Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 14:59:00
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka mnjami. jaz mam tud fetko tak da te bom mal oponašala. no paprike nimam, bom pa kumarco dala, pa mal paradajzka. zdej me pa še neki zanima. jest mam mal problem k ne vem kako nej nardim kosilo da bomo skup jedli. kdaj vaši jejo kosilo??? jaz bi rada čimvečkrat za vse skupaj skuhala, sam je problem ker pol bi nitka jedla šele ob 16h ali pa 16.30. če mam kej tazga da lahko moj pol kasnej je ok, če pa ne pa nitki kr posebej prej skuham. kako ve to zoorganizirate??? Danes sva jedle ob 12.30 špinačo in pire krompirček, sam je zjutraj spila flašo mleka in poglodala mal jabolke.....pa ful vode spila..... Včasih pa imava kosilo tud ob 15, če ima slučajno vmeš še malico.....Jaz za naju skuham in potem jeva..... Za očija je pa v hladilniku sadje in jogurti Sem na začetku puščala za njega kosilo in ker gre v službi na kosilo, potem ni lačen in noče več jest...... Za hude čase pa je v zmrzovalniku zmeraj kakšna bolonjska omaka, kakšen paprikaš+ naredim solato in je tudi hitro gotovo.....
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 14:59:01
|
|
|
|
Antilopa
|
V album sem dala nekaj slikc s počitnic
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 14:59:03
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa pri nas pa dežuje takole sta pa danes uživala Juš in bratranec Jaša pri nas se pa pripravlja na dež. tile naši otročki so pa res luškani...od prvega do zadnjega!! cukraaaaa. kaj so men všeč take temne očke
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 14:59:05
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: zalenka a ti si 29 bla? ja to pa jest še ne vem, sm še premlada . bom 29 šele čez slaba 2 meseca Vem da še ne veš, ker sem šla seznam prečekirat in sem si potem upala tole napisat žžampak a si ti ziher 29??? al si se mal zmotla in spredaj namest enke dvojko tapknila??
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 14:59:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: LadyB GO Popsi GO Popsi!! T prva je men tud huda, ma sej teb bi pasal tud če bi bila pobrita ker maš full lep obraz Jaz bom pa zdele nardila piščančka z gobam, pa polila sladko kislo omako od uncle bens + riž pa solatka, če se mi jo bo dal nabrat. Tin bo pa jedel kislo zelje s pirejem. Je bil pa tko tečen zdele, pa ni hotel zaspat, da sem ga mogla en krog peljat z avtom da je končno omagal. Lejdi, ..hvala, enako zate mmmmm...njami, njami..jst tud dostkrat kupm od Uncle bEnsa, sladko-kislo, je ful dobra Ostale niso tolk, ta je pa ful!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 15:01:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: zalenka mnjami. jaz mam tud fetko tak da te bom mal oponašala. no paprike nimam, bom pa kumarco dala, pa mal paradajzka. zdej me pa še neki zanima. jest mam mal problem k ne vem kako nej nardim kosilo da bomo skup jedli. kdaj vaši jejo kosilo??? jaz bi rada čimvečkrat za vse skupaj skuhala, sam je problem ker pol bi nitka jedla šele ob 16h ali pa 16.30. če mam kej tazga da lahko moj pol kasnej je ok, če pa ne pa nitki kr posebej prej skuham. kako ve to zoorganizirate??? Danes sva jedle ob 12.30 špinačo in pire krompirček, sam je zjutraj spila flašo mleka in poglodala mal jabolke.....pa ful vode spila..... Včasih pa imava kosilo tud ob 15, če ima slučajno vmeš še malico.....Jaz za naju skuham in potem jeva..... Za očija je pa v hladilniku sadje in jogurti Sem na začetku puščala za njega kosilo in ker gre v službi na kosilo, potem ni lačen in noče več jest...... Za hude čase pa je v zmrzovalniku zmeraj kakšna bolonjska omaka, kakšen paprikaš+ naredim solato in je tudi hitro gotovo..... isto pri nas plus to, da meni tašča naredi lazanjo, pa juhce, mi zmrzne in prinese , zlata je! Mi je zadnič rekla, da se ne bom matrala ker je taka vročina in pol mi kr skuha
