|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovske čveke 07 - 10. del
2.7.2008 13:52:24   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

Antigona dej pošlji nam malo morskega zraka user posted image user posted image user posted image

a nisi rekla kolk maste fajn sveže ??user posted image user posted image user posted image

dej ti rajš k nam mal prekmurskega user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
2.7.2008 13:52:46   
Antigona
Tuki je pa kr prijetno. otroc spijo, smo pršli mal po 12ti iz Baške
Žan je ob vodici mal čofotal, voda je bila pa premrzla obema. Luka je sam mal po kamenčkih raziskoval, vode se je pa ognil v velikem loku. Ko se zbudita pa v bazenček, ki ga imam prištimanega tu gor....

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
2.7.2008 13:53:09   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Zalenka ali SŽ tist tricikel in gugalnica so od kere?
Jst mam oboje istouser posted image

Od Eve user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Obe Mance, obe noseče, pa istri okus za otroške zadeveuser posted image user posted image user posted image

Jap user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sam vse te stvari je Eva dobila- ni mami nič kupila.....

A si kaj razmišlajla kaj bi rada v drugo? Jaz mojmu pravim,d a bo spet punca, on pa da fant user posted image  No sej eden bo ziher imel pravuser posted image  Pa tok bo fajn, ker ne bom rabla nič stvari kupovat, razen za oblečt......

Sej pr nas je tud oči ubistvu določu kaj glede opreme. Jst sem bla kr tih razn če je blo res grdo sem rekla da to pa neuser posted image
Mal si želiva fantka, pa tud če ne bo. Sam da bo zdrav. Občutek pa... ne vem... Mi zgleda k da bo fantek sam moj čut se je nazadnje čist zmotu. Pri Neli sem mislilamislila da bo fantek rojen pred rokom pa je blo ravno obratno tko da...user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4778
2.7.2008 13:54:23   
Sončni žarek
IZVIRNO SPOROČILO: zalenka

ojla sž, si gor, ravno sem ti poslala mail

Lahko daš slikce gor, saj me itak noben ne pozna user posted image user posted image user posted image  Ti moram jaz tudi slike poslat..... POvezava pa pri meni ni problem, je kar hitra

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
2.7.2008 13:55:23   
zalenka

Zalenka ali SŽ tist tricikel in gugalnica so od kere?
Jst mam oboje istouser posted image

Od Eve user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Obe Mance, obe noseče, pa istri okus za otroške zadeveuser posted image user posted image user posted image

Jap user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sam vse te stvari je Eva dobila- ni mami nič kupila.....

A si kaj razmišlajla kaj bi rada v drugo? Jaz mojmu pravim,d a bo spet punca, on pa da fant user posted image  No sej eden bo ziher imel pravuser posted image  Pa tok bo fajn, ker ne bom rabla nič stvari kupovat, razen za oblečt......

Sej pr nas je tud oči ubistvu določu kaj glede opreme. Jst sem bla kr tih razn če je blo res grdo sem rekla da to pa neuser posted image
Mal si želiva fantka, pa tud če ne bo. Sam da bo zdrav. Občutek pa... ne vem... Mi zgleda k da bo fantek sam moj čut se je nazadnje čist zmotu. Pri Neli sem mislilamislila da bo fantek rojen pred rokom pa je blo ravno obratno tko da...user posted image user posted image user posted image user posted image

u kaj sem vama fouš user posted image

jaz mojmu skoz pravim da bo v drugo če bo bog dal tud punčka, da ne bo treba nič za oblečt kupovat. moj  ma pa drugo terijo. pravi da bo fantek in bomo še njemu kupli, tretji je pa vseen kaj bo, ker bo nosil od obeh user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
2.7.2008 13:56:11   
zalenka

Lahko daš slikce gor, saj me itak noben ne pozna user posted image user posted image user posted image  Ti moram jaz tudi slike poslat..... POvezava pa pri meni ni problem, je kar hitra

a lahko na RR eno evico prilepim k je tolk dobra?

