Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 13:52:24
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Antigona dej pošlji nam malo morskega zraka a nisi rekla kolk maste fajn sveže ?? dej ti rajš k nam mal prekmurskega
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 13:52:46
|
|
|
|
Antigona
|
Tuki je pa kr prijetno. otroc spijo, smo pršli mal po 12ti iz Baške Žan je ob vodici mal čofotal, voda je bila pa premrzla obema. Luka je sam mal po kamenčkih raziskoval, vode se je pa ognil v velikem loku. Ko se zbudita pa v bazenček, ki ga imam prištimanega tu gor....
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 13:53:09
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: birdy Zalenka ali SŽ tist tricikel in gugalnica so od kere? Jst mam oboje isto Od Eve Obe Mance, obe noseče, pa istri okus za otroške zadeve Jap Sam vse te stvari je Eva dobila- ni mami nič kupila..... A si kaj razmišlajla kaj bi rada v drugo? Jaz mojmu pravim,d a bo spet punca, on pa da fant No sej eden bo ziher imel prav Pa tok bo fajn, ker ne bom rabla nič stvari kupovat, razen za oblečt...... Sej pr nas je tud oči ubistvu določu kaj glede opreme. Jst sem bla kr tih razn če je blo res grdo sem rekla da to pa ne Mal si želiva fantka, pa tud če ne bo. Sam da bo zdrav. Občutek pa... ne vem... Mi zgleda k da bo fantek sam moj čut se je nazadnje čist zmotu. Pri Neli sem mislilamislila da bo fantek rojen pred rokom pa je blo ravno obratno tko da...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 13:54:23
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka ojla sž, si gor, ravno sem ti poslala mail Lahko daš slikce gor, saj me itak noben ne pozna Ti moram jaz tudi slike poslat..... POvezava pa pri meni ni problem, je kar hitra
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 13:55:23
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: birdy Zalenka ali SŽ tist tricikel in gugalnica so od kere? Jst mam oboje isto Od Eve Obe Mance, obe noseče, pa istri okus za otroške zadeve Jap Sam vse te stvari je Eva dobila- ni mami nič kupila..... A si kaj razmišlajla kaj bi rada v drugo? Jaz mojmu pravim,d a bo spet punca, on pa da fant No sej eden bo ziher imel prav Pa tok bo fajn, ker ne bom rabla nič stvari kupovat, razen za oblečt...... Sej pr nas je tud oči ubistvu določu kaj glede opreme. Jst sem bla kr tih razn če je blo res grdo sem rekla da to pa ne Mal si želiva fantka, pa tud če ne bo. Sam da bo zdrav. Občutek pa... ne vem... Mi zgleda k da bo fantek sam moj čut se je nazadnje čist zmotu. Pri Neli sem mislilamislila da bo fantek rojen pred rokom pa je blo ravno obratno tko da... u kaj sem vama fouš jaz mojmu skoz pravim da bo v drugo če bo bog dal tud punčka, da ne bo treba nič za oblečt kupovat. moj ma pa drugo terijo. pravi da bo fantek in bomo še njemu kupli, tretji je pa vseen kaj bo, ker bo nosil od obeh
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 13:56:11
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: zalenka ojla sž, si gor, ravno sem ti poslala mail Lahko daš slikce gor, saj me itak noben ne pozna Ti moram jaz tudi slike poslat..... POvezava pa pri meni ni problem, je kar hitra a lahko na RR eno evico prilepim k je tolk dobra?
< Sporočilo je popravil zalenka -- 2.7.2008 14:02:24 >
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 13:57:02
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Antigona dej pošlji nam malo morskega zraka a nisi rekla kolk maste fajn sveže ?? dej ti rajš k nam mal prekmurskega Fajn sveže- klima dela čudeže Sam veš mal morskega zraka pa se vseeno nebi branila......Kje je še september, ko bomo mi šli na morje...... Birdy- kam in kdaj greste vi?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 13:57:30
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Antigona dej pošlji nam malo morskega zraka Že pošiljam... A ni luštn, tko mal po borovcih in soli diši, pa majčken vetrček pihlja, da ni tolk vroče
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 13:58:13
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: zalenka ojla sž, si gor, ravno sem ti poslala mail Lahko daš slikce gor, saj me itak noben ne pozna Ti moram jaz tudi slike poslat..... POvezava pa pri meni ni problem, je kar hitra a lahko na RR eno veico prilepim k je tolk dobra? Glede nato, da nisi rabla one skenslat, ko sem jaz gor- potem Evo daš komot
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 13:59:18
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Antigona dej pošlji nam malo morskega zraka Že pošiljam... A ni luštn, tko mal po borovcih in soli diši, pa majčken vetrček pihlja, da ni tolk vroče Hvala Jaz ti pa pošiljam en kos torte, da se boš malo posladkala............