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 15:02:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa V album sem dala nekaj slikc s počitnic antilopa, jst nikol ne vem tvojega geslo... mislm, da vem...pa vpišem...pa nikol ni prov
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 15:04:48
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa V album sem dala nekaj slikc s počitnic antilopa, jst nikol ne vem tvojega geslo... mislm, da vem...pa vpišem...pa nikol ni prov linajus
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 15:05:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Tole je še dobro za osvežitev..mi2 si vsak večer skoraj privoščiva. 1 melona narežeš na koščke dodaš vodo malo limonce in malo posladkaš ...........................božansko, osvežujoče... Moraš pa enih parkrat poskust, da najdeš pravo razmerje kolk limone, vode in sladkorja..ker je hitro lahko prekislo. Samo je pa dobr za znort!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 15:06:02
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa V album sem dala nekaj slikc s počitnic Lepe slike Pa ful lepa plaža- kej ste že bili- na Pagu?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 15:06:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa V album sem dala nekaj slikc s počitnic antilopa, jst nikol ne vem tvojega geslo... mislm, da vem...pa vpišem...pa nikol ni prov linajus evo, nisem zastonj blond jst pa pišem linajuš
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 15:06:32
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: zalenka mnjami. jaz mam tud fetko tak da te bom mal oponašala. no paprike nimam, bom pa kumarco dala, pa mal paradajzka. zdej me pa še neki zanima. jest mam mal problem k ne vem kako nej nardim kosilo da bomo skup jedli. kdaj vaši jejo kosilo??? jaz bi rada čimvečkrat za vse skupaj skuhala, sam je problem ker pol bi nitka jedla šele ob 16h ali pa 16.30. če mam kej tazga da lahko moj pol kasnej je ok, če pa ne pa nitki kr posebej prej skuham. kako ve to zoorganizirate??? Danes sva jedle ob 12.30 špinačo in pire krompirček, sam je zjutraj spila flašo mleka in poglodala mal jabolke.....pa ful vode spila..... Včasih pa imava kosilo tud ob 15, če ima slučajno vmeš še malico.....Jaz za naju skuham in potem jeva..... Za očija je pa v hladilniku sadje in jogurti Sem na začetku puščala za njega kosilo in ker gre v službi na kosilo, potem ni lačen in noče več jest...... Za hude čase pa je v zmrzovalniku zmeraj kakšna bolonjska omaka, kakšen paprikaš+ naredim solato in je tudi hitro gotovo..... ma to je kul ja, če vaši v službah jejo, moj pa sam kak sendvič, pol je pa lačen kot volk k pride in valda rabi fajno kosilo, tak da večkrat pol nitki prej nardim, namam pa pol k pride moj dam. sam zdele k je tolk vroče ful ne maram neki ful čvajžit, ker mamo že tko 27 stopinj notr, čim pa kuham jih je pa 28 al pa še kej več. tko da razne solake i n kaj na hitro in tko. včasih pa za naju celo zvečer nardim ker v taki vročini niti ne paše ful.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 15:06:59
|
|
|
|
Antilopa
|
Mi pa že šestič, odkar smo tukaj (ni niti še 1 leto), preurejamo sobo ...da bodo imeli otroci več prostora
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 15:08:31
|
|
|
|
Sončni žarek
|
Sem šla sedaj Evo pogledat ker je tiho v postelji......rjuho in plenico je zmetala čez ograjo, sedaj pa sam na jogiju leži in se k zaspanku tiska Zaspanko- to je velik zajec, ki zmeraj z njo spi......takšen mehek, pa ful je bil že orpan, ker ga nonstop grize.....
