hrbtom jedla ... kaj to dela s cajtngi, masaker Men sta pa prvi 2 fuuuul
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 14:48:41
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa pri nas pa dežuje takole sta pa danes uživala Juš in bratranec Jaša Kok sta dobra
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 14:49:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa pri nas pa dežuje takole sta pa danes uživala Juš in bratranec Jaša pri nas se pa pripravlja na dež. tile naši otročki so pa res luškani...od prvega do zadnjega!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 14:49:43
|
|
|
|
Anonimen
|
SŽ, sem ti frizurce nalepla, ti pa nič
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 14:50:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Razmetala bajto, pojedla papir zdej je pa omagala . Sem jo nesla v posteljo in je že na pol spala...neverjetno..v 1 minuti
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 14:50:36
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: zalenka ne ne da odpade, sam če boš hotla da ti tako stoji, si boš mogla pofenat pomoje. vsaj jaz bi si morala. ker pa jaz izbiram sam take frizure k majo čimbližje nič dela, pol zame taka odpade eh drek, lih zato se hočem strižt, da se mi ne bo treba preveč matrat ... sej me pa zdej tolk drži....bi se čist postrigla pa na čist platinasto blond pofarbala kaj pa še čakaš??? a je frizerka na dopustu ??
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 14:50:40
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Men sta pa prvi 2 fuuuul Men sta dobri prvi 2, sam jaz bi še krajše....... Sem si stran shranila, pa zvečer moram prečekirat...... Sam če se jaz porežem na kratko, mi bodo pa dali 15let?! Če mi zdaj dajo max. 20 Potem bom ša morala vsepovsod osebno kazat- si predstavljate da sem v trgovini na blagajni in hočem kupit viski in mi ga vstran vzamejo......al pa čike Glede nato, da ne uporabljem niti enega nebo panike.......
< Sporočilo je popravil Sončni žarek -- 2.7.2008 14:52:51 >
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 14:51:30
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Men sta pa prvi 2 fuuuul Men sta dobri prvi 2, sam jaz bi še krajše....... Sem si stran shranila, pa zvečer moram prečekirat...... Sam če se jaz porežem na kratko, mi bodo pa dali 15let?! Če mi zdaj dajo max. 20 srečna bod, da je tko . K boš 40 boš sam boga molila, da ti da kdo 30
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 14:52:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: zalenka ne ne da odpade, sam če boš hotla da ti tako stoji, si boš mogla pofenat pomoje. vsaj jaz bi si morala. ker pa jaz izbiram sam take frizure k majo čimbližje nič dela, pol zame taka odpade eh drek, lih zato se hočem strižt, da se mi ne bo treba preveč matrat ... sej me pa zdej tolk drži....bi se čist postrigla pa na čist platinasto blond pofarbala kaj pa še čakaš??? a je frizerka na dopustu ?? ne Imam 2 frizerja...ena me barva, k drugmu se hodm pa strižt Ampak za tako velko spremebo bom šla pa k enmu tretmu ...Imam Stevo-ta nagledanga
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 14:53:15
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: zalenka poopsika kaj rjoveš? dej mi raje zaupaj kaj boš poleg piščančka dala v solato? jaz razmišljam da bi še bučke popekla, pa mal makarončkov. al pa s paradajzom in kumarcami čebulco, papriko, koruzo ..pa feta sir imamo doma tko, da bom kr to nmot vrgla mnjami. jaz mam tud fetko tak da te bom mal oponašala. no paprike nimam, bom pa kumarco dala, pa mal paradajzka. zdej me pa še neki zanima. jest mam mal problem k ne vem kako nej nardim kosilo da bomo skup jedli. kdaj vaši jejo kosilo??? jaz bi rada čimvečkrat za vse skupaj skuhala, sam je problem ker pol bi nitka jedla šele ob 16h ali pa 16.30. če mam kej tazga da lahko moj pol kasnej je ok, če pa ne pa nitki kr posebej prej skuham. kako ve to zoorganizirate???
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 14:53:55
|
|
|
|
Sončni žarek
|
Poopsika- kdaj greš pa ti v službo? A si podaljšala porodniško?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 14:56:19
|
|
|
|
LadyB
|
GO Popsi GO Popsi!! T prva je men tud huda, ma sej teb bi pasal tud če bi bila pobrita ker maš full lep obraz Jaz bom pa zdele nardila piščančka z gobam, pa polila sladko kislo omako od uncle bens + riž pa solatka, če se mi jo bo dal nabrat. Tin bo pa jedel kislo zelje s pirejem. Je bil pa tko tečen zdele, pa ni hotel zaspat, da sem ga mogla en krog peljat z avtom da je končno omagal.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 14:57:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: zalenka poopsika kaj rjoveš? dej mi raje zaupaj kaj boš poleg piščančka dala v solato? jaz razmišljam da bi še bučke popekla, pa mal makarončkov. al pa s paradajzom in kumarcami čebulco, papriko, koruzo ..pa feta sir imamo doma tko, da bom kr to nmot vrgla mnjami. jaz mam tud fetko tak da te bom mal oponašala. no paprike nimam, bom pa kumarco dala, pa mal paradajzka. zdej me pa še neki zanima. jest mam mal problem k ne vem kako nej nardim kosilo da bomo skup jedli. kdaj vaši jejo kosilo??? jaz bi rada čimvečkrat za vse skupaj skuhala, sam je problem ker pol bi nitka jedla šele ob 16h ali pa 16.30. če mam kej tazga da lahko moj pol kasnej je ok, če pa ne pa nitki kr posebej prej skuham. kako ve to zoorganizirate??? uuu bova dobr jedle Jst imam kosilo ob 12h, 1h. Zdej že redkokdaj skuham posebej za Tjašo( no danes sem npr. ričet)...kuham včasih za vse 3, včasih naredim samo za naju s Tjašo( velikorat ima naš kosila v službi tko, da ne rabim zanj kuhat)...ko pa je doma, skuham včasih za vse 3 skupaj pa potem zanj počaka, če je pa kaj takega kar ne more počakat, pa skuham ponovno zanj, ko pride iz službe. Tko nekak..včasih pa tud kr kako kitajsko naročimo, al pa pizzo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 14:58:36
|
|
|
|
LadyB
|
jaz vas pa berem vsepovsod kjer sm prek mobitela, sam napisat kej še nisem probala, k je mal počasen.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?