Nana Liza
|
A se je keri ze zgodilo, da bi otrocek zaspal v stolcku med hranjenjem po zlicki? Sem Kajo zrihtala za spat, pa sva sle se v kuhinjo pojest rizkota z jabolkom in se neki.. In so ji po parih zlicah ze zacela ucke skupaj lezti in kmalu je zaspala, kljub temu, da sem jo poskusala obdrzati budno, da vsaj vse poje. Potem sem ji se 3 zlice dala metem, ko je ze mizala, jih je napol v spanju pojedla. Sem jo se umila, slincek dala dol, jo nesla v posteljico in niti pogledala ni, kaj se dogaja. Tko da zdej spi, brez da bi se se podojila zvecer. To pa se se ni zgodilo. Sej bo se nocno hranjenje. No, zgleda da sem jo cez dan dobr zmatrala, da je tkole zaspala. Dajica - to se je naši Eli konstantno dogajalo, včasih ceo vsak dan. Še nedolgo nazaj se ji je zgodilo, ko je od utrujenosti pri opoldanskem spanju pri kosilu zaspala. PŠri Tevžu pa se je tudi že enkrat zgodilo. Sem pop. napisala cel spis, pa je ven vrglo. Mama11 - Glede M sem jest imela med prvim in drugim porodom natanko 4-krat. Sedaj skoraj ne vem več, kaj je to. Sem imela pa tistih 4-krat res zanimivo. Dva dni skoraj nič, po 1 tednu se je pojavila pa ta prava M. Sem vedno vedla, kdaj bo zaradi izvidnice. Dajica - Kaja ima pa tak čudovit nasmešek, prava morska deklica. Laubica - poznam ta kamp, mi hodimo v Pilo. Mi smo pa 6 ur rabili iz Zadra v soboto, s tem da je bila 7km kolona pred sv. rokom, pa smo šli na Gračac po stari cesti, nato na avtocesto in pred ZG je bila na cestnini kolona 5km. Te gneče so zares najbolj zoprne. Najbolj se splača iti ponoči. Jest sem imela punčko (našo taveliko Elo pri ccpol leta) oblečeno v roza kiklco, pa me je enkrat en ata ogovoril, kako lep fantek. Tevž je na morju odkril, kako se vsede in tudi naredi že kakšen plezajoč korakec po kolenih, samo ne še hkrati. Najraje pa sedaj sedi in se igra. Sedaj sedi že toliko samostojno, da mi ni potrebno več ga imeti vsak trenutek budno pod očesom. Samo pogledam, da slučajno ni pri kakšnem robu, pa je že dovolj. Je pa ratal taka mala scrkljana mazica, pa ne vem ali je to sprememba okolja, spet kakšen zobek, ali pa samo razvada. Ne mara dude. Kar veliko se spet doji tudi ćez dan, poleg 3 obrokov. Dopoldansko malico s sadje nima preveč rad, tako da mu nekaj žlic dobesedno vrinem, zelenjavo pa poje brez problema. Večerna kašica rižilino mu je pa itak že skoz zelo slastna. Tupp lonček pa kar dobro že obvlada. Če je žejen, pije iz tega lončka vodo.
|