|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
1.7.2008 14:23:56   
tims
Karamela, jaz imam plenice iz Tosame in malo jih je treba polikat prav tako tiste iz limača, kljub temu, da sem jih ful raztegnila, ko sem jih dala sušit. Niso pa zdej ne vem kolk zmečkane, tko da če bi jih potem lepo zložila, ko bi se posušile, mislim, da bi šlo tudi brez likanja. Ne vem, jaz sem pri Timu likala plenice do konca, mi ni blo panike čez potegnt z likalnikom, naj pa povem, da jaz vse likam. No sem do zdaj, kako bo v bodoče, pa sporočimuser posted image

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
   [Brisano sporočilo]
1.7.2008 14:24:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 4552
1.7.2008 14:24:45   
netki
evo takle ležalnik sem kupila prejšnji teden in dala zanj 69,90 eur

user posted image

danes pa pride reklama od špara in je noter ful luškan ležalnik za 25 eur user posted image user posted image user posted image  kolk sem jezna.....jst pa tolk gledala in kupla najcenejšega, pa da mi je všeč, jasno....sem vedla da bo kmal kaka akcija

Neposredna povezava do sporočila: 4553
1.7.2008 14:25:34   
Inigo
ful dobre kvalitete in lepe so plenice iz Ikee. meni je bilo skoraj žal, ko sem kupila samo 2 paketka po 3 pleničke, da jih nism vzela več. dala sem jih v sušilc, pa so se malo sicer skrčle, ampak niso ble nič kaj zmučkane, tako, da jih niti likala nism pol. pa kljub temu, da so potiskane, jih lahko kuhaš.

mam pa tut od Aljaža plenice, pa sem že prvič popizdevala zravn, ko sm jih mogla likat. ene so ble zarobljene, ene ne... sm bla kr razočarana. in ko bom naslednjič kupovala plenice, bom defenitivno šla v Ikeo. kr tele od Aljaža ne bodo dolgo zdržale... res so slabe. al pa sm na tako serijo naletela user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4554
1.7.2008 14:26:56   
Inigo
netki, tale je pa fuuuuuuuul lep. res je fajni! user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
1.7.2008 14:28:29   
Inigo
mojcek1 - za grlo pa ne ve mka bi lahko vzela... neoangin ne, septolete ne, strepsils menda tut ne... mogoč isla mint ali isla moos. ta dva sta popolnoma naravna - neke severnjaške smole user posted image poskusi najprej z medom. al pa se oglasi v lekarni in povej kaj te pesti.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
1.7.2008 14:29:42   
sasula
Ikejo prenavljajo in ni plenic, ker sem bila prejšnji teden, tudi spalnih vreč ni in resnično zelo , zelo manj robe. Skoraj nič tepihov ipd, če katera rabi informacijo kaj vse trenutno še ni v Ikeji, ji vse razložimuser posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
1.7.2008 14:30:14   
tims
Mojcek, prvič sem imela popadke od polnoči pa do petih zjutraj na pet minut, pred tem pa nič in potem sem se odpravila. Sam to so bli popadki kr neki, če se mene vprašauser posted image . Čist taki rahli, bi po moje lahko z njimi preživela 14 dni user posted image . Ko pa sem prispela tja, se je pa itak vse umiril, sam ker sem bila 11 dni čez rok, so mi dali umetne. Tist pa je bil potem user posted image . Če bom imela zdaj tko kokr opisujejo, bom počakala na redne na deset minut, pa gas.

