Blacky30
|
Mi smo Nejcu tudi povedali, da ga ne morem dvignit zaradi trebuščka, da moramo paziti na . Pa je kar razumel. Sva si pomagala z različnimi pripomočki, tak da na previjalno zdaj sam spleza tako, da stopi na stol, pa cartava se na kavču itd. Velikokrat pa boža trebušček in sprašuje, če je to všeč, pa lubčka ga. Ko jem sladoled, pa vpraša, če ima to rad, pa rečem, da ja, pa mi reče, če ga ne bo grlo bolelo. Pa sem v temi! Nika9, ne bodi taki lenko, le čvekaj z nami. Ti bo čas hitreje minil. Kenya, hvala za info glede sterilizacije, že grem kupit to tekočino, pa da sprobam. HD, meni je ime Lia ful všeč. Lidija***, hvala. Ravno prej je mama prišla gor in mi začela o tem razlagat, samo ni vedela, za katere čaje gre. Tak da zdaj vem. Itak pa jih ne kupujem. Za bomo kar sami skuhali čaj iz kamilice, janeža in kumine proti krčem, pa bo. Nejc pa pije Hippov granulat, pa še to redko. Todi, dvomim, da boš ti šla še na pregled 8.7., veš. Boš prej v P. Mojcek, glej, da se čimprej pozdraviš. Hudiča, kaj nas zdaj to baše. Verjetno vsi prepihi, mrzle pijače in vso to sr...., ki se ga poslužimo, da lažje dihamo v tej vročini. Za grlo lahko ješ granobil, septolet pa ne. Nyah RR, kaj ga pa ti serješ??? Zakaj pa ne bi videla tvojih postov?? Veš, da te berem, sledim, vse si zapomnim. Moj Nejc je tudi zrasel na adaptiranem mleku, pa je pravi korenjak, nič mu ne manjka in ni bil kot dojenček nikoli bolan, dokler ni bil star 2,5 leti in je šel v vrtec. Dekice pa bi lahko poslikala, da si malo očke napasemo, kaj praviš? Tims, jaz sem obupala nad slikicami na RR. Zato sem si kar naredila svoj album na moj album.si Netki, meni se je z ležalnikom zgodilo popolnoma enako. Tudi jaz imam tega, le da je cel oranžen. Se tolažim, da tisti v Sparu ni takšne dobre kvalitete. Saj sigurno ni.
|