![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 30.6.2008 23:02:02
|
|
|
|
Dajica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža Dajica super slikca....ful je cukerček ....pa sej se vidi da je naša Jp, tocno tko. Timon pa je nas.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 30.6.2008 23:03:02
|
|
|
|
tintin
|
Hoj še od mene, no danes se je naš Vasja prvič sam igral celo uro in pol (sedel na tleh in zlagal iz plastične košare igračke, pa spet notr in spet ven). Jaz sem bolje, kot da mi nič ne bi bilo....očitno sem si dobro zdravljenje predpisala. Včeraj sem imela namreč ful oteklo bezgavko, no danes je pa ni več čutiti. Dajica - Kaja je res cukerček:) Upam, da princesko kdaj spoznamo v živo. Manca - fajn, da si zadovoljna s plenicami. Meni so bile res fajn, zdej imam trenutno Mots d'enfants od Leclerca, so mi kar ok, primeljive s Hoferjevimi, ki jih sicer uporabljamo. Ob priliki ko bomo šli spet kaj v Aut bom nabavila kar jumbo paket BabySmile....zdej moram najprej zaloge porabit. šibam zdaj spat. Aja danes sem bila kot jezna na mojega....pride k meni in me prime za trebuh pa reče...kakšen trebušček kot na začetku ko si bila noseča grr sem bila jezna nanjga....sem mu rekla, da naj on pogoltne eno veliko žogo za 9m., se razširi za 30 cm, pa bo pol videl kakšen bo njegov trebuh nočko...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 30.6.2008 23:14:25
|
|
|
|
kanarka
|
GB za Tianno. Je v dobrih rokah. Laubica, našo pa skoz zamenjujejo za fantka. Pol se pa opravičujejo, da se pri tej starosti še ne da ločiti. Ona pa čist v roza. Sem rekla, da ji bom uhančke not dala, pa moj ne pusti . Dajica, prava princeska. Jaz moje še v morje niti potunkala nisem, pa ga imam pred nosom. Sam tuki je voda res malo mrzla. Morem poiskati kak bazenček ali zalivček. Drugač pa mi nismo še nč boljš. A ima katera izkušnje s 6. infekcijsko boleznijo? Sumim, da je to dobila. Ker je čist pikasta po hrbtu in trebuščku in obrazu. Poti se še vedno ko nora, pa driska, pa jokca, zobka pa še kr ni. Sej zdravniku zato ne rabim, ali pač? Tintin, moški pač nimajo filinga. Pri men je moj "kao" bolj uvideven, pa mi reče, da mi hlače ne pašejo...pol pa hiter rečem, da ni panike, grem pa po druge in mam kakšen mesec mir . Aja, noč je bla pa tako tako. Ob 7ih zjutraj se je še vedno kakšen zapozneli navijač oglašal Ole ole..., pa je žal naš balkon predaleč, da bi ga z mrzlo vodo polila. Sara je tut zato bolj švoh spala.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 30.6.2008 23:20:22
|
|
|
|
jooly
|
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža IZVIRNO SPOROČILO: jooly No fino. Pa ti Oranža bi si tud lohk mal spočila od lomljenca Mogoče pa res pridemo. No, le dejte. Jst bom tut z obema. IZVIRNO SPOROČILO: Oranža Aja Jooly nč ne rečeš, rabiš katalog al je bla spletna stran zadost Pomoje bo mali hotu vse prej videt "u živo". Ne zaupa nobenmu računalniku, niti prospektom... J...t ga, ipak je to njegova šola IZVIRNO SPOROČILO: Dajica IZVIRNO SPOROČILO: jooly IZVIRNO SPOROČILO: Dajica IZVIRNO SPOROČILO: jooly IZVIRNO SPOROČILO: Dajica IZVIRNO SPOROČILO: jooly IZVIRNO SPOROČILO: Dajica Js sem dala pa novo slikico, vidite jo, ce kliknete na moj nick. Kako pa dodaš to slikco?! A ti je vsec? Ce se potrudis, pa jo pohvalis, ti povem. Jah no, lahko bi se se bolj potrudila, pa nej ti bo. oh no... a veš kok časa sem ju iskala 4minute pa ni tolk velik. Vsaj tolk casa je preteklo, od kar sem ti rekla, pa do takrat, ko si ju prilimala. Matr si pa zapela... KAJA, KOKS PA TI FLETNA!!! PA TKO LUŠTN KLOBUČEK MAŠ!!! PA SMEJČKAŠ SE TKO KRASN!!! RES SI FEJST PUNCA... (sam mami maš mal zateženo ) Kanarka... še 1x čestitke vašim (in posredno zdej ko mamo tebe tud našim ) brcarjem. Upajmo na bolj mirno noč. Drugače je pa za 6. bolezen tipičen znak pikavost po telesu - največ po trebuščku, ampak kot jaz vem, naj bi 6. bolezen prišla kot "posledica" nečesa prej - npr. angine, ... Ni pa verjetno nujno. Pa sej si vidla, tele moje domneve novemberke hitr znegirajo