Almera, men tud bolj odgovarja četrtek. Zjutraj moram dat vodo, pol pa sem frej, sam ne bi pa glih ob 12h, ker me bo kap sigurno.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
1.7.2008 14:36:53   
jocika
Zdravo!
Vidim, da imamo dve novi mamici, odkar sem nazadnje čvekala z vami. Mis in Bastian111, čestitke!!! Lepo se cartajteuser posted image user posted image user posted image !
Čeprav sem malo razočarana, ker se mi zdi, da imam na tej strani vedno samo monologe, vseen rada kako zraven rečem....user posted image
Danes sem imela obisk - sestrično, ki je rodila 24.3. letos. Mali je tak cukrček in ko sem ga gledala nekak nisem mogla dojet(še vednouser posted image ), da tudi jaz nosim v sebi en tak cukrček. No in sva čvekale vse možno in nemožno okrog nosečnosti, poroda itd..... Zdej se mi pa poraja eno vprašanje. Sestrična je rekla, kak je mali v trebuhu brcal na vse pretege - pač normalna stvar, tak da jo je včasih konkretno vse bolelo. Pa tudi druge nosečke tožite, kak malčki brcajo, pa da včasih že kar boli.

No, moja pa mene še nikol ni brcnila tak, da bi bolelo. Vedno brca na nežno, glih tolk da mal rukne, al se pa preteguje, da mi trebuh malo valoviuser posted image . Me še nikol ni zabolelo. Me zanima, če je še katera taka izmed vas?

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
1.7.2008 14:44:21   
sasula
Jocika,

ne sekiraj se, ker ima večina tu gori dostikrat monologe. Ene so vsak dan gor, druge ne in se pač bolj poznajouser posted image
ti kar piši.... saj kdaj pa tudi dobimo odgovore  tudi tiste z monologi.

tudi mene moja včasih tako brcne, da samo gledam. Še bolj me boli dol, ko z glavo rita v medenico ali kamuser posted image user posted image user posted image user posted image  Sej ne vem, takrat pa izredno skeli.

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
1.7.2008 14:48:26   
kenya
mojcek1, za grlo lahko tudi vzameš kakšno septoleto ali neoangin, če je res kriza. ker če te orkn boli. Pušenjak pravi, da kakšna tbl ali dve že ne škodita, če seveda tega ne jemlješ daljše obdobje. Jaz imam tud boleče grlo, pa to vzamem, ker meni isla moons ali pa granobil nič ne pomaga.

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu sasula)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
1.7.2008 14:48:32   
tims
Mojcek, men so dal v lekarni ene tablete za lizat (Panthol), drugač so mi pa rekl, da reeees v skrajnem primeru lahko vzamem kakšen lekadol, pa so mi že tile Panthol pomagal.

Jocika, pri meni je mala nežna čez cel dan, zvečer je pa taglavna in takrat zna tud tok brcnt, da me zaboli, al se mi pa upre tja pod rebra, da kar zvezde štejem. Pa si mislim, kar najuser posted image . Ko bomo rodile, mislim, da bomo tole kar pogrešaleuser posted image .

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
1.7.2008 14:57:03   
sasula
Mojcek:
Pantohol res pomaga in baje edino to lahko vzameš in Lekadol. Za ostalo so meni rekli, da ni govora.
Jaz sem s Pahtolom dvakrat pozdravila grlo in mi celo bolj pomaga kot drugo , ... kar sem prej jedla pred nosečnostjo.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
1.7.2008 14:57:28   
neboglasnica
ksenci, super, da vama bodo pomagali, mali je danes takih staršev, ki lahko še kaj pomagajo

bastian111: čestitke za korenjaka

ilatic, ravno danes sem te imela v mislih, da že dolgo nisem videla tvojega kobacajčka

netki: ti si mi pa celo noč po glavi plesala, kar naprej me je spremljal tvoj metulj, pojma nimam zakaj. Upam, da se ti ni kolcalo???

blacky30: tudi ti si se pridružila proti jutru..

urugu: sicer sem že pisala o tem, ampak jaz sem Ano položila v roke starejši  sestrici takoj, ko je stopila z očijem noetr, vsi ostali obiski so prišli kasneje. Še zdaj imam Saro pred očmi, kakoje ponosna, vznemirjena komaj omaj držala 4250 g sestrico v rokah. Imela je čisto rdeča lička. Prepričana sem, da se je takrat med njima spletla neka posebna vez, ki traja...

populis smo na vezi

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
1.7.2008 14:58:33   
jocika
Sej to je to. Mene skrbi glih kontra - bi rada, da bi me konkretno ruknala, pa me ne. Skoz je taka nežna. Jo čutim čez cel dan s premori, ampak ni nič močna - nikol ne zaboliuser posted image  Sej mogoč je tole smešn - mi bo zihr kera rekla - vesela bod, a ne?

