|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del
2.7.2008 14:12:44   
Talika19
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa

SŽ, ful imate lepo okolico user posted image user posted image  

Se strinjam, res noro lepo.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Antilopa)
Neposredna povezava do sporočila: 4801
2.7.2008 14:13:36   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

Jaz sem Lino uvajala v vrtec 2 dni - tretji dan je bila že ves dan sama user posted image user posted image

pridna Linauser posted image
Jst tud upam, da bo tako...se mi zdi Tjaša precej družabna pa tud nič ne joka kadar grek tašči tko, da upam na najboljšeuser posted image

user posted image user posted image user posted image  za lino.

jaz mislim da je to zelo odvisno od otroka do otroka. pač eni rabijo malo dlje, drugi pa kr skočijo ko ga oddaš user posted image

nitka se je zdej ful navezala name in ko jo pripeljem k babi noče k njej, tako da jo moram zamotit z igračami pol pa jaz samo grem brez vsakega poslavljanja in je vse ok. ko me pa spet zagleda paniti sekunde ne pri babi ampak takoj k meni user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
2.7.2008 14:14:54   
Sončni žarek

Poopsika, Antilopa, Talika hvala user posted image user posted image user posted image  

Antilopa sam moj nad temi tvojimi besedami nebi bil glih navdušen- še posebej, ko mora kositi user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Sončni žarek -- 2.7.2008 14:17:55 >

(odgovor članu Antilopa)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
2.7.2008 14:15:10   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

ma ko bi ve vidle to v živo. travca pokošena v nulo - ampak to ne nekaj m^2 ampak pol hektara. moj se ni mogu načudit tej lepoti. pa rožice in grmički. skratka res ful ful lepo.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
2.7.2008 14:15:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

Ena moja prjatlca je 1 mesec uvajala tamauga v vrtecuser posted image

Zalenka, ma malo manj dela ja ampak še zmeraj mi je čisto preveč vročeuser posted image user posted image user posted image ...takoj mam mastne naslednji dan tko, da zbiram in zbiram pogumuser posted image .
Sej mogoče se bo butast slišal...samo zarad ene stvari si ne upam postrižt...kr u glavi imam, da ne bom več tolk ženstvena( če me razumeš kaj mislim), da bom k kak fantek...edino to me moriuser posted image

Lepe slikce iz Štajerske...
SŽ pri vas imate pa res lepouser posted image

Ja, vroče je za popizdtuser posted image

manj ženstvena? ah dej dej. to so priče starih baka user posted image . ravno o tem sva se včeraj s frizerko menli, da so ene ful navezane na lase in je rekla da se je bala da mi bo žal k sem kr takoj preklop čist na kratke. ne vem, jaz nisem navezana na lase. pa itak zrastejo - še prehitro. sicer pa so meni kratke čupce ful fajne.
ti se kar opogumi, sem prepričana da boš s kratkimi ravno tolk al pa še bolj seksi kot si sedaj.

moj lubi je reku včeraj da mam f*u*k*i*š frizurco. ta izraz si je sposodil od kolegov in mu je nekam zelo všeč ratal user posted image user posted image user posted image  

Ma sej maš prov, čim manj komplicirat, ostrižt pa jeuser posted image

hvalauser posted image

No, pol si zmagala na celi črti, če je tvojemu tako zelo všeč frizurcauser posted image

(odgovor članu zalenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4805
2.7.2008 14:15:28   
Talika19
Današnje kosilo: zelenjavna juhica in palačinke, to imam moj ful rad.user posted image

Vročina: pri nas v senčki pod drevesi je prav sveže, čisto nič vroče. Lahko pridete preiskusit, če ne verjamete.user posted image user posted image

Sladoled: jaz sem zadnjič naredila po mojem receptu še čokoladnega in stračatelo. Pri čokoladnem sem namesto sadja dala stopljeno čokolado in nič sladkorja. Pri stračateli pa vanilijev sladkor, naribano čokolado in še malo navadnega sladkorja. Zdej je pa moj še bolj vesel, ker ima ful rad čokolado. Danes naredim še bananinega in še enkrat čokoladnega.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4806
2.7.2008 14:16:35   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

SŽ ali birdy, kje sta kupli ta tricikel in kolk košta?

Kupljen je bil v pikapolonici, cena pa je cca. 55€---- eva ga je dobila za darilo za 1.rojstni dan od botreuser posted image

thx, midva sva se odločla da ga nitka dobi od naju za 1. RD, pa zdej mal gledam.