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 13:59:33
|
|
|
|
Antigona
|
Zalenka dobra frizurca Pa slikice iz štajerske so tud luštne
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 13:59:56
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Antigona dej pošlji nam malo morskega zraka Že pošiljam... A ni luštn, tko mal po borovcih in soli diši, pa majčken vetrček pihlja, da ni tolk vroče a bi lohka bla tih. kolk se ti gode, na morju pa še rR-jaš lahko zraven
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 14:00:44
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona Zalenka dobra frizurca Pa slikice iz štajerske so tud luštne hvala hvala. mi je fajn, se kr pozna da je manj vroče.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 14:01:35
|
|
|
|
zalenka
|
evo jo, princeska Eva
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 14:03:35
|
|
|
|
zalenka
|
SŽ ali birdy, kje sta kupli ta tricikel in kolk košta?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 14:03:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Ena moja prjatlca je 1 mesec uvajala tamauga v vrtec Zalenka, ma malo manj dela ja ampak še zmeraj mi je čisto preveč vroče ...takoj mam mastne naslednji dan tko, da zbiram in zbiram pogum . Sej mogoče se bo butast slišal...samo zarad ene stvari si ne upam postrižt...kr u glavi imam, da ne bom več tolk ženstvena( če me razumeš kaj mislim), da bom k kak fantek...edino to me mori Lepe slikce iz Štajerske... SŽ pri vas imate pa res lepo Ja, vroče je za popizdt
< Sporočilo je popravil poopsika -- 2.7.2008 14:04:28 >
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 14:05:03
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek IZVIRNO SPOROČILO: Antigona IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Antigona dej pošlji nam malo morskega zraka Že pošiljam... A ni luštn, tko mal po borovcih in soli diši, pa majčken vetrček pihlja, da ni tolk vroče Hvala Jaz ti pa pošiljam en kos torte, da se boš malo posladkala............ Mmmmmmmmmm njami, odlična je bla
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 14:06:21
|
|
|
|
Antilopa
|
Jaz sem Lino uvajala v vrtec 2 dni - tretji dan je bila že ves dan sama
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 14:07:13
|
|
|
|
zalenka
|
včeraj sem spet naredila uni sladoled k je talika dala recept. no ker se jest itak zelo težko recepta držim, sem spet malo eksperimentirala in je doličen. sm ga že probala . sem dala skuto in jogurt pa uno šlag kremo in sadje: borovnice in maline. pa čist malo cukra in pride taki ful osvežilen in lahek. bi pa kako idejo za današnje kosilo?? kaj boste kuhale? al pa pripravile. ker mamo tolk vroče, se izogibam kakemu pretiranemu kuhanju. v hladilniku mam piščančka. kaj čem zraven? mogoče hladna solatka s piščem in makaroni. hmmm
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 14:07:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa Jaz sem Lino uvajala v vrtec 2 dni - tretji dan je bila že ves dan sama pridna Lina Jst tud upam, da bo tako...se mi zdi Tjaša precej družabna pa tud nič ne joka kadar grek tašči tko, da upam na najboljše
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 14:09:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka včeraj sem spet naredila uni sladoled k je talika dala recept. no ker se jest itak zelo težko recepta držim, sem spet malo eksperimentirala in je doličen. sm ga že probala . sem dala skuto in jogurt pa uno šlag kremo in sadje: borovnice in maline. pa čist malo cukra in pride taki ful osvežilen in lahek. bi pa kako idejo za današnje kosilo?? kaj boste kuhale? al pa pripravile. ker mamo tolk vroče, se izogibam kakemu pretiranemu kuhanju. v hladilniku mam piščančka. kaj čem zraven? mogoče hladna solatka s piščem in makaroni. hmmm dej prosm nehi govort o sladoledu, ker sem ga včeraj zvečer začela jest(1,5l) in ga zdele ni več..sej ne vem al nej s al . jst sem za Tjašo naredila ričet, moj dragi je šel na kosilo, jst bom pa kr solatko s piščancem pa bo
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 14:09:52
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa Jaz sem Lino uvajala v vrtec 2 dni - tretji dan je bila že ves dan sama Vauuuuuuuuuu
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 14:11:03
|
|
|
|
zalenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika Ena moja prjatlca je 1 mesec uvajala tamauga v vrtec Zalenka, ma malo manj dela ja ampak še zmeraj mi je čisto preveč vroče ...takoj mam mastne naslednji dan tko, da zbiram in zbiram pogum . Sej mogoče se bo butast slišal...samo zarad ene stvari si ne upam postrižt...kr u glavi imam, da ne bom več tolk ženstvena( če me razumeš kaj mislim), da bom k kak fantek...edino to me mori Lepe slikce iz Štajerske... SŽ pri vas imate pa res lepo Ja, vroče je za popizdt manj ženstvena? ah dej dej. to so priče starih baka . ravno o tem sva se včeraj s frizerko menli, da so ene ful navezane na lase in je rekla da se je bala da mi bo žal k sem kr takoj preklop čist na kratke. ne vem, jaz nisem navezana na lase. pa itak zrastejo - še prehitro. sicer pa so meni kratke čupce ful fajne. ti se kar opogumi, sem prepričana da boš s kratkimi ravno tolk al pa še bolj seksi kot si sedaj. moj lubi je reku včeraj da mam f*u*k*i*š frizurco. ta izraz si je sposodil od kolegov in mu je nekam zelo všeč ratal
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 14:11:30
|
|
|
|
Antilopa
|
SŽ, ful imate lepo okolico
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del 2.7.2008 14:12:16
|
|
|
|
Sončni žarek
|
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka SŽ ali birdy, kje sta kupli ta tricikel in kolk košta? Kupljen je bil v pikapolonici, cena pa je cca. 55€---- eva ga je dobila za darilo za 1.rojstni dan od botre
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?