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 15:09:05
|
|
|
|
Anonimen
|
ful lepe slikce Antilopa Lina je tolk tebi podobna, Juš je pa čisti ati krasna sta!! Spet sem čist nakurjena za ta morje!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 15:09:48
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa V album sem dala nekaj slikc s počitnic Lepe slike Pa ful lepa plaža- kej ste že bili- na Pagu? na Pagu, ja... samo na teh dveh plažah ni sence Mi smo sicer hodili zgodaj dopoldne in pozno popoldne na plažo, tako da ni bil tak problem... Zadnji dan, ko smo pa morali do 10h ven iz apartmaja, smo šli pa v Straško, kjer je pa ogromno sence - edino plaža ni za take male.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 15:11:08
|
|
|
|
Antilopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika ful lepe slikce Antilopa Lina je tolk tebi podobna, Juš je pa čisti ati krasna sta!! Spet sem čist nakurjena za ta morje! Hvala samo, da ni tašči
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 15:11:41
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka ma to je kul ja, če vaši v službah jejo, moj pa sam kak sendvič, pol je pa lačen kot volk k pride in valda rabi fajno kosilo, tak da večkrat pol nitki prej nardim, namam pa pol k pride moj dam. sam zdele k je tolk vroče ful ne maram neki ful čvajžit, ker mamo že tko 27 stopinj notr, čim pa kuham jih je pa 28 al pa še kej več. tko da razne solake i n kaj na hitro in tko. včasih pa za naju celo zvečer nardim ker v taki vročini niti ne paše ful. Sej moj je bil na začetku te službe (beri pred 9leti) tudi tako- sendvič, ob 17-18 pa se je doam nažrl....... In ker je videl, da to nima smisla, gre lepo na toplo malico oz. kar kosilo z juho in se tudi on veliko boljše počuti, ker zvečer pa je sadje, solate, kakšen jogurt.....
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 15:12:38
|
|
|
|
zalenka
|
poopsika lej še čupo od zadaj: a zdej že kličeš frizerja?????
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 15:13:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa IZVIRNO SPOROČILO: poopsika ful lepe slikce Antilopa Lina je tolk tebi podobna, Juš je pa čisti ati krasna sta!! Spet sem čist nakurjena za ta morje! Hvala samo, da ni tašči lepe otroke delate, ni kej No naša tamala , ko je bla še čisto mejhna je bla cela tašča in na momente ceu tast. Res neverjetno kako je bila podobna staršem od Simona
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 15:14:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka poopsika lej še čupo od zadaj: a zdej že kličeš frizerja????? afna hudo maš zadaj samo verjetno se na sredin glave fajn zaleži ane? Kako pa to rešuješ?
< Sporočilo je popravil poopsika -- 2.7.2008 15:15:36 >
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 15:15:47
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: zalenka ma to je kul ja, če vaši v službah jejo, moj pa sam kak sendvič, pol je pa lačen kot volk k pride in valda rabi fajno kosilo, tak da večkrat pol nitki prej nardim, namam pa pol k pride moj dam. sam zdele k je tolk vroče ful ne maram neki ful čvajžit, ker mamo že tko 27 stopinj notr, čim pa kuham jih je pa 28 al pa še kej več. tko da razne solake i n kaj na hitro in tko. včasih pa za naju celo zvečer nardim ker v taki vročini niti ne paše ful. Sej moj je bil na začetku te službe (beri pred 9leti) tudi tako- sendvič, ob 17-18 pa se je doam nažrl....... In ker je videl, da to nima smisla, gre lepo na toplo malico oz. kar kosilo z juho in se tudi on veliko boljše počuti, ker zvečer pa je sadje, solate, kakšen jogurt..... pametno. ma jaz glede kosila še vedno sm mal tradicionalna in se rada držim tega da družina skupaj je in da se doma suha. sploh ker mava velik vrt in veliko domače zelenjave. ko bom šla v službo ne vem kako bo, ampak menze se mi malo upirajo. pa tako en obred je skupno kosilo in ga kr rada ohranjam, pa tudi če je bolj na hitrco pripravljeno.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 15:16:15
|
|
|
|
Anonimen
|
kako ti je pa ratal se tko slikat
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 15:17:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka pametno. ma jaz glede kosila še vedno sm mal tradicionalna in se rada držim tega da družina skupaj je in da se doma suha. sploh ker mava velik vrt in veliko domače zelenjave. ko bom šla v službo ne vem kako bo, ampak menze se mi malo upirajo. pa tako en obred je skupno kosilo in ga kr rada ohranjam, pa tudi če je bolj na hitrco pripravljeno. ja to je res lep obred in tudi jst imam rada , da skupaj jemo. Samo ima Simon pač tako službo, da hodi na poslovna kosilo in tam ne more rečt, da ne bo jedel ... Se pa drgač strinjam s teboj
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 15:18:41
|
|
|
|
Sončni žarek
|
Antilopa- a sta zrihtala gradbeno? Kok paje Lina stara? 4 ali 5let? Res je cela mama
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?