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
2.7.2008 14:17:25   
Antilopa

Zalenka, ma malo manj dela ja ampak še zmeraj mi je čisto preveč vročeuser posted image user posted image user posted image ...takoj mam mastne naslednji dan tko, da zbiram in zbiram pogumuser posted image .
Sej mogoče se bo butast slišal...samo zarad ene stvari si ne upam postrižt...kr u glavi imam, da ne bom več tolk ženstvena( če me razumeš kaj mislim), da bom k kak fantek...edino to me moriuser posted image

manj ženstvena? ah dej dej. to so priče starih baka user posted image . ravno o tem sva se včeraj s frizerko menli, da so ene ful navezane na lase in je rekla da se je bala da mi bo žal k sem kr takoj preklop čist na kratke. ne vem, jaz nisem navezana na lase. pa itak zrastejo - še prehitro. sicer pa so meni kratke čupce ful fajne.
ti se kar opogumi, sem prepričana da boš s kratkimi ravno tolk al pa še bolj seksi kot si sedaj.

Jaz sem imela zdaj 6 let kratke - na dva meseca sem hodila k frizerju... zdaj pa si puščam dolge, sicer ne vem, koliko časa bom zdržala, bom pa probala čim dlje user posted image Dve leti nazaj sem si tudi puščala dolge, pa sem se kmalu premislila. Čeprav je komot, je meni kratka frizura povzročala kar nekaj dela - vsako jutro glavo pod tuš, ker sem bila vsa zaležana (sračje gnezdo user posted image ) in nikakor nisem mogla narediti reda. Zdaj, ko imam pa paža, si pa samo malo navijem in si lase perem "samo" še na 2-3 dni user posted image

Kadar se ti otrok nasmehne, mu zmeraj vrni nasmeh.
Če se ne zmeniš zanj, uničiš njegovo prepričanje, da je svet dober.

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
2.7.2008 14:18:30   
zalenka

Ena moja prjatlca je 1 mesec uvajala tamauga v vrtecuser posted image

Lepe slikce iz Štajerske...
SŽ pri vas imate pa res lepouser posted image

Ja, vroče je za popizdtuser posted image

moj lubi je reku včeraj da mam f*u*k*i*š frizurco. ta izraz si je sposodil od kolegov in mu je nekam zelo všeč ratal user posted image user posted image user posted image  

hvalauser posted image

No, pol si zmagala na celi črti, če je tvojemu tako zelo všeč frizurcauser posted image

poopsika ti se kar naroči in opogumi, pomoje ti res ne bo žal. pa velik manj dela in manj vroče.

punce dejmo navijat za poopsiko da se skorajži user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
2.7.2008 14:19:03   
Antilopa

Poopsika, Antilopa, Talika hvala user posted image user posted image user posted image  

Antilopa sam moj nad temi tvojimi besedami nebi bil glih navdušen- še posebej, ko mora kositi user posted image user posted image user posted image

Ni kaj... pri naši bajti so trije deci, ki naj bi to delali, pa se samo gledajo, kdo bo prvi prijel za kosilnico user posted image user posted image  

Kadar se ti otrok nasmehne, mu zmeraj vrni nasmeh.
Če se ne zmeniš zanj, uničiš njegovo prepričanje, da je svet dober.

Neposredna povezava do sporočila: 4810
2.7.2008 14:20:21   
Sončni žarek

ma ko bi ve vidle to v živo. travca pokošena v nulo - ampak to ne nekaj m^2 ampak pol hektara. moj se ni mogu načudit tej lepoti. pa rožice in grmički. skratka res ful ful lepo.

Dej ne pretiravaj user posted image

Punce ne ji verjet, ker tuki na forumu je tudi pisala, da Anita ne mara gugalnice, pa tricikla......pa glih ni bilo tako user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
2.7.2008 14:20:46   
Anonimen
zalenka, ti si zdej prava promotorka za kratke laseuser posted image si se čist vživelauser posted image

(odgovor članu zalenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4812
2.7.2008 14:21:51   
Anonimen

Ni kaj... pri naši bajti so trije deci, ki naj bi to delali, pa se samo gledajo, kdo bo prvi prijel za kosilnico user posted image user posted image  

pri nas pa 2, pa se tud gledata k bukavauser posted image

(odgovor članu Antilopa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4813
2.7.2008 14:22:40   
zalenka