< Sporočilo je popravil zalenka -- 2.7.2008 14:02:24 >

Neposredna povezava do sporočila: 4781
2.7.2008 13:57:02   
Sončni žarek

Antigona dej pošlji nam malo morskega zraka user posted image user posted image user posted image

a nisi rekla kolk maste fajn sveže ??user posted image user posted image user posted image

dej ti rajš k nam mal prekmurskega user posted image user posted image user posted image

Fajn sveže- klima dela čudeže user posted image user posted image user posted image

Sam veš mal morskega zraka pa se vseeno nebi branila......Kje je še september, ko bomo mi šli na morje......

Birdy- kam in kdaj greste vi?

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
2.7.2008 13:57:30   
Antigona

Že pošiljam...
A ni luštn, tko mal po borovcih in soli diši, pa majčken vetrček pihlja, da ni tolk vroče user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4783
2.7.2008 13:58:13   
Sončni žarek

a lahko na RR eno veico prilepim k je tolk dobra?

Glede nato, da nisi rabla one skenslat, ko sem jaz gor- potem Evo daš komot user posted image

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
2.7.2008 13:59:18   
Sončni žarek
IZVIRNO SPOROČILO: Antigona

Že pošiljam...
A ni luštn, tko mal po borovcih in soli diši, pa majčken vetrček pihlja, da ni tolk vroče user posted image  user posted image  user posted image

Hvala user posted image user posted image user posted image

Jaz ti pa pošiljam en kos torte, da se boš malo posladkala............

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
2.7.2008 13:59:33   
Antigona
Zalenka dobra frizurca user posted image  user posted image  user posted image

Pa slikice iz štajerske so tud luštne user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
2.7.2008 13:59:56   
zalenka

Že pošiljam...

a bi lohka bla tih. kolk se ti gode, na morju pa še rR-jaš lahko zraven user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
2.7.2008 14:00:44   
zalenka

Zalenka dobra frizurca user posted image  user posted image  user posted image

Pa slikice iz štajerske so tud luštne user posted image  user posted image  user posted image

hvala hvala. mi je fajn, se kr pozna da je manj vroče.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
2.7.2008 14:01:35   
zalenka
evo jo, princeska Eva
user posted image

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
2.7.2008 14:03:35   
zalenka
SŽ ali birdy, kje sta kupli ta tricikel in kolk košta?

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
2.7.2008 14:03:50   
Anonimen
Ena moja prjatlca je 1 mesec uvajala tamauga v vrtecuser posted image

Zalenka, ma malo manj dela ja ampak še zmeraj mi je čisto preveč vročeuser posted image user posted image user posted image ...takoj mam mastne naslednji dan tko, da zbiram in zbiram pogumuser posted image .
Sej mogoče se bo butast slišal...samo zarad ene stvari si ne upam postrižt...kr u glavi imam, da ne bom več tolk ženstvena( če me razumeš kaj mislim), da bom k kak fantek...edino to me moriuser posted image

Lepe slikce iz Štajerske...
SŽ pri vas imate pa res lepouser posted image

Ja, vroče je za popizdtuser posted image

< Sporočilo je popravil poopsika -- 2.7.2008 14:04:28 >

(odgovor članu zalenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4791
2.7.2008 14:05:03   
Antigona

Že pošiljam...

Hvala user posted image user posted image user posted image

Jaz ti pa pošiljam en kos torte, da se boš malo posladkala............

Mmmmmmmmmm njami, odlična je bla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4792
2.7.2008 14:06:21   
Antilopa
Jaz sem Lino uvajala v vrtec 2 dni - tretji dan je bila že ves dan sama user posted image user posted image

Kadar se ti otrok nasmehne, mu zmeraj vrni nasmeh.
Če se ne zmeniš zanj, uničiš njegovo prepričanje, da je svet dober.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
2.7.2008 14:07:13   
zalenka
včeraj sem spet naredila uni sladoled k je talika dala recept. no ker se jest itak zelo težko recepta držim, sem spet malo eksperimentirala in je doličen. sm ga že probala user posted image .

