Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 14:12:44
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa SŽ, ful imate lepo okolico Se strinjam, res noro lepo.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 14:13:36
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa Jaz sem Lino uvajala v vrtec 2 dni - tretji dan je bila že ves dan sama pridna Lina Jst tud upam, da bo tako...se mi zdi Tjaša precej družabna pa tud nič ne joka kadar grek tašči tko, da upam na najboljše za lino. jaz mislim da je to zelo odvisno od otroka do otroka. pač eni rabijo malo dlje, drugi pa kr skočijo ko ga oddaš nitka se je zdej ful navezala name in ko jo pripeljem k babi noče k njej, tako da jo moram zamotit z igračami pol pa jaz samo grem brez vsakega poslavljanja in je vse ok. ko me pa spet zagleda paniti sekunde ne pri babi ampak takoj k meni
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 14:14:54
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa SŽ, ful imate lepo okolico Poopsika, Antilopa, Talika hvala Antilopa sam moj nad temi tvojimi besedami nebi bil glih navdušen- še posebej, ko mora kositi
< Sporočilo je popravil Sončni žarek -- 2.7.2008 14:17:55 >
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 14:15:10
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa SŽ, ful imate lepo okolico Se strinjam, res noro lepo. ma ko bi ve vidle to v živo. travca pokošena v nulo - ampak to ne nekaj m^2 ampak pol hektara. moj se ni mogu načudit tej lepoti. pa rožice in grmički. skratka res ful ful lepo.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 14:15:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Ena moja prjatlca je 1 mesec uvajala tamauga v vrtec Zalenka, ma malo manj dela ja ampak še zmeraj mi je čisto preveč vroče ...takoj mam mastne naslednji dan tko, da zbiram in zbiram pogum . Sej mogoče se bo butast slišal...samo zarad ene stvari si ne upam postrižt...kr u glavi imam, da ne bom več tolk ženstvena( če me razumeš kaj mislim), da bom k kak fantek...edino to me mori Lepe slikce iz Štajerske... SŽ pri vas imate pa res lepo Ja, vroče je za popizdt manj ženstvena? ah dej dej. to so priče starih baka . ravno o tem sva se včeraj s frizerko menli, da so ene ful navezane na lase in je rekla da se je bala da mi bo žal k sem kr takoj preklop čist na kratke. ne vem, jaz nisem navezana na lase. pa itak zrastejo - še prehitro. sicer pa so meni kratke čupce ful fajne. ti se kar opogumi, sem prepričana da boš s kratkimi ravno tolk al pa še bolj seksi kot si sedaj. moj lubi je reku včeraj da mam f*u*k*i*š frizurco. ta izraz si je sposodil od kolegov in mu je nekam zelo všeč ratal Ma sej maš prov, čim manj komplicirat, ostrižt pa je hvala No, pol si zmagala na celi črti, če je tvojemu tako zelo všeč frizurca
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 14:15:28
|
|
|
|
Talika19
|
Današnje kosilo: zelenjavna juhica in palačinke, to imam moj ful rad. Vročina: pri nas v senčki pod drevesi je prav sveže, čisto nič vroče. Lahko pridete preiskusit, če ne verjamete. Sladoled: jaz sem zadnjič naredila po mojem receptu še čokoladnega in stračatelo. Pri čokoladnem sem namesto sadja dala stopljeno čokolado in nič sladkorja. Pri stračateli pa vanilijev sladkor, naribano čokolado in še malo navadnega sladkorja. Zdej je pa moj še bolj vesel, ker ima ful rad čokolado. Danes naredim še bananinega in še enkrat čokoladnega.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 14:16:35
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: zalenka SŽ ali birdy, kje sta kupli ta tricikel in kolk košta? Kupljen je bil v pikapolonici, cena pa je cca. 55€---- eva ga je dobila za darilo za 1.rojstni dan od botre thx, midva sva se odločla da ga nitka dobi od naju za 1. RD, pa zdej mal gledam.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 14:17:25
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Zalenka, ma malo manj dela ja ampak še zmeraj mi je čisto preveč vroče ...takoj mam mastne naslednji dan tko, da zbiram in zbiram pogum . Sej mogoče se bo butast slišal...samo zarad ene stvari si ne upam postrižt...kr u glavi imam, da ne bom več tolk ženstvena( če me razumeš kaj mislim), da bom k kak fantek...edino to me mori manj ženstvena? ah dej dej. to so priče starih baka . ravno o tem sva se včeraj s frizerko menli, da so ene ful navezane na lase in je rekla da se je bala da mi bo žal k sem kr takoj preklop čist na kratke. ne vem, jaz nisem navezana na lase. pa itak zrastejo - še prehitro. sicer pa so meni kratke čupce ful fajne. ti se kar opogumi, sem prepričana da boš s kratkimi ravno tolk al pa še bolj seksi kot si sedaj. Jaz sem imela zdaj 6 let kratke - na dva meseca sem hodila k frizerju... zdaj pa si puščam dolge, sicer ne vem, koliko časa bom zdržala, bom pa probala čim dlje Dve leti nazaj sem si tudi puščala dolge, pa sem se kmalu premislila. Čeprav je komot, je meni kratka frizura povzročala kar nekaj dela - vsako jutro glavo pod tuš, ker sem bila vsa zaležana (sračje gnezdo ) in nikakor nisem mogla narediti reda. Zdaj, ko imam pa paža, si pa samo malo navijem in si lase perem "samo" še na 2-3 dni