Pa pozabla sem Romy čestitat - sem kar spregledala, da je še ena mamicauser posted image user posted image  Čestitke!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
Sasula, hvala za tolažbo - no vsaj enkrat nisem čisto spregledana...user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
1.7.2008 15:03:54   
sasula
Jocika:
no vidiš:) V glavnem je naša pupa kot Alienuser posted image , mrgoli notri in včasih je tako hecno, pol pa zvečer ritne, pa no dostikrat močno. Je pač bolj nežna. Jutri imam prvi ctg.
Aja, še ena je včeraj pisala, da ji tedni ne gredo skupaj z ginekologomuser posted image  tudi meni ne, če nastavim prvi dan zadnje menstruacije sem noseča en teden dlje ... kot pa po ginekologinjiuser posted image

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
1.7.2008 15:04:26   
Blacky30
Mi smo Nejcu tudi povedali, da ga ne morem dvignit zaradi trebuščka, da moramo paziti na user posted image . Pa je kar razumel. Sva si pomagala z različnimi pripomočki, tak da na previjalno zdaj sam spleza tako, da stopi na stol, pa cartava se na kavču itd. Velikokrat pa boža trebušček in sprašuje, če je to user posted image  všeč, pa lubčka ga. Ko jem sladoled, pa vpraša, če ima to user posted image  rad, pa rečem, da ja, pa mi reče, če ga ne bo grlo bolelo. Pa sem v temi!user posted image user posted image user posted image

Nika9, ne bodi taki lenko, le čvekaj z nami. Ti bo čas hitreje minil.user posted image

Kenya, hvala za info glede sterilizacije, že grem kupit to tekočino, pa da sprobam.

HD, meni je ime Lia ful všeč.user posted image

Lidija***, hvala. Ravno prej je mama prišla gor in mi začela o tem razlagat, samo ni vedela, za katere čaje gre. Tak da zdaj vem. Itak pa jih ne kupujem. Za user posted image  bomo kar sami skuhali čaj iz kamilice, janeža in kumine proti krčem, pa bo. Nejc pa pije Hippov granulat, pa še to redko.

Todi, dvomim, da boš ti šla še na pregled 8.7., veš. Boš prej v P.user posted image

Mojcek, glej, da se čimprej pozdraviš. Hudiča, kaj nas zdaj to baše. Verjetno vsi prepihi, mrzle pijače in vso to sr...., ki se ga poslužimo, da lažje dihamo v tej vročini. Za grlo lahko ješ granobil, septolet pa ne.

Nyah RR, kaj ga pa ti serješ??? Zakaj pa ne bi videla tvojih postov?? Veš, da te berem, sledim, vse si zapomnim.user posted image  Moj Nejc je tudi zrasel na adaptiranem mleku, pa je pravi korenjak, nič mu ne manjka in ni bil kot dojenček nikoli bolan, dokler ni bil star 2,5 leti in je šel v vrtec.
Dekice pa bi lahko poslikala, da si malo očke napasemo, kaj praviš?

Tims, jaz sem obupala nad slikicami na RR. Zato sem si kar naredila svoj album na moj album.si

Netki, meni se je z ležalnikom zgodilo popolnoma enako. Tudi jaz imam tega, le da je cel oranžen. Se tolažim, da tisti v Sparu ni takšne dobre kvalitete.user posted image  Saj sigurno ni.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
   [Brisano sporočilo]
1.7.2008 15:07:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jocika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4568
1.7.2008 15:17:10   
tims
No, saj pomembno je itak to, da čutimo naše user posted image . Kok so pa kaj živahni je pa čisto odvisno in baje zdaj na koncu niti ne morjo več tok brcat, kokr so lahko še en mesec nazaj. Vem pa, da je moja sestra ves čas občudovala našga Tima v bušiju, ker je kar skakal gor pa dol, pri njej pa jaz nisem nikoli videla, samo ko sem roko dala gor, sem čutila premikanje.
Torej, ne se obremenjevat, če se čuti samo premikanje user posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
1.7.2008 15:24:18   
netki
inigo......hvala, sej sem vedla user posted image