Jaz sem imela zdaj 6 let kratke - na dva meseca sem hodila k frizerju... zdaj pa si puščam dolge, sicer ne vem, koliko časa bom zdržala, bom pa probala čim dlje user posted image Dve leti nazaj sem si tudi puščala dolge, pa sem se kmalu premislila. Čeprav je komot, je meni kratka frizura povzročala kar nekaj dela - vsako jutro glavo pod tuš, ker sem bila vsa zaležana (sračje gnezdo user posted image ) in nikakor nisem mogla narediti reda. Zdaj, ko imam pa paža, si pa samo malo navijem in si lase perem "samo" še na 2-3 dni user posted image

jaz si jih operem 1x na teden, razen v takile dneh ko se čist prešvicam, si jih pol kr z sam vodo, sproti ko grem pod tuš. mogoče je odvisno od las al pa kolk urejeno frizuro hočeš. men je všeč če mam razčupkano in za to res ne rabim nobenega dela. mal čigumija dam zjutraj gor, da glih uno k se poležim mal stoji in razmučkam in je to to.

(odgovor članu Antilopa)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
2.7.2008 14:22:43   
zalenka

Današnje kosilo: zelenjavna juhica in palačinke, to imam moj ful rad.user posted image

Vročina: pri nas v senčki pod drevesi je prav sveže, čisto nič vroče. Lahko pridete preiskusit, če ne verjamete.user posted image user posted image

Sladoled: jaz sem zadnjič naredila po mojem receptu še čokoladnega in stračatelo. Pri čokoladnem sem namesto sadja dala stopljeno čokolado in nič sladkorja. Pri stračateli pa vanilijev sladkor, naribano čokolado in še malo navadnega sladkorja. Zdej je pa moj še bolj vesel, ker ima ful rad čokolado. Danes naredim še bananinega in še enkrat čokoladnega.user posted image

čokoladnega moram pa jaz tudi probat, ker moj je itak čoko fan user posted image

meni pa je v takihle pasjih dnevih čisto prevroče za juhice.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
2.7.2008 14:22:44   
Sončni žarek
hvalauser posted image

Poopsiak- jaz tudi zbiram pogum...... a se greva naročit na isti dan.....

Ti si včasih take dobre kratke frizure gor limala......a lahko še enkrat ..... tok da si bova lušte delale user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
2.7.2008 14:24:33   
Anonimen

hvalauser posted image

Ti si včasih take dobre kratke frizure gor limala......a lahko še enkrat ..... tok da si bova lušte delale user posted image

aj lav ju SŽuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4817
2.7.2008 14:25:35   
zalenka

zalenka, ti si zdej prava promotorka za kratke laseuser posted image si se čist vživelauser posted image

mal te rajcam k vidim da te matrajo user posted image user posted image

SŽ tebi bi tudi pasala kaka kratka mal razčupkana frizurca.

dejmo poopsika in SŽ  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
2.7.2008 14:25:41   
zalenka

Punce ne ji verjet, ker tuki na forumu je tudi pisala, da Anita ne mara gugalnice, pa tricikla......pa glih ni bilo tako user posted image user posted image user posted image

sž a si ti dons mal navihana? user posted image user posted image

ne ne sej res punce, tak majo k pr ciganih user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4819
2.7.2008 14:26:33   
Anonimen
http://www.short-hairstyles.com/short/s188.htm
tale je moja favoritka

http://www.imdb.com/media/rm2035063296/nm0193846
pa tale je čist huda

http://hairstyles.hairboutique.com/details.php?ID=7934

ma vse so hude!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4820
2.7.2008 14:26:52   
zalenka

hvalauser posted image

ma kake lušte pa slikce limat in to. dejta poklicat svoje frizerke, drugač vaju pridem lastnoročno postrižt user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4821
2.7.2008 14:27:44   
Anonimen

mal te rajcam k vidim da te matrajo user posted image user posted image

SŽ tebi bi tudi pasala kaka kratka mal razčupkana frizurca.

dejmo poopsika in SŽ  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

packauser posted image user posted image

(odgovor članu zalenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4822
2.7.2008 14:29:38   
zalenka

tale je moja favoritka

pa tale je čist huda

ma vse so hude!

meni je ta prva ful dobra. za ravne lase. meni ne bi blo ok, ker se mi mal navalovijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
2.7.2008 14:30:06   
Sončni žarek

sž a si ti dons mal navihana? user posted image user posted image

ne ne sej res punce, tak majo k pr ciganih user posted image user posted image user posted image user posted image

To je pa tako, ko prideš v 29-ta leta.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
2.7.2008 14:31:02   
Anonimen

tale je moja favoritka

pa tale je čist huda

ma vse so hude!

meni je ta prva ful dobra. za ravne lase. meni ne bi blo ok, ker se mi mal navalovijo.

ja, meni tudiuser posted image ...torej ta prva odpadeuser posted image user posted image
druga je tud luškana,ful!

(odgovor članu zalenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?