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 14:18:30
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Ena moja prjatlca je 1 mesec uvajala tamauga v vrtec Zalenka, ma malo manj dela ja ampak še zmeraj mi je čisto preveč vroče ...takoj mam mastne naslednji dan tko, da zbiram in zbiram pogum . Sej mogoče se bo butast slišal...samo zarad ene stvari si ne upam postrižt...kr u glavi imam, da ne bom več tolk ženstvena( če me razumeš kaj mislim), da bom k kak fantek...edino to me mori Lepe slikce iz Štajerske... SŽ pri vas imate pa res lepo Ja, vroče je za popizdt manj ženstvena? ah dej dej. to so priče starih baka . ravno o tem sva se včeraj s frizerko menli, da so ene ful navezane na lase in je rekla da se je bala da mi bo žal k sem kr takoj preklop čist na kratke. ne vem, jaz nisem navezana na lase. pa itak zrastejo - še prehitro. sicer pa so meni kratke čupce ful fajne. ti se kar opogumi, sem prepričana da boš s kratkimi ravno tolk al pa še bolj seksi kot si sedaj. moj lubi je reku včeraj da mam f*u*k*i*š frizurco. ta izraz si je sposodil od kolegov in mu je nekam zelo všeč ratal Ma sej maš prov, čim manj komplicirat, ostrižt pa je hvala No, pol si zmagala na celi črti, če je tvojemu tako zelo všeč frizurca poopsika ti se kar naroči in opogumi, pomoje ti res ne bo žal. pa velik manj dela in manj vroče. punce dejmo navijat za poopsiko da se skorajži
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 14:19:03
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa SŽ, ful imate lepo okolico Poopsika, Antilopa, Talika hvala Antilopa sam moj nad temi tvojimi besedami nebi bil glih navdušen- še posebej, ko mora kositi Ni kaj... pri naši bajti so trije deci, ki naj bi to delali, pa se samo gledajo, kdo bo prvi prijel za kosilnico
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 14:20:21
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa SŽ, ful imate lepo okolico Se strinjam, res noro lepo. ma ko bi ve vidle to v živo. travca pokošena v nulo - ampak to ne nekaj m^2 ampak pol hektara. moj se ni mogu načudit tej lepoti. pa rožice in grmički. skratka res ful ful lepo. Dej ne pretiravaj Punce ne ji verjet, ker tuki na forumu je tudi pisala, da Anita ne mara gugalnice, pa tricikla......pa glih ni bilo tako
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 14:20:46
|
|
|
|
Anonimen
|
zalenka, ti si zdej prava promotorka za kratke lase si se čist vživela
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 14:21:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa SŽ, ful imate lepo okolico Poopsika, Antilopa, Talika hvala Antilopa sam moj nad temi tvojimi besedami nebi bil glih navdušen- še posebej, ko mora kositi Ni kaj... pri naši bajti so trije deci, ki naj bi to delali, pa se samo gledajo, kdo bo prvi prijel za kosilnico pri nas pa 2, pa se tud gledata k bukava
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 14:22:40
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Zalenka, ma malo manj dela ja ampak še zmeraj mi je čisto preveč vroče ...takoj mam mastne naslednji dan tko, da zbiram in zbiram pogum . Sej mogoče se bo butast slišal...samo zarad ene stvari si ne upam postrižt...kr u glavi imam, da ne bom več tolk ženstvena( če me razumeš kaj mislim), da bom k kak fantek...edino to me mori manj ženstvena? ah dej dej. to so priče starih baka . ravno o tem sva se včeraj s frizerko menli, da so ene ful navezane na lase in je rekla da se je bala da mi bo žal k sem kr takoj preklop čist na kratke. ne vem, jaz nisem navezana na lase. pa itak zrastejo - še prehitro. sicer pa so meni kratke čupce ful fajne. ti se kar opogumi, sem prepričana da boš s kratkimi ravno tolk al pa še bolj seksi kot si sedaj. Jaz sem imela zdaj 6 let kratke - na dva meseca sem hodila k frizerju... zdaj pa si puščam dolge, sicer ne vem, koliko časa bom zdržala, bom pa probala čim dlje Dve leti nazaj sem si tudi puščala dolge, pa sem se kmalu premislila. Čeprav je komot, je meni kratka frizura povzročala kar nekaj dela - vsako jutro glavo pod tuš, ker sem bila vsa zaležana (sračje gnezdo ) in nikakor nisem mogla narediti reda. Zdaj, ko imam pa paža, si pa samo malo navijem in si lase perem "samo" še na 2-3 dni jaz si jih operem 1x na teden, razen v takile dneh ko se čist prešvicam, si jih pol kr z sam vodo, sproti ko grem pod tuš. mogoče je odvisno od las al pa kolk urejeno frizuro hočeš. men je všeč če mam razčupkano in za to res ne rabim nobenega dela. mal čigumija dam zjutraj gor, da glih uno k se poležim mal stoji in razmučkam in je to to.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 14:22:43