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 30.6.2008 23:21:13
|
|
|
|
jooly
|
Aja, a sem omenla, kok je Kaja luškana?!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 30.6.2008 23:32:01
|
|
|
|
kanarka
|
Drugače je pa za 6. bolezen tipičen znak pikavost po telesu - največ po trebuščku, ampak kot jaz vem, naj bi 6. bolezen prišla kot "posledica" nečesa prej - npr. angine, ... Ni pa verjetno nujno Ajaa Pa nč ni mela prej. Ampak dohterju ni treba....al kako? A pol praviš, da ti je Kaja luštna?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 30.6.2008 23:35:12
|
|
|
|
Dajica
|
O jooly, zdej si se pa res potrudila. Bom pa spregledala tist komentar o Kajini mami.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 30.6.2008 23:38:32
|
|
|
|
kanarka
|
Dajica, imam občutek, da se bo Jooly še par dni trudla Aja, Manca...naša je tut dans spregovorila baba aba...sicer pa sta isti datum rojstva in sta govorno očitno usklajeni.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 30.6.2008 23:41:31
|
|
|
|
Dajica
|
IZVIRNO SPOROČILO: kanarka Dajica, imam občutek, da se bo Jooly še par dni trudla Ja, pa sej se more, a si vidla, kaksno slikico je prilimala pod njen nick?? Full lepo! In to zaradi mene, ker sem ji povedala, kako se to nardi. hihihihihi
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 1.7.2008 0:04:19
|
|
|
|
kanarka
|
Dajica...bom jst tut hvalila, sam lej kaj sem jst nardila . Pa ne se mi smejat. Sem še iz starejše generacije in smo v šoli še imeli Commodorje in ne PC-je . A nisi rekla, da potem v profil skopiram kodo Zdej mam pa tam namest slikce kr kodo . Kje grešim???
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 1.7.2008 0:14:56
|
|
|
|
kanarka
|
Joolyina mravljojedka je tut ful lušna. Sem še sama tle gor. Grem pa posodo pomivat pa spat. Bom do zjutri počakala, da še našo prlimam gor. Sicer pa, kako naj znam to zahtevno opravilo s profilom, ko še slikce navadnega kakava za lahko noč ne znam skuhat. Učim, da naučim, da nauka je sranje . Nočko,...sej pr nas je dans tut mir. Zdejle še sam karaoke iz ulice poslušam in ko bo mikrofon crknu, grem tut jst v postlo.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 1.7.2008 0:16:39
|
|
|
|
Dajica
|
IZVIRNO SPOROČILO: kanarka Dajica...bom jst tut hvalila, sam lej kaj sem jst nardila . Pa ne se mi smejat. Sem še iz starejše generacije in smo v šoli še imeli Commodorje in ne PC-je . A nisi rekla, da potem v profil skopiram kodo Zdej mam pa tam namest slikce kr kodo . Kje grešim??? Moras tisto zgornjo kodo skopirat, kjer pise: MySpace / Website Code in ne tiste, kjer pise koda za forum.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 1.7.2008 0:34:49
|
|
|
|
kanarka
|
Dajica , a jo vidiš!!!! Hvala ti!!!!. Sej zdej mi je logično, da koda za forum pomeni besedilo . Glavno, da mi je uspelo. Ti pa pejt spat, ker je že pozno.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 1.7.2008 0:59:08
|
|
|
|
Dajica
|
IZVIRNO SPOROČILO: kanarka Dajica , a jo vidiš!!!! Hvala ti!!!!. Sej zdej mi je logično, da koda za forum pomeni besedilo . Glavno, da mi je uspelo. Ti pa pejt spat, ker je že pozno. kanarka-super, ti je ratalo!!! Ja, vidim jo, tvojo princesko Saro!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 1.7.2008 9:04:25
|
|
|
|
ajtak
|
dobro jutro, kooook lepe slikce ste prpopale !!! midva se greva potepat!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 1.7.2008 10:02:55
|
|
|
|
potepinka
|
Jutro Najprej ena kavica vidim da je Ajtak škrta nič ne časti No Mark spančka mislim da bo kmal pokonc ker že spi 1 uro Dajica hvala za razlago slikice pod nick-u zdaj jo imam tudi jaz. Vse ki ste že bile na morju dobrodošle nazaj Jaz zvečer sploh več ne najdem časa za RR sedim do 22 zunaj pred hišo,pridem noter še mal posodo prihtam in ostale stvari po hiši,nato tuš in ura je 23.30 No tudi mi odštevamo še 18 dni do dopusta komaj čakam najprej Rab appartma,potem pa še 1 teden Vrsar kamp (prikolica).Bomo videli kako bo z Markom v prikolici meni je kul,ker je čist drugačno življenje,bolj na izi
Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi. -------------------------------------------------------------------------------- Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 1.7.2008 10:33:29
|
|
|
|
sonchek
|
Dannnnnnnnn ...evo naša že spet spi..men se zdi da jo tale vročina res fuč zdela..sva prej šli na en krajši sprehod...zdej pa spanča.. Mama11 in Martita...a se kej dobimo na kofici na Trubarjevini? (no lohk tudi še katera druga če hoče ) Fulllll imate lepe slikce na avtarjih... lep dan
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 1.7.2008 11:57:58
|
|
|
|
kanarka
|
Jutro! Pri nas se pa ni najbolje začelo. Dopoldan mi je zbruhala ves zajtrk, včerajšnjo večerjo in kosilo. Ma ne vem, kje sva spet kaj staknile. Očitno ne bo samo zobek. Zdej mi je mal zaspala. Sploh ne vem, kaj ji naj naredim za jest? Bom verjetno kr bolj na mleku danes. Nima smisla svežega sadja na tako razdražen želodček. Mogoče potem kakšno zelenjavno juhco.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 1.7.2008 12:04:34
|
|
|
|
mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek Mama11 in Martita...a se kej dobimo na kofici na Trubarjevini? (no lohk tudi še katera druga če hoče ) Joj, sem ravno iz trgovine, zdaj je pa že vroče... a lahko popoldne? IZVIRNO SPOROČILO: kanarka Jutro! Pri nas se pa ni najbolje začelo. Dopoldan mi je zbruhala ves zajtrk, včerajšnjo večerjo in kosilo. Ma ne vem, kje sva spet kaj staknile. Očitno ne bo samo zobek. Zdej mi je mal zaspala. Sploh ne vem, kaj ji naj naredim za jest? Bom verjetno kr bolj na mleku danes. Nima smisla svežega sadja na tako razdražen želodček. Mogoče potem kakšno zelenjavno juhco. Upam, da se poštimate; če boš delala zelenjavno juhico, dodaj kumino, ker umiri želodec.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 1.7.2008 12:10:56
|
|
|
|
martita
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama11 IZVIRNO SPOROČILO: sonchek Mama11 in Martita...a se kej dobimo na kofici na Trubarjevini? (no lohk tudi še katera druga če hoče ) Joj, sem ravno iz trgovine, zdaj je pa že vroče... a lahko popoldne? He he....s podobnim predlogom v mislih sem se danes priklopila na RR. In sicer sem hotela predlagat srečanje v Supernovi, na klimiiiiiiii. Lahko pa tudi Trubarjevina, jaz bom v vsakem primeru skočila do LJ v SN. Kdaj bi ve lahko? NanaLiza?
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 1.7.2008 12:42:22
|
|
|
|
rozika12
|
Hojla. Danes dopoldne prispele iz Minhna. Mami je operacija odlično uspela in po manjših tegobah je spet veliko veliko boljša. Hvala bogu. Vas bom še prebrala. Se je kaj dogajalo? Zagotovo . Vsem eno dobro bavarsko klobaso in presto in seveda pivo al pa radler .
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 1.7.2008 12:43:25
|
|
|
|
Laubica
|
ROZI-super za mamico-in dobrodošla nazaj-pa hvala za pivičkoooooooooo
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 1.7.2008 12:57:18
|
|
|
|
Nana Liza
|
Martita, mama11, rozika, sonček - Dasnes imam čas do 16h. Jutri imam čas do 12-13 ure. V četrtek pa sem čist frej. Rozika - super, da je s tvojo mami vse ok. Klobasice, pa pivo praviš, tudi ok. Super!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 1.7.2008 13:34:50
|
|
|
|
ajtak
|
IZVIRNO SPOROČILO: potepinka Jutro Najprej ena kavica vidim da je Ajtak škrta nič ne časti jooj , se iskreno opravicujem, dons sem pa cist pozabla...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 3. del 1.7.2008 13:54:15
|
|
|
|
mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nana Liza Martita, mama11, rozika, sonček - Dasnes imam čas do 16h. Jutri imam čas do 12-13 ure. V četrtek pa sem čist frej. Rozika - super, da je s tvojo mami vse ok. Klobasice, pa pivo praviš, tudi ok. Super! Pišuka, meni je pred 16h danes prezgodaj. Sem mislila, da bi se dobile na Trubarjevini ravno ob kakšnih 16h ali pa 16:30. Ali kateri to ustreza? Nana Liza, potem pa lahko v četrtek tudi ponovimo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezenMorda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.