sem dala skuto in jogurt pa uno šlag kremo in sadje: borovnice in maline. pa čist malo cukra in pride taki ful osvežilen in lahek.

bi pa kako idejo za današnje kosilo?? kaj boste kuhale? al pa pripravile. ker mamo tolk vroče, se izogibam kakemu pretiranemu kuhanju. v hladilniku mam piščančka. kaj čem zraven? mogoče hladna solatka s piščem in makaroni. hmmm

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
2.7.2008 14:07:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa

Jaz sem Lino uvajala v vrtec 2 dni - tretji dan je bila že ves dan sama user posted image user posted image

pridna Linauser posted image
Jst tud upam, da bo tako...se mi zdi Tjaša precej družabna pa tud nič ne joka kadar grek tašči tko, da upam na najboljšeuser posted image

(odgovor članu Antilopa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4795
2.7.2008 14:09:22   
Anonimen

včeraj sem spet naredila uni sladoled k je talika dala recept. no ker se jest itak zelo težko recepta držim, sem spet malo eksperimentirala in je doličen. sm ga že probala user posted image .

sem dala skuto in jogurt pa uno šlag kremo in sadje: borovnice in maline. pa čist malo cukra in pride taki ful osvežilen in lahek.

bi pa kako idejo za današnje kosilo?? kaj boste kuhale? al pa pripravile. ker mamo tolk vroče, se izogibam kakemu pretiranemu kuhanju. v hladilniku mam piščančka. kaj čem zraven? mogoče hladna solatka s piščem in makaroni. hmmm

dej prosm nehi govort o sladoledu, ker sem ga včeraj zvečer začela jest(1,5l) in ga zdele ni več..sej ne vem al nej s user posted image aluser posted image .

jst sem za Tjašo naredila ričet, moj dragi je šel na kosilo, jst bom pa kr solatko s piščancem pa bouser posted image

(odgovor članu zalenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4796
2.7.2008 14:09:52   
Sončni žarek
IZVIRNO SPOROČILO: Antilopa

Vauuuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Antilopa)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
2.7.2008 14:11:03   
zalenka
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

Ena moja prjatlca je 1 mesec uvajala tamauga v vrtecuser posted image

Zalenka, ma malo manj dela ja ampak še zmeraj mi je čisto preveč vročeuser posted image user posted image user posted image ...takoj mam mastne naslednji dan tko, da zbiram in zbiram pogumuser posted image .
Sej mogoče se bo butast slišal...samo zarad ene stvari si ne upam postrižt...kr u glavi imam, da ne bom več tolk ženstvena( če me razumeš kaj mislim), da bom k kak fantek...edino to me moriuser posted image

Lepe slikce iz Štajerske...
SŽ pri vas imate pa res lepouser posted image

Ja, vroče je za popizdtuser posted image

manj ženstvena? ah dej dej. to so priče starih baka user posted image . ravno o tem sva se včeraj s frizerko menli, da so ene ful navezane na lase in je rekla da se je bala da mi bo žal k sem kr takoj preklop čist na kratke. ne vem, jaz nisem navezana na lase. pa itak zrastejo - še prehitro. sicer pa so meni kratke čupce ful fajne.
ti se kar opogumi, sem prepričana da boš s kratkimi ravno tolk al pa še bolj seksi kot si sedaj.

moj lubi je reku včeraj da mam f*u*k*i*š frizurco. ta izraz si je sposodil od kolegov in mu je nekam zelo všeč ratal user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
2.7.2008 14:11:30   
Antilopa
SŽ, ful imate lepo okolico user posted image user posted image  

Kadar se ti otrok nasmehne, mu zmeraj vrni nasmeh.
Če se ne zmeniš zanj, uničiš njegovo prepričanje, da je svet dober.

Neposredna povezava do sporočila: 4799
2.7.2008 14:12:16   
Sončni žarek

SŽ ali birdy, kje sta kupli ta tricikel in kolk košta?

Kupljen je bil v pikapolonici, cena pa je cca. 55€---- eva ga je dobila za darilo za 1.rojstni dan od botreuser posted image

(odgovor članu zalenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?