blacky30.....ja itak da ni take kvalitete, pa najbrž se ne da gugat, nastavljat po višini, ne da se v popolnoma stabilen položaj.......user posted image user posted image

neboglasnica........a da sem se ti po glavi motala....ja neki bo na tem, mene so ponoč tko kamni matral, da sem skor umrla od bolečin, sem že misla da so popadki ampak ta bolečine ne preneha, in še močno bruhanje......

zgleda da danes ni moj dan......boljš da grem vodoravno user posted image user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
1.7.2008 15:31:56   
TODI
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

A za prehlad oz boleče grlo lahko kaj jem?

Baje ne priporočajo ničesar v zvezi s Septoletami, Neoanginom,Isla... Jaz sem jemala Pantol in baje je to dovoljeno vsaj v naši lekarni so mi to dali, češ da je to za nosečke in doječe matere in meni je pomagalo. Pa 1x na dan sem si pošpricala grlo z Angal S-om, čeprav tudi to odsvetujejo, tako da...

Sama se odloči kako pa kaj ali pa stopi v lekarno in naj ti svetujejo, čeprav v Lekarni v Mercator centru v LJ nočejo nič reskirati in te za vsako malenkost napotijo k zdravniku po nasvet.
Jaz sem zadnjič kupovala nekaj za kurja očesa, ki so se mi pojavila na nogi( nimaš kaj staram se user posted image ) pa mi ni hotela ničesar dati da naj se posvetujem z zdravnikom. Kot da bom jedla stvari user posted image

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
1.7.2008 15:32:20   
lex
jocika mene Aleks nikoli ni brcnil tako močno, da bi me kaj zabolelo. Alina je bila še najbolj groba od vseh treh. ta je brcala gor pod rebra, da sem mislila, da mi bo vsaj spodnji dve polomila. Vita je pa tako tako. Včasih bolj, včasih manj. Najbolj grozno je bilo prejšnji teden ko so me mišice bolele in potem se je samo premaknila pa sem že tulila.

ja moj Aleks je tako nežno bitje. Pa ful rad se žuli. Alina se pocarta, ampak je popolnoma drugačne. zna biti že zdaj mali vražičekuser posted image , pač babauser posted image

netki saj ne vem kaj naj ti rečem v tolažbo. Ni še vse izgubljeno. Mogoče bi bil pa naraven porod ful boleč,... pa je itak bolje da ti naredijo CR

< Sporočilo je popravil lex -- 1.7.2008 15:33:48 >

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
1.7.2008 15:39:11   
TODI
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Todi, dvomim, da boš ti šla še na pregled 8.7., veš. Boš prej v P.user posted image

Iz tvojih ust v....user posted image , upam da bo 4. ker se mi zadnje čase vse neki dogaja na 4. v mesecu, tako da... bomo videli. Če pa se ponovi kot prejšnič pa nič prej kot 14., sam če bi pa mogla zbirat datum bi pa prav gotovo zbrala 10.7. 2008, je tak lep datum( saj vem da pišem bedarije, sam baje je to v user posted image dovoljeno user posted image user posted image )

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
1.7.2008 15:48:55   
netki
lex.....a veš da tud jst tko razmišljam, zgleda da telo ni za rojevat in bi bilo vse sproženo umetno....to pa zna bit hudo

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
1.7.2008 15:52:41   
jocika
Punce, ste me potolažle, hvalauser posted image

Netki, ležalnik je fajni - takega mam jst - se da gugat, nastavit v stabilni položaj, pa nastavljat različne višine - tud ležeče gre user posted image user posted image user posted image
Sem pa jst tud jezna, ko sem dala vi Dipotu zanj 40 eur, zdaj tu je pa 25 user posted image
Eh, kaj češ...Tolaž se s tem, da je tvoj lepši user posted image

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?