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Današnje kosilo: zelenjavna juhica in palačinke, to imam moj ful rad. Vročina: pri nas v senčki pod drevesi je prav sveže, čisto nič vroče. Lahko pridete preiskusit, če ne verjamete. Sladoled: jaz sem zadnjič naredila po mojem receptu še čokoladnega in stračatelo. Pri čokoladnem sem namesto sadja dala stopljeno čokolado in nič sladkorja. Pri stračateli pa vanilijev sladkor, naribano čokolado in še malo navadnega sladkorja. Zdej je pa moj še bolj vesel, ker ima ful rad čokolado. Danes naredim še bananinega in še enkrat čokoladnega. čokoladnega moram pa jaz tudi probat, ker moj je itak čoko fan meni pa je v takihle pasjih dnevih čisto prevroče za juhice.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 14:22:44
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Ma sej maš prov, čim manj komplicirat, ostrižt pa je hvala No, pol si zmagala na celi črti, če je tvojemu tako zelo všeč frizurca Poopsiak- jaz tudi zbiram pogum...... a se greva naročit na isti dan..... Ti si včasih take dobre kratke frizure gor limala......a lahko še enkrat ..... tok da si bova lušte delale
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 14:24:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Ma sej maš prov, čim manj komplicirat, ostrižt pa je hvala No, pol si zmagala na celi črti, če je tvojemu tako zelo všeč frizurca Poopsiak- jaz tudi zbiram pogum...... a se greva naročit na isti dan..... Ti si včasih take dobre kratke frizure gor limala......a lahko še enkrat ..... tok da si bova lušte delale aj lav ju SŽ
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 14:25:35
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika zalenka, ti si zdej prava promotorka za kratke lase si se čist vživela mal te rajcam k vidim da te matrajo SŽ tebi bi tudi pasala kaka kratka mal razčupkana frizurca. dejmo poopsika in SŽ
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 14:25:41
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa SŽ, ful imate lepo okolico Se strinjam, res noro lepo. ma ko bi ve vidle to v živo. travca pokošena v nulo - ampak to ne nekaj m^2 ampak pol hektara. moj se ni mogu načudit tej lepoti. pa rožice in grmički. skratka res ful ful lepo. Dej ne pretiravaj Punce ne ji verjet, ker tuki na forumu je tudi pisala, da Anita ne mara gugalnice, pa tricikla......pa glih ni bilo tako sž a si ti dons mal navihana? ne ne sej res punce, tak majo k pr ciganih
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 14:26:52
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Ma sej maš prov, čim manj komplicirat, ostrižt pa je hvala No, pol si zmagala na celi črti, če je tvojemu tako zelo všeč frizurca Poopsiak- jaz tudi zbiram pogum...... a se greva naročit na isti dan..... Ti si včasih take dobre kratke frizure gor limala......a lahko še enkrat ..... tok da si bova lušte delale ma kake lušte pa slikce limat in to. dejta poklicat svoje frizerke, drugač vaju pridem lastnoročno postrižt
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 14:27:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: poopsika zalenka, ti si zdej prava promotorka za kratke lase si se čist vživela mal te rajcam k vidim da te matrajo SŽ tebi bi tudi pasala kaka kratka mal razčupkana frizurca. dejmo poopsika in SŽ packa
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 14:30:06
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa SŽ, ful imate lepo okolico Se strinjam, res noro lepo. ma ko bi ve vidle to v živo. travca pokošena v nulo - ampak to ne nekaj m^2 ampak pol hektara. moj se ni mogu načudit tej lepoti. pa rožice in grmički. skratka res ful ful lepo. Dej ne pretiravaj Punce ne ji verjet, ker tuki na forumu je tudi pisala, da Anita ne mara gugalnice, pa tricikla......pa glih ni bilo tako sž a si ti dons mal navihana? ne ne sej res punce, tak majo k pr ciganih To je pa tako, ko prideš v 29-ta leta.....
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?