Maja T.
|
Oj malo sem boljše sem mislila, da bom skupaj padla, tak sem bila švoh, zgleda da me daje vročina. sandra sem videla, da si spraševala za papirje in je že Matejka odgovorila, če ni še kaj jasno kar vprašaj, jaz sem že vse oddala in tudi že dobila odločbo. Bi ti prej odgovorila, samo sem bila v vodoravnem položaju. Jaz sem pa ravno mandljevo olje kupila za našo , mi tudi bolj diši? Nam so v MŠ rekli, da lahko uporabljamo eno ali drugo? Vidim, da ste vse mila kupovale? Bambi koliko se ti spomniš iz MŠ, meni se zdi, da se na začetku umiva samo z toplo vodo, se ga osuši in potem namaže z oljem in ne kremicami, ker so noter dišave, kasneje potem že. Celo ritka naj bi se prvo umivala samo z vodo, samo ne vem, jaz sem si kupila te mokre robčke od Niveje-soft. Vidim, da je še bila pumpica za nosek omenjena, na to sem pozabila je treba nabavit. Linolin pa mi dobimo v porodnišnici, Bepanten-roza pa že imam. Babike sem vse lepo prebrala, samo sem danes bolj tak za komentirat, pa vidim, da ste si tako že med samo pomagale